Gość: Marek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.08.04, 00:59 czy bezsilnosc niektorych Polakow powoduje negowanie rzeczywistosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: T E Z A (?) 13.08.04, 01:23 Gość portalu: Marek napisał(a): > czy bezsilnosc niektorych Polakow powoduje negowanie rzeczywistosci? Nie, Panie Marku- jest odwrotnie. Negowanie rzeczywistosci przez Pana, powoduje moją bezsilność. Odpowiedz Link Zgłoś
grba T E Z A 13.08.04, 11:40 Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, przewspaniała, jedyna w swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: T E Z A 13.08.04, 11:48 to by było Marek Tezeusz ? W tym jest szkopuł że Marek to imię Rzymskie a Tezeusz - Greckie. Może przydałoby się jakieś bardziej germańskie miano dla tego typa?:) np Heinrich? razem by to brzmiało: Marek Tezeusz Heinrich .... - ski :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 12:40 hierowski napisał: > to by było Marek Tezeusz ? W tym jest szkopuł że Marek to imię Rzymskie a > Tezeusz - Greckie. Może przydałoby się jakieś bardziej germańskie miano dla > tego typa?:) np Heinrich? razem by to brzmiało: Marek Tezeusz Heinrich .... - > ski :) :) :) Heinrich jest bardzo dobre imię,jak śląscy książęta na cześć niemieckiego cesarza Heinricha II. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 12:47 carrramba napisał: > odpada, mógł być mądrzejszy od Marka! Jeżeli chodzi o mądrość to nie - mógł -, tylko - mogli -. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 12:43 grba napisał: > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, przewspaniała, jedyna w > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków do Złotego Runa (Prawdy). Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 12:53 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, przewspaniała, jedy > na w > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków do Złotego Runa (Prawdy). Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 12:59 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, przewspaniała > , jedy > > na w > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków do Złotego Runa > (Prawdy). > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych obrońcach cytadeli"- w Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. Pozdor Pani Grba. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 13:05 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, przewsp > aniała > > , jedy > > > na w > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków do Złotego Ru > na > > (Prawdy). > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych obrońcach cytadeli"- w > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > Pozdor Pani Grba. Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi paszy i zapisał które osły były nią żywione. grba PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 13:13 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniejsza, p > rzewsp > > aniała > > > , jedy > > > > na w > > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUSZ? > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków do Złot > ego Ru > > na > > > (Prawdy). > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych obrońcach cytadeli > "- w > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > > > Pozdor Pani Grba. > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi paszy i zapisał które > osły były nią żywione. > > grba > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego też,jak Pan zauważył nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowiedzi,może się Pan podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił przez emila. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 13:18 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcudowniej > sza, p > > rzewsp > > > aniała > > > > , jedy > > > > > na w > > > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go TEZEUS > Z? > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Polaków d > o Złot > > ego Ru > > > na > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych obrońcach cy > tadeli > > "- w > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi paszy i zapisał kt > óre > > osły były nią żywione. > > > > grba > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego też,jak Pan zauważył > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowiedzi,może się Pan > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił przez emila. Odpowiadaj na pytanie: W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 13:24 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna najcud > owniej > > sza, p > > > rzewsp > > > > aniała > > > > > , jedy > > > > > > na w > > > > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwiemy go > TEZEUS > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowadzi Pol > aków d > > o Złot > > > ego Ru > > > > na > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych obrońc > ach cy > > tadeli > > > "- w > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi paszy i zapi > sał kt > > óre > > > osły były nią żywione. > > > > > > grba > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego też,jak Pan zauwa > żył > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowiedzi,może się Pan > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił przez emila. > > > Odpowiadaj na pytanie: > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wielu innych miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcecie,szczególnie Pan,dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 13:32 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się kolejna > najcud > > owniej > > > sza, p > > > > rzewsp > > > > > aniała > > > > > > , jedy > > > > > > > na w > > > > > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może nazwie > my go > > TEZEUS > > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może poprowad > zi Pol > > aków d > > > o Złot > > > > ego Ru > > > > > na > > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odważnych > obrońc > > ach cy > > > tadeli > > > > "- w > > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. > > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi paszy > i zapi > > sał kt > > > óre > > > > osły były nią żywione. > > > > > > > > grba > > > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego też,jak Pan > zauwa > > żył > > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowiedzi,może się > Pan > > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił przez emila. > > > > > > Odpowiadaj na pytanie: > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wielu innych > miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcecie,szczególnie > Pan,dotrzeć. Powtarzam pytanie W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: T E Z A 13.08.04, 13:36 A to sobie poczekasz. I powiem więcej, nie dostaniesz odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 13:44 carrramba napisał: > A to sobie poczekasz. I powiem więcej, nie dostaniesz odpowiedzi! Na Śląsku kwitnie negacjonizm historyczny. W Opolu działał niejaki Ratajczak. Daruś Jerczyński w swoim dziele te tematy potraktował "temat był wiele razy wałkowany", i nic nie napisał od siebie o obozach koncentracyjnych na Śląsku, o "ostatecznym rozwiązaniu" kwestii żydowskiej, Polenlagrach, "Landówie", robotnikach przymusowych na Śląsku w przemyśle i w rolnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 13:41 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła się ko > lejna > > najcud > > > owniej > > > > sza, p > > > > > rzewsp > > > > > > aniała > > > > > > > , jedy > > > > > > > > na w > > > > > > > > > swoim rodzaju teza Marka. Może > nazwie > > my go > > > TEZEUS > > > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,może po > prowad > > zi Pol > > > aków d > > > > o Złot > > > > > ego Ru > > > > > > na > > > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem prawdy? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę po odwa > żnych > > obrońc > > > ach cy > > > > tadeli > > > > > "- w > > > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mieście. > > > > > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGANDZIE. > > > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej nazi > paszy > > i zapi > > > sał kt > > > > óre > > > > > osły były nią żywione. > > > > > > > > > > grba > > > > > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > > > > > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego też,j > ak Pan > > zauwa > > > żył > > > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowiedzi,moż > e się > > Pan > > > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił przez e > mila. > > > > > > > > > Odpowiadaj na pytanie: > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wielu innych > > miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcecie,szczególnie > > Pan,dotrzeć. > > > Powtarzam pytanie > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? Powtarzam odpowiedź,jak w miejscowościach które podałem,dołożę jeszcze Oświęcim. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 13:45 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Proszę państwa, pojawiła > się ko > > lejna > > > najcud > > > > owniej > > > > > sza, p > > > > > > rzewsp > > > > > > > aniała > > > > > > > > , jedy > > > > > > > > > na w > > > > > > > > > > swoim rodzaju teza Marka. > Może > > nazwie > > > my go > > > > TEZEUS > > > > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre imię,m > oże po > > prowad > > > zi Pol > > > > aków d > > > > > o Złot > > > > > > ego Ru > > > > > > > na > > > > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źródłem pr > awdy? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pamiątkę p > o odwa > > żnych > > > obrońc > > > > ach cy > > > > > tadeli > > > > > > "- w > > > > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjskim mie > ście. > > > > > > > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PROPAGAND > ZIE. > > > > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propagandowej > nazi > > paszy > > > i zapi > > > > sał kt > > > > > óre > > > > > > osły były nią żywione. > > > > > > > > > > > > grba > > > > > > > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > > > > > > > > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,dlatego > też,j > > ak Pan > > > zauwa > > > > żył > > > > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej zapowied > zi,moż > > e się > > > Pan > > > > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to prosił p > rzez e > > mila. > > > > > > > > > > > > Odpowiadaj na pytanie: > > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > > > > Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wielu innych > > > miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcecie,szczególn > ie > > > Pan,dotrzeć. > > > > > > Powtarzam pytanie > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > Powtarzam odpowiedź,jak w miejscowościach które podałem,dołożę jeszcze Oświęcim > . W Oświęcimiu była BONANZA? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 13:50 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Proszę państwa, poj > awiła > > się ko > > > lejna > > > > najcud > > > > > owniej > > > > > > sza, p > > > > > > > rzewsp > > > > > > > > aniała > > > > > > > > > , jedy > > > > > > > > > > na w > > > > > > > > > > > swoim rodzaju teza > Marka. > > Może > > > nazwie > > > > my go > > > > > TEZEUS > > > > > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo dobre > imię,m > > oże po > > > prowad > > > > zi Pol > > > > > aków d > > > > > > o Złot > > > > > > > ego Ru > > > > > > > > na > > > > > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś tym źród > łem pr > > awdy? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonanzy". > > > > > > > > > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jako pami > ątkę p > > o odwa > > > żnych > > > > obrońc > > > > > ach cy > > > > > > tadeli > > > > > > > "- w > > > > > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym rosyjsk > im mie > > ście. > > > > > > > > > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > > > > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara o PRO > PAGAND > > ZIE. > > > > > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów propaga > ndowej > > nazi > > > paszy > > > > i zapi > > > > > sał kt > > > > > > óre > > > > > > > osły były nią żywione. > > > > > > > > > > > > > > grba > > > > > > > > > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bonanza? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowiązyny,d > latego > > też,j > > > ak Pan > > > > zauwa > > > > > żył > > > > > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mojej za > powied > > zi,moż > > > e się > > > > Pan > > > > > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o to pr > osił p > > rzez e > > > mila. > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiadaj na pytanie: > > > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > > > > > > > Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wielu in > nych > > > > miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcecie,szc > zególn > > ie > > > > Pan,dotrzeć. > > > > > > > > > Powtarzam pytanie > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > Powtarzam odpowiedź,jak w miejscowościach które podałem,dołożę jeszcze > Oświęcim > > . > > > W Oświęcimiu była BONANZA? Pańskie odcinki przypominają Bonanzę,było ich ponad 900-set. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: T E Z A 13.08.04, 14:02 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Proszę państw > a, poj > > awiła > > > się ko > > > > lejna > > > > > najcud > > > > > > owniej > > > > > > > sza, p > > > > > > > > rzewsp > > > > > > > > > aniała > > > > > > > > > > , jedy > > > > > > > > > > > na w > > > > > > > > > > > > swoim rodzaju > teza > > Marka. > > > Może > > > > nazwie > > > > > my go > > > > > > TEZEUS > > > > > > > Z? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tezeusz też bardzo > dobre > > imię,m > > > oże po > > > > prowad > > > > > zi Pol > > > > > > aków d > > > > > > > o Złot > > > > > > > > ego Ru > > > > > > > > > na > > > > > > > > > > (Prawdy). > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Rico, to nie ty jesteś ty > m źród > > łem pr > > > awdy? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie,Pan z tymi odcinkami "Bonan > zy". > > > > > > > > > > > > > > > > > > "()rosyjskie pisma i czapkę jak > o pami > > ątkę p > > > o odwa > > > > żnych > > > > > obrońc > > > > > > ach cy > > > > > > > tadeli > > > > > > > > "- w > > > > > > > > > Brześciu Litewskim,odwiecznym r > osyjsk > > im mie > > > ście. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Pozdor Pani Grba. > > > > > > > > > > > > > > > > Tobie Rico dedykuję zapiski Szwajcara > o PRO > > PAGAND > > > ZIE. > > > > > > > > Szwajcar wynotował kilka fragmentów p > ropaga > > ndowej > > > nazi > > > > paszy > > > > > i zapi > > > > > > sał kt > > > > > > > óre > > > > > > > > osły były nią żywione. > > > > > > > > > > > > > > > > grba > > > > > > > > > > > > > > > > PS. W getcie warszawskim też była Bon > anza? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dziękuję za pańską dedykację,jestem zobowią > zyny,d > > latego > > > też,j > > > > ak Pan > > > > > zauwa > > > > > > żył > > > > > > > nie zakłócam TYCH pańskich wątków,pomimo mo > jej za > > powied > > > zi,moż > > > > e się > > > > > Pan > > > > > > > podziękować u mojego znajomego,który mnie o > to pr > > osił p > > > rzez e > > > > mila. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiadaj na pytanie: > > > > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > > > > > > > > > > Jak na Zgodzie,Mysłowicach,Jaworznie,Łambadowicach i wi > elu in > > nych > > > > > miejscach,jednak do tego Złotego Runa(Prawdy) nie chcec > ie,szc > > zególn > > > ie > > > > > Pan,dotrzeć. > > > > > > > > > > > > Powtarzam pytanie > > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > Powtarzam odpowiedź,jak w miejscowościach które podałem,dołożę jesz > cze > > Oświęcim > > > . > > > > > > W Oświęcimiu była BONANZA? > > > Pańskie odcinki przypominają Bonanzę,było ich ponad 900-set. Nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 14:21 > > > > > Powtarzam pytanie > > > > > W GETTCIE WARSZAWSKIM TEŻ BYŁA BONANZA? > > > > > > > > Powtarzam odpowiedź,jak w miejscowościach które podałem,dołoż > ę jesz > > cze > > > Oświęcim > > > > . > > > > > > > > > W Oświęcimiu była BONANZA? > > > > > > Pańskie odcinki przypominają Bonanzę,było ich ponad 900-set. > > > Nie mam więcej pytań. Jednak ja mam,pisze Pan "ukochany Sląsk",tylko jego historię 1944~1951 przemilcza Pan w zamian przedstawia Pan historię "Warszawskiego Getta"itd.,może Pan spróbuje ten czas,"ukochanego przez Pana Sląska", 1944~51 opisać/skopiować i nam na forum Katowice w takim eposie bonanzowym przedstawić.Potrafi Pan? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: T E Z A 13.08.04, 14:37 Sorry, Rico może to nie moja sprawa, ale to co tu wypisujesz to po prostu jakieś brednie. Jak można, w odniesieniu do tak poważnych wątków uzywać zwrotów "bonanzowe eposy"? Ta kompletny brak kultury. Nie ma to znaczenia, czy to będzie wątek o Warszawie, Śląsku czy Berlinie. Tak sądzę Rico, i co gorsze nie potrafisz nawet przeprosić, tylko rżniesz głupa. Przykre to niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: T E Z A 13.08.04, 16:10 carrramba napisał: > Sorry, Rico może to nie moja sprawa, ale to co tu wypisujesz to po prostu > jakieś brednie. Jak można, w odniesieniu do tak poważnych wątków uzywać > zwrotów "bonanzowe eposy"? Ta kompletny brak kultury. Nie ma to znaczenia, czy > to będzie wątek o Warszawie, Śląsku czy Berlinie. > Tak sądzę Rico, i co gorsze nie potrafisz nawet przeprosić, tylko rżniesz głupa > . > Przykre to niezmiernie. Perełko,dziecko uczy się "A",i to "A" zna każdy,jednak byłby czas,żeby dziecko powiedziało/poznało "B" a najlepiej cały alfabet,czymu się to dziecko uporczywie opiera,podaje się dziecku banany,łyżwy i przedstawia liczebność serialu "Bonanza",mam się przepraszać za to co znam i za próbę pomocy przejścia dziecka do litery "B",to dziecko dalej tupie nogami i się upiera przy jedynym jemu znanym "A". Odpowiedz Link Zgłoś