diablo1987 09.09.04, 19:41 Niech trzyma sie dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_chojrak Czy ty spisz!!!! 09.09.04, 20:18 diablo1987 napisała: > Niech trzyma sie dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himilsbach Dełbyś se spokój, synek... IP: 217.97.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:39 YKrzysiaku, przejrzeć Cię łatwo, a od teraz wiadomo jakie masz 2 nicki w serwisie GW, a to juz coś by Cię przejrzeć. PS. Pniok nie jest głupi, maila skasuje, zwłaszcza jeśli zaopatrzyłeś go w jakiś załącznik z Trojanem.Downloaderem.exe :) Nic nie wskórasz, pitej stąd gibko. Mimo to Pyrsk! PS. Do innych - to Krzysiak, oczywista sprawa... Czytam sporo, rzadko piszę, to wiem, kto jes kto:)) Dobrej nocy wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Obietnica labtopa!!!! 10.09.04, 14:29 Zastanawia mnie dlaczego moj kolega podobno przyjaciel obiecal mi labtopa jeszcze w styczniu i nadal milczy!!!! denerwujac mojego przyjaciela ktory nie moze sie kontaktowac z waznych powodow Czy to jakas zagrywka? papatki Moglby zabrac co setnemu dyrektorowi i mi dac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś