pilus09 20.12.12, 12:43 Jak sie sprawdzają zestawy wędkarskie ? Wiecie coś na ten temat ? Jak szybko idzie dostawa od nich ? proszę o wypowiedzi i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilus09 Re: InterShop 14.02.13, 10:54 Tak dokładnie mówię o nich , wiesz coś na ich temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: InterShop 19.03.13, 15:37 Transakcja dość szybka, a jak czegoś nie mają w sklepie to warto zapytać. Zależy co Cię interesuje? Ja zamawiałem u nich kołowrotek jedynie, właśnie po konsultacji przez pocztę. Udzielili doradztwa i naprawdę trafili z tą kwestią. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: InterShop 04.04.13, 10:30 Pomysł na prezent dla męża trafiony. Szczerze powiem, że miałam obawy, to było dość ryzykowne, tym bardziej, że faceci w takich kwestiach potrafią być bardzo wymagający... Doradztwo jednak okazało się skuteczne, mój mężczyzna jest zadowolony. Sklep w porządku, ceny też. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: InterShop 19.04.13, 11:58 Wczoraj przyszła dostawa z mojego zamówienia. Wędka Mitchella bardzo mi się podoba. Znam się trochę na wędkowaniu i to bez dwóch zdań dobra jakość. Nie mogę się doczekać weekendu, gdyż śmigam nad jezioro. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: InterShop 08.05.13, 09:58 Mój mąż tam zamawia często różne rzeczy. Bardzo lubi wędkować nawet tam na tej stronce się często wypowiada na forum i jest zapisany w programie lojalnościowym. Polecam w jego imieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś