daghda.irish.pub 12.03.13, 14:29 To miasto nazywa się Rybnik i wypadałoby to napisać zamiast znów pchać w główny link "godzinę jazdy od Katowic". I nie do końca prawda - A4>A1 i w Rybniku jesteś, drogi redaktorze, za 30-40 minut ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neni Re: Rod Stewart wystąpi w Rybniku IP: *.internetia.net.pl 12.03.13, 14:40 Rybnik??? To w stawie będzie koncert????? Odpowiedz Link Zgłoś
daghda.irish.pub Re: Rod Stewart wystąpi w Rybniku 12.03.13, 14:50 Gość portalu: neni napisał(a): > Rybnik??? To w stawie będzie koncert????? Ano, w stawie - nie w Stalinogrodzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Re: Rod Stewart wystąpi w Rybniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 16:26 Niech mnie ktoś oświeci, jak pominąłem istotne wydarzenie, ale jaki koncert (naciągając trochę) światowej gwiazdy muzyki rozrywkowej, z wyłączeniem Slasha, miał miejsce przez ostatnie 3 lata w Spodku albo na Stadionie Śląskim? Czy tylko mi się wydaje, że wpadliśmy w jakąś czarną d... jeśli chodzi o duże wydarzenia rozrywkowe? PS Oczywiście pamiętam o Rawie Blues czy festiwalach, ale to rzeczy jednak niszowe. Odpowiedz Link Zgłoś