Dodaj do ulubionych

Robert Krawczyk jest w depresji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:36
Robert trzymaj się, byłeś lepszy, zrobiłeś błąd - stało się. Liczę na to, że w Pekinie znowu zobaczę Cię w takim samym 'gazie' jak w Atenach. Znowu będziesz miał złoty medal 'wypisany na twarzy' i z doświadczeniem z Aten - nic Cię nie zatrzyma.
Obserwuj wątek
    • Gość: sza Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:32
      szkoda faceta. tez bym mial dola jakbym cos tak spieprzyl. dobrze ze zdaje
      sobie z tego sprawe. Korzeniowskiego zdjeli przed stadionem na olimpiadzie a co
      sie pozniej stalo wiemy. oby tu bylo podobnie.
    • Gość: Koń Alexis 2 Rżany był jeszcze lepszy... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.09.04, 21:02
      Nie mówię tego złośliwie. Ale tak przecież było...
      • Gość: xxx Re: Rżany był jeszcze lepszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 14:20
        oj , to chyba nie Rzanego wina ze nikt mu nie powiedzial ze przegrywa...

Na olimpiadzie wygrywali glownie ci , ktorzy sa niezalezni od dzialaczy (maja
        wlasnych sponsorow) - Korzeniowski, Otylia.

a koncowka walki Rzanego swiadczy o polskich dzialaczach sportowych. Nie mial
        kto mu powiedziec ze przegrywa bo ktostam zajmowal sie nagrywaniem walki na
        wideo czy cos takiego...

Niedlugo bede sie wstydzic ze jestem z Polski jak wyjade za granice ...
    • Gość: Dawid Trzymaj sie! I tak jestes najlepszy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:49
      Caly Bytom i Polska jest z Toba!!
    • bazyliszek4 jedno mnie tylko martwi... 17.09.04, 22:59
      a mianowicie słowa Krawczyka: "Ta walka z Ukraińcem To były odruchy, ostatnie
      sekundy. Ale gdybym miał walczyć z nim jeszcze raz, zachowałbym się tak samo".

tak samo?!
      • Gość: Piotr Re: jedno mnie tylko martwi... IP: *.qc.sympatico.ca 18.09.04, 06:37
        Robert,dosc tych zmartwien.Jestes czwarty na Swiecie.Pojedyncze bledy-
        bo to byl blad-przytrafiaja sie kazdemu.Pokaz sie teraz,np.na mistrzostwach
        Polski i pozniej na 1,moze 2 Olimpiadach.
        Pamietaj:"przegrywajacy to nie ci co upadaja ale ci co sie nie podnasza".
        Z calego serca zycze Ci powrotu do pelnego gazu sportowego i...troche luzu.
        I czekam (wierze) na medal w Pekinie.
    • ciberche Robert nie wk.... 18.09.04, 07:43
      Robert nie wk..... nas - glowa do gory i za 4 lata masz jeszcze cos do
      udowodnienia!!!! Trzymam kciuki - powodzenia!!! Do roboty!!!
    • Gość: Bartosz B. Robert jesteśmy z Tobą!!! IP: *.unicity.pl / 82.160.88.* 18.09.04, 18:20
      4 lata temu największa porażkę wsród polskich sportowców (przynajmniej jego
      zdaniem) odniosł Szymon Kołecki. Jesteś takim samym typem człowieka,
      nienawidzisz porażek, jesteś przyzwyczajony do zwycięstw. Mam podobny
      charakter, chociaż nie uprawiam sportu zawodowo. Będe czekał z niecierpliwością
      na Twoje złoto w Pekinie, bo oprócz zwykłego przygotowania będziesz miał
      jeszcze jedną przewagę nad rywalami. Motywacje, jakiej nie będzie miał zaden z
      Twoich rywali. Wierzę w Ciebie i jestem przekonany, ze za dwadziescia lat
      ludzie będa wspominać Twoje osiągnięcie, tak samo jak dzisiaj wspominamy
      moskiewski gest Kozakiewicza. Trzymaj się!
    • Gość: ktoś nienawidzący Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 21:15
      I tu widać polski charakter-biadolić nad sobą. Ty baranie, dupe w troki i na
      trening. Pekin juz za niecałe 4 lata.A wyniki same przyjdą.
      • Gość: jh Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: 80.51.235.* 18.09.04, 22:40
        Dołączam się do pozdrowień - wszyscy kibice w Polsce czekają na złoto za cztery
        lata w Pekinie
    • Gość: jac Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.ha.pwr.wroc.pl 19.09.04, 21:21
      Przynajmniej walczyłeś do końca, i to się liczy. A orażki się zdażają, trudno.
      Będziesz miał szansę się odkuć.
      • hen Re: Robert Krawczyk jest w depresji 20.09.04, 10:15
        Bardzo podobnie było z Nastulą. Też przegrał w końcówce szanse o wejście do
        fianłu w Barcelonie '92'- jeszcze głupiej, bo opóźniał zawiązanie pasa. A szedł
        jak burza. Skończyło się, że przegrał walkę o 3 miejsce. 4 lata później - o
        wejście do fianłu, to on przegrywał z brazylijczykiem i w ostatnich 13
        sekundach wykonał desperacki rzut i wygrał, a potem zdobył złoty medal. A 4
        lata później przegrał swoje walki. Taki sport, a judo nie jest przewidywalne.
        Moim zdaniem nie ma co go teraz zmuszać. Jeśli sport będzie mu sprawiał
        przyjemność wróci i będzie walczył. Może nie z taką ambicją, bo to jak widać
        niebezpieczne.
    • Gość: steku Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.09.04, 10:46
      dojebales - zdarza sie i lepszym od ciebie 10 razy tylko teraz pokaz jaja
      zacisnij zeby i nastepna olimpiada za 4 lata zdobedziesz medal to wszysycy
      zapomna o Atenach. powodzenia
    • Gość: Neolit Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 20.09.04, 13:51
      Wielki szacun dla Roberta wie ze popelnil blad i tak latwo sie nie godzi z
      porazka jak np Czapiewski. Ale Robert jestes twardy i w Pekinie pokazesz na co
      Cie stac wiec juz sie nie lam! Razem ze znajomymi trzymamy za Ciebie kciuki!
    • Gość: Michal Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: 217.17.46.* 21.09.04, 15:02
      W Atenach byłeś najlepszy, a teraz Pekin będzie Twój!
    • Gość: RK Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: 80.51.220.* 23.09.04, 11:53
      racja racja, walcz (najpierw pewnie z sobą, potem z innymi zawodnikami) boś
      jest dobry, a Ateny - zdarza się
    • Gość: myra4@gazeta.pl Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:39
      Imponujesz mi stary, wierz mi wiem co to depresja, choc na innym tle. NIE
      MOZESZ BYC SAM. Jestem z Toba na odleglosc. Ale musisz miec duzo ludzi wokol
      siebie. Nie zamykaj sie. Gdybym byl bogaty zrekompensowalbym ci strate nagrody
      za medal ale niestety nie jestem. Wróc dla siebie,dla mnie i dla wszytskich
      którzy cos stracili w tym wiare w siebie. Jestes za dobry by nie wrocic.
      • pierre28 Re: Robert Krawczyk jest w depresji 27.09.04, 13:57
        Drogi Robercie sam bylem kiedys sportowcem z aspiracjami na olimpiade!
        niestety dopadla mnie powazna kontuzja i musialem sie z nia pozegnac,
        dlatego potrfie ocenic obiektywnie twoj start na olimpiadzie i wiez mi ze nie
        masz sie czego wstydzic,niezalamoj sie bo masz ogromny potencjal jako
        sportowiec,judoka.Za przyklad ci podam Roberta Korzeniowskiego ktoremu na
        poczatku kariery nieszlo najlepiej,takze przebieraj siew kimono i zdobywaj nowe
        tytuly!!!ps.czekam na medal na nastepnej olimpiadzie,wydaje sie on
        nieunikniony!!glowa do gory i na trening!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Adam Re: Robert Krawczyk jest w depresji IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 20:43
      Rober trzymaj się wierzymy w ciebie.Jesteś najlepszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka