Gość: rrr IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.01.05, 21:55 A adres? Na jakiej ulicy to jest, bo chętnie bym wskoczył na krokiecika...mniaaam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.chello.pl 22.01.05, 10:36 Tekst prawie reklamowy ale adresu lokali trzeba szukać samemu... Oj Pani Wioleto-wpadka dziennikarska,chyba ,że redakcja Wyborczej sama postanowiła raczyć się w lokalu i specjalnie nie ujawnia smakowitego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANYS [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:19 GASTRO? Nazwa kojarzy się z gastroskopią. Kto przeszedł taki zabieg nie ma chyba pozytywnych skojarzeń, więc nazwa jest chybiona... Pomysł niezły, ale warto pomyśleć nad lepiej brzmiącą marką, bo ta w pierwszym momencie przyprawiła mnie o dreszcze. CZyżby po posiłku w kosmicznej restauracji trzeba by było iść na penetrację żołądka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:49 chociazby KOSMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: *.36-151.net24.it 22.01.05, 12:35 JAK POLSKIE JEDZENIE TO DLACZEGO NIE WYMYŚLĄ NAZWY I WYSTROJU BARDZIEJ POLSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry Re: a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: *.chello.pl 22.01.05, 12:40 Bo my już wszyscy są Amerykany. Don't u forget about it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuk medrca Re: a mnie się to kojarzy z GASTROSKOPIą IP: 212.85.1.* 27.01.05, 14:01 GastroPolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:45 do 2010 chca 2.000 restauracji, a przez 10 lat (czyli do 2014) zatrudnienie ma znalezc 8000 osob. Czyli mniej niz 8 na jedna restauracje :/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gurken Lepper kiedyś też chciał założyć sieć fast-food. IP: *.net.pl 22.01.05, 12:45 Jakieś 2, 3 lata temu towarzysz Lepper walnął (bo raczej mało prawdopodobne żeby mógł wpaść na pomysł), że założy sieć polskich restauracji. Miały one byś konkurencją dla Mc'Donalda i tym podobnych barów szybkiej obsługi (bacutile jak ktoś woli). Ale jak to bywa z panem Andrzejem mówi różne rzeczy, o których zapomina. Ma za to pamięć do tego co kto inny mówił. Pamiętam, że Rywiński z Piaseckim w programie "Ale Plama" stwierdzili, że obsługa powinna chodzić w biało-czerwonych krawatach, a dania podowane będą w tychże samych barwach. Może i dobrze, że ten pomysł nie wypalił, bo znając życie to bary budowane by były nie obok szos, ale na nich. Pełniłyby 2 funkcje: jadłodajnia i stała blokada drogowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darren Re: Lepper kiedyś też chciał założyć sieć fast-fo IP: *.chello.pl 22.01.05, 12:52 >>> Ale jak to bywa z panem Andrzejem mówi różne rzeczy, o których zapomina. <<< Z którym politykiem tak nie bywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:59 Kosmiczny czy piczny-nadal bedzie to tylko tania kopia McDonaldsa i zawsze bedzie sie z tym ostatnim kojarzyla, zeby nawet na glowach stawali. Jedyne co Polak potrafi to cos zepsuc a pomysl kosmicznego baru to chory wymysl przepitego mozgu. Takie bary istnialy juz za czasow PRL i nazywaly sie BARY MLECZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parigot nazwa do kitu! 22.01.05, 13:10 Gastro - to taka choroba nieprzyjemna - Grypa zolodkowa charakteryzujaca sie czestymi wymiotami i bolem zoladka ...Na zachodzie by sie nie przyjela. Odpowiedz Link Zgłoś
parigot Re: nazwa do kitu! 22.01.05, 13:12 No moze jakby odjeli pierwsza litere to by nazwa byla bardziej kosmiczna - Astro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzion Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:09 Jak można opatentowac placuszki ziemniaczano-selerowo-marchewko we? Ja osobiscie smaze takie od kilku lat, nie jest to zadna nowosc, jesli ta pani je opatentuje to ja opatentuje kotleta schabowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EnZZo Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.petrus.pl 22.01.05, 13:26 Nie wiem jak mozna rowniez opatentowac panierke z platkow kukurydzianych. Mama znajmoej przyrzadza juz od lat pyszne zraziki drobiowe z serem w panierce wlasnie z platkow kukurydzianych, a nazywa je skorpionami (pewnie dlatego, ze sa zabojczo smaczne ;) Swoja droga swietny pomysl na taki swojsko-rodzimy fast food. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.05, 13:11 Czy tylko mi "gastro..." kojarzy sie z komunistycznymi restauracjami, ewentualnie chorobami przewodu pokarmowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Excalibur PODAJCIE MI ADRES INT. GASTRO IP: *.spine.pl 22.01.05, 13:16 I przy okazji jakies info kiedy pojawi sie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:Kobiecie się chyba mózg rozmazał szminką... 22.01.05, 13:48 Ale niech próbuje patentować coś co nawet u mnie od lat sobie działa...: mojegotowanie.onet.pl/14178,ksiazka_przepis.html ,a jak chce dobrze gotować niech włazi na forum...patentowana...))) Odpowiedz Link Zgłoś
barbra777 Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzymać:) 22.01.05, 13:55 Brawo! A gdzie to jest na Śląsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzy IP: *.elsat.net.pl 22.01.05, 22:44 Katowice załęże ul. Bocheńskiego na stacji orlen (nieczynne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemianowice Re: Gratuluję!Świetny pomysł-nareszcie i tak trzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:49 No właśnie, knajpa padła...hehehe, Bizneswoman jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 22.01.05, 13:57 a po zjedzeniu gastrogrilla szybko udajemy sie do poradnii gastroenterologicznej, w ktorej wykonamy sobie gastroskopie. faktycznie, bardzo ciekawa nazwa na kanapke. ja bym sie bal zjesc :). btw: badania w stanach zjednoczonych, a co one maja wspolnego z polskimi konsumentami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca Pierścienic 2 tys lokali do 2010, 8 tys miejsc pracy do 2015? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:30 2 tys. lokali do 2010, 8 tys. miejsc pracy do 2015 - czyli w każdym będzie pracowało max 4 pracowników?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: o matko jadłem tam bleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:56 Jeżeli to ta knajpa w której jadłem te ohydne krokiety z krupniokiem a Pani prezes to ta sucha blondynka w ledwo zaktywającej pupe spódnicy to ja przestaje kupywać gazete wyborcza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: o matko jadłem tam bleeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:47 Właśnie ta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Placek Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.chello.pl 22.01.05, 22:44 Jadłem to opatentowane jedzonko i miałem zmarnowany weekend. Jedzenie syf i kapa. Zniechęcili mnie do jedzenia tradycyjnych "polskich" posiłków do czasu aż zasmakowałem jedzonka z PLACKARNI BABUNI. Super jedzonko!!!!! Żadne gastokupsko.Polecam wyroby "Babuni". Dam nawet nr tel. 2500103. nie jestem go pewny ale chyba taki jest. SUPER PYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.elsat.net.pl 22.01.05, 22:47 A moge wiedzieć co ci tam takiego zaserwowali, że tak źle ci było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obrzydzony Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:51 Porcyjka kaszanki, w paskudnej panierce, cena prawie 6 zł!!! Śmiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDEGUSTOWANY Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:10 DULĘBA jaka z niej kierownik? za co ona dostała to stanowisko??? chyba nie za wiedze a za urode tym bardziej!!!!!!!!!! SZAROGESIŁA SIĘ JAK GŁUPIA!! !!! Druga mądra w tym burdelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:58 NO WŁASNIE JA TAM JADŁEM I SMAKOWAŁO PYSZNE JEDZONKO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:54 Pani Wioletto czy Pani tego próbowała, że pani to reklamuje? A może Pani zapłacono za napisanie tak pochlebnego artykułu, nijak się mającego do rzeczywistości...Zresztą produkt broni się sam :D. Gastroskopia na Orlenie padła...zbankrutowała...zamknię ta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porrito KLASA!!!nawet strony www nie maja, hehehehehe IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 23.01.05, 11:58 hhehehehehehee tylo smiech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyJorg Re: KLASA!!!nawet strony www nie maja, hehehehehe IP: *.proxy.aol.com 23.01.05, 18:12 No to zaloza. O co chodzi? To, co ta pani proponuje bije McDonaldsa na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość [...] IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.01.05, 12:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:59 Wszystko to wielki burdel!!! Szkoda ze nie znacie reszty grupy pracującej? Miałam okazje poznac WIELKIEGO PANA DYREKTORA KOZŁA CWANIAKA Z PKS-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc pensje IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:16 A wieceie ile sie zarbia w tym burdelu?Na rozmowach mówia za 1000-1200zł na rękę a potem sie okazuje ze 600zł z kilkudniowym opóźnieniem albo wręcz wybłagane!!!!!!!Wielka mi Pani prezes na wypłaty dla pracowników nie ma!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pensje IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:33 zwykły szarak moze i tyle zarabia!! ale ten burak KOZIOL który dzial mi na nerwy 5 00tys A ta Blondi pewnie z 10 000 BOŻE dobrze ze już tam nie pracuje miałam dosyc tych uwag DYREKTORA CIĄGLE NARZEKAJĄCEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:05 a co myslicie o pani"KIEROWNIK" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDEGUSTOWANA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:19 w burdreliku pracuja koziołki matołki>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieustarszony Re: Kosmiczny fast food z Katowic chce walczyć z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:22 WSZYSCY TAM SA PO JEDNYCH PIENIĄDZACH! Odpowiedz Link Zgłoś