Dodaj do ulubionych

Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikacji...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:07
no ale przeziez glikol jest nietrujacy....
Obserwuj wątek
    • Gość: Lechu Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.um.krakow.pl 23.09.04, 09:18
      Nie wiem czy dobrze pamietam ale glikol byl chyba jednym z glownych
      skladnikow "slynnego" plynu do chlodnic o nazwie Borygo. Pewnie nie wszyscy z
      czytajacych pamietaja ale owe Borygo podobnie jak "Woda Brzozowa" i podobne
      akcesoria w minionych czasach stanowily substytut trunkow, ktore legalnie w
      sklepie mozna bylo nabyc dopiero po godzinie 13. Owe zamienniki przyjmowali
      jedynie "najtwardsi zawodnicy" i bynajmniej nie byly one obojetne dla zdrowia.
      Po Borygo nie jeden amator mocnych wrazen ladowal w kostnicy. Watpie zatem aby
      glikol bym nieszkodliwy.
    • Gość: abonent SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.crowley.pl 23.09.04, 10:08
      Niech teraz policzą eksperci ze straży ile ta operacja usuwania kosztowała,
      pomnożą obliczoną kwotę razy 100 i dostarczą im rachuneczek. A jest z kogo
      skroić dobrą kasę, tak jak TPSA kroi swoich klientów. Niech mój rach za
      abonament idzie do straży- im się bardziej należy !!!
      • Gość: Michał Zebrałem sie na odwage i pogadałem z IP: *.icpnet.pl 23.09.04, 10:33
        Prezesem o załozeniu telefonów tam gdzie ich nikt nie ma.
      • Gość: Piotr Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:29
        Stary jesteś nienormalny. Założe sie że tak naprawde TP nic Ci nie zrobiła,
        nasłuchałeś się opowieści znajomych, którzy słyszeli od znajomych że ich
        znajomy miał jakieś problemy z TP. Często Ci, którzy nie mieli problemów z TP
        gadają różne bzdury bo inni gadają. Jestem abonentem od wielu lat i nigdy nie
        miałem żadnego problemu.
        • Gość: xyz Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.crowley.pl 24.09.04, 10:23
          Wiesz co ty to chyba jesteś rzecznikiem tych złodziei, a nie abonentem. A poza
          tym to chyba masz ograniczony dostęp do śr. masowego przekazu, no cóż to już
          nie mój problem. Polecam dobrego psychoanalityka, np. Sams....a, trochę by ci
          uatrakcyjnił poradę !!
        • Gość: jarzabbb Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:30
          pozdrawiam Bąbla, Bronka, urtip.gov (zaraza). i całą resztę call center...
          • Gość: TEPSIARZ Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:42
            Dzięki Jarząb - pozdro również dla Ciebie, Bronka oraz całego CC z Katowic :)))
            szczególnie dla naszych pięknych Pań z sekcji: Oli, Beaty, Kingi, Adrianny,
            Klaudi :)))
            Moi drodzy - w środę pokazaliśmy, że potrafimy się bawić i to najlepiej :)))
            Całuski dla kogoś szczególnego :))) (wtajemniczeni wiedzą dla Kogo :D)

Pozdro od Bąbla :)))
            • Gość: jarzabbb Re: SKASOWAĆ TEPSE ZA USUWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 10:33
              dla kogo...????:)
    • Gość: AlieN Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:04
      a Bercika caly czas krecili naprzeciwko :)
      • Gość: TEPSIARZ Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:27
        Pracuję tam i byłem przy tym wszystkim - powiem Wam, że nieciekawie to
        wyglądało - to świństwo lało się po klatce, leciało z sufitów, smród,
        instalacja zaczęła się jarać - kto tam był to wie jak to wyglądało. Ewakuacja
        budynku przebiegła sprawnie i za to należy się szacuneczek strażakom.
        Dalsza część dnia była o wiele milsza niż to zdarzenie i wszyscy, którzy wiedzą
        co mam na myśli potwierdzą :)))
        Pozdrowienia dla Tepsiarzy :)))
        • Gość: tepsiarz I piętro: Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:21
          ja też byłem i rzeczywiście sprawa nie wyglądała ciekawie, ale jest
          ok;)
          dzisiaj już pracujemy:))
          pozdro dla wszystkich
          • Gość: urtip.gov.pl Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:12
            no dziś niestety było się w pracy ale nasze 1. piętro zamknięte i śmierdzi...
            ja to mam pecha, wczoraj na akcję się nie załapałem a dziś nie pojechałem do
            Krakowa - to niesprawiedliwe!!!
            pozdrowienia dla wszystkich na holdzie! :)
        • Gość: Bronek Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:50
          Wychodziłem z 1 pietra jako ostatni z moją kumpelą i wiem jak to wyglądało. Na
          przeciwko kręcili Bercika (jak to mój kumpel powiedził Film pt" jak Bercik
          pokonał TP:)" Chwała ze wszystko sie skończyło dobrze, a później było jeszcze
          lepiej:) Pozdrawiam wszystkich.
          Trzeba jutro wrócić do pracy:(
          • Gość: TEPSIARZ Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:20
            No ja wychodziłem jako jeden z ostatnich - potem się działo :))) BELKA RULEZZZZ

Pozdro od Bąbla :)))

dla wszystkich :)))
        • Gość: Tepsiarz2 Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: 83.238.27.* 23.09.04, 23:20
          Pozdro dla wszystkich z BLUE LINE ktorzy po tym "pechowym" dniu pili piwko
          w "Belce" :D
          • Gość: jarzabbb Re: Awaria klimatyzacji w siedzibie Telekomunikac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:27
            hihihi
            ale fajne:)))
    • vonkrzysiak Michał A co z telefonem dla przyjaciela!!!!! 24.09.04, 16:31
      Podobno takie masz wpływy!!!

Gość portalu: ja napisał(a):

> no ale przeziez glikol jest nietrujacy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka