Gość: Mimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:31 Czy słyszeliście o nowej stacji w Katowicahc. Nazywa sie Antyradio i jest superrrrr!!! Pierwszy raz usłyszałam ich kilka dni temu i wiem, ze to bedzie moje ANTYRADIO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: Antyradio w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:33 Antyradio to nic innego jak dotychczasowy Flash - szukaj na tej samej czestotliowsci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To tylko Re: Antyradio w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:58 Tani chwyt reklamowy... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Antyradio w Katowicach 08.06.05, 20:14 Antyradio jest stacja z Warszawy,rozszczepioną na kilka stacji regionalnych w niektórych godzinach.Poranna audycja z Wojewódzkim jest niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Antyradio w Katowicach 08.06.05, 20:52 No, trochę co innego, bo Flash grał raczej szmirę jak wszędzie, w Antyradio puszczają rocka, na dodatek alternatywnego. Audycji Figurski&Wojewódzki nie znam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Antyradio w Katowicach 09.06.05, 08:05 Niedziela 22:00 jedyna taka w Polsce audycja dla mających problem z alkoholem.Prowadzi Krzysztof alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Antyradio w Katowicach 09.06.05, 08:31 hepik1 napisał: > Niedziela 22:00 jedyna taka w Polsce audycja dla mających problem z > alkoholem.Prowadzi Krzysztof alkoholik. wcześniej był w TOK FM. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Antyradio w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:39 Najlepszy jest Kin, dzis magluje maje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Antyradio w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:03 Prawdziwe antyradio to RNJ na 93,6 fm zero reklam ,zero informacji ,tylko muzyka sprawdzcie Odpowiedz Link Zgłoś