Dodaj do ulubionych

Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokator...

21.02.13, 19:07
Niech zgadnę: to zapewne wina nieudolnego prezydenta i leniwych urzędasów?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.13, 19:29
      nie to wina kultury nad Wisla i w okolicy
    • Gość: l Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.gemini.net.pl 21.02.13, 20:03
      A skąd. To wina Tuska i Komorowskiego.
      • Gość: joanka Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.katowice.multimetro.pl 21.02.13, 20:42
        Niestety na nasze patrole nie możemy raczej liczyć.
        Właśnie popołudniami krążą po rozkopanym centrum miasta i to kilka wozów jednocześnie.
        Chyba kontrolują się wzajemnie bo w odleglejszych częściach Katowic nie witać ich wcale. Panom strażnikom już dawno zamiast nóg wyrosły koła dlatego żadnego złomiarza albo nie widzą z samochodu, albo po prostu widzieć go nie chcą.
        • Gość: Tomek Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: 205.167.7.* 22.02.13, 07:55
          Katowicka straż miejska nie ima się nieintratnych zadań. Złapią 2 pijaczków z wózkiem kradzionego złomu i co im zrobią ? Mandat dadzą ?

O wiele więcej kasy (i to ściągalnej nie wirtualnej z mandatu dla pijaczka) można wyrwać w tym czasie np z blokadek na koła.
          • Gość: l Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.gemini.net.pl 22.02.13, 10:59
            Powinni pobić?
    • Gość: jan Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 20:54
      Gdyby posadzic kilku wlascicieli zlomnic za paserstwo, to problem by się skonczyl. Ale nasz wymiar sprawiedliwości jak zwykle bezradny.
      • Gość: gusloff Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 21:07
        Za nie dugo wezmnoom sie za żelaziste gelyndry, to bydoom dopiiro jajca.
        • Gość: Rekin Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.static.3s.pl 22.02.13, 10:51
          Gelyndrów to już downo nie ma.
      • Gość: belf Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 23:06
        Racja, żyją z lewego złomu i dobrze o tym wiedzą.
        • Gość: maniak Re: IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 10:34
          Zlikwidować punkty skupu złomu!!!!!!
          Bo nawet synalek jednej z posłanek uprawia ten proceder.
    • Gość: gosc @bartoszcze IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 09:41
      No a ten jak zwkle w robocie, wisi w kompie i liże d... szefowi. Jak pozostali tez tak pracują, to wiadomo dlaczego mamy tak "nieudolnego prezydenta i leniwych urzędasów".
      • ipta Re: @bartoszcze 22.02.13, 10:13
        Pracując na budowie w Niemczech trzeba było dużo trudu aby zaplanowaną zgodnie z projektem stal upchać w ściany i stropy.
        Tam na tzw .mili tego nie odbierają.
        A w Polsce trzeba by na budowie więcej ochroniarzy niż budowlańców.
      • bartoszcze Re: @bartoszcze 22.02.13, 12:32
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> No a ten jak zwkle w robocie, wisi w kompie i liże d... szefowi.

Przykro mi, że wiecznie komuś liżesz d... a i tak nadal na bezrobociu jesteś:)
    • Gość: lizus Re: Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokat IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 10:31
      Nie to, głupie wpisy niejakiego Bartoszcze.
    • ron-ge Złomiarze ograbiają z metalu kamienice. Lokator... 25.02.13, 18:33
      Ludzie ja sie nie dziwie ze zlomiarze biora co sie da sprzedac,z czego maja zyc? starszych juz ludzi nie chetnie bierze sie do pracy,a mops tez nie ma srodkow.Katastrofa, moja znajoma ma 67lat i 560zl renty,z tego komornik jej zabiera 200zl za zadluzony czynsz,po zaplaceniu gazu i pradu, moi drodzy ile sie tej pani zostanie do zycia,a gdzie dalej placic czynsz jakies lekarstwa itd,co sie dzieje w tym kraju!!!!!!!!!czy 10zl ma jakas wartosc?ile rodzice dostaja w polsce na jedno dzieckorodzinnego?z tego co wiem to niewieel aby dziecko ubrac i wyzywic,w niemczech ja dostaje na dziecko 184euro kindergelt,nie wspomne juz o tym jaka pomoc maja ludzie ubodzy ,oni nie musza zbierac zlomu i prosic o kazdy cent,tak jak jest w polsce w mops panie robia laske ze przyjmna wniosek o jaks zapomoge,co to ma byc?moze by sie ktos zainteresowal takimi sprawami,przeciez zyjemy wszyscy tylko raz i dlaczego co poniektorzy ludzie musza tak cierpiec,przeciez unia europejska daje na takie cele pieniadze,panowie poslowie ja jestem ciekawy czy ktorys z panow by wyzyl miesiecznie za 560zl,. cale zycie charujac.To tez zostawcie zlomiarzy w spokoju !pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka