Gość: bravo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:06 Widzę w Tobie wielkie pokłady wrażliwości, której niestety wielu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:10 to oczywiście do carrramby. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:11 Gość portalu: bravo napisał(a): > to oczywiście do carrramby. Do mnie ? Dlaczego , tak sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:15 A nie jest to prawdą? Przecież czytuję Twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:20 Gość portalu: bravo napisał(a): > A nie jest to prawdą? Przecież czytuję Twoje posty. Dziękuję Ci, aczkolwiek durnie na forum różnie mnie nazywają. Owszem, boli mnie każda krzywda ludzka, każde głodne dziecko i każdy kopnięty pies. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:29 carrramba napisała: > Gość portalu: bravo napisał(a): > > > A nie jest to prawdą? Przecież czytuję Twoje posty. > Dziękuję Ci, aczkolwiek durnie na forum różnie mnie nazywają. Owszem, boli mnie > > każda krzywda ludzka, każde głodne dziecko i każdy kopnięty pies. Muszę też dodać, że mam całą masę wad ! Jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysia forever Ma wady IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 09:26 Podobno jest kretaczem tchórzem i egoistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Ale ma zalety!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 09:28 Złote serce Wspaniały usmiech i to wszystko co nazywa sie dobrym człowiekiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:32 Takie to forum już jest. Dobrze też, że Ty jesteś. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:34 Gość portalu: bravo napisał(a): > Takie to forum już jest. > > Dobrze też, że Ty jesteś. > > pzdr. Ja też dziękuję:) I dobrze, że Ty jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:35 Umizgujecie się do siebie jak fiodorus do filozosi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:39 slezan napisał: > Umizgujecie się do siebie jak fiodorus do filozosi;-) Coś Ci się chyba pokręciło, Slezan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:43 Ale jakim kosztem? Poza tym nawet jeżeli dochodzi do zabijania w obronie własnej, to zawsze jest to grzech i zło, więc entuzjazm jest niesmaczny. Tu jest o twojej wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:45 Czy zabójstwo nie jest grzechem, a grzech złem? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:46 Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:53 carrramba napisała: > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 14:55 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. > > Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ Cześć Rico :) Arnold chce mnie zabić ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:00 Arnold jest równie wrażliwy jak Ty. Nie skrzywdziłby nawet muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: o wrażliwości 02.08.04, 17:22 slezan napisał: > "Arnold jest równie wrażliwy jak Ty. Nie skrzywdziłby nawet muchy." Ja to pozory mylą! Na chasło "wrażliwość Arnolda" skojarzył mi się słoń w składzie porcelany! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 17:26 Ty natomiast jesteś niewrażliwy na piękno języka polskiego. Jak można napisać "chasło"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysiak forever Ale smieszne!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 09:32 A pamietasz Arnoldzika z kabaretu Materny Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:06 carrramba napisała: > rico-chorzow napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. > > > > Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ > Cześć Rico :) > Arnold chce mnie zabić ? Perełko,nie chodzi o Arnolda,przecież pisałem już Tobie kiedyś,ubierz się ciepło,gdy wchodzisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:19 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. > > > > > > Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ > > Cześć Rico :) > > Arnold chce mnie zabić ? > > > Perełko,nie chodzi o Arnolda,przecież pisałem już Tobie kiedyś,ubierz się > ciepło,gdy wchodzisz na forum. Straszysz czy obiecujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:31 carrramba napisała: > rico-chorzow napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. > > > > > > > > Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ > > > Cześć Rico :) > > > Arnold chce mnie zabić ? > > > > > > Perełko,nie chodzi o Arnolda,przecież pisałem już Tobie kiedyś,ubierz się > > > ciepło,gdy wchodzisz na forum. > Straszysz czy obiecujesz ? Perełko,zastanów się dobrze,nie zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:42 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > > > Zejdź ze mnie Slezan. Czep się Arnolda. > > > > > > > > > > Perełko,kto mieczem wojuje,ten........ > > > > Cześć Rico :) > > > > Arnold chce mnie zabić ? > > > > > > > > > Perełko,nie chodzi o Arnolda,przecież pisałem już Tobie kiedyś,ubie > rz się > > > > > ciepło,gdy wchodzisz na forum. > > Straszysz czy obiecujesz ? > > > Perełko,zastanów się dobrze,nie zrozumiałaś. Trudno Cię zrozumieć Rico, mimo najszczerszych chęci. Za "perełkę" jak zwykle dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysia forever To Ikona z czapki z głów!!! IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: To Ikona z czapki z głów!!! 02.08.04, 16:02 Walnięty jesteś nieźle ! Ikono z czapki ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Dobra! Ikono z IT 02.08.04, 16:07 Do kina czasem chodzisz głąbie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyykrzysiak!!!!! NIe mam wladzy!!!! IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 16:11 Takiej jak Ty o Ikono!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: NIe mam wladzy!!!! 02.08.04, 16:22 Gość portalu: yyyykrzysiak!!!!! napisał(a): > Takiej jak Ty o Ikono!!! I dobrze gadasz ! Ikona też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzba Ykrzysiak Jest wrazliwy to prawda!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 09:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:40 No i widzisz, ilu się niewrażliwych na cudze cierpinie odezwało. To jest zawołanie bojowe grupy arnoldo-slezanowej. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:44 Ty też nie dopisałeś się do wątku dla wrażliwych. Odczytuję to jako jasną deklarację Twej obojętności na ludzkie cierpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:49 Mianowicie, o czym mówisz panie slezanie? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: o wrażliwości 02.08.04, 15:52 Dla wrażliwych założyłem specjalny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: o wrażliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:54 Myślę, że spokojnie możesz poszperać w historii wojen i walk toczonych oficjalnie przez książąt polskich, Koronę Polską i Rzeczpospolitą Obojga Narodów, i znajdziesz wiele przykładów postępowania, za które dzisiaj skierowalibyśmy akt oskarżenia do Hagi. Zresztą nie tylko wojny polskie bierz pod uwagę, choćby krucjaty dostarczą wielu cennych przykładów. Tyle, że w XX wieku - mam wrażenie - zmieniło się podejście do tego rodzaju czynów. Za wysokie progi, panie slezan. Odpowiedz Link Zgłoś