loginka1 19.05.05, 11:26 Macie namiary na jakiegoś skutecznego masażystę lub masażystkę na terenie Katowic? Takiego, który by pomógł przy problemach z kręgosłupem i nie był potwornie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apolusia Re: Masaż w Katowicach? 19.05.05, 15:55 Cześć jest świetny masażysta nazywa się Piotr Kulik przyjmuje na placu miarki za godz masażu bierze ok 35 zł. Przyjmuje też w klinice na Żelaznej ale tam trzeba mieć skierowanie od lekarza. Chodziłam z okropnymi bólami kręgosłupa i od pół roku(jeszcze zanim skończyły mi się zabiegi) kręgosłup mnie nie boli, więc bardzo go polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Masaż w Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:51 ja trafiłam ostatnio na bardzo fajnego masażystę, który przyjeżdża ze stołem do masażu do domu. bardzo mi jego zabiegi pomogły, a miałam duży problem z kręgosłupem lędźwiowym. Ma nawet swoją stronkę: www.masazkatowice.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Masaż w Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 07:16 zobacz www.masaz.bo.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapia-manualna Re: Masaż w Katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:32 Witam zapraszam na masazkatowice.republika.pl jezeli masz pytania terapia-manualna@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś