Dodaj do ulubionych

Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja...

14.12.11, 08:07
Dzisiejszy stan Szopiynic w wielkiej mierze zawdzięczamy złodziejskiej "działalności" gospodarczej i anty-zdolnościom panoszących się u nas od wielu dziesięcioleci Zagłębiaków i podobnie "wybitnych" Krakusów.
Oj biada, biada jak sie stanie pon z dziada - godali jusz i starziki
Obserwuj wątek
    • firiduri Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 14.12.11, 12:22
      cirano napisał:

"Dzisiejszy stan Szopiynic w wielkiej mierze zawdzięczamy złodziejskiej "działalności" gospodarczej i anty-zdolnościom panoszących się u nas od wielu dziesięcioleci Zagłębiaków i podobnie "wybitnych" Krakusów. Oj biada, biada jak sie stanie pon z dziada - godali jusz i starziki"

Cirankiewicz. Jest proste rozwiązanie. Zdecydowanie lepiej jest robić z pana dziada i wtedy nie biada.
      • artjomka Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 14.12.11, 12:45
        firiduri napisał:
        Cirankiewicz. Jest proste rozwiązanie. Zdecydowanie lepiej jest robić z pana dz
        > iada i wtedy nie biada.

A co - Ty fridolin tez jeden z tych zdziadzialych slachcicuf?
        Kejsik ech czytou, co pono co drugi Kargul ostawiou za Bugiym majontek. To musiauo ich tam byc wiela - tych slachcicof i tych maj(on)tkow. Kaj sie podzioli? Bo jakojs ich nawet ze swjyczkom na ty "odcyckany" ziymi niy znojdziesz.
        Pyrsk!
    • Gość: PietiaGoras pito_ciuliku ! IP: *.static.sitel.net.pl 14.12.11, 13:13
      wy, maliczik_gołubczik, uże zdarowi?
      • pit-zeolit Zdrastwuj Pietka 14.12.11, 14:07
        Gość portalu: PietiaGoras napisał(a):

> wy, maliczik_gołubczik, uże zdarowi?

Jest ino dwóch dohtoorów na Schlooncku. Mjut i Gymbalskij. Posuchej se Mjoda bo Gymbalski pocisko same gupoty i p[aetamu karany musi być przez Gorolli z siemii Jury Goorzelika.

www.youtube.com/watch?v=r8F19d58J3M
        Parsk !
        • Gość: WaniaGogo Zdrastwuj pito-lizoku IP: *.static.sitel.net.pl 14.12.11, 14:13
          a ty pito_lizoku ... zę jest weteryniorz z 8 grupą BHP i 7 P.Poż..., że ich aż z taką atencją monitorujesz z goroliji.
          • pit-zeolit Zdrastwuj Iwan 14.12.11, 14:31
            Gość portalu: WaniaGogo napisał(a):

> a ty pito_lizoku ... zę jest weteryniorz z 8 grupą BHP i 7 P.Poż..., że ich aż
            > z taką atencją monitorujesz z goroliji.

Bez atencji źle z atencją tysch pretensje. Posuchej se lepij dohtoora Mjoda.

www.youtube.com/watch?v=5xE3ydMLyMY&feature=related
            Parsk !
            • Gość: WaniaGogoooo Zdrastwuj pito_lizoku,dusza twoja grać... IP: *.static.sitel.net.pl 14.12.11, 14:47
              www.youtube.com/watch?v=BPswCxQCXb4
              • pit-zeolit Zdrastwuj Iwan 14.12.11, 15:09
                www.youtube.com/watch?v=d4ypZIYcQrg&feature=related
    • Gość: pjerombol Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: 213.139.155.* 14.12.11, 16:02
      Moze jednak najlepiej bylo by, gdyby...... wrócile Giesche-wie ? Oczywiscie ci prawdziwi. Bylo by niesprawiedliwie, agresywnie, wyzyskowo i inne (czexciowo) blabla. Ale ordnung by bol i przyslowiowy wuszt tysz. A moze i tusty merc.

:)
      • cirano Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 15.12.11, 08:05
        Obawiam się, że miasta nie da się już uratować. Wszechobecna degeneracja substancji miasta jak i dusz jego mieszkańców nie rokuje zmian na lepsze.
        Tak wyglondo kożde ślonske miasto przi złodziejskim, na rabunek nastawionym somsiedzie.
        W Mysłowicach jes podobnie, jak niy gorzij
        • firiduri Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 15.12.11, 11:00
          cirano napisał:

> Obawiam się, że miasta nie da się już uratować. Wszechobecna degeneracja substa
          > ncji miasta jak i dusz jego mieszkańców nie rokuje zmian na lepsze.
          > Tak wyglondo kożde ślonske miasto przi złodziejskim, na rabunek nastawionym som
          > siedzie.
          > W Mysłowicach jes podobnie, jak niy gorzij

Cirankiewicz! Widzę, że chcesz się wykpić i nie zamierzasz wesprzeć fundacji Kazimierza Kutza. Miałeś konkretnie z własnego dochodu przyszmalować, a nie zganiać wszystkiego na goroli. Widać od razu na czym ta twoja "prowda" polega. Patrzysz tylko, żeby wyfutrować swoje dupsko, a oskarżasz sąsiadów o kradzież.
          • Gość: sztajger Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: 88.128.233.* 15.12.11, 13:04
            Loj ty moj friduliku przemily !

Jak kozdy gorol yno gupoty poradzisz srac.
            Spytej sie twoich ojcow ile nakradli na Slonsku.
            • firiduri Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 15.12.11, 19:52
              Gość portalu: sztajger napisał(a):

"Loj ty moj friduliku przemily !
              Jak kozdy gorol yno gupoty poradzisz srac. Spytej sie twoich ojcow ile nakradli na Slonsku."

Sztajgier? Widzę, że ciągle mylisz forum z tą knajpą, w której z innymi "sztajgrami" chłepczesz piwsko.
              • artjomka Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... 16.12.11, 05:38
                Niy chca tukej - fridolin - za Sztajgra pisac - ale moga Ci pedziec, co w ty knajpie, je sie ze swojymi - a na forum to sie gorolstwo ino rostopjyrzo i wrazo sie do rzeczy, o kerych niy mo pojyncio!
                Pyrsk!
                • pit-zeolit Gymbalskij ! 16.12.11, 07:46
                  Nie mędrkuj tutaj. Wiżu szto snowa Gorolli spat nie dajut herr dohtoor ? I prawilna. Patamu szto dalschie pociskosch gupoty to mosch kara ciuliku. Pazdrawliaj swajego brudera Julka musikanta katoryj rehtoorym jest we Uoberszlyzjen. Bud gatow Marjan.

Parsk !
    • Gość: rozbawiony Kazimierz Kutz, dyzurny Slazak z Warszawy ! IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.11, 15:51
      Chamstwo i absurd, czyli
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Ku(c)tza ziemia obiecana
      • Gość: UBawiony Re: Kazimierz Kutz, dyzurny Slazak z Warszawy ! IP: *.static.sitel.net.pl 15.12.11, 16:35
        Skoro tak ci źle, to wynieś się z tego goroloenlandu, byle nie stolycy, bo tam <CHAMIEJĄ>
    • Gość: RRRR! Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.11, 21:46
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,73757,10839791,Czujka_i_milionami_uratuja_to__co_zostalo_po_Saturnie.html

W gorolskiej Czeladzi potrafia, potrafia "wykorzystywac" srodki.

Slyszysz Uszok, ty "gorolu" ?
      • Gość: Stary Jorg Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: *.pools.arcor-ip.net 25.12.11, 12:00
        Chcieliscie Ryle gorolowic (Polski) to mocie!A ta anna braliscie od zadku a z Wermachtu do Andersa a po renta do Reichu! Taki jus tyn Hanys podupcony folk!
        • cirano Re: Niy fulej, Jorg 26.12.11, 11:59
          Kożdy norod sie dzieli na rostomajte polityczne obozy, tak samo i nasz. Żałuja ino, że przi ogólnyj "ciymnocie" niyftorych naszych, nic do nich niy dociyro, niczego sie niy nauczyli i katolicke "CREDO" styknie jym za wszysko!
    • Gość: polak Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: *.adsl.alicedsl.de 30.12.11, 10:46
      ojczyzna twoja to jest za odra i nysa
    • Gość: chłopak z Sosnowca Re: Kazimierz Kutz: Szopienice, Ojczyzno moja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 12:31
      Wracaj Kutz do Szopienic. Ale nie wrócisz, w Warszawie ci lepiej.
      A ty cyranka odczep się od Zagłębiaków, pewnie 60 lat temu gadałeś że to wszystko przez Żydów. Swoich brudnych gaci nie widzisz, swojego chamstwa nie widzisz, ślepyś i głupi ale pierwszy do wpisywania się pod każdym tekstem na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka