laguardia 27.11.12, 07:38 Z tezami w liście się oczywiście zgadzam, ale czy nie mogliście w redakcji nieco wygładzić stylistycznie listu p. Roberta? Przecież tego się nie da czytać, oczy bolą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rudzianin Re: Prezydent Świętochłowic mnie zniesmaczył [LIS IP: 193.43.77.* 27.11.12, 08:21 Od oglądania takich obrazków bolą nie tylko oczy: rudaslaska.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1597031,najbardziej-obskurny-dworzec-kolejowy-w-woj-slaskim-zdjecia-ruda-slaska-chebzie,galeria,3765871,id,t,tm,zid.html W kontekście braku jakiegokolwiek budynku dworca w Świętochłowicach, sprawa Chebziańskiego dworca nie powinna być nikomu obojętna. Przepraszam za offtop, i pozdrawiam zachęcając do glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
laguardia Re: Prezydent Świętochłowic mnie zniesmaczył [LIS 27.11.12, 08:37 Wiesz, dworzec w Chebziu - choćby był nawet super i hiper odpicowany - jednak większości ludzi ze Świętochłowic nie urządza, za kiepskie połączenie komunikacyjne. Ale masz rację, kiedyś wyglądał o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: richie-rich Re: Prezydent Świętochłowic mnie zniesmaczył [LIS IP: *.maksimum.3s.pl 27.11.12, 09:50 No cóż, jak widać są tacy ludzie, który zrobią wszystko dla ochrony własnego tyłka, tym samym tyłkiem wypinając się na przyjaciół. Historia zna takie przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Prezydent Świętochłowic mnie zniesmaczył [LIS IP: *.centertel.pl 27.11.12, 10:17 a mnie od kilkunastu lat zniesmaczają obietnice i działania oszuka, a nawet to,że nie nauczył się mówić po polsku i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik to wszystko są brednie IP: 109.95.203.* 27.11.12, 10:12 byłem na tej konferencji Property Forum i to wszystko są brednie wyssane z palca i od razu powiem że nie jestem zwolennikiem prezydenta Uszoka ale nic takiego pan Kostempski tam nie powiedział co mogłoby zostać odebrane przez inwestorów jako zniechecenie do inwestowania tu to co napisał p.Jedlecki było oczywiscie subiektywna opinia choc ja tam pana Jedleckiego nawet nie widzialem a bylem od samego poczatku do samego końca tak łatwo ludzmi manipulowac byle co napisac i juz lud sie burzy to jest pseudodziennikarstwo a potem jeszcze drukowac listy na poparcie swoich wymyslow Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Prezydent Świętochłowic mnie zniesmaczył [LIST ... 27.11.12, 12:07 A ja juz w "listy czytelników" nie wierze, ani w GW, ani w DZ. Zreszta, w artykuly jak ten, o który chodzi, tez nie - bo przedstawiaja nieraz fakty w "samym swoim" swietle. W tym przypadku mam wrazenie, ze byl to tylko watek poboczny, ledwo zauwazony i wcale nie tak drastyczny, a przedstawienie go jako skandalu jest nierzetelne, tak slyszalem i czytalem od uczestników imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś