Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów Katowice

• paulina.nowakowska1985 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 14.03.17, 19:19
      Ja polecam Aston wynajem Dębica. Solidni, mają czyste zadbane samochody. Przystępne ceny. Ja wypożyczyłam u nich samochód gdy miałam stłuczkę i drugi raz na wakacje. Warto. Solidna firma.
    • barbara_kraszewska Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 04.04.17, 20:13
      Polecam Aston Wynajem Samochodów.
      Solidni.
      Mają czyste, zadbane samochody.
      Korzystam za każdym razem gdy jestem w PL. Przyjeżdżają na lotnisko w Krakowie, Rzeszowie, albo Katowicach.
      I są niedrodzy, a w pakiecie dają mnóstwo gratisów.
      astonwynajem.pl/
    • ftlczestochowa Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 23.05.17, 12:36
      FTL TRANSPORT SPEDYCJA to firma ktora tworzona jest z zaangażowaniem zarówno właściciela jak i pracowników składających się na zgrany zespół.
      Nieustannie staramy się dopasować swoją ofertę do aktualnych potrzeb naszych Klientów oraz do zmieniających się warunków rynkowych. W efekcie wypożyczalnia samochodów stworzyła niezwykle kompleksową, elastyczną ofertę w ramach której dostępne są pojazdy dla każdego Klienta, niezależnie od jego potrzeb.
      Konkurencyjny cennik za wypożyczenie auta zapewni Państwu niskie koszty użytkowania samochodu. Dajemy również możliwość negocjacji cen przy długoterminowym wynajmie aut

ftl-transport.com/index.php/wypozyczalnia/
    • pawelmach12 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 28.06.17, 09:59
      Korzystałem jedynie z wypożyczalni w Sierpcu bako-auto.pl/ i byłem zadowolony, przyzwoite pieniądze i auta w świetnym stanie ;)
    • kataroma Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 27.07.17, 14:21
      Jeśli ktoś poszukuję wynajęcia nieco większego samochodu, a mianowicie autokaru, to ja gorąco polecam firmę www.autokary-katowice.com.pl. Profesjonalni kierowcy, a przewoźnik ma świetne opinie :)
      • sabina854 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 26.10.17, 13:00
        savaauto.eu/wynajem-samochodow.html - sprawdźcie sobie tutaj - korzystałam i polecam!
    • marekwasylik Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 03.11.17, 13:54
      w tamtym regionie korzystałem z Panek. To nie takie "niestety" jak piszesz. Sama przyjemność wynajmować u nich samochód.
    • ewka3111 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 18.11.17, 11:54
      Jak chcesz żeby wypożyczalnia podstawiła samochód w wybrane miejsce zadzwoń o nich www.agicars.pl/wynajem-aut-katowice/
    • xyz2555 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 26.11.17, 18:35
      Sprawdź tutaj speedrental24.pl Oni są z Wrocławia, ale może otworzyli się też w Katowicach bo firma dość dobrze sierozrasta
    • emano85 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 13.03.18, 13:32
      W Katowicach polecam mmcarsrental.pl/ niskie ceny i super obsługa
    • dessena Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 18.03.18, 22:19
      Polecam wypożyczalnie na dworcu PKP w Katowicach, bardzo konkretni ludzie, cenowo też ok, dobre warunki.
    • pabloby Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 15.01.19, 17:26
      Na ulicy Ligonia 14 zn znajduje się wypożyczalnia www.agicars.pl/wynajem-aut-katowice/ . Mają dość ciekawą flote samochodów. Wraz z żoną wypożyczaliśmy Astrę w Kombi w cenie 80 zł za dobę. Samochody w bardzo dobrym stanie i cenie, należy jednak pilnować limitów kilometrów który wynosi 200 na dobę. Jednak nie jest to jakoś bardzo uciążliwe.
    • halorent Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 28.03.19, 23:50
      W Twoim przypadku najlepiej będzie chyba skorzystać z jakiejś wyszukiwarki typu kayak. A jakbyś szukała auta w Trójmieście to zapraszamy do halorent.pl
    • Gość: Pmarc8383 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice IP: *.play-internet.pl 28.02.23, 14:16
      Zdecydowanie polecam silesiancarrental.pl/
      Może się komuś przyda, jeżeli temat aktualny. Auta dostarczane pod dom. Limity kilometrów ustalane indywidualnie. Samochody dobrze przygotowane do jazdy.
      • kamil782 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 28.02.23, 16:19
        Tak dokładnie. Też ustalałem indywidualnie limit. Potrzebowałem samochodu na dłuższą podróż. Nie było problemu.

Gość portalu: Pmarc8383 napisał(a):

> Zdecydowanie polecam silesiancarrental.pl/
        > Może się komuś przyda, jeżeli temat aktualny. Auta dostarczane pod dom. Limity
        > kilometrów ustalane indywidualnie. Samochody dobrze przygotowane do jazdy.
    • kamil782 Re: Wypożyczalnia samochodów Katowice 28.02.23, 16:14
      Niedawno korzystałem z wypożyczalni samochodów silesiancarrental.pl.
      Samochody są zadbane i dość bogato wyposażone. Dostarczyli samochód pod dom. Sprawna i miła obsługa. Mogę śmiało polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka