bartoszcze 21.02.05, 23:35 Wokół Spodka pełno samochodów z całej Polski, po uliczkach osiedlowych ciężko przejść. Olo, udało Ci się pójść? A może komuś innemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: Rammstein! 22.02.05, 14:51 Akurat nie bylo mnie na Gornym Slasku, ale sam jestem ciekaw, jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Rammstein! 22.02.05, 15:04 Proponuje posluchac kapeli "Drop Science" z Arizony, a nie jakiegos tam Ram-cos-tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Rammstein! 28.02.05, 19:41 Eeee tam, Rammstein jest w porządku, i choć nie wszystkie ich kawałki są arcydziełami, to przeróbki przezeń popełnione lepsze od oryginału innej kapeli;) ... Tym razem termin wypalił, jak mniemam? Bo ostatnia obsuwa nie była zbyt chlubna... Oj nie była... Pozdrawiam miłośników tej, i nie tylko, kapeli:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Gothic Rock 02.03.05, 09:16 Ramstein jest niezly ..zwlaszcza ze robia dobre show na koncercie. Jednak ostatnio jestem zachwycony inna grupa muzyczna ..mianowicie: Within Temptation..z Holandi ...graja tak zwany Gothic Rock. Wlasnie robia trase koncertowa przez Niemcy ... wspanialy glos ..wspaniala atmoswera Jesli kiedys zawitaja do Katowic to z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Rammstein! 02.03.05, 22:13 somepoint210 napisał: > Long time no see:) > Pozdr. The same:) Thanks~! Odpowiedz Link Zgłoś