Dodaj do ulubionych

DACIA LOGAN - Fajne cacko?

10.06.04, 01:44
Ciekawe, czy cena którą podają jest realna. Samochód baaardzo (jak narazie) mi się podoba. Widzę zagrożenie dla Czechów i Hiszpanów. Jeśli miałbym wybierać(ze względu estetyki) pomiędzy Punto a Logan - wybieram ( na dzień dzisiejszy) LOGAN !Zobaczymy jakie będa parametry.
Obserwuj wątek
    • reden6 Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 10:13
      A mosz kajś link na fotka?
      Jo myśla co klocki hamulcowe to niy bedom drzewiane...
      • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 16:29
        Sam to se idzie obejrzec, choc fotki ni soum sroge:
        www.dacia.ro/eKontentDaciaFiles/home/gama/logan/fotografii/fotografii/index.html
        • grba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 16:44
          Wygląda na wygodny tapczan.
          Kupcie sobie hantle, samochód nie ma wspomagania.
          • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:09
            Rzecznik Renault powiedzial, ze to ma byc tzw. tani model na tanie rynki:
            Rumunia, Polska, Czechy, Ukraina, Brazylia.
            Przy calej sympatii dla Rumunow - 3/4 taksowek w Bukareszcie to Dacia Solenza,
            przeskok od tego co znamy, ale w porownaniu do tanich aut zachodnich to
            niestety jeszcze era przedpotopowa.
            Za te cene wybralbym Pande. Choc kto wie, moze Logan to znowu przeskok w
            stosunku do Solenzy (choc bez wspomagania...?)
            • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:12
              A mnie się nie podoba! Chyba wolę seata np Cordobę. A ile ta dacia kosztuje?
              zresztą, skoro nie ma wspomagania, to do bani !
              • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:24
                No wlasnie, bez wspomagania ...
                Renault przebakuje cos o 5.000€, czyli to raczej zadna frajda, bo za te cene
                masz podstawowa wersje Pandy.
                Jak na moj gust auto troche za kanciate, wole swoja banke :-)
                • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:29
                  Co to jest "banke"?
                  • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:31
                    banka, tak nazywam swoje autko :-)
                    • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:37
                      wilym napisał:

> banka, tak nazywam swoje autko :-)
                      Dobre:) Motoryzacja nie jest moją mocną stroną, jak ktoś mnie pyta jaki
                      sąsiadka ma samochód, to mówię, że zielony:) Parę marek odróżniam ale tylko
                      parę:) Moim ulubionym samochodem , pozostaje Garbus. Wiem, komfort jazdy itd
                      ale to wszystko nieważne! Garus jest debeściak !
                      • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:39
                        To chyba cecha typowo kobieca, kobiety zapytane o samochod podaja kolor i
                        ewentualne informacje o lusterkach i schowkach :-)))
                        Garbus jest niezly, ale nowa wersja i do tego cabrio!
                        • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:47
                          wilym napisał:

> To chyba cecha typowo kobieca, kobiety zapytane o samochod podaja kolor i
                          > ewentualne informacje o lusterkach i schowkach :-)))
                          > Garbus jest niezly, ale nowa wersja i do tego cabrio!
                          :))
                          Pozostańmy przy Garbusie. Ja nawet nie wiem, ze jest jakaś nowa wersja ! Cabrio
                          to można zrobić chyba w każdym samochodzie?
                          • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:50
                            showrooms.volkswagen.de/newbeetle/
                            • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 17:55
                              Cudo !!!!! Tylko najładniejszy będzie żółty !
                              • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 18:02
                                dla baby :-)))))))))))))))
                                • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 18:04
                                  A to?
                                  www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C3
                                  • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 18:11
                                    Śliczne !! A innych nie było ? wolę Garbusa !
                                • carrramba Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 18:05
                                  No miły jesteś jak cholera! Rozumiem, że Twoja "banka" to Mini Morris :)
                                  • wilym Re: DACIA LOGAN - Fajne cacko? 10.06.04, 18:13
                                    Hehehehe, teraz furore robi MiniCooper!
                                    A moja banka to C3 - dobrze sie prowadzi i ma niezly wyglad :-)
                                    • wilym MiniCooper 10.06.04, 18:20
                                      www.mini2.com/gallery/model_MINI_Cooper.html
                                      • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 18:30
                                        Nie wiem co to jest C3 ? A ten ostatni byłby fajny, tylko ten tył /sedan- czy
                                        jak to tam się nazywa?/ . Ja chyba wolę bardziej opływowe kształty ! No ale
                                        gdyby nam się to samo wszystkim podobało, to byłaby np tylko produkcja Garbusa
                                        i byłoby smutno.
                                        • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 18:34
                                          carrramba napisała:

> Nie wiem co to jest C3
                                          www.citroen.pl/m1/default.aspx?sub=C3
                                          • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 18:37
                                            To chyba Żony ?:))))))))))))))))))))))))0
                                            • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 18:43
                                              ze babski?
                                              • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 18:46
                                                wilym napisał:

> ze babski?
                                                hehehehehehe to była zemsta, za to że Garbus był "dla baby":))))))))))))
                                                • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 18:50
                                                  dla baby nie Garbus, tylko ZOLTY!!!!!!
                                                  • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 18:54
                                                    wilym napisał:

> dla baby nie Garbus, tylko ZOLTY!!!!!!
                                                    Dlaczego ???????????????????????????????????????????????????
                                                  • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 18:55
                                                    bo to taki babski kolor dla auta, podobnie jak fiolet, roz czy zielen
                                                  • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 19:07
                                                    Róż to tragedia, fiolet też, zieleń? może być. A żółty jest super/ oczywiście
                                                    Garbus/. W zależności od marki, lubię kolor. Mercedes : albo biały albo
                                                    czerwony. I zaraz mi się znajomość marek samochodów skończy.........;( jeszcze
                                                    jakieś Audi, BMW, acha Rols/tylko czarny/.
                                                    E, to wcale nie jest tak jak piszesz. Kolor jest ściśle powiązany z marką.
                                                    Oczywiście u mnie.
                                                  • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 19:10
                                                    To fakt, fajne sa sportowe zolte Hiszpany :-))) generalnie sportowe autka
                                                    prezentuja sie neizle w zolci.
                                                    Ja chyba jednak wole bardziej stonowane kolory :-)
                                                  • carrramba Re: MiniCooper 10.06.04, 19:14
                                                    wilym napisał:

> To fakt, fajne sa sportowe zolte Hiszpany :-))) generalnie sportowe autka
                                                    > prezentuja sie neizle w zolci.
                                                    > Ja chyba jednak wole bardziej stonowane kolory :-)
                                                    No widzisz ? I chociaż trochę racji mam. Chociaż ja lubię jaskrawe /ale bez
                                                    właśnie różów i fioletów, yellow bahama, pomarańczowych/.
                                                  • wilym Re: MiniCooper 10.06.04, 19:18
                                                    Tylko nie przejaskrawiaj rzeczywistosci :-))))
                                                    Ok, ta mala uszczypliwoscia-zlosliwoscia mowie Ci na razie :-)
                                                    Trzeba uciekac-obowiazki (piwko w lodowce);-)wzywaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka