Gość: Das Modell IP: *.darnet.rybnik.pl 12.06.04, 01:05 Juz dzis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
model.wieczniewczorajszy I ... co chciales przez to powiedziec ? 12.06.04, 07:17 Gość portalu: Das Modell napisał(a): > Juz dzis Oj modelku. modelku ... to jest cos na forum sportowe a konkretnie cos na lamy "pilki noznej" lub "pilkarzykow" ... no coz ty jednak zawsze jak ten "Filip z konopii" ... po prostu "Auslaufmodell" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Das Modell Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.darnet.rybnik.pl 12.06.04, 13:08 Moglem sie tego po tobie spodziewac, w twoim jednostronnym rozumowaniu wszystko co nie pasuje o do twojego wymyslonego imago mundi jest skazywane na tego typu uwagi, troche mi cie zal ze poza szowinizmem wyssanym z mlekiem matki niewiel reprezentujesz poza tym. Mam jednak pewne ukryte przekonanie ze gdyby bialo czerwone fajtlapy graly w tej imprezie to potraktowalbys ten watek inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
fafalok Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? 12.06.04, 13:28 A co mają do tego biało-czerwone fajtłapy? Kto tu jest szowinistą? Kurde, kolejny frustrat forumowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Das Modell Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.darnet.rybnik.pl 12.06.04, 16:04 stwierdzenie faktu to napewno nie flustracja Odpowiedz Link Zgłoś
pulk.julen Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? 12.06.04, 16:43 Gość portalu: Das Modell napisał(a): > stwierdzenie faktu to napewno nie flustracja A co to jest F L U S T R A C J A ? Odpowiedz Link Zgłoś
model.wieczniewczorajszy Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? 12.06.04, 17:20 pulk.julen napisała: > A co to jest F L U S T R A C J A ? Przeczytaj wiecej postow "modell'a" ... odpowiedz sama sie nasunie. To tak jakby ktos probowal takiego "modell'ka" jeszcze odpowiednio wymodelowac ... zadanie rowne Syzyfowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
model.wieczniewczorajszy Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? 12.06.04, 17:17 Gość portalu: Das Modell napisał(a): > Moglem sie tego po tobie spodziewac, w twoim jednostronnym rozumowaniu wszystko > co nie pasuje o do twojego wymyslonego imago mundi jest skazywane na tego typu > uwagi, troche mi cie zal ze poza szowinizmem wyssanym z mlekiem matki niewiel > reprezentujesz poza tym. Mam jednak pewne ukryte przekonanie ze gdyby bialo > czerwone fajtlapy graly w tej imprezie to potraktowalbys ten watek inaczej. Nie, modelku (auslaufmodelku) zapomniales, ze zdecydowanej wiekszosci ludnosci (takze wiekszosci Polakow ... automatycznie takze mnie) pilka nozna jest po prostu obojetna (takze ta w bialo-czerwonym wydaniu) ... czyli inaczej mowiac ... zebys po prostu mogl i ty to zrozumiec ... ZWISA i to w dodatku gleboko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_lipton Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 19:21 A z kim gra reprezentacja ślązaków? buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 20:59 coulkie szczyscie ze nie z gorolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_lipton Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:00 hehehe przecież dla was wszyscy to gorole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: I ... co chciales przez to powiedziec ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 21:04 i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Ślonzoki na ME2004 13.06.04, 11:02 Jo kibicuja Czechom i Niymcom. We reprezentacji Czechów bydzie grać dwóch Ślonzoków. A we niymieckij tyż dwóch. 1)Marek Jankulovski ze Udinese. Groł we Baniku Ostrava co mo terozki majstra Czechów. 2)Tomas Galasek ze Ajaxu Amsterdam (mistrz Holandii). Urodzioł sie we Ostravie. Tyż bardzo dobry obrońca. Jakby ftoś niy wiedzioł to mo swoja zajta www.tomasgalasek.nl.nu/ 3)Miroslav Klose z Opola. Do Niymców strzeloł już 16 torów. 4)Lukas Podolski. Mody karlus bo mo dopiyro 18 lot a już bydzie grać na mistrzostwach. łod samygo poczontku groł w FC Koeln ale urodzioł sie w Sośnicy a jego łojciec groł w Szombiyrkach. Niemce i Czechy som w tyj samyj grupie. 23 czerwca bydom szpil razem grali. Jo by chcioł coby łobie drużyny wyszły ze grupy i sie trefili we finale... Keryś tam na wiyrchu napisoł o zaineresowaniu tematym. Do mie ja chopa niy interesuje fusbal to je to chop ale bez jajców i tyla... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Ślonzoki na ME2004 13.06.04, 11:08 reden6 napisał: > 1)Marek Jankulovski ze Udinese. Groł we Baniku Ostrava co mo terozki majstra > Czechów. > 2)Tomas Galasek ze Ajaxu Amsterdam (mistrz Holandii). Urodzioł sie we Ostravie. No dobra a skad wiesz, ze oni sie nie urodzili po drugiej stronie Ostrawicy w Morawskiej Ostrawie ? ... Wtedy by byli Morawianami czyli tak czy owak sa Czechami. Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
fafalok Re: Ślonzoki na ME2004 13.06.04, 12:28 Podolski to spoko gość. Stwierdził, że czuje się Polakiem, ale gra dla Niemiec, bo tu sie wychował, bo tu mieszka, bo tu jest teraz jego dom. Przyznał jednak, że gdyby doszło do konfrontacji Niemcy-Polska wolałby w takim meczu nie brać udziału z powodów emocjonalnych. Wydaje mi się, że to jest postawa fair. Zabawne, że wymieniony Jankulovski również przyznaje się do polskich korzeni, o których wspomniał w wywiadzie dla jednego z włoskich pism. Ja kibicuję Czechom, natomiast tradycyjnie jestem przeciwko Niemcom i Włochom (ze względu na ich nudny jak flaki z olejem sposób gry). Zresztą Niemcy chyba tym razem daleko nie zajdą... (z Rumunią 1:5, ze słabymi Węgrami 0:2). Jeżeli stanie się inaczej będę bardzo zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś