IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:13
bardzo dobrze ze w szopienicach są taki jazdy hehehe.cza tepić to
nauczycielowskie nasienie.a hasiok na głowe to był dopiero wypas.respekt dla
kolesi z torunia!szczerze mowiąc to u mnie w sszkole podobie było.pewnego
razu na angielskim...hehe chyba nie tu to powinienem pisać
Obserwuj wątek
    • Gość: Uczniowie gim. 13 Re: Komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:04
      Jesteśmy uczennicami gimnazjum numer 13. Jesteśmy bardzo oburzeni co
      napisaliście o naszej szkole. Dużo rzeczy jest wyolbrzymionych, nasza szkoła
      jest taka sama jak każda w Polsce. Są czasami wykroczenia ale to sie zdarza.
      Nauczyciele nie boją się ucznów i dają sobie z nami rade. Traktują nas jak
      kumpli i my sie im należycie odwdzięczamy (chociaż nie wszyscy ale tak jest
      wszędzie). Uczyniliście nam wielką krzywde a zwłaszcza naszym nauczycielom i
      dyrektorce ponieważ ten artykuł jest jednym wielkim stekiem bzdur. Mamy nadzieje
      że jesteście zadowoleni z tego co zrobiliście i ile zamieszaliście w naszej szkole.
      UCZNIOWIE GIMNAZJUM NR 13 W SZOPIENICACH
    • Gość: smarkacze z szopek Re: Komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:42
      tych dzieci bo bym tak ich nazwal inaczej [gowniarzami] te dzieci powinny
      odpowiadac za swoje czynny nauczyciel tesz ma swoje obowiazki 8i rzeby sie
      kiedys nie zdziwili jak ich nauczyciel poda do sadu i w tedy one powinny
      cierpiec i znosic tyle co ten nauczyciel niech im sie tak stanie smarkacze ]

NAUCZYCIELE GORA HURRRRAAAAAAAAA
      NAUCZYCIEL TESZ CZL;OWIEK I MA PRAWA WIEKSZE NISZ DZIECI I TE GOWNIARZE TE
      WYPOWIEDZI TO SA BZDURY INO TA JEST PRAWDZIWA NAPRAWDE LUDZISKA JA JESTEM
      RAJDOWCEM A MOJA ZONA NAUCZYCIELKA W SZKOLE KATOWICACH I TAM JEST INACZEJ BO
      KTO BY JEJ COS ZROBIL TO NIEWIEM CO BY SIE STALO GOSUJCIE
      NAMNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aro19 Komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:25
      Jestem absolwentem tej samej szkoły tylko że ja chodziłem tam do podstawówki i
      my też robiliśmy przekręty ale to co dzieje się tam dzisiaj to jest totalna
      zgroza swoją drogą dziwię się pani dyrektor że wogóle nie reaguje na to co się
      dzieje bo co to za reakcja jeśli dyrektorka tylko rozmawia z denatem za takie
      rzeczy to powinna jednego drugiego wyrzucić ze szkoły to reszta by juz miała na
      uwadze konsekwencje grożące za takie wybryki jakie się w tej szkole dzieją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka