Gość: Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 16:00 Czy istnieje gdzieś takowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OBSERWATOR Re: PRACA nocą IP: 82.160.53.* 30.04.05, 16:06 OJ ISTNIEJE,ISTNIEJE-WSZYSTKO ZALEŻY OD PŁCI I URODY-ZAROBKI TEŻ OD TEGO ZALEŻĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: PRACA nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:25 Ja pytam BARDZO poważnie ! Mam strasznie ciężką sytuację - i "muszę" zarobić pieniądzę, a czas dodatkowy mam jedynie nocą ! I oczywiście, rozumiem twoją przesłankę, która w ŻADNYM przypadku nie wchodzi w grę (btw, wolę już spać pod mostem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kileR Re: PRACA nocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:58 Gość portalu: Z napisał(a): > Czy istnieje gdzieś takowa ? 1) Przez grzeczność pierwszego swego skojarzenia nie wymienię... 2) Druga profesja, która wchodziłaby w grę - moralnie niewiele lepsza: zaopatrz się w łom, kominiarkę i latarkę!!!!! Beretty 9 mm x 19 mm (.357 ca, Parabellum) z tłumikiem zdążysz się jeszcze dorobić! Do tej roboty to będzie ułatwienie:) -- Pozdr. serdecznie ...i owocnych poszukiwań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRACA nocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:44 Popytaj wszedzie tam, gdzie wydawane są dzienniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burdeltata Przykro mi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:36 Eee...! U nas komplet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Przykro mi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:05 Dzisiaj komplet jutro niedobór - AIDS nie wybiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: PRACA nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 07:12 To jest właśnie Polska i Polacy !!! Tylko jedna osoba poradziła mi cokolwiek, a resztę stać było TYLKO I WYŁĄCZNIE na prymitywne odpowiedzi. Lepiej, jakbyście już nic nie pisali ! Czy swoim przyjaciołom/znajomym też w ciężkiej sytuacji dacie takie same rady ? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: PRACA nocą IP: 213.25.157.* 05.05.05, 17:31 W zupełności się z Tobą zgadzam.Nawet jak pytasz bardzo poważnie,to na większości forach siedzą same palanty,które w ten sposób zabijają sobie czas.Ale czego można się spodziewać po takim prymitywie jak Ślązak? odpowiedz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: PRACA nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:08 "Ale czego można się spodziewać po takim prymitywie jak Ślązak? odpowiedz sobie sam." -> Przesadzasz, grubo. PS. Pozdrawiam, Ślązaczka z dziada (a propos-Powstaniec Śląski) pradziada. Odpowiedz Link Zgłoś
nayk_xbat Re: PRACA nocą 07.05.05, 18:16 popytaj w supermarketach. wiem, że kilku moich sąsiadów dorabiało sobie wykładając w nocy towar na półki. niestety nie wiem czy to praca dla kazdego czy trzeba mieć znajomości. życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: PRACA nocą IP: 62.233.185.* 07.05.05, 18:30 miałem znajomych, którzy pracowali nocą przy sprzątaniu marketów, ale zatrudnieni byli przez jakieś firmy sprzątające, tak więc szukaj po takich firmach. Takie firmy sprzątają tez inne mniejsze placówki po zamknięciu i tam jest praca np. przez 3 godziny dziennie. Np znajoma sprzątała salon Vision Express codziennie od 20.00, ale w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś