bartoscze 29.04.05, 05:17 Uwaga! Od 01.05.2005 czytanie Forum >>> przestaje byc gratis !!! <<< Kosztuje 1,20zl+VAT za minute, platne wylacznie zlota karta AmericanExpress, rejestracja osobiscie w katowickiej siedzibie GW. Bart, Wasz admin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze no i dorobiłem się podróbki.. 29.04.05, 10:06 nie wiem, cieszyć się, że się komuś chce, czy się smucić nad głupotą świata tego? PS. prima aprilis był miesiąc temu, a siedziba redakcji jest w Tychach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WAZNY KOMUNIKAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:09 Bartoszcze wyluzuj, każdy ma swoje pięć minut w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: WAZNY KOMUNIKAT 29.04.05, 10:20 Ależ ja zupełnie spokojny jestem. Refleksyjny tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: WAZNY KOMUNIKAT 29.04.05, 10:35 bartoszcze, w tych pieknych okolicznosciach przyrody pochwale ci sie, ze ja przed 2 laty dorobilem sie sobowtora o nazwie settenbrini, zdaje sie, ze willemu 2 (czy dobrze pamietam?) sie chcialo czas na takie bzdury marnowac pozdrawiam weekendowo- majowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: WAZNY KOMUNIKAT 29.04.05, 10:36 A temu willemu2 przez 2 "l" czy przez 3 "l" - bo był taki i taki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszutka Re: WAZNY KOMUNIKAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:56 Od razu to zauważyłem jako niezalogowany a musza dodać że konto mam a ani jeden post z niego niy pod, czamu? A po co? Wola szkryflać niezalogowany i podniosa Cia na duchu, żeś jes na zielono, Bartoszcze. A podciepa bez koloru rozpoznom:) Mógł zrobić: "bartozscze" - ale i tak wparwne oko zauważy... A co;)) Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: WAZNY KOMUNIKAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:10 To rzuca cień na wszystkich... z a l o g o w a n y c h ! Ha, ha, ha, ha, ha!!!!! (HKP) ... CZUWAJ, BARTOSZCZE, WOLNY RYNEK, KKKKK...MAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: WAZNY KOMUNIKAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:55 Ten niezalogowany to jakis sepleniący, może lubi ich albo nie lubi, znam takiego jednego:) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: WAZNY KOMUNIKAT 29.04.05, 21:29 bartoscze napisał: > Uwaga! > > Od 01.05.2005 czytanie Forum > >>> przestaje byc gratis !!! <<< > > Kosztuje 1,20zl+VAT za minute, > platne wylacznie zlota karta AmericanExpress, > rejestracja osobiscie w katowickiej siedzibie GW. > > Bart, Wasz admin ehehheee, zdrowo was pokrecilo, to chyba to wejs`cie do EU tak na was dziala=caly rok wam sie odgnio`t na zadku odcisk, Odpowiedz Link Zgłoś