Gość: adiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:22 Chłopie korzystaj jak tylko możesz. Miejmy nadzieję, że chociaż stać ich będziew na godne przeprosiny i podadzą na przykład nie świeżych hamburgerów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adiś Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:23 Chodziło mi o to, że mam nadzieję, że NIE podadzą nieświeżych hamburgerów. Zjadałem jedeen wyraz. Może dlatego, że lubię hamburgery?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:33 Może ten ochroniaż uratował Przemkowi życie. Widzieliście Super size me? Polecam. Cała prawda o zdrowymi żywieniu w macach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.eranet.pl 02.08.05, 09:20 Zachowanie ochroniarza wzięło się z nietolerancji chorych ludzi przez zdrowych członków naszego spoleczeństa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:01 OK.Tak należało postąpić!!!Przeszkolić ochroniarzy i przeprosic Przemka, zaprosić go na poczęstunek. Dlaczego jednak za brak wcześniejszego przeszkolenia i nieprzyjemną nadgorliwość (ale jednak zakładam- w najlepszej wierze dla pracodawcy)zaraz zwalniać faceta z ochrony? To spektakularny i mściwy gest.Przemek wstaw się za człowiekiem i pokaż,że umiesz przebaczać! Wszystko sie we mnie gotowało, kiedy przeczytałam jak Ciebie potraktowano, ale teraz też się we mnie gotuje, kiedy czytam, że dla ratowania wizerunku firmy wyrzuca się faceta na bruk...Nie zrobiłby tego pewnikiem, gdyby nie marne szkolenie przed przystąpieniem do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.inter / *.inter-c.pl 02.08.05, 13:55 Dziwi mnie twoja wypowiedź. Czy ten ochroniarz urwał sie z choinki, czy uciekł z domu dla psychicznie chorych, czy jest może niedouczonym debilem? A może jest z giertychjugend? Jeśli jest normalny to jako normalny powinien wylecieć z hukiem z roboty. A jeśli miał licencję to powinien natychmiast ją stracić. To jest przejaw rasizmu, skrajna nietolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiag [...] IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 13:56 pierwsze slysze, ze tolerancji i wspolczucia trzeba uczyc na kursach. facet jest nie tylko nietolerancyjnym glupkiem ale i chcamem oraz złym czlowiekiem i za to jak tego chlopaka potraktowal powinien dostac nauczke. utrata pracy jest adekwatna kara za to co zrobil. taki czlowiek tolerancyjny nie bedzie nigdy, zrobil to co zrobil, gdyby go w pracy zatrzymali oczywiscie wpuszczalby chorych do srodka sluchajac nakazow firmy ale nie znaczyloby to ze zmienil swoj stosunek do ludzi chorych i rozniacych sie. dla takich osob nie powinno byc miejsca w zadnej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourij Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.fluor.com 02.08.05, 14:37 a wiesz jak bardzo sie myslisz... tolerancja wyniesiona z domu czy takich forów jest zbytr teoretyczna. Jak mnie na tzw. kanara szkolili to nie bylo dziwne,ze nam zwracano uwage, ze czasem moze byc w autobusie koles, ktorego wyglad moze byc mylący, np. zakrwawiony bo ktoś go zlał a nie, że zaraz jakiś męt społeczny co się wtedy go wywalało. Jak oczekujesz że ktoś będzie tolerancyjny, OK ale trzeba ludziom powtarzać jak się mają zachowywać w różnych sytuacjach w takim zawodzie, jak ochroniarz, kanar czy ktoś podobny. Nie wiem, co bym pomyślał o Przemku, skoro nie słyszałem nigdy o tej chorobie - nie moja wina. Winny bym był, gdybym się zachował niekulturalnie, a o to w stresie nie jest trudno. Wiesz, kim był ten ochroniarz ??? Na 90% gość "z ulicy" poniżej 25 lat, nie oczekuj, że coś wie o świecie, skoro go tylko wszyscy by chcieli je***ć za niewiedzę. On musi tam pracować, bo gdzie by miał. Coś o takich "zajęciach" wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 14:50 nie zgadzam się z tobą. to gdzie pracujesz, ile masz lat i czy masz pojecie o chorobach skóry nie ma tu nic do rzeczy. nie zgadzam sie rowniez, ze praca w ochronie restauracji serwujacej kanapki jest stresujaca. ja rowniez nigdy nie slyszalam o takiej chorobie ale w zyciu nie przyszloby mi do glowy nie wpuscic chlopaka do knajpy bo ma wrzody na ciele! nie wiem nic o takich zajeciach" jak praca kanara czy w ochronie ale powtarzam, wystarczy odrobina inteligencji i czlowieczenstwa aby traktowac ludzi rozniacych sie od wiekszosci spoleczenstwa jak czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
zubeldia Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 13:57 Byłeś kiedyś w Katowicach na Stawowej? Przecież tam w ochronie pracują ludzie bez mózgu. Ochroniarz zrobił to, bo chciał się czuć ważny i tyle. Zreszta NIKT nie kazał mu tak reagować w takich sytuacjach. Ochrona jest od OCHRONY, a nie od selekcji gości. Gdyby to ode mnie zależało ten facet już dawno zostałby zwolniony, bo za taką głupotę trzeba płacić. Malo tego, to wszystkich znajomych prowadzących bary/knajpy/restauracje wysłałbym jego dane osobowe, żeby jako ochroniarz nigy więcej nie znalazł pracy. Dla mnie to nie do pomyślenia, że mu tylko "grozi zwolnienie z pracy". To jakaś farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 13:58 pierwsze slysze, ze tolerancji i wspolczucia trzeba uczyc na kursach. facet jest nie tylko nietolerancyjnym glupkiem ale i chcamem oraz złym czlowiekiem i za to jak tego chlopaka potraktowal powinien dostac nauczke. utrata pracy jest adekwatna kara za to co zrobil. taki czlowiek tolerancyjny nie bedzie nigdy, zrobil to co zrobil, gdyby go w pracy zatrzymali oczywiscie wpuszczalby chorych do srodka sluchajac nakazow firmy ale nie znaczyloby to ze zmienil swoj stosunek do ludzi chorych i rozniacych sie. dla takich osob nie powinno byc miejsca w zadnej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_olo Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.08.05, 20:03 dokładnie !!! nie karać. TŁUMACZYĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasi Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:44 nie idz do nich tylko do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
arbaal Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 12:10 To tam podają jakieś hamburgery? Zawsze myślałem że to mieszanina ścięgien, popiołu i innego ścierwa jak wynikało z OFICJALNEJ ulotki McDonald'a Odpowiedz Link Zgłoś
neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 13:48 Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca prawny nie badz glupi, nie idz tam, zaskarz ich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:05 Umow sie z prawnikiem na 25% od wygranej, zaskarzycie makdonalda na 200 tys, ugodzicie sie na 100 tys. 25 tys. oddasz adwokatowi, 10 tys dasz na niepelnosprawnych, sam skasujesz 20 tys. na drobne wydatki a za reszte co ci zostanie po oddaniu jalmuzny fiskusowi zalozysz fundacje pomocowa dla niepelnosprawnych z chorobami skory. Bedziesz zyl dostatnio do konca zycia a jeszcze cos dobrego zrobisz :) Przemysl to!! Odpowiedz Link Zgłoś
xr67 Zaproś tak na początek 100-200 gości.... 02.08.05, 13:32 a co, nie można ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa23 Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 13:46 Kiedy czytalam pierwsza wiadomosc na ten temat, myslalam: "skrzywdzili dziecko". Bo "chlopak", bo "Przemek". Potem okazalo sie, ze facet ma 27 lat. Czy ktos rozumie, dlaczego robi sie dzieciaka z mezczyzny pod trzydziestke, ktory powinien wiedziec, ze nie idzie sie z pecherzami i otwartymi, cieknacymi ranami miedzy jedzacych ludzi, tylko dlatego, ze "on chce normalnie zyc". To zwykly brak przyzwoitosci, kultury i wzgledow dla innych. Naprawde wspolczuje mu strasznej choroby i jestem oburzona chamskim zachowaniem ochroniarza. Ale nie poszlabym juz nigdy do tego McDonalda, bo balabym sie, ze w trakcie jedzenia zobacze kolo siebie faceta, na widok ktorego hamburger cofnie mi sie do punktu startu. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 13:55 Podpisuję się pod tym. Ze środków komunikacji miejskiej można wyprosić osoby "mogące wzbudzić odrazę" a z lokalu gastronomicznego już nie? D porządnej restauracji też by go nie wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.sadystka Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 02.08.05, 14:23 czytać ze zrozumieniem treści: nie "osoby" tylko "PRZEDMIOTY" § 15 Zabrania się przewożenia w pojazdach oraz wnoszenia lub wprowadzania na teren stacji metra: 1. przedmiotów, które mogą wyrządzić szkodę innym pasażerom przez zanieczyszczenie lub uszkodzenie ciała lub ich mienia, albo mogą uszkodzić lub zanieczyścić pojazd (np. ostrych narzędzi, przedmiotów o ostrych krawędziach lub otwartych pojemników ze smarami, farbami, chemikaliami itp.), 2. przedmiotów mogących przeszkadzać innym pasażerom lub narażać ich na niewygody, 3. przedmiotów cuchnących, zapalnych, łatwopalnych, wybuchowych oraz innych materiałów niebezpiecznych, 4. przedmiotów wywołujących odczucie odrazy, 5. przedmiotów, których przewóz środkami transportu publicznego jest zabroniony na podstawie niniejszego regulaminu lub odrębnych przepisów. chciałbyś uprzedmiotowić, niedoczekanie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 15:30 2.5. przebywania osobom, które poprzez swój wygląd lub zachowanie są uciążliwe dla podróżnych, w szczególności: 2.5.1. osobom zachowującym się agresywnie, 2.5.2. osobom o brudnym, niechlujnym wyglądzie lub odrażającym zapachu, 2.5.3. osobom żebrzącym, 2.5.4. osobom w inny sposób uciążliwym dla innych Pasażerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok iwa23, jedziesz dulszczyzną na odległość IP: *.acn.waw.pl 02.08.05, 14:34 jeśli w ogóle wiesz o czym mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁŁ Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:39 myślę że ttrochę przesadziłaś ale generalnie masz rację. no i nie wiadomo czy ten ochroniarz zrobił to z własnej inicjatywy, czy na polecenie szefa, który oczywiści się do tego nie przyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.pkobp.pl 02.08.05, 15:03 iwa23 napisała: > Naprawde wspolczuje mu strasznej choroby i jestem oburzona chamskim zachowaniem > > ochroniarza. Ale nie poszlabym juz nigdy do tego McDonalda, bo balabym sie, ze > w trakcie jedzenia zobacze kolo siebie faceta, na widok ktorego hamburger > cofnie mi sie do punktu startu. No wlasnie tez mam mieszane uczucia.Wspolczuje czlowiekowi,nie popieram chamstwa,a jednoczesnie nie wierze,ze sa ludzie,ktorym nie przeszkadzalby sasiadujacy z jedzeniem widok ran,krwi itd.Rozumiem,ze "odczucia estetyczne" sa malo wazne w porownaniu z krzywda tego czlowieka,ale nie zmienia to pewnych faktow.Chamstwo ewidentne-jasne,ale gdyby klienci jedzacy w poblizu zaczeli sie przesiadac to rowniez byloby cholernie przykre,a jednoczesnie chyba naturalne,gdyz trudno -przy jedzeniu zwlaszcza-zniesc pewne widoki.To poniekad sytuacja bez wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.am.osi.pl 03.08.05, 00:38 a ja też nie pójde juz nigdy do McDonalda bo boje sie ze spotkam tam ciebie ..osobe tak głupio myslącą ...jak Aniołku kogoś kiedyś w kanjpie zobaczysz niepełnosprawnego ..i ci nie będxzie wtedy żarcie smakować to po prostu wyjdź i po drodze pomyśl jakbyś ty tak chora była ..to co byś drobiła ?? tylo w domu siedziała całe zycie ???????? Wstyd mi za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 13:44 podac do sadu te firme i zarzadac WIELKIEGO odszkodowania !@!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marmar Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 13:50 Dwa lata temu organizowałem 5 dniową wycieczkę do Krakowa dla dzieci z ubogich rodzin. Na mój apel o pomoc McDonald's zareagował zapraszając Nas ( 45 dzieci i 3 opiekunów) na nieodpłatny posiłek. Cały personel był bardzo miły. Każde dziecko oprócz posiłku dostało upominek. Do dziś maluchy to bardzo miło wspominają. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik TYLKO POWIEDZCIE KIEDY 02.08.05, 13:56 zeby ludzie ktorzy sa zbyt wrazliwi,nie lubia strupkow,zwisajacej skory, krwi i ropy wiedzieli kiedy nie przyjsc do katowickiego maca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Chicago- Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.08.05, 14:18 IWA 23 jestes nienormalna a przy tym nietolerancyjna,zastanow sie na litosc Boska czy ty akurat nie potrzebujesz pomocy psychiatrycznej? Ja bedac w resteuracji w Chicago spotkalem sie z takim przypadkiem ze przyszedl meszczyzna z Melanoma(Rak skory umiejscowiony na nosie strasznie wygladajacy) zaproszony przez swoich nieletnich dzieci i co ja mial bym sie wynosic z resteuracji?Robic przykrosc temu choremu ktoremu zostalo albo kilka dni lub tygodni zycia?Spruboj postawic sie na miejscu tych biednych(nie finansowo) dzieci ktore wkladaly wiele wysilku by sprawic frajde temu czlowiekowi. Wlasnie takie postawy jak Twoja robia spoleczenstwo jeszcze bardziej chorym od tego wlasnie chorego czlowieka,,narod Polski musi uczyc sie tolerancji tak jak demokracji nie moze istniec problem podzialow na tredowatych i normalnych,moralnie nie przygotowasni jestescie do wspolistnienia w roznych grupach co zawaza na tym iz mamy exscesy na boiskach gdzie czlowieka o innej karnacji skory upadla sie czy tak postepuje prawdziwy czlowiek,prawdziwy katolik? P.S jezeli by to mialo miejsce w USA lub innym cywilizowanym kraju koszty bylyby niewspolmierne gdyz prasa rozbila by ten marny interes i przestal by istniec a sady przlozyly by taka nawiazke ze wiecej biznesow nie odwazylo by sie na kolejny taki eksperyment. Ponadto ow chory czlowiek wszedl do resteuracji i sam szukal miejsca w ustronnym miejscu by nie byc ciezarem dla innych uzytkownikow to wyszlo z jego inicjatywy do takich dzialan trzeba dorosnac a Tobie moja mila kobietko nie zycze nic zlego li tylko milosci blizniego a tolerancja sama sie zagniezdzi w twojej psychice tego Ci zycze z calego serca Tobie i pozostalym Polakom podobnie jak ty rozumiejacym. Z Serdecznosciami Zbyszek W Szymanski Chicago-ILLinois USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:33 Mam nadzieje, że Polacy nauczą się widzieć dalej niż czubek własnego nosa. Tolerancja, empatia...Mam nadzieję, że te słowa przestaną być spotykane tylko w słownikach, ale będą wyrażane w naszych codziennych zachowaniach. Każdy ma prawo normalnie żyć.Mam nadzieję Zbyszku,że coraz więcej osób będzie myślało tak jak ty.Wystarczy odrobina wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiag Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:43 już widzę jak w tych twoich stanach gdzie KWITNIE tolerancja zamykają koncern mc donald's. nie pisz głupot bo tam macie najwiecej rasistów na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 Inzolatki dla brzydkich i chorych 02.08.05, 15:37 Takich ludzi powiini umieszczac w osobnych pokojach zeby nie psuli apetytu innym klientom Odpowiedz Link Zgłoś
neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 13:55 Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynace Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:13 neptun123 napisał: > Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie > min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw. Moze by i wystapiono, ale by nie dostano. Restauracja ma prawo chronic pozostalych klientow przed szokujacymi i odrazajacymi widokami. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:33 krystynace napisała: > neptun123 napisał: > > > Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowani > e > > min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw. > > Moze by i wystapiono, ale by nie dostano. Restauracja ma prawo chronic > pozostalych klientow przed szokujacymi i odrazajacymi widokami. To prawda, np. po tej wypowiedzi jestes dla mnie osobą odrażajacą. Won z Mc Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:40 A gdzie godnośc kazdego człowieka, niezależnie od rasy, koloru choroby czy wiary. jeden z największych koncernów robiących miljardy na "gó..e" dba o klijenta. ja bym nauczył szczególnie tych polskich Mcdonaldowców jakie sa zasady na świecie. Chłopcze zadbaj o swoją godność!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kool 3maj sie chłopie walcz z systemem IP: *.elsat.net.pl 02.08.05, 13:59 nie możemy sie ciągle zgadzać na chamstwo walczmy z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll a może mu ktoś kazał nie wpóścić chłopaka? IP: *.elsat.net.pl 02.08.05, 14:03 przecież właściciel się nie przyzna do czegoś takiego czasem musi oberwać ten na dole Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 14:07 Nie daj się zbyc byle czym. Ciągnij od nich kasę. W USA żadaliby hoernadlnych odszkodowań. Prawo jest po twojej stronie. My tez. Odpowiedz Link Zgłoś
iontichy Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 15:43 I z powodu tego pieniactwa niedługo sami będziecie w USA odbierać porody swoich dzieci, bo nękanych ciagłymi procesami lekarzy połozników nie będzie stać na wykupienie horrendalnej składki ubezpieczeniowej. Ty nam tutaj amerykańskich wzorców, gdzie ludzie nie chcą słowa przepraszam i nie przyjmuja podanej ręki, tylko z byle powodu od razu PRAWNIK i PROCES nie polecaj. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:08 Normalnie skandal!!!!!!!!Jak mozna tak postepowac?to sie w glowie nie miesci!! Chlopie korzystaj ile sie da,niech poczuja to na swojej kieszeni!A pozniej olej ta restauracyjke,zreszta 20 metrow dalej sa b.dobre hamburgery,3 razy wieksze niz w macu. po 3,50 POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Czy 27 letni mężczyzna to "chłopak"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:20 Czemu Gazeta mąci ludziom w głowach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xjozef Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.asko / 82.177.183.* 02.08.05, 14:21 hehe i dlatego tam nie jadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Powinni raczej szykować 1mln pln w gotówce IP: *.acn.waw.pl 02.08.05, 14:27 a nie zapraszać na swoje śmieciowe żarcie. Przemek nie daj się! Teraz Twoj ruch. Pamiętaj że przebaczenie to ludzki odruch ale tu nie masz do czynienia z człowiekiem tylko dobrze prosperującym ale zakłamanym koncernem. Szanuj siebie i walcz o swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz RESTAURACJA i ochroniarz? IP: *.jjs.pl 02.08.05, 14:28 przecież w restauracji są kelnerzy, eleganckie talerze, obrusy i serwetki. Ja bym tam zamówił coś z ryb, ciasto rabarbarowe i stosowne wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sruble Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: 217.67.138.* 02.08.05, 14:33 moze ktos powaznie zajmie sie sprawa Mc'a wkoncu wszyscy wiedza ze sprzedaje przeterminowane i szuczne zarcie, ktore smakuje jak g... przemek omijaj z daleka ten przybytek dla debili!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 14:53 Już widzę jak to by sie skończyło w ojczystym kraju Mac'a - kilkuset tysięczne odszkodowanie za nietolerancję ze strony zarówno fastfood'a jak i firmy ochraniającej. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd. 02.08.05, 15:03 Z tego, co widzialem na fotce, to chory chlopak wygladal tragicznie. Bardzo mu wspolczuje. Podobnie do niego wyglada polowa narkomanow z pobliskiego dworca PKP. Ochroniarz nie znajacy sie na medycynie (tym bardziej, ze to rzadka choroba) nie mogl prawidlowo ocenic chlopca majacego apetyt na te mc'donaldowskie zapychacze jelit. Byc moze zareagowal zbyt stanowczo.. no ale mial na wzgledzie dobry wizerunek firmy, ktorej strzegl (miedzy innymi przed zebrajacymi narkomanami). Czlowiek ten powinien zostac pouczony, a nie karany. Jezeli firma go zwolni, to stanie sie on ofiara choroby "klopotliwego" klienta. Nie mozna do tego dopuscic. To po prostu bardzo przykre nieporozumienie i z cala pewnoscia mozna to inaczej zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd IP: 212.160.138.* 02.08.05, 15:14 Zapewne ci sami menedżerowie, którzy teraz ratują wizerunek firmy i serdecznie przepraszają, wydali wcześniej polecenie, żeby niapetycznego klienta usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd 02.08.05, 15:19 Potepiasz ich za to? Sprawa nie jest taka oczywista, jakby chcieli tego forumowicze GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.08.05, 15:45 gniewek.113 napisał > chłopak wyglądał tragicznie po takim tekście to dopiero się załamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie daj sie Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: 62.89.110.* 02.08.05, 15:08 pieprz ich. po co ci gumowe żarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo : McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.chello.pl 02.08.05, 15:11 Chłopak wygląda odrażająco....nie chciałabym jeść w jego towarzystwie, mimo,że przykro mi z powodu jego choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Szkoda, ze ten chlopak to przeczyta.. 02.08.05, 15:17 ale masz racje.. Dlatego jestem przeciwny zwalnianiu pracownika ochrony. ten czlowiek dbal o o takich jak ja i ty.. a ze nie jest medykiem, nie mogl wiedziec, co zzera tego chlopca. Zamiast robic zamieszanie wokol calej sprawy, Gazeta Wyborcza powinna podac numer konta, na ktore mozna wplacac kase na walke z choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:13 Czy on jest madry??? Nie to ze choroba skory to sobie chce jeszcze popsuc zoladek i watrobe. Poco ta afera? nie ma innych miejsc gdzie mozna spozyc bulke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:16 Ochroniarz miał rację, powinien dostać za to nagrodę,Czlowiek budzący odrazę bedzie zawsze wyrzucany ze społeczności.Takie jest prawo natury, prawo natury prawem boskim-słowa JPII. Odpowiedz Link Zgłoś