arnold7 21.10.04, 23:25 Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z ropsiowej przybudowki LPR? Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo prawa do deptanio cudzyj tozsamosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:28 arnold7 napisał: > Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z > ropsiowej przybudowki LPR? > > Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo > prawa do deptanio cudzyj tozsamosci. Już nawet nie chcę się zastanawiać, kogo masz na mysli, więc tylko słowo : gdzie ten antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 21.10.04, 23:28 a ty sie odwal od mojego nika!!!! to ja jestem anty a nie jakis tam semita! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:33 Gość portalu: antyanty napisał(a): > a ty sie odwal od mojego nika!!!! > to ja jestem anty a nie jakis tam semita! Ty to jestes po prostu inteligentny, tyle tylko, ze inaczej. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynic Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 00:21 zawsze to lepsze niz nic! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llo Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:30 Jest tu dużo antysemityzmu, antypolonizmu i antyintelektualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 00:35 Nooo! mnoga nas tu kurde nie? no to jak to jest- czym sie rozni zyd od nie zyda? bo ja chce wiedziec , no bo jak mam byc anty skoro nie wiem jak wroga poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:45 Gość portalu: anty napisał(a): > Nooo! > mnoga nas tu kurde nie? > no to jak to jest- czym sie rozni zyd od nie zyda? > bo ja chce wiedziec , no bo jak mam byc anty skoro nie wiem jak wroga poznac? naucz sie najpierw po naszemu pisac` a potem sie zapytaj, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:38 bartoszcze napisał(a): > Coś przegapiłem? No własnie, gdzie ten antysemityzm ? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:58 carrramba napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Coś przegapiłem? > > No własnie, gdzie ten antysemityzm ? w Polsce! na kaz`dym kroku Zyda gnebiom!, a ty sie pytasz gdzie?, to nie musi byc` wcale a wcale na forum, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzyd Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 00:26 biedne zydy... jak takie gnebione sa to czego nie wyjada do izraela? a tak przy okazji to jak odroznic zyda od nie zyda? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:43 Gość portalu: antyzyd napisał(a): > biedne zydy... > jak takie gnebione sa to czego nie wyjada do izraela? > a tak przy okazji to jak odroznic zyda od nie zyda? > kup se ksiaz`ka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty a nawet pro Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 10:20 Ty też nie wiesz!!!????? A na ciebie właśnie liczyłem jako na światowca który bywał tu i tam. Bo widzisz problem w tym ze polskiego Niemca od człowieka odróżnisz jak gówno od pączka- nie pomylisz się! A przeciętny żyd wygląda tak samo jak każdy z nas i jedyne co go tak naprawdę odróżnia to wyznanie którego przecież nie widać, przeważająca większość antysemitów w Polsce nie potrafi rozpoznać swojego "wroga", nic o nim nie wie, większość nienawidzi żydów bo tak ich nauczono, tak im wpojono a pozostała reszta tych co to twierdzą ze są tolerancyjni( ale twierdzą tez ze asfalt powinien leżeć na swoim miejscu) ściska zwieracze do bólu na sam dźwięk słowa żyd, bo w naszej podświadomości słowo to figuruje jako obelga- nazwanie kogoś żydem jest obraźliwe wiec ci wszyscy normalni unikają podświadomie tego słowa i przypisują antysemityzm wszystkim wypowiedziom które nie są cytatami z tory! Ludzie na nas jest już za póżno ale jeszcze mamy szanse zmienić mentalność naszych dzieci wiec róbmy to bo jeżeli wpoimy im "nasze" wartości to ten kraj nie przetrwa następnego stulecia i znowu jakieś Niemce tu przylezą! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 20:25 Gość portalu: anty a nawet pro napisał(a): > Ty też nie wiesz!!!????? > A na ciebie właśnie liczyłem jako na światowca który bywał tu i tam. > Bo widzisz problem w tym ze polskiego Niemca od człowieka odróżnisz jak gówno > od pączka- nie pomylisz się! > A przeciętny żyd wygląda tak samo jak każdy z nas i jedyne co go tak naprawdę > odróżnia to wyznanie którego przecież nie widać, przeważająca większość > antysemitów w Polsce nie potrafi rozpoznać swojego "wroga", nic o nim nie wie, > większość nienawidzi żydów bo tak ich nauczono, tak im wpojono a pozostała > reszta tych co to twierdzą ze są tolerancyjni( ale twierdzą tez ze asfalt > powinien leżeć na swoim miejscu) ściska zwieracze do bólu na sam dźwięk słowa > żyd, bo w naszej podświadomości słowo to figuruje jako obelga- nazwanie kogoś > żydem jest obraźliwe wiec ci wszyscy normalni unikają podświadomie tego słowa i > > przypisują antysemityzm wszystkim wypowiedziom które nie są cytatami z tory! > Ludzie na nas jest już za póżno ale jeszcze mamy szanse zmienić mentalność > naszych dzieci wiec róbmy to bo jeżeli wpoimy im "nasze" wartości to ten kraj > nie przetrwa następnego stulecia i znowu jakieś Niemce tu przylezą! ty chyba nie rozumiesz moich teksto`w!, Zydem nie jestem!, ty nawet nie wiesz, ze antysemitom nie jestem!, to teraz juz` wiesz!, tego typu tekst powinienes` kierowac` tym, kto`rym sie nalez`y i tym, kto`rzy powinni zmienic` mentalnos`c` - moja mentalnos`c` jest juz` stosownie w tym kierunku uloz`ona, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizydlaschlesera Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 20:44 builder napisał: > Zydem nie jestem!, No to Arni się zalamia, bo juz przykwakal ze do synogogii lota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 23.10.04, 00:28 Gość portalu: wizydlaschlesera napisał(a): > builder napisał: > > Zydem nie jestem!, > No to Arni się zalamia, bo juz przykwakal ze do synogogii lota ;) nikt sie tu nie zalamie opro`cz ciebie, a wiesz dlaczego, Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:39 bartoszcze napisał(a): > Coś przegapiłem? > Ano:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:40 arnold7 napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Coś przegapiłem? > > > > Ano:) To gdzie ten post ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:41 carrramba napisał: > arnold7 napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > Coś przegapiłem? > > > > > > > Ano:) > To gdzie ten post ? Jak to gdzie, na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korn Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.chello.pl 21.10.04, 23:43 znany jestem z tepienia antysemityzmu w kazdej postaci :) wiec dolaczam sie do pytajacych, gdzie ten post? jedyny zdeklarowany antysemita jaki tu czasem wchodzi nazywa sie Oszolom z Radia Maryja... innych zdeklarowanych nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:49 Gość portalu: korn napisał(a): > znany jestem z tepienia antysemityzmu w kazdej postaci :) wiec dolaczam sie do > pytajacych, gdzie ten post? jedyny zdeklarowany antysemita jaki tu czasem > wchodzi nazywa sie Oszolom z Radia Maryja... innych zdeklarowanych nie znam... Pewnie sa i mniej zdeklarowani. Zapoznaj sie z dzisiejsza tworczoscia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:43 Trudno, nie chcesz mi pomóc, to nie będę szukał na chama :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:47 bartoszcze napisał(a): > Trudno, nie chcesz mi pomóc, to nie będę szukał na chama :) Trudno, jo za to mom bomba i ida nyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:50 bartoszcze napisał(a): > Cały Arnold:)) I za to Cie lubia:))) Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz' er Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.04, 23:56 arnold7 napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Cały Arnold:)) > > I za to Cie lubia:))) > > Pyrsk! > hiehhe dejte se po buziaczku i idzta nynac,chopy! ;-))))))) pyrsk i na pohybel antysymitom:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:59 Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a): > arnold7 napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > Cały Arnold:)) > > > > I za to Cie lubia:))) > > > > Pyrsk! > > > > > > hiehhe dejte se po buziaczku i idzta nynac,chopy! ;-))))))) > pyrsk i na pohybel antysymitom:) Buzi niy bydzie:))) Niy rajcujom mie moderatory plci mynskij:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:00 > Buzi niy bydzie:))) > Niy rajcujom mie moderatory plci mynskij:) Co za radość i ulga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz'er Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.04, 00:05 Szkoda:( Bylbych piyrwszy kery skojarzyl pare na forum,ala bardziyj ojropejsko byloby wtedy,pra??, jak w holandii hehehehe-coz,zartowalech oczywiscie, ala pojydnanie jes a to mie cieszy:)))), skojarza se moze inna para?, pyrsk:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:09 Gość portalu: kochlowitz'er napisał(a): > Szkoda:( Bylbych piyrwszy kery skojarzyl pare na forum,ala bardziyj ojropejsko > byloby wtedy,pra??, jak w holandii hehehehe-coz,zartowalech oczywiscie, ala > pojydnanie jes a to mie cieszy:)))), skojarza se moze inna para?, Skojarz sie inkszo:)) Jo handluja tysz srodkami na poslizg:) Pyrsk! > > pyrsk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz'er Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.04, 00:16 Wazelina na poslizg,wiysz zberezniczek-swintuszek z ciebie,no,no!:)))),ala mosz poczucie humoru- to dobrze;-)) jak w tym dowcipie,ze zakonnice chcialy 99 swiec,ala bouy pakowane po 100 wiync przy kasie jedno pedziola- bieremy!!!,jydna bydzie na oltorz:))))))))))))))))))) hahahahah:))) dobranoc chopy- spijta juz bo rano szychta jes:( pa, Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:07 bartoszcze napisał(a): > > Buzi niy bydzie:))) > > Niy rajcujom mie moderatory plci mynskij:) > Co za radość i ulga :)) I wzajymnie:) > Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:02 Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a): > arnold7 napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > Cały Arnold:)) > > > > I za to Cie lubia:))) > > > > Pyrsk! > > > > > > hiehhe dejte se po buziaczku i idzta nynac,chopy! ;-))))))) > pyrsk i na pohybel antysymitom:) ino niy klepcie sie po zadkach, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:49 Bartoszcze ! jesteś w programie " Ma ha ha my cię". Cos się Arniemu czknęło, myslał iż już wszyscy śpią. Co prawda nie czytam tu wszystkiego, więc stąd prośma o post. Tez uwazam, że wszelkie przejawy antysemityzmu należy zwalczac . Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:52 carrramba napisał: > Bartoszcze ! jesteś w programie " Ma ha ha my cię". Cos się Arniemu czknęło, > myslał iż już wszyscy śpią. Co prawda nie czytam tu wszystkiego, więc stąd > prośma o post. Tez uwazam, że wszelkie przejawy antysemityzmu należy zwalczac . To wcale nie sa zarty. To proba rozroby! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Wiedziałem, że coś było.. 21.10.04, 23:54 ..o Żydach w dzisiejszych ostach, ale oprócz tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16850805&a=16918654 nic mi nie przychodzi do głowy. A to jest raczej mało "anty". Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wiedziałem, że coś było.. 21.10.04, 23:57 bartoszcze napisał(a): > ..o Żydach w dzisiejszych ostach, ale oprócz tego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16850805&a=16918654 > nic mi nie przychodzi do głowy. > A to jest raczej mało "anty". > Caly Bartoszcze:)) Zasadniczo to na Slasku duzo wiecej nie znajdziesz..., za to na forum dzialy sie rozne rzeczy. Nawet maly antysemityzm od razu dostaje po ryju, i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizydlaschlesera Wiedziałem, że coś było..Arnold jest wasserpolok;) IP: *.anonymizationservice.com 22.10.04, 09:58 arnold7 napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > ..o Żydach w dzisiejszych ostach, ale oprócz tego: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16850805&a=16918654 > > nic mi nie przychodzi do głowy. > > A to jest raczej mało "anty". > > > Caly Bartoszcze:)) > > Zasadniczo to na Slasku duzo wiecej nie znajdziesz..., za to na forum dzialy > sie rozne rzeczy. > Nawet maly antysemityzm od razu dostaje po ryju, i dobrze. hehehe zabawny ten Arnoldzik mała sugestia, że jest być może mechesem kultywującym jak jego przodkowe kulturę niemiecką i już rozpaczliwy warzask na całe forum jestem ofiarą antysemityzmu, czyli Arnoldzik ''dostaje po ryju'' aż mu paranoicznomentalna jarmułka spada ;o)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wiedziałem, że coś było.. 22.10.04, 00:19 bartoszcze napisał(a): > ..o Żydach w dzisiejszych ostach, ale oprócz tego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16850805&a=16918654 > nic mi nie przychodzi do głowy. > A to jest raczej mało "anty". > no i tu to jest, cyt;"Arnold jest dumy z tego, że jest teraz wasserpolakiem, przez wymianę płynów z gorolką;-) kultywującym jak jego przodkowe kulturę niemiecką mimo tego, że byli wyznaia mojżeszowego;-)" ten gos`c` co to napisal nie ma pojecia kim jest Z`ona Arnolda!, zastanawiajacy jest fakt, z`e za wszelka cene prowokujac takim postem chce sie tego dowiedziec`, to mi przypomina dzialalnos`c` pewnych slo`z`b specjalnych z czaso`w komuny!, druga sprawa, po co mu te informacje?, tu jest cos` grane?, cus` tu jest niy tak!, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 21.10.04, 23:55 arnold7 napisał: > Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z > ropsiowej przybudowki LPR? > > Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo > prawa do deptanio cudzyj tozsamosci. s`wiento RACJA!, Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Antysemityzm na forum Katowice 22.10.04, 00:34 Arnold7 napisał: "Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z ropsiowej przybudowki LPR? Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo prawa do deptanio cudzyj tozsamosci." Paronoja osiągnęła szczyt. Wzrok sięgnął dna butelki. Ideał sięgnął bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Pniok jakiego wyznania jestes`? 22.10.04, 00:49 pniok napisał: > Arnold7 napisał: > > "Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z > ropsiowej przybudowki LPR? > > Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo > prawa do deptanio cudzyj tozsamosci." > > Paronoja osiągnęła szczyt. > Wzrok sięgnął dna butelki. > Ideał sięgnął bruku. > > > jak nie jestes` to okres`l do jakiej partii nalez`ysz?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: 80.48.245.* 22.10.04, 08:40 Wy mi wyjaśnijcie co to znaczy ten antysemityzm czy to aby nie słowo wytrych aby ogłupiac ludzi coby oszusta nazywac bochaterem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filosemit do Kuby IP: *.weglokoks.com.pl 27.10.04, 14:17 Masz racje to słowo wytrych,którym można uraczyć każdego niepoprawnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: 150.254.85.* 22.10.04, 09:45 arnold7 napisał: > Wybryk sfrustrowanych polakowcow, czy tylko kolejne wcielenie wielonikowca z > ropsiowej przybudowki LPR? > > Zyd, Polok, Niymiec, Slonzok - kozdy mo prawo do Slonska, za to zodyn ni mo > prawa do deptanio cudzyj tozsamosci. Arni, przeczulony jestes. Widze, ze porzejales sie uchwala senatu USA o zwalczaniu przejawow antysemityzmu na calym siecie. Wyglada na to, ze chcesz pomoc kongresmenom na Forum Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkspolem Re: Antysemityzm na forum Katowice IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.04, 00:04 Jeden z nielicznych razy kiedy sie zgadzam z arnoldem... Odpowiedz Link Zgłoś
spyra Re: Antysemityzm na forum Katowice 23.10.04, 00:17 Gość portalu: mkspolem napisał(a): > Jeden z nielicznych razy kiedy sie zgadzam z arnoldem... Niby dlaczego???????? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Antysemityzm na forum Katowice 23.10.04, 00:35 spyra napisał: > Gość portalu: mkspolem napisał(a): > > > Jeden z nielicznych razy kiedy sie zgadzam z arnoldem... > > Niby dlaczego???????? > >Liwo, oddaj moje pieniądze! kto to jest Liwo?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Antysemityzm na forum Katowice, czy tylko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:25 Arnold7 , mosz recht! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Hitler Re: Antysemityzm na forum Katowice, czy tylko? IP: *.anonymizationservice.com 27.10.04, 17:09 Nieprawda!!!!!!! Tylko ja jestem prawdziwym antysemitą;))))) ciesza się za to z panującego tu antypolonizmu!!! na zawsze wasz opa Adolf Hitler skąd znam tak dobrze polski język byłem polskim szpionem;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Antysemityzm na forum Katowice, czy tylko? IP: 150.254.85.* 27.10.04, 19:19 Gość portalu: Adolf Hitler napisał(a): > Nieprawda!!!!!!! Tylko ja jestem prawdziwym antysemitą;))))) ciesza się za to z > panującego tu antypolonizmu!!! > na zawsze wasz opa Adolf Hitler > skąd znam tak dobrze polski język > byłem polskim szpionem;))))))) Adolf, fim nakrecili o tobie w Nimcach. Ale szpionem to ty byles, ale sowieckim. Bo polskim to mogles byc, ale ino szpiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś