patriota3 28.10.04, 21:12 Czy Polacy tak jak bylo to w filmie Operacja Samum byli w pewnej mierze agentami. Czy to samo spotkało tą nieszczesną Polke ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: O Polakach w Iraku? 28.10.04, 21:29 patriota3 napisał: > Czy Polacy tak jak bylo to w filmie Operacja Samum byli w pewnej mierze > agentami. > > Czy to samo spotkało tą nieszczesną Polke ? polityke masz na forum Aktualności . Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: O Polakach w Iraku? 28.10.04, 21:35 Jakoś mnie ten film nie może przekonać, żeby go obejrzeć. Chyba nie jestem amerykaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: O Polakach w Iraku? 28.10.04, 22:29 kelo napisał: > Jakoś mnie ten film nie może przekonać, żeby go obejrzeć. Chyba nie jestem > amerykaninem. A co ma do tego bycie Amerykaninem? Przecież to jest polski film:) ... SPOKOJNEJ NOCY ŻYCZĘ ... Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: O Polakach w Iraku? 29.10.04, 06:21 Bo tylko jankes jest skłonny oddać życie za wiarę, że 12 kryminalistów rozpirzyło całe niemieckie dowództwo w czasie II WS i choć nigdy nie obejrzałem w całości "operacji" to odniosłem wrażenie, że jest to typowa "american war fantasy" Odpowiedz Link Zgłoś