Dodaj do ulubionych

Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p...

IP: *.ngm.net.pl 30.04.12, 19:23
"60-letni Jacek D. to Ślązak z krwi i kości" - i wszystko jasne . nic dodać nic ująć
Obserwuj wątek
    • Gość: boski to ten co zamiast dac podwyzki ludzim IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 20:04
      zwolnil wszystkich, zatrudnil na nowych gorszych warunkach,a za oszczedzone pieniadze wybudowal nowe hale famuru. Typowy polski biznessmen katolik
      • Gość: gość Re: to ten co zamiast dac podwyzki ludzim IP: *.ngm.net.pl 30.04.12, 20:08
        ślązak z krwi i kości - przykładny katolik ....
        • Gość: PierdyklesXXXIX Re: to ten co zamiast dac podwyzki ludzim IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 20:39
          Powtarzasz się. Po co? Oczekujesz uznania, akceptacji,negacji , pochwały lub ody do doopy?
          • koloratura1 Re: to ten co zamiast dac podwyzki ludzim 01.05.12, 09:02
            Gość portalu: PierdyklesXXXIX napisał(a):

> Oczekujesz ... ody do doopy?

Nie sądzę...
            Żeby wpaść na taki pomysł, trzeba mieć, hmm..., wielce oryginalną inteligencję.
            Albo - po prostu - być inteligentnym inaczej...
            • Gość: gość "przykładny ślązak - katolik" IP: 91.233.199.* 01.05.12, 19:38
              dlaczego nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do was, pozwalam ludziom - samym dopowiedzieć sobie reszte- a kto jak sobie ją dopowiada ten sam daje o sobie świadectwo
              • koloratura1 Re: "przykładny ślązak - katolik" 02.05.12, 09:56
                Gość portalu: gość napisał(a):

> dlaczego nikogo nie obrażam

A skąd ja mam to wiedzieć?
                Zresztą - nie jestem tego tak całkiem pewna, że nie obrażasz...

> pozwalam ludziom - samym dopowiedzieć sobie reszte-

Ciekawość...
                A w jakiż to sposób, Ty czy ktokolwiek inny, mógłby na forum nie pozwolić ludziom - samym dopowiedzieć sobie resztę, gdyby tylko mieli taką fantazję...?
                • Gość: gość Re: "przykładny ślązak - katolik" IP: 91.233.199.* 02.05.12, 17:05
                  ty niestety zdążyłaś już to zrobić- naubliżać - tak jak ślązak od pokoleń i przykładny katolik - .... zdążył oszukać nakraść i wyłudzić- to wszystko ma swoją charakterystyke - dla wielu ludzi oczywistą i zupełnie naturalną
                  • koloratura1 Re: "przykładny ślązak - katolik" 03.05.12, 07:44

> ty niestety zdążyłaś już to zrobić- naubliżać - ...

Z zasady
                    - nigdy nikomu nie ubliżam - chyba że samo inne zdanie uważasz za obelgę
                    - nie dyskutuję z jasnowidzami, którzy o mnie wiedzą więcej niż ja sama oraz wszyscy moi
                    znajomi.

Zatem - żegnam.
        • mandaryna.1 Re: to ten co zamiast dac podwyzki ludzim 02.05.12, 13:12

> ślązak z krwi i kości - przykładny katolik ....

No,nie obrażaj mnie, - Bercik:)
        • Gość: obserwator senior Re: to ten co zamiast dac podwyzki ludzim IP: *.205.53.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.05.12, 10:21
          Popiep...ony polski chłopo-robol pseudokatolik (nie obrażaj ludzi wierzących) i podobni do nich pseudointeligenci o mentalności psa Burka spuszczonego z łańcucha.
      • Gość: Fa.mur lepiej włączyć oscylator IP: *.c201.msk.pl 02.05.12, 08:16
        To ten co produkował w komórce salceson na eksport do Niemiec zarabiając na nim miesięcznie 1 milion marek? A za zaoszczędzone marki kupił jedną z nielicznych na świecie fabryk kombajnów górniczych wartości ok. miliarda zł.
      • bez_alternatywy Darowizny dla kleru, nawiększe złodziejstwo 02.05.12, 08:53
        wspierane przez całą swołocz polityczną
      • rozwado Jak sie Panbog teraz wytlumaczy z powiazan z mafia 02.05.12, 10:26
        Ze nic nie wiedzial? Hahaha!
      • Gość: Europejczyk Typowy chrześcianin. Lubi mordować zwierzęta. IP: *.range86-179.btcentralplus.com 02.05.12, 23:17
        Jedyną jego słabością, są polowania - Typowy chrześcianin. Lubi mordować zwierzęta.Pewnie w towarzystwie biskupów.
        • Gość: panini Re: Typowy chrześcianin. Lubi mordować zwierzęta. IP: *.tor.primus.ca 03.05.12, 01:35
          Tak samo jak nasz prezydencik!
    • Gość: b Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 23:28
      Wszystko jasne... Przekazał kupę kasy Kościołowi. Skoro miau zapłacić furę pieniędzy z okazji podatków wolał to dać Kościołowi. To taka legalna łapówka, można sobie kupić przychylność czarnych jednorękich bandytów kasiorą, której i tak by się nie miało bo trzeba by ją było oddać państwu.
      • bezspokoju Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder 01.05.12, 12:01
        A wszystko w imię Boga i na chwałę Jego. To dopiero jest banda hipokrytów i zakłamańców.
    • boguslaw81 Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 06:07
      I dorobiliśmy się naszej, polskiej rodziny Corleone.
      • Gość: kociotek Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.wimbp.zgora.pl 02.05.12, 12:14
        zabijanie zwierzat swiadczy o bardzo niskim morale i swiadomosci czlowieka... jaskiniowiec
    • jazmig GW jak zwykle judzi i skazuje 01.05.12, 07:20
      Co sobie wyobraził prokurator to jedno, a co zawyrokuje sąd, to drugie.

GW ma jakoś taką dziwną cechę, że wszystkie afery nagłośnione przez tę gazetę kończą się uniewinnieniem ofiar gorliwości prokuratorów.
      • Gość: Monarchista Re: GW jak zwykle judzi i skazuje IP: 213.17.138.* 01.05.12, 11:04
        jazmig napisał:

> Co sobie wyobraził prokurator to jedno, a co zawyrokuje sąd, to drugie.
        >
        > GW ma jakoś taką dziwną cechę, że wszystkie afery nagłośnione przez tę gazetę k
        > ończą się uniewinnieniem ofiar gorliwości prokuratorów.
        -----------------------------------------
        No, jeśli to naprawdę jest "miliarder", to uniewinnienie jest bardzo prawdopodobne.
        • Gość: Porąbała Re: GW jak zwykle judzi i skazuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.12, 07:42
          Domogała dymał podatników? Do puszki z taki sku...synami, Obywatele z Platformy :)

Mira też ... co za jajca!

• Gość: ptak57 Re: GW jak zwykle judzi i skazuje IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:50
        A może to Ty masz jakąś fobię związaną z GW ? Przecież nie musisz czytać ! Jest tyle miarodajnych i wiarygodnych źródeł informacji...Gazeta Polska, Nasz Dziennik, TV Trwam....
        • Gość: Porąbała Re: GW jak zwykle judzi i skazuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.12, 07:57
          Jedyna szansa żeby ten ciemnogród dołączył do normalności to zerwanie konkordatu - Żydzi typu Parafianka czy Małysia pod Trybunał !!!
      • Gość: Aspa Re: GW jak zwykle judzi i skazuje IP: 89.204.202.* 01.05.12, 16:17
        jazmig napisał:

> GW ma jakoś taką dziwną cechę, że wszystkie afery nagłośnione przez tę gazetę k
        > ończą się uniewinnieniem ofiar gorliwości prokuratorów.

Czego najlepszym przykładem jest na przykład L. Rywin, prawda?
    • totapis500 Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 07:29

Gdzie tu demokracja jak załatwianie interesów po bożemu to przestępstwo
    • Gość: kaz. Piękna bajka..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 07:56
      szczególnie fragment o zakupie FAMURU są jeszcze tacy którzy dokładnie wiedzą jak to było,
      pierw przez jakiś okres przed zakupem nieoficjalnie przez inne swoje firmy "pomagał" zadłużonemu famurwi odzyskiwać jego należności z kopalń,oczywiście za prowizję,a jak miał go już rozpracowanego to go kupił i nastąpił cud kopalnie zaczęły płacić.
      Myślę że tym okresem powinno się zająć CBA.
    • rodzaj_konta Caaała GW 01.05.12, 08:23
      "Ma kłopot przez ziemię kościoła" bo ta ziemia (kościelna!) go napadła i pobiła.

Ma kłopot bo prokuratura twierdzi, że robił przewały. Osobiście i z rodziną.
    • antekguma1 Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 08:35
      W czasie studiów poznał młodszą o rok Gabrielę, niespełnioną malarkę. Od 35 lat są małżeństwem, mają dwójkę dzieci: Tomka i Hannę. - To za pieniądze z jej posagu Jacek otworzył swój pierwszy biznes - mówi znajoma rodziny D.

- Jego fortuna nie wyrosła na esbeckiej przeszłości, związku z wojskowymi służbami czy dzikiej prywatyzacji państwowych firm. Na wszystko zapracował własnymi rękami -

Piękny i wydawać by się mogło czysty początek majątku Domagały. Ale czy aby na pewno.
      • Gość: jg Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.204.84.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.12, 10:00
        handel węglem to nie za bardzo "czysty" początek, zwłaszcza w obiektywie śląskiej Aleksis
        • Gość: Monarchista Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: 213.17.138.* 01.05.12, 11:32
          Gość portalu: jg napisał(a):

> handel węglem to nie za bardzo "czysty" początek, zwłaszcza w obiektywie śląski
          > ej Aleksis

Na ten temat są dwa śląskie dowcipy:

"Wozak rozwozi węgiel wozem zaprzężonym w jednego konia. Zatrzymuje się przed familokiem i wrzeszczy:
          - Pani Klycino! Wągli przywiózłech!
          A koń na to:
          - Ja, tyżeś, ku..., przywióz!"

I drugi:

"Wozak przywozi węgiel dla pani Sobocinej. Ale pani nie ma pieniędzy, więc składa mu jednoznaczną propozycję. Wozak zgadza się. Po odebraniu tej "zapłaty" jedzie dalej. Zatrzymuje się przed innym familokiem i woła:
          - Pani Klycino, wągli dlo was żech przywióz!
          A pani Klycino:
          - Dobra, chodźcie wartko na góra!
          A wozak na to:
          - Ni, pani Klycino, ta tóna wąglo musza sprzedać!"
    • koloratura1 Pisać, byle pisać, o! 01.05.12, 08:52
      Gość portalu: sam napisał(a):

> Pamiętam jak na rozprawę sądową do Katowic gdzie sądzony był Kiszczak przyjecha
      > ł Adam Michnik. Przeszedł przez salę i ostentacyjnie uścisnął rękę Kiszczakowi.
      > Pytam myślących i nie ogłupionych przez media co chciał w ten sposób przekazać
      > sądowi?

A ja pytam, co to ma wspólnego z tematem artykułu?
      • Gość: sam Re: Pisać, byle pisać, o! IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 10:06
        przecież pisałem, że to dla ludzi myślących. a nie dla Ciebie
        • koloratura1 Faktycznie, nie dla mnie. 01.05.12, 10:11

> przecież pisałem, że to dla ludzi myślących. a nie dla Ciebie

Rzeczywiście - dla ludzi myślących ... inaczej.
          • Gość: sam Re: Faktycznie, nie dla mnie. IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 10:32
            Widać, że myślenie sprawia ci ból, więc nie męcz się dalej. Myślę, że red Pietraszewski zrozumiał o co biega.
            • Gość: AAA Re: Faktycznie, nie dla mnie. IP: *.pool.mediaWays.net 01.05.12, 12:41
              Przeczytalem twoje DWA zdania i juz jest jasne kim jestes. Wspolczuje ludzim, ktorzy musza z toba pracowac, i obok ciebie mieszkac.
              • Gość: sam Re: Faktycznie, nie dla mnie. IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 13:10
                Jesteś " w pracy" czy tak tylko sobie piszesz? A może obawiasz się o swoją specjalną emeryturę?
                Sadzę, że jesteś typowym, bezmózgim zakompleksionym towarzyszem Szmaciakiem.
                • koloratura1 Tak to jest, gdy bałwanowi brak argumentów... 02.05.12, 10:34

> Jesteś " w pracy" czy tak tylko sobie piszesz? A może obawiasz się o swoją spe
                  > cjalną emeryturę?
                  > Sadzę, że jesteś typowym, bezmózgim zakompleksionym towarzyszem Szmaciakiem.

Oho, nie tylko bałwan, ale i cham.
            • Gość: Rozterka47 Re: Faktycznie, nie dla mnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 01:11

> Widać, że myślenie sprawia ci ból, więc nie męcz się dalej. Myślę, że red Pietr
              > aszewski zrozumiał o co biega.
              .......................................................................
              Myślę ,że redaktor ma gdzieś twoje niepokoje.
            • koloratura1 Re: Faktycznie, nie dla mnie. 02.05.12, 10:29

> Widać, że myślenie sprawia ci ból,

Tobie na pewno nie sprawia, bo z tym czymś w ogóle nie masz do czynienia.
        • marslaw1 Re: Pisać, byle pisać, o! 01.05.12, 14:41

> przecież pisałem, że to dla ludzi myślących. a nie dla Ciebie
          Idz myśleć do latryny. Tam twoje miejsce pętaczyno.
      • Gość: mozecie_mi_skoczyc a to ma wspolnego IP: *.dynamic.mnet-online.de 01.05.12, 11:44
        ....jezeli ktorys z was jest bez grzechu winy,
        niech pierwszy rzuci kamieniem....
        gdybyscie stosowali rozum,a nie zabobon

to byscie wszyscy wiedzeli,ze filozofia chrzescijanska
        powstala dlatego,zeby ja rozumiec....
        i mozecie_mi_skoczyc wszyscy razem i kazdy osobno
        i wiecie gdzie i dlaczego
        i ani michnik & towarzystwem,ani domagala & klechami nie sa w tym przypadku bez "winy grzechu",bo "ony tylko chcom" zarobic i udowodnic,ze w rzeczywistosc sa nikim
      • Gość: As A jak tam morderca sądowy Stefan Michnik? IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 20:47
        Coś nie słychać o nim?
    • Gość: jargro.beauty Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.204.114.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.12, 08:52
      komuna nie pasowała do złodziejstwa, wolał kraść z czarnymi bo wydawało mu się że ma znajomości u św. Piotra który wszystkie grzechy odpuści
      • cirano Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder 01.05.12, 08:58
        Polski katolik i złodziyj? Nic nowego, bo od takich to sie i gazety niy zawiyrajom.
        A tyn jego przodek to w "powstaniu" po keryj stronie kombinowoł?
        Krowa od Polaka napewno i dostoł!
      • Gość: Monarchista Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: 213.17.138.* 01.05.12, 11:07
        Gość portalu: jargro.beauty napisał(a):

> komuna nie pasowała do złodziejstwa, wolał kraść z czarnymi bo wydawało mu się
        > że ma znajomości u św. Piotra który wszystkie grzechy odpuści

"Komuna kradła, ale i dała ukraść. Kapitalizm ukradnie ci nawet to, co należy do ciebie i nazywa to wolnym rynkiem" (znalezione w sieci)
    • Gość: man Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 09:10
      Żałosny, pseudo śledczy artykuł. Ciekawe, jaka bedzie lojalność Agory wobec swego pracownika podczas procesów?
      • borsuk112 Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder 01.05.12, 09:41
        Gość portalu: man napisał(a):

> Żałosny, pseudo śledczy artykuł. Ciekawe, jaka bedzie lojalność Agory wobec swe
        > go pracownika podczas procesów?

heheheheh. pisiorki nie wiedzą co napisać, to plują jadem na prawo i lewo kompletnie nie na temat. uwielbiam czytać jak się męczą i wiją. szczególnie z rana. całe szczęście bliski jest śmietnik historii dla tej hołoty:)))))))))))
      • Gość: sam nie wiesz co p Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.pools.arcor-ip.net 02.05.12, 19:23
        Żałosny, pseudo śledczy artykuł. Ciekawe, jaka bedzie lojalność Agory wobec swego pracownika podczas procesów?

Ktory ty z zainteresowaniem czytasz falszywcu.
      • Gość: fidis Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 22:29
        Szczerze widzę w tym tekście masę nieścisłości i dużo złej woli autora. Dziennikarz nie patrzy na problem, że prokuratura stawia jedynie zarzuty, a sąd jeszcze nie wydał wyroku. Tylko już wie, kto jest winien - takie mamy dziś obiektywne dziennikarstwo? A chyba jedyną winą póki co to jest to, że trzymał z Kościołem (to tak jak 90% mieszkańców Polski?). Gazeta próbuje zaszkodzić interesom tych ludzi i tyle.
    • maczimo Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 09:15
      Co to znaczy kupować nielegalnie nieruchomość gruntową? Przecież takie transakcje załatwia się u notariusza a nie w bramie.
    • Gość: sam A jak tam z Maleszką? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 10:19
      A jak tam z TW SB -szpiclem komunistycznej bezpieki zatrudnionym i sowicie opłacanym przez
      towarzyszy z Gazety Wyborczej?
      • Gość: As Re: A jak tam z Maleszką? IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 10:58
        Do niedawna próbował się anonimowo lansować na forach i zarabiać na tym pieniadze z darowizn. Jednak internauci go wykryli i musiał zwinąć interes.
    • Gość: sam A co z synem Donalda Tuska? IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 10:23
      Zatrudnionym i wynagradzanym przez towarzyszy z Gazety Wyborczej?
    • Gość: ptak57 Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:46
      Dla mnie oczywistym jest że takich panów Jacków i biskupów jak Libera jest kilkudziesięciu, jak nie steki. Oczywistym też jest że pan Jacek dostanie jakiś wyrok - jeśli po jego usłyszeniu nie umrze ze śmiechu to będzie jego kolejny sukces ! Libera zaś..no cóż, pewnie zostanie stroną pokrzywdzoną i od Skarbu Państwa - czyli od nas - wyłudzi kolejne miliony odszkodowania.
      • Gość: bp Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 07:49
        Nazwisko mówi samo za siebie biskup Libera - czyli wszystko wolno (libero)- naszym! Tym naszym.
    • Gość: ptak57 Re: Człowiek honoru. IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:48
      A Ty odpowiedz...Co ma piernik do wiatraka ?
      • Gość: kurka domowa Re: Człowiek honoru. IP: *.mikolow.multimetro.pl 01.05.12, 12:47
        Tak samo: co ma papier toaletowy do d***
      • Gość: ahoy2@gazeta.pl Re: Człowiek honoru. IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.12, 14:36
        Tyle co stek do setki!
    • Gość: podatnik Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.opera-mini.net 01.05.12, 11:53
      W SB też się trafiały kanalie, jak wszędzie, ale pocieszające jest to, że było ich zdecydowanie mniej niż w episkopacie. Wierzę szczerze, że teraz w końcu CBA dobierze się tym bandytom, rabującym majątek narodowy do d....
      • Gość: Wera Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 14:09
        Kretyn...
    • Gość: zdepiefal Artykuł to klasyczny przykład czarnego PR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.12, 12:23
      Wszystko w czarnych kolorach.
    • demostenesxt Katoliku owco - nie kradnij! 01.05.12, 13:07
      Katolu..
      • Gość: Pako Re: Katoliku owco - nie kradnij! IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 14:08
        Debilu po co się odzywasz, to nie artykuł o wkładaniu w odbyt.
      • Gość: gość ślązak z krwi i kości - przykładny katolik .... IP: 91.233.199.* 01.05.12, 19:46
        chyba gorszej mieszanki i bardziej złodziejskiej nie ma na świecie
        • Gość: Wera Re: ślązak z krwi i kości - przykładny katolik .. IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 07:02
          Zapomniałeś o swoim ojcu, to był złodziej dopiero.
          • Gość: Elf Dla katola: bożek, honor i prywata najważniejsza IP: 194.50.110.* 02.05.12, 10:45
            katole to mają specyficzne poglądy - dla nich najważniejsza jest prywata się nachapać i nakraść a potem najważniejszy jest ich bożek i wyolbrzymiony honor...

Ojczyznę to oni mają gdzieś...
            • Gość: As Re: Dla lewaka nic nie ma sensu IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 12:06
              Nie jesteś zbyt mądry, ale cóż, świat się dzieli na ludzi myślących i na głuptaków:)
              • Gość: Elf Katolstwo gorsze nawet niż lewactwo.. IP: 194.50.110.* 02.05.12, 15:36
                jedni coś o walce klasowej i głupie pomysły gospodarcze a katolstwo to w ogóle zero jest:

katolstwo - to tylko modły do bożka w kilku postaciach, kłótnie i budowanie krzyży, kościołów i też mają głupie pomysły gospodarcze w dodatku i jeszcze innym by kazali myśleć i postępować tak jak oni sobie uważają....

lewackie hieny pzprowskie okradały polski naród, komuchy złodzieje...

teraz czarne i współpracujące z nimi katolskie hieny okradają polski naród...

jedni warci drugich tylko, że kaci są jeszcze gorsi nawet...
                • miroo Katole i lewaki wspólnie przeciw karze śmierci są. 02.05.12, 19:00
                  jak tak katolom i lewakom dobrze z mordercami i gwałcicielami, że wspólny front przeciwko karze śmierci trzymają to niech sobie morderców i gwałcicieli w domach i kościołach trzymają te zera...
      • Gość: As A jak tam przestępca i morderca Stefan Michnik? IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 20:48
        j.w.
    • Gość: Mat Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 14:10
      Chciwość polskiego kleru nie zna granic.
    • j.an Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 14:22
      Cała rozprawa będzie tak prowadzona aby nie narazić na szwank KK,który jest tak samo winny jak ten biznesmen który zostanie kozłem ofiarnym.Gdzie są ci co wyceniali ten majątek,to jest takie ogłupianie społeczeństwa.
      • Gość: Rita Re: Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 14:31
        Twierdzisz,że winę w tej sprawie ponosi zrzeszajaca ponad miliard wyznawców w blisko 200 krajach świata organizacja?Ciekawa teza. Oczywiscie,że sąd nie bedzie wspominał o KK, to normalne i prawidłowe.
    • Gość: Anna Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.12, 14:33
      Chcą upie...ć Polaka
    • rockawy Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 15:16
      Dobre sobie .Oszust i kombinator Libera nie znal planow przekretowych bratanicy z jego wspolpracownikami/oszustami . Ten cwok biskupii mysli ,ze ludzie to idioci . Bratanica nic nie majac zarabia ponad 400 tys. Taka wspolczesna manna z nieba?????
    • losiu4 Pan z nieba ma kłopot przez ziemię. Miliarder p... 01.05.12, 17:29
      to jest fajne:
      "- Jego fortuna nie wyrosła na esbeckiej przeszłości, związku z wojskowymi służbami czy dzikiej prywatyzacji państwowych firm. Na wszystko zapracował własnymi rękami"

ludzie widza skąd się wzięła większość nowych "starych rodzin". Oj wybiórcza, powinnaś sie lepiej wziąć za obronę swoich pupili, bo maluczcy nie chcą się już nabierać na Twoje legendy o herosach biznesu okresu wczesnobalcerkowskiego i wcześniejszego :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka