Dodaj do ulubionych

Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złotych

29.01.13, 19:20
Znowu totalitarne państwo prześladuje młodych patriotów. Jasna Góra powinna interweniować.
Obserwuj wątek
    • Gość: ee Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 19:41
      Ciekawe kto odwazy się opisać powiązania z UM w Chorzowie. Przecież tego typu gangi w dużym stopniu kontrolują to co dzieje się w mieście np. gdzie, kiedy i jaki będzie nowy stadion dla klubu. Nie mówiąc już o innych drobniejszych sprawach jak np. komu zostanie przydzielone mieszkanie lub lokal użytkowy, anulowanie mandatów i innych wykroczeń
      • p8 Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 19:53
        Ty najpierw zobacz jaki stadion jest w Chorzowie i jakie są perspektywy budowy nowego... (I nie chodzi o Stadion Śląski).

Wymyśl coś bardziej prawdopodobnego albo przestań oglądać przygody Rudego Horatio z CSI.
    • folwark_polski Niwmożliwe to wyznawcy Kaczyńskiego i Gowina 29.01.13, 19:43
      oni dostali święcenia na górze czarownic
    • p8 A ile milionów... 29.01.13, 19:49
      ... zajebali politycy? Ile milionów ukradł Amber Gold? Ile milionów poszło na zakasane sutanny? Ile? No ile pytam?

Skoro "kibole" ukradli to zostaną skazani. Nic w tym dziwnego. Odnoszę jednak wrażenie, że kotlet medialny który mi się serwuje został tym razem zmielony z samej budy i łańcucha. Mimo wszystko za tania ta sensacja. 100 milionów zabrzmiało by o wiele, wiele lepiej. Zwłaszcza tu w Polsce, zwłaszcza po ostatniej burzy o "rządowych premiach".

Chryste/Allahu/Jahwe/Buddo/Zeusie etc, etc - Gazeto Wybiórcza, co będzie jak już "zniszczycie kiboli"? To będzie sukces taktyczny, ale czy strategiczny? Puśćcie cynk, pawia albo chociaż bąka kto jest w kolejce po "kibolach"? Nie bądźcie skąpym chórem wujów :)

Proszę Państwa Współkomentatorstwa, to już zaszło za daleko... Zdecydowanie za daleko - nie zagrażają nam bowiem mityczni "kibole" GW. Zagrażają nam przedstawiciele całkiem nowego rodzaju - "kibole" mentalno-medialni, atamani słusznej sprawy. Republika "Kibolska" chwieje się już w posadach :) Kto następny?
      • Gość: Bebok Re: A ile milionów... IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 20:09
        Masz, synku, osobliwy tok myślenia. Jeśli policja zatrzyma gang mający na koncie serię kradzieży, to należy o tym informować tylko, jeśli łączna wartość kradzieży jest nie niższa od tego, co "zajebali politycy, Amber Gold i zakasane sutanny". W szczególności nie należy informować, jeśli policja podaje, że gang zatrzymano wskutek rozpracowywania środowiska identyfikującego się z jakimkolwiek klubem kopaczy piłki. Intrygujące.
        • p8 Re: A ile milionów... 29.01.13, 20:16
          Twój tok myślenia Tatku także pozostawia wiele do życzenia. I w dodatku Wicemistrzu Uciętej Riposty zachodzę w głowę jakim cudem przeczytałeś coś czego nie napisałem. Jeśli chcesz dyskutować to zapraszam, jeśli chcesz mi "dopiec" i zdyskredytować to zaznaczam, że i ja nie ulituję się nad twoją siwą głową Zacny Ojczulku :)...
          • Gość: occam Re: A ile milionów... IP: *.204.70.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.13, 20:55
            Słuchaj "młodziaku", nie patrz kto ile "zajebał" tylko patrz zebyś Ty nie kradł.
            • p8 Re: A ile milionów... 30.01.13, 00:31
              Słuchaj "starszaku", nie patrz w cudzą kieszeń i nie mierz innych swoją miarą. Unikniesz rozczarowań i wstydu.
      • Gość: pandada nie można zniszczyć patologii społecznych IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 29.01.13, 20:58
        wzmiankując o nich w gazecie. Kibole nadal będą kraść, bić, demolować... a gazety - mam nadzieję - nie będą cenzurować informacji o tych zdarzeniach.
        • p8 Re: nie można zniszczyć patologii społecznych 30.01.13, 00:37
          Nie łapiesz zasady działania. Łykasz tylko "efekt końcowy". Co ja ci mogę poradzić? Nic ci nie będę radził, sam pomyśl...
    • Gość: benek Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 19:50
      wks_fanatyk - zgłaszasz się na następnego w kolejce do aresztu ?
      "mądry" z Ciebie człowiek, podobnie jak wielu innych fanatyków..
      ps. do Śląska nic nie mam - wręcz przeciwnie.
      • krzywelustro Kibicowała im sama Matka Boska Częstochowska! 29.01.13, 21:13
        Kibicowała im sama Matka Boska Częstochowska, do której tak żarliwie modlili się podczas niedawnej pielgrzymki. Dla dodania otuchy rzucała w nich krzesełkami wyrwanymi z niebiańskiej "żylety". A przy okazji sama umówiła się z Matką Boską Fatimską i Matką Boską Ostrobramską na ustawkę.
        Jak cię życie kopie w tyłek, to mu oddaj.
        Musisz tylko odwrócić się do niego przodem.
    • noodles Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 19:50
      Słusznie. Z cała pewnością reżimowa policja przebrała się w szaliki młodych, niepokornych, niepoddających się represjom patriotów i włamała się do kilkudziesięciu firm aby rzucić cień na szlachetnych członków chorzowskiej bojówki. Trzymajcie się. Jak Kaczyński wygra wybory to was ułaskawi i przyjmie do PiS. A może nawet wypłaci odszkodowania za represje.
      • p8 Przykro mi. 29.01.13, 19:58
        Ale temat który dyskutujemy jest znacznie mniej śmieszny niż twoje "wyrafinowane żarciki polityczne". Nie znaczy to, że porywa mnie patos @wksfanatyk (bo nie porywa). Znaczy to, że nie porywa mnie także twoje zdanie na ten temat. Wiesz dlaczego? Byłeś tak zajęty "dopiekaniem" swojemu przedmówcy, iż po prostu zapomniałeś je wyjawić :)
        • 99venus Re: Przykro mi. 29.01.13, 20:09
          no ja ci powiem-bandyci trafili tam gdzie ich miejsce,za kraty.oby na długo.
          • p8 Przykro mi. Jeszcze bardziej. 29.01.13, 20:11
            Powiedz mi coś o czym nie wiem...
        • noodles Re: Przykro mi. 29.01.13, 20:16
          Mimo, że nie wyjawiłem swojego zdania ty je poznałeś. Bardzo żałuję, że cię nie porywa. Temat rzeczywiście nie jest śmieszny ale kreowanie bandytów na ofiary już jest.
          • p8 Mosterdzieju... 29.01.13, 20:26
            Ej, napisaliśmy mało postów w tej dyskusji więc z łatwością wskażesz w którym miejscu kreuję "bandytów na ofiary". Śmiało, poczekam.

