Dodaj do ulubionych

Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z Mc...

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.01.05, 21:55
A adres? Na jakiej ulicy to jest, bo chętnie bym wskoczył na
krokiecika...mniaaam....
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.chello.pl 22.01.05, 10:36
      Tekst prawie reklamowy ale adresu lokali trzeba szukać samemu...
      Oj Pani Wioleto-wpadka dziennikarska,chyba ,że redakcja Wyborczej sama
      postanowiła raczyć się w lokalu i specjalnie nie ujawnia smakowitego adresu.
    • Gość: HANYS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Wojtek Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:19
      GASTRO? Nazwa kojarzy się z gastroskopią. Kto przeszedł taki zabieg nie ma
      chyba pozytywnych skojarzeń, więc nazwa jest chybiona... Pomysł niezły, ale
      warto pomyśleć nad lepiej brzmiącą marką, bo ta w pierwszym momencie
      przyprawiła mnie o dreszcze. CZyżby po posiłku w kosmicznej restauracji trzeba
      by było iść na penetrację żołądka?
      • Gość: Indy Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:49
        chociazby KOSMO
    • Gość: mk a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: *.36-151.net24.it 22.01.05, 12:35
      JAK POLSKIE JEDZENIE TO DLACZEGO NIE WYMYŚLĄ NAZWY I WYSTROJU BARDZIEJ POLSKIEGO
      • Gość: ry Re: a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: *.chello.pl 22.01.05, 12:40
        Bo my już wszyscy są Amerykany. Don't u forget about it.
        • Gość: wnuk medrca Re: a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: 212.85.1.* 27.01.05, 14:01
          GastroPolo.
    • Gość: Indy Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:45
      do 2010 chca 2.000 restauracji, a przez 10 lat (czyli do 2014) zatrudnienie ma
      znalezc 8000 osob. Czyli mniej niz 8 na jedna restauracje :/ ?
    • Gość: Gurken Lepper kiedyś też chciał założyć sieć fast-food. IP: *.net.pl 22.01.05, 12:45
      Jakieś 2, 3 lata temu towarzysz Lepper walnął (bo raczej mało prawdopodobne żeby
      mógł wpaść na pomysł), że założy sieć polskich restauracji. Miały one byś
      konkurencją dla Mc'Donalda i tym podobnych barów szybkiej obsługi (bacutile jak
      ktoś woli). Ale jak to bywa z panem Andrzejem mówi różne rzeczy, o których
      zapomina. Ma za to pamięć do tego co kto inny mówił. Pamiętam, że Rywiński z
      Piaseckim w programie "Ale Plama" stwierdzili, że obsługa powinna chodzić w
      biało-czerwonych krawatach, a dania podowane będą w tychże samych barwach. Może
      i dobrze, że ten pomysł nie wypalił, bo znając życie to bary budowane by były
      nie obok szos, ale na nich. Pełniłyby 2 funkcje: jadłodajnia i stała blokada
      drogowa.
      • Gość: darren Re: Lepper kiedyś też chciał założyć sieć fast-fo IP: *.chello.pl 22.01.05, 12:52
        >>> Ale jak to bywa z panem Andrzejem mówi różne rzeczy, o których
        zapomina. <<<

Z którym politykiem tak nie bywa ?
    • Gość: buba Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:59
      Kosmiczny czy piczny-nadal bedzie to tylko tania kopia McDonaldsa i zawsze bedzie sie z tym ostatnim kojarzyla, zeby nawet na glowach stawali. Jedyne co Polak potrafi to cos zepsuc a pomysl kosmicznego baru to chory wymysl przepitego mozgu. Takie bary istnialy juz za czasow PRL i nazywaly sie BARY MLECZNE!!!
      • parigot nazwa do kitu! 22.01.05, 13:10
        Gastro - to taka choroba nieprzyjemna - Grypa zolodkowa charakteryzujaca sie
        czestymi wymiotami i bolem zoladka ...Na zachodzie by sie nie przyjela.
        • parigot Re: nazwa do kitu! 22.01.05, 13:12
          No moze jakby odjeli pierwsza litere to by nazwa byla bardziej kosmiczna - Astro
    • Gość: Dzion Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:09
      Jak można opatentowac placuszki ziemniaczano-selerowo-marchewko we? Ja osobiscie
      smaze takie od kilku lat, nie jest to zadna nowosc, jesli ta pani je opatentuje
      to ja opatentuje kotleta schabowego.
      • Gość: EnZZo Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.petrus.pl 22.01.05, 13:26
        Nie wiem jak mozna rowniez opatentowac panierke z platkow kukurydzianych. Mama
        znajmoej przyrzadza juz od lat pyszne zraziki drobiowe z serem w panierce
        wlasnie z platkow kukurydzianych, a nazywa je skorpionami (pewnie dlatego, ze
        sa zabojczo smaczne ;)
        Swoja droga swietny pomysl na taki swojsko-rodzimy fast food.

• Gość: xxx Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 13:11
      Czy tylko mi "gastro..." kojarzy sie z komunistycznymi restauracjami,
      ewentualnie chorobami przewodu pokarmowego?

• Gość: Excalibur PODAJCIE MI ADRES INT. GASTRO IP: *.spine.pl 22.01.05, 13:16
        I przy okazji jakies info kiedy pojawi sie w Krakowie.
    • dispell Re:Kobiecie się chyba mózg rozmazał szminką... 22.01.05, 13:48
      Ale niech próbuje patentować coś co nawet u mnie od lat sobie działa...:
      mojegotowanie.onet.pl/14178,ksiazka_przepis.html ,a jak chce dobrze
      gotować niech włazi na forum...patentowana...)))
    • barbra777 Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzymać:) 22.01.05, 13:55
      Brawo! A gdzie to jest na Śląsku?
      • Gość: Gość Re: Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzy IP: *.elsat.net.pl 22.01.05, 22:44
        Katowice załęże ul. Bocheńskiego na stacji orlen (nieczynne).
        • Gość: Siemianowice Re: Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:49
          No właśnie, knajpa padła...hehehe, Bizneswoman jak cholera...
    • Gość: ja Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 22.01.05, 13:57
      a po zjedzeniu gastrogrilla szybko udajemy sie do poradnii
      gastroenterologicznej, w ktorej wykonamy sobie gastroskopie. faktycznie, bardzo
      ciekawa nazwa na kanapke. ja bym sie bal zjesc :). btw: badania w stanach
      zjednoczonych, a co one maja wspolnego z polskimi konsumentami?
    • Gość: Władca Pierścienic 2 tys lokali do 2010, 8 tys miejsc pracy do 2015? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:30
      2 tys. lokali do 2010, 8 tys. miejsc pracy do 2015 - czyli w każdym będzie
      pracowało max 4 pracowników?!
    • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:42
    • Gość: konsument Re: o matko jadłem tam bleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:56
      Jeżeli to ta knajpa w której jadłem te ohydne krokiety z krupniokiem a Pani
      prezes to ta sucha blondynka w ledwo zaktywającej pupe spódnicy to ja przestaje
      kupywać gazete wyborcza!!!!!!!!
      • Gość: wtajemniczony Re: o matko jadłem tam bleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:47
        Właśnie ta...
    • Gość: Jacek Placek Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.chello.pl 22.01.05, 22:44
      Jadłem to opatentowane jedzonko i miałem zmarnowany weekend. Jedzenie syf i
      kapa. Zniechęcili mnie do jedzenia tradycyjnych "polskich" posiłków do czasu aż
      zasmakowałem jedzonka z PLACKARNI BABUNI. Super jedzonko!!!!! Żadne
      gastokupsko.Polecam wyroby "Babuni". Dam nawet nr tel. 2500103. nie jestem go
      pewny ale chyba taki jest. SUPER PYCHA
      • Gość: Gość Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.elsat.net.pl 22.01.05, 22:47
        A moge wiedzieć co ci tam takiego zaserwowali, że tak źle ci było?
        • Gość: Obrzydzony Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:51
          Porcyjka kaszanki, w paskudnej panierce, cena prawie 6 zł!!! Śmiech na sali...
          • Gość: ZDEGUSTOWANY Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:10
            DULĘBA jaka z niej kierownik? za co ona dostała to stanowisko??? chyba nie za
            wiedze a za urode tym bardziej!!!!!!!!!! SZAROGESIŁA SIĘ JAK GŁUPIA!! !!!
            Druga mądra w tym burdelu!!!
        • Gość: GOŚĆ Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:58
          NO WŁASNIE JA TAM JADŁEM I SMAKOWAŁO PYSZNE JEDZONKO!!!!!!!!
    • Gość: Ciekawski Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:54
      Pani Wioletto czy Pani tego próbowała, że pani to reklamuje? A może Pani
      zapłacono za napisanie tak pochlebnego artykułu, nijak się mającego do
      rzeczywistości...Zresztą produkt broni się sam :D. Gastroskopia na Orlenie
      padła...zbankrutowała...zamknię ta...
    • Gość: porrito KLASA!!!nawet strony www nie maja, hehehehehe IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 23.01.05, 11:58
      hhehehehehehee tylo smiech....
      • Gość: MlodyJorg Re: KLASA!!!nawet strony www nie maja, hehehehehe IP: *.proxy.aol.com 23.01.05, 18:12
        No to zaloza. O co chodzi? To, co ta pani proponuje bije McDonaldsa na glowe.
    • Gość: :) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:21
    • Gość: Gość [...] IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.01.05, 12:14
      • znawca100 Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z 27.01.05, 13:13
    • Gość: GOŚC Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:59
      Wszystko to wielki burdel!!! Szkoda ze nie znacie reszty grupy pracującej?
      Miałam okazje poznac WIELKIEGO PANA DYREKTORA KOZŁA CWANIAKA Z PKS-U
    • Gość: gosc pensje IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:16
      A wieceie ile sie zarbia w tym burdelu?Na rozmowach mówia za 1000-1200zł na
      rękę a potem sie okazuje ze 600zł z kilkudniowym opóźnieniem albo wręcz
      wybłagane!!!!!!!Wielka mi Pani prezes na wypłaty dla pracowników nie ma!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: pensje IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:33
        zwykły szarak moze i tyle zarabia!! ale ten burak KOZIOL który dzial mi na
        nerwy 5 00tys A ta Blondi pewnie z 10 000 BOŻE dobrze ze już tam nie pracuje
        miałam dosyc tych uwag DYREKTORA CIĄGLE NARZEKAJĄCEGO
    • Gość: gośc Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:05
      a co myslicie o pani"KIEROWNIK" ???
      • Gość: gośc [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:13
        • Gość: ZDEGUSTOWANA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:17
        • Gość: he he Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:19
          w burdreliku pracuja koziołki matołki>>>>>>>>>>>>>>>>
    • Gość: nieustarszony Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:22
      WSZYSCY TAM SA PO JEDNYCH PIENIĄDZACH!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka