carrramba 16.11.04, 11:31 Czy wierzycie w horoskopy ? Ja nie wierzę. Mój znak zodiaku, to ryby. Nigdy nic mi się w horoskopach nie sprawadza:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan_ems Re: Metro-Goldwyn-Meyer:) 16.11.04, 11:55 bartoszcze napisał(a): > Uuuuuaaaaaarrrrr! > Lew:) > Ale w wodzie jesteś cienki bolek ;-) - rybka Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Waga... 16.11.04, 17:29 Wczesna waga (po urodzinach, już jakiś czas temu) Też tym "astro-fiśniętym" zdziercom bazującym na ludzkiej naiwności nie ufam! - ani wróżby z gazet, ani z Internetu czy co gorsza: od jakiejś cyganichy... Choć co prawda lubię długo rozważać nad problemem. Tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
judyta8 Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 13:15 Panna. I to taka typowa. Pedantyczna, logiczna i konkretna. Z artysta to bym sie nigdy nie dogadala. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stelladiver Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 16:24 ja tez jestem ryba,tzn do konca to nie wiem, bo sie urodziłam 20 lutego i to jest przełom wodnik-ryby. to sie wycwaniłam i czytam zawsze dla obu znaków. a w ogóle to z horoskopami to mam tak, ze zawsze wpadnie mi w rece jakis nieaktualny, tzn horoskop dajmy na to na wrzesien, ja go czytam w pażdzierniku i okazuje sie, ze faktyznie, TAK BYŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
iva33 Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 21:18 hejka!!! ja to skorpion-niestety-a horoskopy...cóż-te tygodniowe i miesięczne są do bani,ale ogólna chatakterystyka znaku jakimś sposobem pasuje do mnie-tzn wszędzie opisują ze jest to jeden z najgorszych znaków :-D ...i znajomi to potwierdzają :-D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 21:38 arnold7 napisał: > A jo jes baran:)) > A to to wiymy! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 21:39 stefan_ems napisał: > arnold7 napisał: > > > A jo jes baran:)) > > > > A to to wiymy! > > Aaaaa, chodzi o znak zodiaku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 21:57 Stefan, nie udawaj, że nie wiedziałeś - temat wątku jest oczywisty! ;) Każdy kto jest spod znaku "Barana" ma ten problem, że przynalezność ta brzmi zawsze dwuznacznie... ... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 22:03 Kurde, Ty to jesteś spostrzegawczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 22:09 stefan_ems napisał: > Kurde, Ty to jesteś spostrzegawczy! Ironicznie, ale i tak jest mi miło! ;) PS. To nie miało być odkrywcze, myślałem, że to jest oczywiste. ... Dobrej nocy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Jaki jest Wasz znak zodiaku ? 18.11.04, 23:00 kc.kpzr napisał: > Ironicznie, ale i tak jest mi miło! ;) > PS. To nie miało być odkrywcze, myślałem, że to jest oczywiste. > ... > Dobrej nocy życzę! Eeee, nie chciałem bać ironiczny, ale ostatniu często to słyszę, hmm, obiecuję poprawę ;-) Śpij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś