Gość: Lena IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 12.08.05, 15:10 Po przebywaniu na słońcu mocno zarysowała mi się zmarszczka mimiczna, czy ktoś zna "plasterki grymaski" i wie, gdzie można je kupić? Kiedyś czytałam o nich w "Urodzie"...Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klara Re: Plasterki grymaski IP: *.4web.pl 12.08.05, 15:17 Hehe...fajna nazwa:) a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Plasterki grymaski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 12.08.05, 16:02 No właśnie takie plasterki, które na noc przykleja się na zmarszczkę mimiczną. Ponoć dodatkowo są nasączone specjalną substancją przeciwzmarszczkową, więc działają lepiej niż zwykły plaster czy wspomniana tu na Forum taśma. Może ktoś wie, gdzie kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: Plasterki grymaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:32 Czytałam o nich na Wizazu, nazywają się "frownies". Z tego co się rozejrzałam, nie można ich nabyć w Polsce. Znalazłam je na stronach niemieckich, niestety koszty przesyłki są dosyć drogie bo ok. 20 EUR. Same platserki kosztują też ok 20 EUR i jest ich dosyć dużo. Wyczytałam, że są skuteczne. Bardzo chcialabym je nabyć, ale nie mam pomysłu, jak to zrobić. Gdyby ktoś wiedział, gdzie je można kupić, proszę o info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Plasterki grymaski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 12.08.05, 17:30 Dzięki!!!Ja też spróbuję pogrzebać w internecie może jednak są gdzieś w Polsce do kupienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: Plasterki grymaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:18 Jeśli coś znajdziesz koniecznie daj mi znać. mój e-mail: mamson@op.pl. Może Ci się uda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Do Mamsonki IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 13.08.05, 15:44 OK. Dam znać. Na razie nic!!! A czy wiesz czym się różnią te na czoło i te na bruzdy wargowo-nosowe? Czy w nazwie oprócz Frownies mają wpisane coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: Do Mamsonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:53 Cześć, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. generalnie są dwa rodzaje: jeden do okolic oczu i ust, drugi na czółko i gdzieś jeszcze. Z tego co wiem, różnią się kształtem. Jak będę coś więcej wiedzieć dam znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia303 Re: Plasterki grymaski 16.08.05, 15:11 Fajny sprawa. A może ktoś ma ochotę i kupimy na pół, zawsze taniej a wyprobujemy czy to na pewno działa , ja bym chciała na zmarszki wokół ust. Jak któraś jest chętna to napiszcie na gazetowego to kupimy razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tours Re: Plasterki grymaski IP: *.w83-193.abo.wanadoo.fr 16.08.05, 15:37 Czesc Ja kupilam na internecie. Trzema miec tylko karte kredytowa. Kupilam w Wielkiej Brytanii. Uwaga zaklada to sie na noc i trzyma cala noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Plasterki grymaski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.08.05, 18:43 Ile Cię to kosztowało? Podaj link, proszę! Na polskich stronach nadal nic nie znalazłam. A może ktoś wie, czy w Niemczech można je kupić normalnie w sklepie czy tylko przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: Plasterki grymaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:32 Cześć, mogłabyś podać stronę na której kupiłaś te plasterki, ile płaciłaś za przesyłkę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tours Re: Plasterki grymaski IP: *.w83-203.abo.wanadoo.fr 17.08.05, 14:26 Wlasnie szukam tej strony.Jak znajde to zaraz napisze. Czy mozna to kupic w sklepie tego nie wiem. Podobno nie ma takiej mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś