alex_ander 10.05.05, 18:01 Czy Twoja mama pracuje w ZUSie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Carra... 10.05.05, 20:18 alex_ander napisał: > Czy Twoja mama pracuje w ZUSie? Moja mama ? A dlaczego ?:))) Nie łam sobie głowy, w wieku jaki osiągnęła moja mama, już się daaaaawno nie pracuje. W ZUSie nigdy nie pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: Carra... 10.05.05, 20:31 Pytam bo oglądałem przez chwilę TV dzisiaj i był czat w którym się pojawił Twój nick. Ot, żądnych innych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carra... 10.05.05, 20:39 Mój nick ? No co Ty ? I moja mam, mówiła że jaj córka Carrramba siedzi w necie ? Oj Mamuśka za dużo mówi, musze to załatwic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carra... 10.05.05, 20:47 A tak poważnie : w necie jest osoba, która ma taki nick jak ja. Spotkałam się na onecie ze swoim nickiem. I nie byłam to ja. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Urzędnicy 11.05.05, 06:54 Dyskusja dotyczyła godzin pracy w urzędach. No i jedna ze słuchaczek napisała, że jej mama pracuje w ZUSie do 15, wraca na 16 odgrzewa obiad z wczoraj i gotuje na dzień następny - paranoja. Słuchałem, jako że ostatnio miałem wątpliwą przyjemność rejestrować auto. Urząd czynny do 15, a do 17 tylko w poniedziałek. To rzeczywiście jest chory system. Przecież można wprowadzić dwie zmiany, z których jedna będzie dyżurująca, dajmy na to, trzy razy w tygodniu do 17. Są tu jacyś urzędnicy czy petenci? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Urzędnicy 11.05.05, 10:10 Przede wszystkim trzeba maksymalnie uproscic procedury - na poczatek kazdy druk urzedowy, ktory z taka przyjemnoscia od czasu do czasu musimy wypelnic, proponuje skrocic o polowe. Przeczytanie zajmie urzednikom mniej czasu. Poza tym zrobic jednoosobowe biura - poplotkowac mozna po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: Urzędnicy 11.05.05, 10:59 rzecz w tym że nie. To ma być hala z nadzorcą na katedrze. Jak na Piszczyku. Żadnych radyjek, kawusiek i plotek. Wszedłem po odbiór dowodu pół godziny przed terminem (o 11:30) a pani "urzędniczka" nawet nie patrząc na mnie powiedziała, że tymczasowy dowód jest jeszcze nie gotowy. To ja się pytam, skoro urzędasowi starczy pół godziny na wypisanie dowodu - bo 0 12 już był, to czemu musiałem czekać od 14:00 dnia poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Urzędnicy 11.05.05, 11:16 Z tym nadzorca to jet oczywiste - chodzilo mi raczej o takie jednosobowe boxy bez sufitu, ale na tyle wysokie, zeby uniemozliwic pozasluzbowe pogaduszki. Odpowiedz Link Zgłoś