To, że mam nieco inne zdanie niż ty w niczym nie upoważnia cię do mniemania, iż jest to zdanie tak "straszne" jak je sobie wyobrażasz.

Liczę, że jako człowiek inteligentny nie będziesz potrzebował specjalnych wyjaśnień. Dlaczego widzisz szczegóły nie zwracając uwagi na ogół i dlaczego uogólniasz nie patrząc na szczegóły? Trudne pytanie? Głupie pytanie? Nie proszę żebyś zrozumiał moje zdanie, proszę abyś przyjął do wiadomości, że w tym kraju żyją ludzie którzy wiedzą, iż między biały a czarnym jest duuuuuużo różnych odcieni szarości. Upraszczając nieco metaforę, to chodzi o to, że nie każdy kto się z tobą nie zgadza jest kibolem, księdzem, albo głosuje na PiS. I to prosiłbym abyś wziął pod uwagę zanim zaczniesz obrzucać mnie wirtualnym błotem.
            • noodles Re: Acan.... 29.01.13, 20:47
              p8 napisał:

> Ej, napisaliśmy mało postów w tej dyskusji więc z łatwością wskażesz w którym m
              > iejscu kreuję "bandytów na ofiary". Śmiało, poczekam.

Nigdzie nie napisałem, że to ty kreujesz. Moja wrodzona inteligencja podpowiada mi nawet, że w sprawie kibiców mamy w miarę podobne zdania. Natomiast moja wrodzona inteligencja nie jest na tyle wielka żeby przedrzeć się przez resztę twojego słowotoku. Nieuzasadnionego. I niczym cie nie będę obrzucał.
              • p8 Mosterdzieju.... 30.01.13, 00:33
                A jednak coś nadal leży ci na sercu i wątrobie.
      • kibolbandyta Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 20:33
        Dla osób niemyślących, takich ja Ty wszystko jest oczywiste. Wszystko co przeczytasz na gazecie i obejrzysz w tvn. Lepiej nie wychylać łba za daleko bo możesz przeczytać/obejrzeć/usłyszeć coś innego niż to co nakreślą ci jedyne słuszne media.
        Przez takich ludzi jak Ty, można obrzydzić sobie życie w Polsce.
        • Gość: pandada obrzydzają mi życie w Polsce IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 29.01.13, 20:54
          takie załgane i agresywne kibolsko-bandyckie szumowiny, które kreują się na rzekomą elitę.
          • p8 Re: obrzydzają mi życie w Polsce 30.01.13, 00:34
            Biedny... Chcesz misia czy potrzebujesz żeby cię ktoś przytulił?
    • kibolbandyta Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 19:54
      Otóż to. Kibole rabowali. Założę się, że ten Plichta od Amber to też kibol był. Tak samo jak połowa pedofili, morderców i posłów na sejm (oni to szczególnie pasują).
      Poczytaj dlaczego Starucha trzymali i zastanów się czemu wypuszczają a potem pie...ij się w łeb ale tak porządnie.
      • Gość: pandada nie wszyscy złodzieje to kibole IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 29.01.13, 21:06
        i nawet nie wszyscy kibole to złodzieje, nie wszyscy to rasiści, ani nie każdy z nich jest bandytą. To środowisko jedynie mocno nasiąknięte patologiami.
    • el_bigos Romaszewski pewnie już kasę zbiera 29.01.13, 19:57
      na kaucję dla tych biednych kibiców.
      • p8 Re: Romaszewski pewnie już kasę zbiera 29.01.13, 20:02
        el_bigos napisał:

> na kaucję dla tych biednych kibiców.

A ty musisz sam zbierać butelki... Też za kaucję...

BTW Szanowny El Bigosie - czy to o tobie jest ten film:)?

www.youtube.com/watch?v=O8r-4GWKKlo
        Pozdrawiam. I mniej "zaperzenia" życzę :)
    • 99venus Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 20:08
      ci prawdziwi patrioci zbierali forsę dla zyjącego w skrajnej nędzy swego protektora-Romaszewskiego.a zatem są niewinni.
    • koniepobetonie Romaszewski i Kempa - co Wy na to ? A Jasna Góra ? 29.01.13, 20:27
      Do dzieła! Brać kiboli w obronę !!!
      • kibolbandyta Re: Romaszewski i Kempa - co Wy na to ? A Jasna G 29.01.13, 20:34
        Do dzieła. Linczuj "kiboli"!
        • p8 Re: Romaszewski i Kempa - co Wy na to ? A Jasna G 29.01.13, 20:44
          kibolbandyta napisał:

> Do dzieła. Linczuj "kiboli"!

Nie da rady, tu nie może dać "minusa". Tylko koni żal...
        • Gość: pandada po co linczować? IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 29.01.13, 21:09
          zajęły się nimi organa ścigania.
      • Gość: kibol Re: Romaszewski i Kempa - co Wy na to ? A Jasna G IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.13, 07:31
        Gościu ale cie poje...o
    • luk.starczewski Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złotych 29.01.13, 20:28
      Dość już rzucania dnia na środowiska kibicowskie! Dość rzucania na nich dnia przez nieodpowiedzialnych prowokatorów!
      • Gość: Żabol Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot IP: *.free.aero2.net.pl 29.01.13, 20:46
        To były nasze synki ze Uoberszlyzjen
    • ratpoles_tamer A skąd ci ludzie mieli wziąć kasę na pielgrzymkę? 29.01.13, 20:47
      Na Jasnej Górze z pewnością otrzymają od biskupa rozgrzeszenie, a prokuratora jak zwykle czepia się prawdziwych Polaków katolików, patriotów.
      Powinien za nimi wstawić się senator Romaszewski. Zgarnął przecież sporą kasę podatników, a to do czegoś chyba zobowiązuje!
    • tia666 Haniebny atak na zdrowa tkanke spoleczenstwa!! 29.01.13, 21:03
      Zlustrowac prokurature do 5 pokolen!!
    • turysta86 Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 29.01.13, 21:14
      > Znowu totalitarne państwo prześladuje młodych patriotów. Jasna Góra powinna interweniować.

Już widzę jak ci ludzie idą na Jasną Górę. Nie pierdziel głupot. To są zwykli bandyci, a nie jacyś kibole/kibice. Kibicem to jest się na stadionie. Równie dobrze można do jednego wora wsadzić wszystkich czytelników GW, ta sama logika.
    • Gość: Ale jaja !!! Staruszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.13, 21:20
      W mojej starej głowie się nie mieści, żeby Jasna G. mogła być ograbiona !
      Braciszkowie pilnujcie dzień i noc !!!!!!
    • majuufes Zaraz tam kradli !!! 29.01.13, 21:34

Zbierali dobrowolne datki na działalność patriotyczną.
      To elektorat pani Pawłowicz zapewne.
    • politol59 Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot 30.01.13, 00:41
      Haniebne, że robili to pod szyldem tak zasłużonego naszego Śląskiego Klubu.
      • Gość: Egon Re: Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złot IP: *.free.aero2.net.pl 30.01.13, 09:11

Bandyctwo szlyzjersko szkopskie wszedzie sie wcisnie
    • hehe124 Prokuratura: Kibole ukradli ponad milion złotych 30.01.13, 09:14
      Pietraszewski, ty się naucz pisać artykuły bo i tu potrzeba minimum profesjonalizmu, tym bardziej jeśli trafiają one do gremium czytelników. Redaktorzyno!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka