Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:07 no ale przeziez glikol jest nietrujacy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.um.krakow.pl 23.09.04, 09:18 Nie wiem czy dobrze pamietam ale glikol byl chyba jednym z glownych skladnikow "slynnego" plynu do chlodnic o nazwie Borygo. Pewnie nie wszyscy z czytajacych pamietaja ale owe Borygo podobnie jak "Woda Brzozowa" i podobne akcesoria w minionych czasach stanowily substytut trunkow, ktore legalnie w sklepie mozna bylo nabyc dopiero po godzinie 13. Owe zamienniki przyjmowali jedynie "najtwardsi zawodnicy" i bynajmniej nie byly one obojetne dla zdrowia. Po Borygo nie jeden amator mocnych wrazen ladowal w kostnicy. Watpie zatem aby glikol bym nieszkodliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.crowley.pl 23.09.04, 10:08 Niech teraz policzą eksperci ze straży ile ta operacja usuwania kosztowała, pomnożą obliczoną kwotę razy 100 i dostarczą im rachuneczek. A jest z kogo skroić dobrą kasę, tak jak TPSA kroi swoich klientów. Niech mój rach za abonament idzie do straży- im się bardziej należy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Zebrałem sie na odwage i pogadałem z IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 10:33 Prezesem o załozeniu telefonów tam gdzie ich nikt nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:29 Stary jesteś nienormalny. Założe sie że tak naprawde TP nic Ci nie zrobiła, nasłuchałeś się opowieści znajomych, którzy słyszeli od znajomych że ich znajomy miał jakieś problemy z TP. Często Ci, którzy nie mieli problemów z TP gadają różne bzdury bo inni gadają. Jestem abonentem od wielu lat i nigdy nie miałem żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.crowley.pl 24.09.04, 10:23 Wiesz co ty to chyba jesteś rzecznikiem tych złodziei, a nie abonentem. A poza tym to chyba masz ograniczony dostęp do śr. masowego przekazu, no cóż to już nie mój problem. Polecam dobrego psychoanalityka, np. Sams....a, trochę by ci uatrakcyjnił poradę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzabbb Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:30 pozdrawiam Bąbla, Bronka, urtip.gov (zaraza). i całą resztę call center... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEPSIARZ Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:42 Dzięki Jarząb - pozdro również dla Ciebie, Bronka oraz całego CC z Katowic :))) szczególnie dla naszych pięknych Pań z sekcji: Oli, Beaty, Kingi, Adrianny, Klaudi :))) Moi drodzy - w środę pokazaliśmy, że potrafimy się bawić i to najlepiej :))) Całuski dla kogoś szczególnego :))) (wtajemniczeni wiedzą dla Kogo :D) Pozdro od Bąbla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzabbb Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 10:33 dla kogo...????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlieN Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:04 a Bercika caly czas krecili naprzeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEPSIARZ Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:27 Pracuję tam i byłem przy tym wszystkim - powiem Wam, że nieciekawie to wyglądało - to świństwo lało się po klatce, leciało z sufitów, smród, instalacja zaczęła się jarać - kto tam był to wie jak to wyglądało. Ewakuacja budynku przebiegła sprawnie i za to należy się szacuneczek strażakom. Dalsza część dnia była o wiele milsza niż to zdarzenie i wszyscy, którzy wiedzą co mam na myśli potwierdzą :))) Pozdrowienia dla Tepsiarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsiarz I piętro: Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:21 ja też byłem i rzeczywiście sprawa nie wyglądała ciekawie, ale jest ok;) dzisiaj już pracujemy:)) pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urtip.gov.pl Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:12 no dziś niestety było się w pracy ale nasze 1. piętro zamknięte i śmierdzi... ja to mam pecha, wczoraj na akcję się nie załapałem a dziś nie pojechałem do Krakowa - to niesprawiedliwe!!! pozdrowienia dla wszystkich na holdzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:50 Wychodziłem z 1 pietra jako ostatni z moją kumpelą i wiem jak to wyglądało. Na przeciwko kręcili Bercika (jak to mój kumpel powiedził Film pt" jak Bercik pokonał TP:)" Chwała ze wszystko sie skończyło dobrze, a później było jeszcze lepiej:) Pozdrawiam wszystkich. Trzeba jutro wrócić do pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEPSIARZ Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:20 No ja wychodziłem jako jeden z ostatnich - potem się działo :))) BELKA RULEZZZZ Pozdro od Bąbla :))) dla wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tepsiarz2 Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: 83.238.27.* 23.09.04, 23:20 Pozdro dla wszystkich z BLUE LINE ktorzy po tym "pechowym" dniu pili piwko w "Belce" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzabbb Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:27 hihihi ale fajne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Michał A co z telefonem dla przyjaciela!!!!! 24.09.04, 16:31 Podobno takie masz wpływy!!! Gość portalu: ja napisał(a): > no ale przeziez glikol jest nietrujacy.... Odpowiedz Link Zgłoś