Dodaj do ulubionych

Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor...

13.09.12, 09:04
Dla policjanta śledczego nazwanie go nazwanie go 'psem' to chyba największy komplement jaki może usłyszeć. Taki prawdziwy policyjny 'pies' spojrzy w oczy przesłuchiwanemu i od razu wie jaka jest prawda. Nie wiem ilu mamy takich policjantów, ale chyba niewielu biorąc pod uwagę jakoś przygotowywanego materiału dowodowego w ważnych sprawach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Podinsp Ja też się nie obrażam za psa. IP: 195.189.84.* 13.09.12, 09:19
      Ja też się nie obrażam za psa. Nie uważam tego może za komplement, ale w domu zawsze od dziecka miałem jakiegoś czworonoga i zawsze było to mądre, wierne i oddane zwierzę. Ludzie, którzy wymyślają nam od psów, chyba nigdy psa w domu nie mieli.
      Poza tym - gdybyśmy mieli reagować na wszystkie CHWDP, JP na 100% i takie tam inne, to byśmy chyba zwariowali. A - i jeszcze jedno: większość z tych, co takie koszulki lub dziary noszą, kiedy im ktoś wyklepie michę albo ukradnie brykę albo rower, przylatuje do nas z płaczem i prośbą o pomoc....
      • Gość: janciovodnik Re: Ja też się nie obrażam za psa. IP: *.icpnet.pl 13.09.12, 10:18
        Bo te "misie" z takimi dziarami to mocni w kupie a sami bokami uciekają jak na nich tupnąć ;)
        • Gość: Podi Często jest tak, jak mówisz IP: 195.189.84.* 13.09.12, 11:05
          Często jest właśnie tak, jak mówisz: w grupie są silni. W pojedynkę - często prawie płaczą.
          • Gość: pies Re: Często jest tak, jak mówisz IP: 109.95.202.* 13.09.12, 14:18
            czasem nawet przy zatrzymaniu potrafią się zesr... jeden drugim - serio :)
            • rafal.kosno11 Re: Często jest tak, jak mówisz 13.09.12, 16:47
              policjanci czują się bezkarni przekraczają prędkość mogą zabić okraść zgwałcić biorą łapówki likwidują konkurencyjne gangi które im nie płacą a chronią tych przestępców którzy im płacą, handlują narkotykami, kradzionym towarem, chronią zbrodniczy reżim a nie obywateli

a skorumpowani policjanci likwidują tych przestępców którzy im nie płacą? bez przestępców byliby bezrobotni! gwarantują bezkarność tym którzy im płacą?

największa mafia: rządy sądy politycy prosty człowiek za kradzież bułki trafi do więzienia a politycy masowi mordercy pozostają bezkarni oszukują, kradną gigantyczne pieniądze, powodują i prowadzą wojny zapewniają bezkarność swoim znajomym kontrolując sądy, policję, armię itd.

w Polsce policja/armia nie broni ludzi a rząd stłumi strajk/bunt narodu przeciw rządzącym jak w stanie wojennym w 1981r nie obroni nas przed Rosją Niemcami atomem terrorem policja zamiast łapać prawdziwych bandytów bezsensownie czepia się np. rowerzystów itp. w idiotycznych pościgach prowokując zagrożenia

oszuści, złodzieje rządzą światem= największa mafia, organizacja przestępcza= rządy sądy, partie, politycy za kradzież bułki trafisz do więzienia, a politycy i masowi mordercy jak Stalin, Hitler, pinochet itd. pozostawali bezkarni- oszukują, kradną gigantyczne pieniądze, powodują i prowadzą wojny np. wojna w iraku, dokonują zamachów terrorystycznych np. Bush i Ben Laden atak na wieżowce WTC

Agent Tomek jadąc służbowym autem 150 km/h po mieście na czerwonym świetle zabił kobietę wjechał na skrzyżowanie uderzając w inny prawidłowo jadący samochód-a jechał nie na sygnale, po służbie na zakupy czyli w prywatnym celu ze swoją dziewczyną która ledwo przeżyła i go zostawiła po tym wypadku -zdarzenie opisane w jego biograficznej książce lecz m.in. dzięki wujkowi policjantowi nie wyrzucono go dyscyplinarnie z policji i nie poszedł za to do więzienia itp itd.
              • e.day Re: Często jest tak, jak mówisz 14.09.12, 08:06
                Masz dowód na to co wypisujesz? Zgłoś odpowiednim organom.
        • zomozadwa Re: Ja też się nie obrażam za psa. 13.09.12, 22:46
          - Jestem dumny z policjantów, którzy stojąc np. przed tłumem kiboli, wysłuchując steki wulgaryzmów, nie reagują. Normalny człowiek by nie wytrzymał i chwycił za pałę, nam tego nie wolno - mówi inspektor Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy komendanta głównego.

Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,12475235,Policjanci_sa_obrzucani_stekiem_wyzwisk__Najgorsze.html#ixzz26NulpFTT

Sokołoski,
          ty, to możesz najwyżej małym paluszkiem pokiwać przed kamerą.
          albo Rutkoskiemu, rajbany niebieskim krawatem przetrzeć... ;-)
      • manhu Re: Ja też się nie obrażam za psa. 13.09.12, 13:59
        "Za znieważenie policjanta grozi rok więzienia. Sądy najczęściej wydają w takich sprawach wyroki w zawieszeniu."
        Państwo jest stanie rozkładu od dawna, szczególnie od słynnej 0.83% ściągalności zaliczek alimentacyjnych (gdy powinno być blisko 100%, bo to małe kwoty, które każdy ma).

Podstawa to że bandyci muszą się bać policji. A się nie boją, to jest paranoja lewicowego politycznie-poprawnego prawa.

Gość portalu: Podinsp napisał(a):
        > Poza tym - gdybyśmy mieli reagować na wszystkie CHWDP, JP na 100% i takie tam i
        > nne, to byśmy chyba zwariowali.
        Nie zwariowalibyście. W Nowym Jorku była stosowana metoda "zero tolerancji", "wybitych szyb". Jeśli w domu wybita jest jedna szyba to zaraz hołota zaczyna wybijać kolejne. Tutaj jeden wykrzykujący CHWDP pociąga kolejnych, którzy dodatkowo przestają się bać policji. Za CHWDP należy się 10 lat odsiadki i naśladowców ubędzie.

To jest niewiarygodne, że można bluzgać na policjantów, w normalnych krajach tak nie ma, ale nawet w SPORCIE tak nie ma! Nawet jeśli sędzia w meczu podejmie skandaliczną decyzję to za bluzgi pod jego adresem są surowe konsekwencje, czerwona kartka i dodatki, a co dopiero jeśli decyzja była słuszna i chodzi tylko o obrażenie/zastraszenie. Podobnie Obraniak wyleciał z boiska sprowokowany przez boiskowego przestępcę, a wyleciał bo ten delikatny odwet był przestępstwem, itd. itp.
      • Gość: pevnik Re: Ja też się nie obrażam za psa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 21:55
        heh, i za takie podejście właśnie ludzi się ceni, a przy okazji, akurat tak się zdarzyło że okradli mnie właśnie tajniacy i wiecie co? jakoś tak mi się wstyd za te nasze służby zrobiło, inwigilacja i prowokacje po Państwa stronie to rzecz normalna; proszę zwrócić również nie tylko na dobrą konotację słowa "pies" ale pojść w kierunku "psy wojny" - to pracownicy "służb", którzy ulegają pokusie pomówień kolegów i obcych ludzi, nieliczne sprytne jednostki z firm ochraniarskich oraz co najzabawniejsze pracownicy zbrojeniówki wyrabiają złą markę "strażnikom"
      • q-ku porządni obywatele są z policją 13.09.12, 23:42
        tylko róbcie swoje - bez ściemy
    • Gość: Jar Nie no, mistrzostwo! IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 09:36
      "Jestem dumny z policjantów, którzy stojąc np. przed tłumem kiboli, wysłuchując steki wulgaryzmów, nie reagują. Normalny człowiek by nie wytrzymał i chwycił za pałę, nam tego nie wolno" - No to właśnie już wiecie, dlaczego dzieje się tak a nie inaczej. Polecam na youtube zobaczyć jak w Rosji Omon i policja zachowują się w takich sytuacjach. Tłuc pałą gdzie i ile wlezie, to może będzie pożądek!
      • Gość: miki Re: Nie no, mistrzostwo! IP: *.static.3s.pl 13.09.12, 09:44
        No cóż, pamiętam lata 80-te - wtedy milicjantom nikt nie podskakiwał, nie było napisów na murach. Ale to były czasy stanu wojennego i strzelania do strajkujących. Czy było bezpieczniej na ulicach? Zamiast od kibola dostać mogłeś od milicjanta. Pamiętam, jak takie gnoje milicyjne wywlokły mnie z auta dla sportu...
        • k-x Re: Nie no, mistrzostwo! 13.09.12, 09:49
          wpisz do cv, ze byłeś represjonowany. może masz szansę na odszkodowanie.
        • Gość: janciovodnik Re: Nie no, mistrzostwo! IP: *.icpnet.pl 13.09.12, 10:20
          Nie każdy policjant ma mentalność PRL-owskiego milicjanta.
          Fakt nie były to za ciekawe czasy ale nie możemy wciąż żyć przeszłością.
          Jednakże jestem za tym ażeby agresywnym kibolom dawać ostry łomot, zakazy stadionowe i trzepać ostro po kieszeni. Tak zrobiono w Anglii i się uspokoili.
          • Gość: Malyks Re: Nie no, mistrzostwo! IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 10:36
            Ale ty jesteś ograniczony, jak zresztą każdy człowiek o milicyjnej mentalności. Tak robiono w Polsce w latach 90 i to były dla chuliganów złote lata, bo mieli przeciwnika do swoich "zabaw" i tak się wspólnie bawili w policjantów i kiboli. Teraz wyłapuje się ich na podstawie nagrań z monitoringu i już nie są tak szczęśliwi i beztroscy jak wtedy, a ze swoimi walkami muszą chować się po lasach, z dala od normalnych ludzi.
      • Gość: Jar PoRZądek IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 10:08
        Poprawka.
      • Gość: miodek Re: Nie no, mistrzostwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.12, 15:05
        no dzięki za taki "pożądek"
      • q-ku ale nie jesteśmy w Rosji 13.09.12, 23:42
        nie zauważyłeś?
    • Gość: Tomek "CHWDP" piszą ci, którzy mają podświadome IP: *.static.akk.net.pl 13.09.12, 09:46
      pragnienie kontaktów homoseksualnych?
      • tadeusz542 "CHWDP"znaczy: CHcę Wycałować Dupę Policjantowi 13.09.12, 10:37
        Ten skrót CHWDP można różnie interpretować .
        Zmiana pojęć jest także znakiem czasów bo za moich czasów nazwanie gliniarza psem było największą obelgą za którą taki dowcipniś mógł sporo zapłacić.
    • polipoler2 Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor... 13.09.12, 10:01
      panie Jar, porządek piszemy przez rz
      • Gość: Jar No właśnie tak zauważyłem... IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 10:07
        ...już po kliknięciu przycisku "wyślij".
    • tow.janwinnicki Policja sama sobie pracuje na ten wizerunek 13.09.12, 12:22
      podobnie jak i straż miejska. I nie chodzi tu o to, że są to instytucja powiązane z penalizacją, która odruchowo budzi sprzeciw.
      • Gość: oprka Re: Policja sama sobie pracuje na ten wizerunek IP: *.ngm.net.pl 13.09.12, 13:20
        Zgadzam się z poprzednikiem, brak profesjonalizmu naszych mundurowym jest ogromny.
        Swoją drogą chamstwo stało się powszechnością;
        - w sejmie;
        - w telewizji, w szkole, w domu, na ulicy, w bloku - zdziczenie obyczajów.
        PO PROSTU CHAM - JEST TRENDY.
        • Gość: don pedro Re: Policja sama sobie pracuje na ten wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 17:38
          Standardowy wizerunek policji w społeczeństwie: pałkarze którzy brutalnością/chamstwem wobec obywateli i bezgranicznym serwilizmem wobec władzy starają się wysłużyć wcześniejszą emeryturę. I jak tu się dziwić ludziom, że nie mają do nich za grosz szacunku. Podpatrzone na amerykańskich filmach "chronić i służyć", przyłożone do polskiej policji zakrawa po prostu na kpinę.
    • pyzz Re: Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najg 13.09.12, 13:48
      Jest znacznie poważniejsza rzecz, o której warto napisać artykuł: policjanci BIJĄ i cały aparat "sprawiedliwości" państwa robi wszystko, aby te sprawy tuszować.
      • Gość: amaro Re: Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najg IP: *.midd-bam-1.adsl.virginmedia.com 13.09.12, 17:56
        Po 1 - czy Ciebie pobili , czy tylko o tym gdzieś słyszałeś? A może dostałeś na jakiejś zadymie ? To w takim razie w pewnym sensie na własne życzenie. Po 2 - jeśli do tej pory nie potrzebowałeś to masz szczęście, ale jak będziesz potrzebował pomocy bo Ci gruchę oklepią, albo zniknie Ci samochód, to gdzie pójdziesz, do proboszcza, czy kolegów? Policja nie jest do lubienia, ale JEST potrzebna. Po 3 - w policji pracują tacy sami ludzie jak my, każdy z nich jest indywidualnym człowiekiem, ma swoje problemy, jakąś ograniczoną tolerancję na agresję, wyzwiska, a pomimo tego SĄ. Pozdrawiam prawdziwych policjantów, bo trzeba mieć naprawdę twardą dupę żeby to robić.
        • Gość: lajkonik Re: Policjanci tworzę sitwę chroniącą swoje dupska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 09:15
          O tym, że policja pracuje na swój wizerunek ktoś już pisał. To, że muszą czasem użyć przemocy można zrozumieć. Jednak tego, że gdy w grę wchodzi występek kolegi i wtedy robią wszystko by zatuszować sprawę już nie. Przykład - taki łysy z drogówki co to ostatnio robi za przemądrego w telewizorze:
          Jak mu pokazali film z licznymi przekroczeniami patrolu nie będącego w akcji to znajdował coraz to nowe wyjaśnienia dlaczego jechali za szybko, łamali zakazy skrętu czy wyprzedzania. Oni, nie będąc w akcji zazanaczam, powinni świecić przykładem, a nie wykorzystywać swoje funkcje.
          Po drugie czepiają się drobnych przestępstw ( wykroczeń), a większe, gdy może im zagrozić jakieś niebezpieczeństwo, pozostawiają swojemu biegowi.
          Po 3 szefowie działają w myśl procedur, bardzo ogólnych procedur, a szeregowi policjanci cierpią, bo wpadają w sytuacje, w których nie powinni się znależć.
    • Gość: pytacz Policjantki IP: 109.95.202.* 13.09.12, 14:16
      Mam takie oto pytanko - dlaczego ta "śliczna" blondyna z fotki opiera się o radiowóz, bo chyba policjantką ona nie jest ? (mam taką nadzieję :)
      • Gość: ciekawski Re: Policjantki IP: *.rudcom.pl 13.09.12, 19:31
        Właśnie, też bym chciał się dowiedzieć. Gdzie ona pracuje? W jakiej komendzie? Może przyjedzie do mnie na interwencję?
      • Gość: gościu Re: Policjantki IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.12, 00:07
        też mam taką nadzieję, że nie jest policjantką. Zajebista bionda!!! Mrrrr!!
    • Gość: szkodagadac Re: Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najg IP: *.free.aero2.net.pl 13.09.12, 14:42
      A ja jestem oburzony gdy milicjanci składają fałszywe zeznania w sądzie a sędzia i prokurator udają, że to deszcz pada.
    • johnny-kalesony Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor... 13.09.12, 15:21
      W Stanach Zjednoczonych za znieważenie policjanta racze nie grożą jakieś abstrakcyjne "rok w zawieszeniu" albo "grzywna" ale połamanie gnatów na miejscu albo w gorszym wypadku - postrzelenie z broni palnej.
      Polski wymiar sprawiedliwości oraz służby porządkowe są jak dzieci w obliczu przestępczości i bezprawia. Ten stan rzeczy rodzi pytanie, kto stanowi prawdziwą wadzę w naszym kraju.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
    • Gość: doktorant Re: Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 15:56
      Na liście inwektyw nie widzę "matkoje*cy", "szczocha perlistego" czy chociażby "ułoma". Proszę dopisać ;)
    • eferaes To na co zasluguja 13.09.12, 17:29
      W normalnych krajach policjant to tez czlowiek a jego zadaniem jest strzec porzadku a nie wystawianie madatu kazdemu kogo napotka na drodze. W Polsce traktują swoje przywileje jak by byli bogami. Nie dość że jadą na tym samym wózku rabowani przez tych których im te przywileje dali to gnebia normalnych uczciwych ludzi.
      Za otwarcie butelki piwa 100zł choć to najwyższa kara w 98% jest stosowana. Sprobuj podyskutowac to wezma cie na izbe albo spałuja. W normalnych krajach co najwyzej dostaniesz upomnienie...
      Jedziesz na rowerze po 1 czy 2 piwka zatrzymaja cie i wpie... do pierdla...
      Policja w Polsce to normalna akwizycja, musza wyrobic norme dawania mandatow żeby Minister Rostowski zapiął budzet na kolejny rok to jest ich podstawowa funkcja...
      Przyklad z K-ce z soboty, wypisywali mandat za probe spozycia alkoholu, a za rogiem ktos ciulal w 5 jakiegos mlodzika, ktos podbiegl do nich opowiedziec o sytuacji a oni na to teraz jestesmy zajęci....
      • Gość: kokos Bzdura! IP: *.200.159.236.internetia.net.pl 14.09.12, 09:03
        Głupoty pleciesz, ostatnio piłem piwo niedaleko bloku, nakrył nas patrol policji i byli bardzo okej, kazali nam iść do domu i tam dopić piwo! ;P
    • onbielskoo Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor... 13.09.12, 17:43
      Mnie tu brakuje bandzior-policjant.
      Niestety w takich czasach żyjemy , że bandzior i policjant to synonimy.
      Napadają na kantory i niewinnych ludzi. Co tu jeszcze dodać?
      Syf. Syf.
      • Gość: SzaraMaść Re: Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najg IP: *.play-internet.pl 13.09.12, 17:47
        onbielskoo
        juhasie...a ciupaskum ich, ciupaskum i kozikiem.... ciupasie, może ci ulży...
    • unterhose Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor... 13.09.12, 18:29
      Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
    • poparzony Ale wciskają kit. Gloryfikacja psów łańcuchowych. 13.09.12, 18:37
      ...wysłuchując steki wulgaryzmów, nie reagują. Normalny człowiek by nie wytrzymał i chwycił za pałę, nam tego nie wolno - mówi inspektor Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy komendanta głównego...
      Ale ten kut_s pierd_li!
      Wyłączcie kamerę, a zobaczycie reakcję tych fiutów. Ha, ha, ha
      To normalny człowiek nie reaguje na tych skurw_synów w mundurach..
      Mało jest informacji o mordercach w mundurach, których nikt nie widział?

W Łodzi pijany POlicjant zastrzelił przechodnia , bo ten miał psa. Psu nic się nie stało.
      Sami możecie podac więcej takich przypadków!
    • jagger2009 Policjanci są obrzucani stekiem wyzwisk. Najgor... 13.09.12, 19:24
      nazywanie gliniarza "psem" to jest obelga ale dla psa ktory jest wspanialym stworzeniem i najwierniejszym przyjacielem czlowieka, wiec drodzy rodacy znajdzcie jakies inne przezwisko dla gliniarzy moze np. "smierdziele"
    • Gość: Obywatel Wszystko ma swoją przyczynę... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.12, 21:58
      Bardzo się zawiodłem że "tak poważne opracowanie naukowe" nawet nie próbuje podać przyczyn tego zjawiska. A biedni, rozżaleni Policjanci przyjeli to najpewniej z całkowitym zaskoczeniem, przecież tak cieżko pracują na swoją opinię iż wszyscy powinni ich kochać i szanować... A może są u nas jakieś przyczyny że ostatnio o Policji najlepiej się nie mówi - Panowie Oficerowie zastanówcie się nad tym.

Na koniec namawiam do ponownego przeczytania tego co powiedział inspektor Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy komendanta głównego - "NORMALNY CZŁOWIEK BY NIE WYTRZYMAŁ I CHWYCIŁ ZA PAŁĘ, NAM TEGO NIE WOLNO" - czyżby to jakiś żal i tęsknota do czasów gdy pała załatwiała wiele problemów ze stresami funkcjonariuszy włącznie...

Za taką publiczną wypowiedź rzecznik brytyjskiej lub niemieckiej policji natychmiast straciłby pracę - ciężka i niewdzięczna jest praca policjanta, nie o wszytkim musimy wiedzieć ale to co wypowiadają usta rzeczników bardzo wpływa na image Policji w społeczeństwie.
      • zomozadwa Re: Wszystko ma swoją przyczynę... 13.09.12, 22:59
        ten głąb sokołoski
        nie nadaje się nawet na rzecznika
        wodociągów miejskich.
        to 3,14zda w niebieskim mundurku
        która potrafi kłócić sie z "detektywem"
        jak baba z magla. :-D
    • q-ku "Najgorsze "Ty psie"?? Ja bym na tym budował dumę 13.09.12, 23:41
      na miejscu policjantów byłbym dumny z "psa"
      pies to jest komplement

nie dawajcie się i bez kompleksów. Potrzebujemy Was jako społeczeństwo do obrony przed hordami łobuzów
      • q-ku ale, swoją drogą, gdy mnie okradli... 13.09.12, 23:45
        w Krakowie. To policjant z komisariatu łaskawie ledwo przyjął skargę, a numery sprzętu musiałem mu wmusić bo mu się nie chciało zapisać. Monitoringu nawet nie przejrzeli "bo 40 godzin to za dużo"

więc jak? Jesteście psami czy tylko pierdołowatymi darmozjadami? Bo ja bym wolał Psa. Stróża prawa a nie oszusta za moje podatki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka