Gość: Dla PISdzielców Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.olsztyn.mm.pl 01.11.12, 02:08 Dla wszystkich PISdzielsów: www.youtube.com/watch?v=zI-FkWJaVEs&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Zamieszki w Londynie też miały swój początek na fb 01.11.12, 02:29 Tak się zaczyna rewolta, bandyckie zamieszki w UK miały swój początek na portalach społecznościowych. Nie wiem ilu miał znajomych ten radny, ale takie informacje szybko się rozchodzą. Jeśli spłonie choć jeden wóz transmisyjny to właśnie ten nieodpowiedzialny człowiek będzie odpowiadał za podżeganie do przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryz3 Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 03:12 Panie Generale Jaruzelski, larum grają! Przydałby się stan wojenny, zdelegalizowanie wszystkich partii na czele z PiS i parę miesięcy internatu dla gó...arzy, co się zapałkami bawią Odpowiedz Link Zgłoś
marsjaninzwenusa Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 03:30 PIS to jest stan umysłu. Niedługo powiedzenie "ty pisowcu" zastąpi wyrażenie "ty idioto". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis zdrajcy Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 07:15 ten wymiennik istnieje od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
jan2wro "Żartowałem" - zartowac to moze nastolatek... 01.11.12, 03:42 Ja tez kiedys "zartowalem" i potem mialem pietnaste urodziny i przestalem. Jestem bezlitosnym krytykiem tego skorumpowanego moralnie i politycznie rzadu. W sprawie Smolenska uwazam, ze dali totalnej dupy i to oni sa winni tej niepotrzebnej debaty spolecznej. Ale panie radny, nie robmy wiekszego szamba niz mamy! Demokracja przede wszsytkim! Jestem przeciw polityce na ulicach. Ulice sa dobre to mobilizacji politycznej itp. ale neie do zmian rzadow, to jest komunizm! Pan "zartowal", ok pan sie nie nadajesz na Radnego. Zwolnij urzad i idz do klubu komediowego. Ten kraj nie stac na zartownisiow w urzedzie. Mielismy ich przez 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: "Żartowałem" - zartowac to moze nastolatek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 07:20 co masz na myśli pisząc " skorumpowanego moralnie i politycznie" ? słyszałeś coś o "gospodarce i ekonomii" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night Lenin tez zartowal IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.12, 04:36 i hitler Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 05:07 W tym momencie cały marsz powinien zostać zdelegalizowany, gdyż stanowi poważne zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa. Są to także podstawy do delegalizacji PiSu jako terrorystycznej organizacji przestępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aslan Re: Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 08:29 nie ma się co dziwic ta banda z sosnowca zawsze miala innych w nosie a teraz juz pis pokozol do czego sa zdolni jo zech walczyl o wolno polska w 1981 roku gdzie bylem ranny na kop. wujek a te gnoje pisowskie siedzialy w doma teraz zas chca zeby ten robol slaski i nie tylko zrobiol przewrot a oni do koryta a nos potem do kicia tego eunucha wygonmy z kraju bo to on mieszo jak godo ze zostali zdradzeni o swicie i zamordowani to on to zrobiol bo teraz widac do czego jest zdolny zawsze jak przejezdzol na slask to do sosnowca i dabrowy a prawie nigdy do katowic bo to juz sa hanycy wieprz jeyn nie przyjedzie pod krzyz na wujek to mo ten krzyz kawalerski do tego ryja wsadza tak to jest prawdziwy katolik razem z reszta czarnej sekty--amen Odpowiedz Link Zgłoś
keysyr Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 05:13 A ja bym tym wszystkim, co się za bardzo zagalopowują w swoich wypowiedziach zaaplikował na otrzeźwienie taką klasyczną żołnierską "obcinkę ogona" na gołe pośladki. Jak Jaruś, Antoś, i ten żartowniś dostaliby tak od serca 24 soczyste klapnięcia, to powrót na ziemię byłby natychmiastowy. A tak poważnie, to już nie są żarty. Ten pan powinien stanąć przed sądem za nawoływanie do zbiorowej przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
wachnick Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 05:26 Tego idiote powinno sie wsadzic do wiezienia za podzeganie do niszczenia mienia panstwowego i za podzeganie do atakow! Dzieki takim idiotom jak ten Tomek z PiSu kiedys Polska znalazla sie pod zaborami!!!! Tacy ludzie jak on zawsze przynosili Polsce zgube! Czy wy ludzie ciemni nie rozumiecie ze DIVIDED WE FAIL?????!!!!! Kraj podzielony zawsze traci na wszystkim Zamiast zajac sie rozwojem gospodarki to PiS rozpieprza Polske! Wstyd!!!! To sa zwykli zdrajcy narodu Polskiego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacutin Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 05:32 do radnego Mędrzaka: A może byś tak pisowskie ścierwo chciał zarobić w mordę? Ciekawe jaki będziesz bochater jak ci ktoś obije tempego prawicowego ryja. Najlepiej spal się sam debilu i daj żyć spokojnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 06:19 Powiedział tylko to, co cała ta zafajdana banda debili spod znaku PiS myśli i pragnie. Oni chcą podpalić kraj i napewno to zrobią kiedy będą już w całkowitej desperacji wynikającej z braku władzy i jakichkolwiek perspektyw, aby ją zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lg64 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 06:43 Pewien gśsciu w 1933 r. też tylko "żartował". Ale nie na fejsie, tylko w piwiarni!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ragol Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 06:47 Jakiś czas temu ta banda nieodpowiedzialnych ludzi doprowadziła już do podpalenia tego kraju, tylko zamachowiec okazał się mieć poglądy bardziej platformiane i zginął pracownik biura PiS.... Widać, niczego to nie nauczyło jego kolegów, bo dalej próbują bawić się zapałkami siedząc na beczce trotylu... Ale jak rozumiem, usatysfakcjonowani będą dopiero, gdy wydarzy się powtórka z Narutowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 06:47 On tego sam nie wymyślił. On tylko bierze przykład z Prezesa, który jak wiadomo jest nietykalną "świętą krową". I, wydaje się, że mu tez to ujdzie płazem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:01 Za takie nawoływania powinien prokurator się zainteresować, a sad wydać nakaz - dla mego i całego społeczeństwa bezpieczeństwa - aresztu.....Areszty pełne, wiedział PiS po co rowerzystów w nim osadzać! Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:04 Sku.... i tyle ! Pokazać całej Polsce ryj tego debila ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregoson Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:08 Fajnych ma gościu znajomków na fejsbuku, że go podp...lili go gazety. Ciekawe czy nagrają gto jak puszcza bąki w toalecie i wyślą nagranie do tvn-u. Wszak to człowiek z PiS'u i wszystko co robi jest naganne. A nawiasem mówiąc - oto cały fejsbuk - platforma dla ciot i nieudacznych łamag nie mogących sobie znaleźć kumpli w normalnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzlav 68 01.11.12, 07:11 Przypomina mi to niezłe dżołki mojego drużynowego, kiedy byłem małym gnojem w harcerstwie. Nie do zniesienia to było. O wszystkim można dyskutować w taki sposób, i w końcu nikt nie wie, kiedy żartujesz, a kiedy mówisz poważnie. Mało śmieszne te dowcipaski, a banda żenujących hipokrytów ukarze kretyna nagonką. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:23 Paranoja wodza okazuje się zaraźliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sulim01 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:25 No i nie wiadomo co jest gorsze "żartowałem" czy "takie mam poglądy". Według mnie chyba lepsze jest to drugie. Bo jeżeli ktoś żartuje w taki sposób, to nadaje się w najlepszym razie do psychiatryka, a pobyt w takim miejscu, dla polityka tak duuużego formatu jak Pan Mędrzyk, oznaczałby koniec jego wieeelkiej kariery politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wladq Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:26 Dorwał się do towaru prezesunia...dali by namiar na tego dilera...ostre jazdki po towarze od niego są :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:29 Czy potencjalni członkowie PiS-u przed przyjęciem do owej partii przechodzą testy na inteligencję, gdzie odrzucają wszystkich z IQ>30? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Czy już trzeba ćwiczyć hajlowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.12, 07:30 Dzięki fanom prezesa ta umiejętność będzie wkrótce bardzo potrzebna. Zbyt bierni jesteśmy aby tego uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
niskanen Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:32 No to gratuluję gamoniowi! Chyba się pajac oczytał książek o Leninie i Trockim i ich imprezie w listopadzie 1917 r. w Rosji. Widocznie jak się nie zmobilizowało w wyborach to należy rozp... to państwo w inny sposób - by tylko dojść do władzy. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
res_js Radny PiS szykował zamach stanu? "Żartowałem" 01.11.12, 07:43 Nowa cecha PISdzielców - terroryzm. Temu idiocie nawet psychiatra nie pomoże. Założę się, że w każdą niedzielę uczestniczy we mszy jako przykładny katolik. Odpowiedz Link Zgłoś