elver.b 11.06.04, 12:22 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Dobrowolski_wstyd.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 12:28 Tutaj cos dla panslawistow: polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Cyrankiewicz_9-69_Czechoslowacja.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:00 Niech zyje nierozerwalna przyjazn polsko-radziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:10 arnold7 napisał: > Niech zyje nierozerwalna przyjazn polsko-radziecka! Chyba dawno ROZERWALNA,cos przespałeś Arnoldzie7 !!! A co ma ten wątek wspólnego z poezją ? Jakiś własny wierszyk może wklepiecie ? Nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:19 Posluchaj jeszcze raz jak zaczyna sie pierwszy zapis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:21 elver.b napisał: > Posluchaj jeszcze raz jak zaczyna sie pierwszy zapis :-) Przykro mi, nie mogę tego otworzyć. Mogę się tylko domyślać, co tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:36 No to wielka szkoda :-((( Z drugiej strony to tlumaczy dlaczego zjechalas (calkiem nieslusznie) Arnolda;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:39 Człecze, będący na progu ewolucji, podziel się z nami co tam szwargotają? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:41 aqua napisał: > Człecze, będący na progu ewolucji, podziel się z nami co tam szwargotają? No właśnie, przecież tego się nie da otworzyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:44 Nie masz media playera? Tego nie da sie "omowic" - to trzeba uslyszec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:46 elver.b napisał: > Nie masz media playera? > Tego nie da sie "omowic" - to trzeba uslyszec!!!! My momy chyba jakis lepszy, folksdojczowski net:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:49 Aż boję sie przyznać, że u mnie też odtwarza, bo jeszcze nam zarzucą, że pozujemy na lepszych, takich... Uebermenschów. Elver, musiałeś im mówić o tej ewolucji? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:51 www.amazesoft.com/ sciongcie se FlashGeta Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:53 arnold7 napisał: > elver.b napisał: > > > Nie masz media playera? > > Tego nie da sie "omowic" - to trzeba uslyszec!!!! > > My momy chyba jakis lepszy, folksdojczowski net:)) Co Ty powiesz ? A mnie się wydaje, że to nie w necie istota, tylko w znajomości komputra :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:48 elver.b napisał: > Nie masz media playera? > Tego nie da sie "omowic" - to trzeba uslyszec!!!! Sorry ale zupełnie się na tym nie znam. Boję się tego otwierać /jak widzę Aqua też/:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jestem poeta 11.06.04, 13:46 elwer ewoluuje, więc niewiadomo, może ma odbiór w podświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Ja sie czuje Polakiem tylko 11.06.04, 14:01 za najwiekszy sukces narodu polskiego uwazam (dajcie od razu na druga minute): polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/stocznia_10.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:02 Carramba bez obaw, otwiera sie automatycznie. A aqua? rzeczywiscie zatrzymal sie w rozwoju skoro nie wie jak obsluzyc media playera i pomawia o ludzi o odbiory podswiadome. facet ma leki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:04 Żeby twoja ewolucja nie posunęła się za daleko, obiecujesz, że jak się zakończy to opublikujesz swoje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:06 Czy ty zawsze musisz klapac dziobem? Nawet jak nie masz nic do powiedzenia, co zreszta jest u ciebie regula? Jak nie umiesz otworzyc playera to idz na jakis kurs, a nie racz nas tu swoimi przemysleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:09 Sorry, z innej beczki. W Warszawie rozpoczyna się proces o znieważenie i wulgaryzmy na forum ! Ale fakt, było wulgarnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:10 czytalem o procesie, watku nie znam. Ciekawe jakie to bedzie mialo przelozenie na wiadoma sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:16 elver.b napisał: > czytalem o procesie, watku nie znam. > Ciekawe jakie to bedzie mialo przelozenie na wiadoma sprawe. Wątek podobno jeszcze jest na forum, bo mimo próśb nie został usunięty. A co to oznacza w wiadomej sprawie ? Może być tylko lepiej !:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:19 A może już ewolucja poczyniła tak duże spustoszenia, że się wstydzisz? Największe jak sądzę w umyśle. Oprócz MP trzeba mieć głośniki palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:22 No i znowu się niepotrzebnie unosisz. Ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:23 Oj bidulek nie ma glosnikow:-((( A ja glupi tego nie przewidzialem, ojejejejej, ale jak znam ciebie to nie problem, poradzisz sobie. W jednym watku pisano o meblach to pewnie i glosniki sobie skombinujesz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:25 Ocho, inspekcja robotniczo-chłopska, skąd my to znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jestem poeta 11.06.04, 14:27 Nie wiem czy aqua jest gotowy na porozumienie, ale: polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Jaruzelski_12-81.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re:Do Panów Aqua i Carramba 11.06.04, 15:36 Nie rozumię o co Panom chodzi,przecież to są przemówienia/słowa wybitnych Polaków,nie rozumię dlaczego nie chcecie tego słuchać?Mnie osobiście podobała wypowiedź,szczerze mówiąc nie wiem kogo, o kresach-ziemiach wschodnich Polski- i reakcja słuchaczy,wspaniała!,szkoda że nie było karabinów na sali,także wypowiedź owego o bojówkach-które państwo pozwoli sobie na bojówki na swoim obszarze-,przypomniałem sobie natychmiast bojówki terrorystycznej Polskiej Organizacji Wojskowej popieranej przez polski rząd na obszarze Górnego Sląska lat 1919~wiem kiedy?.Ciekawe,że sami teraz inaczej myślą? Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re:Do Panów Aqua i Carramba 11.06.04, 15:44 Drogi Panie Rico, proszę ze zrozumieniem przeczytać mój post ! nie udało mi sie otworzyć linka. I tylko tyle Panie Rico. Cieszę się natomiast, że Panu przemówienia podobały się , jak odsłucham, to napiszę Panu, czy też taki zachwyt mnie ogarnął, jak Pana:) Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b cos na swieta 11.06.04, 15:56 polskaludowa.com/dziwolagi/jpg/kartka_swiateczna_55.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re:Do Panów Aqua i Carramba 11.06.04, 15:56 Drogi panie Rico, ze zdumieniem przeczytałem pański tekst i pańskie twierdzenie jakobym nie miał zamiaru słuchać najwybitniejszych przedstawicieli narodu polskiego. Cieszę się natomiast, że pan jest tak w tych przedstawicieli najwybitniejszych zresztą zasłuchany. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b o higienie-specjalnie dla aquy :-) 11.06.04, 15:59 polskaludowa.com/dziwolagi/PCK_dla_mlodziezy_meskiej.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 16:04 polskaludowa.com/dzwiek/muzyczne/piesni_wojskowe.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 16:14 "miły" kolego, jak zapewne kolega wie, kierowanie do mnie empek jest stratą czasu, matomiast kolega Rico to uwielbia. Niechże kolega o nim nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 16:21 Ale ty samolubny, a gdzie ja napisalem, ze ta empka jest dla ciebie? Jak zwykle bezproduktywnie klapiesz dziobem-byle tylko zaistniec. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 16:26 Ty kłapaczu, jak ty do mnie kłapiesz to ci muszę odkłapnąć, w mordę kopany mutancie. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 16:32 Akurat Stasio nie byl do ciebie, bo wiem, ze glosnikow jeszcze sobie nie sprawiles, ale wszystko przed toba. Tak wiec twoje zarzuty, jakobym klapal do ciebie, w tym konkretnym aspekcie sa bezpodstawne. Natomiast przyznam szczerze, ze ujela mnie kwiecistosc i ogolne takie bogactwo twego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Gwizdal sobie Stasio... 11.06.04, 18:00 NO wrecie udało mi się odsłuchać ! Na tej stronie jest jeszcze sporo ciekawostek jak np "Piosenka o Nowej Hucie". Elver, gdybyś mógł podać inne ciekawe strony, to bardzo proszę:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś