Dodaj do ulubionych

McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:22
Chłopie korzystaj jak tylko możesz. Miejmy nadzieję, że chociaż stać ich
będziew na godne przeprosiny i podadzą na przykład nie świeżych hamburgerów.
Obserwuj wątek
    • Gość: adiś Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:23
      Chodziło mi o to, że mam nadzieję, że NIE podadzą nieświeżych hamburgerów.
      Zjadałem jedeen wyraz. Może dlatego, że lubię hamburgery?;)
    • Gość: Kris Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:33
      Może ten ochroniaż uratował Przemkowi życie. Widzieliście Super size me?
      Polecam. Cała prawda o zdrowymi żywieniu w macach.
      • Gość: robi Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.eranet.pl 02.08.05, 09:20
        Zachowanie ochroniarza wzięło się z nietolerancji chorych ludzi przez zdrowych
        członków naszego spoleczeństa
    • Gość: teza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:01
      OK.Tak należało postąpić!!!Przeszkolić ochroniarzy i przeprosic Przemka,
      zaprosić go na poczęstunek. Dlaczego jednak za brak wcześniejszego
      przeszkolenia i nieprzyjemną nadgorliwość (ale jednak zakładam- w najlepszej
      wierze dla pracodawcy)zaraz zwalniać faceta z ochrony? To spektakularny i
      mściwy gest.Przemek wstaw się za człowiekiem i pokaż,że umiesz przebaczać!
      Wszystko sie we mnie gotowało, kiedy przeczytałam jak Ciebie potraktowano, ale
      teraz też się we mnie gotuje, kiedy czytam, że dla ratowania wizerunku firmy
      wyrzuca się faceta na bruk...Nie zrobiłby tego pewnikiem, gdyby nie marne
      szkolenie przed przystąpieniem do pracy...
      • Gość: Emeryt Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.inter / *.inter-c.pl 02.08.05, 13:55
        Dziwi mnie twoja wypowiedź. Czy ten ochroniarz urwał sie z choinki, czy uciekł
        z domu dla psychicznie chorych, czy jest może niedouczonym debilem? A może jest
        z giertychjugend? Jeśli jest normalny to jako normalny powinien wylecieć z
        hukiem z roboty. A jeśli miał licencję to powinien natychmiast ją stracić. To
        jest przejaw rasizmu, skrajna nietolerancja.
        • Gość: afiag [...] IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 13:56
        pierwsze slysze, ze tolerancji i wspolczucia trzeba uczyc na kursach. facet
        jest nie tylko nietolerancyjnym glupkiem ale i chcamem oraz złym czlowiekiem i
        za to jak tego chlopaka potraktowal powinien dostac nauczke. utrata pracy jest
        adekwatna kara za to co zrobil. taki czlowiek tolerancyjny nie bedzie nigdy,
        zrobil to co zrobil, gdyby go w pracy zatrzymali oczywiscie wpuszczalby chorych
        do srodka sluchajac nakazow firmy ale nie znaczyloby to ze zmienil swoj
        stosunek do ludzi chorych i rozniacych sie. dla takich osob nie powinno byc
        miejsca w zadnej firmie.
        • Gość: yourij Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.fluor.com 02.08.05, 14:37
          a wiesz jak bardzo sie myslisz... tolerancja wyniesiona z domu czy takich forów
          jest zbytr teoretyczna. Jak mnie na tzw. kanara szkolili to nie bylo dziwne,ze
          nam zwracano uwage, ze czasem moze byc w autobusie koles, ktorego wyglad moze
          byc mylący, np. zakrwawiony bo ktoś go zlał a nie, że zaraz jakiś męt społeczny
          co się wtedy go wywalało. Jak oczekujesz że ktoś będzie tolerancyjny, OK ale
          trzeba ludziom powtarzać jak się mają zachowywać w różnych sytuacjach w takim
          zawodzie, jak ochroniarz, kanar czy ktoś podobny. Nie wiem, co bym pomyślał o
          Przemku, skoro nie słyszałem nigdy o tej chorobie - nie moja wina. Winny bym
          był, gdybym się zachował niekulturalnie, a o to w stresie nie jest trudno.
          Wiesz, kim był ten ochroniarz ??? Na 90% gość "z ulicy" poniżej 25 lat, nie
          oczekuj, że coś wie o świecie, skoro go tylko wszyscy by chcieli je***ć za
          niewiedzę. On musi tam pracować, bo gdzie by miał. Coś o takich "zajęciach"
          wiem...
          • Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 14:50
            nie zgadzam się z tobą. to gdzie pracujesz, ile masz lat i czy masz pojecie o
            chorobach skóry nie ma tu nic do rzeczy. nie zgadzam sie rowniez, ze praca w
            ochronie restauracji serwujacej kanapki jest stresujaca. ja rowniez nigdy nie
            slyszalam o takiej chorobie ale w zyciu nie przyszloby mi do glowy nie wpuscic
            chlopaka do knajpy bo ma wrzody na ciele!
            nie wiem nic o takich zajeciach" jak praca kanara czy w ochronie ale powtarzam,
            wystarczy odrobina inteligencji i czlowieczenstwa aby traktowac ludzi
            rozniacych sie od wiekszosci spoleczenstwa jak czlowieka.
      • zubeldia Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 13:57
        Byłeś kiedyś w Katowicach na Stawowej? Przecież tam w ochronie pracują ludzie
        bez mózgu. Ochroniarz zrobił to, bo chciał się czuć ważny i tyle. Zreszta NIKT
        nie kazał mu tak reagować w takich sytuacjach. Ochrona jest od OCHRONY, a nie
        od selekcji gości. Gdyby to ode mnie zależało ten facet już dawno zostałby
        zwolniony, bo za taką głupotę trzeba płacić. Malo tego, to wszystkich znajomych
        prowadzących bary/knajpy/restauracje wysłałbym jego dane osobowe, żeby jako
        ochroniarz nigy więcej nie znalazł pracy.

Dla mnie to nie do pomyślenia, że mu tylko "grozi zwolnienie z pracy". To jakaś
        farsa.
      • Gość: eliza Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.ct.com.pl 02.08.05, 13:58
        pierwsze slysze, ze tolerancji i wspolczucia trzeba uczyc na kursach. facet
        jest nie tylko nietolerancyjnym glupkiem ale i chcamem oraz złym czlowiekiem i
        za to jak tego chlopaka potraktowal powinien dostac nauczke. utrata pracy jest
        adekwatna kara za to co zrobil. taki czlowiek tolerancyjny nie bedzie nigdy,
        zrobil to co zrobil, gdyby go w pracy zatrzymali oczywiscie wpuszczalby chorych
        do srodka sluchajac nakazow firmy ale nie znaczyloby to ze zmienil swoj
        stosunek do ludzi chorych i rozniacych sie. dla takich osob nie powinno byc
        miejsca w zadnej firmie
      • Gość: bart_olo Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.olsztyn.mm.pl 02.08.05, 20:03
        dokładnie !!! nie karać. TŁUMACZYĆ !!!!
    • Gość: hasi Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:44
      nie idz do nich tylko do sadu
    • arbaal Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 12:10
      To tam podają jakieś hamburgery? Zawsze myślałem że to mieszanina ścięgien,
      popiołu i innego ścierwa jak wynikało z OFICJALNEJ ulotki McDonald'a
      • neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 13:48
        Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie
        min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw.
        • Gość: radca prawny nie badz glupi, nie idz tam, zaskarz ich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:05
          Umow sie z prawnikiem na 25% od wygranej, zaskarzycie makdonalda na 200 tys,
          ugodzicie sie na 100 tys. 25 tys. oddasz adwokatowi, 10 tys dasz na
          niepelnosprawnych, sam skasujesz 20 tys. na drobne wydatki a za reszte co ci
          zostanie po oddaniu jalmuzny fiskusowi zalozysz fundacje pomocowa dla
          niepelnosprawnych z chorobami skory. Bedziesz zyl dostatnio do konca zycia a
          jeszcze cos dobrego zrobisz :)
          Przemysl to!!
    • xr67 Zaproś tak na początek 100-200 gości.... 02.08.05, 13:32
      a co, nie można ? :-)
      • iwa23 Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 13:46
        Kiedy czytalam pierwsza wiadomosc na ten temat, myslalam: "skrzywdzili
        dziecko".
        Bo "chlopak", bo "Przemek". Potem okazalo sie, ze facet ma 27 lat.
        Czy ktos rozumie, dlaczego robi sie dzieciaka z mezczyzny pod trzydziestke,
        ktory powinien wiedziec, ze nie idzie sie z pecherzami i otwartymi, cieknacymi
        ranami miedzy jedzacych ludzi, tylko dlatego, ze "on chce normalnie zyc".
        To zwykly brak przyzwoitosci, kultury i wzgledow dla innych.
        Naprawde wspolczuje mu strasznej choroby i jestem oburzona chamskim zachowaniem
        ochroniarza. Ale nie poszlabym juz nigdy do tego McDonalda, bo balabym sie, ze
        w trakcie jedzenia zobacze kolo siebie faceta, na widok ktorego hamburger
        cofnie mi sie do punktu startu.
        • profes79 Re: Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 13:55
          Podpisuję się pod tym. Ze środków komunikacji miejskiej można wyprosić
          osoby "mogące wzbudzić odrazę" a z lokalu gastronomicznego już nie? D porządnej
          restauracji też by go nie wpuścili.
          • Gość: z.sadystka Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 02.08.05, 14:23
            czytać ze zrozumieniem treści:

nie "osoby"
            tylko "PRZEDMIOTY"

§ 15

Zabrania się przewożenia w pojazdach oraz wnoszenia lub wprowadzania na teren
            stacji metra:

1. przedmiotów, które mogą wyrządzić szkodę innym pasażerom przez
            zanieczyszczenie lub uszkodzenie ciała lub ich mienia, albo mogą uszkodzić lub
            zanieczyścić pojazd (np. ostrych narzędzi, przedmiotów o ostrych krawędziach lub
            otwartych pojemników ze smarami, farbami, chemikaliami itp.),
            2. przedmiotów mogących przeszkadzać innym pasażerom lub narażać ich na
            niewygody,
            3. przedmiotów cuchnących, zapalnych, łatwopalnych, wybuchowych oraz innych
            materiałów niebezpiecznych,
            4. przedmiotów wywołujących odczucie odrazy,
            5. przedmiotów, których przewóz środkami transportu publicznego jest
            zabroniony na podstawie niniejszego regulaminu lub odrębnych przepisów.

chciałbyś uprzedmiotowić, niedoczekanie. ;-)
            • profes79 Re: Czy ktos rozumie...? 02.08.05, 15:30
              2.5. przebywania osobom, które poprzez swój wygląd lub zachowanie są uciążliwe
              dla podróżnych, w szczególności:
              2.5.1. osobom zachowującym się agresywnie,
              2.5.2. osobom o brudnym, niechlujnym wyglądzie lub odrażającym zapachu,
              2.5.3. osobom żebrzącym,
              2.5.4. osobom w inny sposób uciążliwym dla innych Pasażerów
        • Gość: Smok iwa23, jedziesz dulszczyzną na odległość IP: *.acn.waw.pl 02.08.05, 14:34
          jeśli w ogóle wiesz o czym mówię
        • Gość: ŁŁ Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:39
          myślę że ttrochę przesadziłaś ale generalnie masz rację. no i nie wiadomo czy
          ten ochroniarz zrobił to z własnej inicjatywy, czy na polecenie szefa, który
          oczywiści się do tego nie przyzna...
        • Gość: ... Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.pkobp.pl 02.08.05, 15:03
          iwa23 napisała:
          > Naprawde wspolczuje mu strasznej choroby i jestem oburzona chamskim
          zachowaniem
          >
          > ochroniarza. Ale nie poszlabym juz nigdy do tego McDonalda, bo balabym sie,
          ze
          > w trakcie jedzenia zobacze kolo siebie faceta, na widok ktorego hamburger
          > cofnie mi sie do punktu startu.

No wlasnie tez mam mieszane uczucia.Wspolczuje czlowiekowi,nie popieram
          chamstwa,a jednoczesnie nie wierze,ze sa ludzie,ktorym nie przeszkadzalby
          sasiadujacy z jedzeniem widok ran,krwi itd.Rozumiem,ze "odczucia estetyczne" sa
          malo wazne w porownaniu z krzywda tego czlowieka,ale nie zmienia to pewnych
          faktow.Chamstwo ewidentne-jasne,ale gdyby klienci jedzacy w poblizu zaczeli sie
          przesiadac to rowniez byloby cholernie przykre,a jednoczesnie chyba
          naturalne,gdyz trudno -przy jedzeniu zwlaszcza-zniesc pewne widoki.To poniekad
          sytuacja bez wyjscia.
        • Gość: zibi Re: Czy ktos rozumie...? IP: *.am.osi.pl 03.08.05, 00:38
          a ja też nie pójde juz nigdy do McDonalda bo boje sie ze spotkam tam
          ciebie ..osobe tak głupio myslącą ...jak Aniołku kogoś kiedyś w kanjpie
          zobaczysz niepełnosprawnego ..i ci nie będxzie wtedy żarcie smakować to po
          prostu wyjdź i po drodze pomyśl jakbyś ty tak chora była ..to co byś drobiła ??
          tylo w domu siedziała całe zycie ???????? Wstyd mi za Ciebie
    • zyta17 Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 13:44
      podac do sadu te firme i zarzadac WIELKIEGO odszkodowania !@!!!!!!
    • Gość: Marmar Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 13:50
      Dwa lata temu organizowałem 5 dniową wycieczkę do Krakowa dla dzieci z ubogich
      rodzin. Na mój apel o pomoc McDonald's zareagował zapraszając Nas ( 45 dzieci i
      3 opiekunów) na nieodpłatny posiłek. Cały personel był bardzo miły. Każde
      dziecko oprócz posiłku dostało upominek.
      Do dziś maluchy to bardzo miło wspominają.
      • vitmik TYLKO POWIEDZCIE KIEDY 02.08.05, 13:56
        zeby ludzie ktorzy sa zbyt wrazliwi,nie lubia strupkow,zwisajacej skory, krwi i
        ropy wiedzieli kiedy nie przyjsc do katowickiego maca
      • Gość: Zbyszek Chicago- Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.08.05, 14:18
        IWA 23 jestes nienormalna a przy tym nietolerancyjna,zastanow sie na litosc
        Boska czy ty akurat nie potrzebujesz pomocy psychiatrycznej?
        Ja bedac w resteuracji w Chicago spotkalem sie z takim przypadkiem ze przyszedl
        meszczyzna z Melanoma(Rak skory umiejscowiony na nosie strasznie wygladajacy)
        zaproszony przez swoich nieletnich dzieci i co ja mial bym sie wynosic z
        resteuracji?Robic przykrosc temu choremu ktoremu zostalo albo kilka dni lub
        tygodni zycia?Spruboj postawic sie na miejscu tych biednych(nie finansowo)
        dzieci ktore wkladaly wiele wysilku by sprawic frajde temu czlowiekowi.
        Wlasnie takie postawy jak Twoja robia spoleczenstwo jeszcze bardziej chorym od
        tego wlasnie chorego czlowieka,,narod Polski musi uczyc sie tolerancji tak jak
        demokracji nie moze istniec problem podzialow na tredowatych i
        normalnych,moralnie nie przygotowasni jestescie do wspolistnienia w roznych
        grupach co zawaza na tym iz mamy exscesy na boiskach gdzie czlowieka o innej
        karnacji skory upadla sie czy tak postepuje prawdziwy czlowiek,prawdziwy
        katolik?

P.S jezeli by to mialo miejsce w USA lub innym cywilizowanym kraju koszty
        bylyby niewspolmierne gdyz prasa rozbila by ten marny interes i przestal by
        istniec a sady przlozyly by taka nawiazke ze wiecej biznesow nie odwazylo by
        sie na kolejny taki eksperyment.
        Ponadto ow chory czlowiek wszedl do resteuracji i sam szukal miejsca w
        ustronnym miejscu by nie byc ciezarem dla innych uzytkownikow to wyszlo z jego
        inicjatywy do takich dzialan trzeba dorosnac a Tobie moja mila kobietko nie
        zycze nic zlego li tylko milosci blizniego a tolerancja sama sie zagniezdzi w
        twojej psychice tego Ci zycze z calego serca Tobie i pozostalym Polakom
        podobnie jak ty rozumiejacym.

Z Serdecznosciami

Zbyszek W Szymanski

Chicago-ILLinois

USA
        • Gość: MM Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:33
          Mam nadzieje, że Polacy nauczą się widzieć dalej niż czubek własnego nosa.
          Tolerancja, empatia...Mam nadzieję, że te słowa przestaną być spotykane tylko w
          słownikach, ale będą wyrażane w naszych codziennych zachowaniach. Każdy ma
          prawo normalnie żyć.Mam nadzieję Zbyszku,że coraz więcej osób będzie myślało
          tak jak ty.Wystarczy odrobina wrażliwości.
        • Gość: afiag Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.mofnet.gov.pl 02.08.05, 14:43
          już widzę jak w tych twoich stanach gdzie KWITNIE tolerancja zamykają koncern
          mc donald's. nie pisz głupot bo tam macie najwiecej rasistów na świecie.
        • amerykanin09 Inzolatki dla brzydkich i chorych 02.08.05, 15:37
          Takich ludzi powiini umieszczac w osobnych pokojach zeby nie psuli apetytu
          innym klientom
    • neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 13:55
      Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie
      min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw.

• krystynace Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:13
        neptun123 napisał:

> Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowanie
        > min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw.

Moze by i wystapiono, ale by nie dostano. Restauracja ma prawo chronic
        pozostalych klientow przed szokujacymi i odrazajacymi widokami.
        • wari Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:33
          krystynace napisała:

> neptun123 napisał:
          >
          > > Za tego typu działanie w USA wystąpiono by na drogę sądową o odszkodowani
          > e
          > > min. 1 Milona US. Ale jakoś nie znamy światowych praw.
          >
          > Moze by i wystapiono, ale by nie dostano. Restauracja ma prawo chronic
          > pozostalych klientow przed szokujacymi i odrazajacymi widokami.

To prawda, np. po tej wypowiedzi jestes dla mnie osobą odrażajacą. Won z Mc
          Donalda.
          • neptun123 Re: McDonald's w USA 02.08.05, 14:40
            A gdzie godnośc kazdego człowieka, niezależnie od rasy, koloru choroby czy
            wiary. jeden z największych koncernów robiących miljardy na "gó..e" dba o
            klijenta. ja bym nauczył szczególnie tych polskich Mcdonaldowców jakie sa
            zasady na świecie. Chłopcze zadbaj o swoją godność!!.
    • Gość: kool 3maj sie chłopie walcz z systemem IP: *.elsat.net.pl 02.08.05, 13:59
      nie możemy sie ciągle zgadzać na chamstwo walczmy z nim
    • Gość: ll a może mu ktoś kazał nie wpóścić chłopaka? IP: *.elsat.net.pl 02.08.05, 14:03
      przecież właściciel się nie przyzna do czegoś takiego czasem musi oberwać ten
      na dole
    • wicurpix Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 14:07
      Nie daj się zbyc byle czym. Ciągnij od nich kasę. W USA żadaliby hoernadlnych odszkodowań. Prawo jest po twojej stronie. My tez.
      • iontichy Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka 02.08.05, 15:43
        I z powodu tego pieniactwa niedługo sami będziecie w USA odbierać porody swoich
        dzieci, bo nękanych ciagłymi procesami lekarzy połozników nie będzie stać na
        wykupienie horrendalnej składki ubezpieczeniowej. Ty nam tutaj amerykańskich
        wzorców, gdzie ludzie nie chcą słowa przepraszam i nie przyjmuja podanej ręki,
        tylko z byle powodu od razu PRAWNIK i PROCES nie polecaj. Pzdr
    • Gość: marcin Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:08
      Normalnie skandal!!!!!!!!Jak mozna tak postepowac?to sie w glowie nie miesci!!
      Chlopie korzystaj ile sie da,niech poczuja to na swojej kieszeni!A pozniej
      olej ta restauracyjke,zreszta 20 metrow dalej sa b.dobre hamburgery,3 razy
      wieksze niz w macu. po 3,50
      POZDRAWIAM
    • Gość: eee Czy 27 letni mężczyzna to "chłopak"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:20
      Czemu Gazeta mąci ludziom w głowach?
    • Gość: xjozef Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.asko / 82.177.183.* 02.08.05, 14:21
      hehe i dlatego tam nie jadam.
    • Gość: Smok Powinni raczej szykować 1mln pln w gotówce IP: *.acn.waw.pl 02.08.05, 14:27
      a nie zapraszać na swoje śmieciowe żarcie. Przemek nie daj się! Teraz Twoj
      ruch. Pamiętaj że przebaczenie to ludzki odruch ale tu nie masz do czynienia z
      człowiekiem tylko dobrze prosperującym ale zakłamanym koncernem. Szanuj siebie
      i walcz o swoje!
    • Gość: smakosz RESTAURACJA i ochroniarz? IP: *.jjs.pl 02.08.05, 14:28
      przecież w restauracji są kelnerzy, eleganckie talerze, obrusy i serwetki. Ja
      bym tam zamówił coś z ryb, ciasto rabarbarowe i stosowne wino.
    • Gość: sruble Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: 217.67.138.* 02.08.05, 14:33
      moze ktos powaznie zajmie sie sprawa Mc'a wkoncu wszyscy wiedza ze sprzedaje
      przeterminowane i szuczne zarcie, ktore smakuje jak g...
      przemek omijaj z daleka ten przybytek dla debili!!!!!!!!
    • Gość: rob Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 14:53
      Już widzę jak to by sie skończyło w ojczystym kraju Mac'a - kilkuset tysięczne
      odszkodowanie za nietolerancję ze strony zarówno fastfood'a jak i firmy
      ochraniającej.
    • gniewek.113 Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd. 02.08.05, 15:03
      Z tego, co widzialem na fotce, to chory chlopak wygladal tragicznie. Bardzo mu
      wspolczuje. Podobnie do niego wyglada polowa narkomanow z pobliskiego dworca
      PKP. Ochroniarz nie znajacy sie na medycynie (tym bardziej, ze to rzadka
      choroba) nie mogl prawidlowo ocenic chlopca majacego apetyt na te
      mc'donaldowskie zapychacze jelit. Byc moze zareagowal zbyt stanowczo.. no ale
      mial na wzgledzie dobry wizerunek firmy, ktorej strzegl (miedzy innymi przed
      zebrajacymi narkomanami). Czlowiek ten powinien zostac pouczony, a nie karany.
      Jezeli firma go zwolni, to stanie sie on ofiara choroby "klopotliwego" klienta.
      Nie mozna do tego dopuscic. To po prostu bardzo przykre nieporozumienie i z
      cala pewnoscia mozna to inaczej zalatwic.
      • Gość: gosc Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd IP: 212.160.138.* 02.08.05, 15:14
        Zapewne ci sami menedżerowie, którzy teraz ratują wizerunek firmy i serdecznie
        przepraszają, wydali wcześniej polecenie, żeby niapetycznego klienta usunąć.
        • gniewek.113 Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd 02.08.05, 15:19
          Potepiasz ich za to? Sprawa nie jest taka oczywista, jakby chcieli tego
          forumowicze GW.
      • Gość: dona Re: Jak można zwalniać pracownika ochrony?.. Błąd IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.08.05, 15:45

gniewek.113 napisał

> chłopak wyglądał tragicznie

po takim tekście to dopiero się załamie
    • Gość: nie daj sie Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: 62.89.110.* 02.08.05, 15:08
      pieprz ich. po co ci gumowe żarcie
    • Gość: cleo : McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.chello.pl 02.08.05, 15:11
      Chłopak wygląda odrażająco....nie chciałabym jeść w jego towarzystwie, mimo,że
      przykro mi z powodu jego choroby.
      • gniewek.113 Szkoda, ze ten chlopak to przeczyta.. 02.08.05, 15:17
        ale masz racje.. Dlatego jestem przeciwny zwalnianiu pracownika ochrony. ten
        czlowiek dbal o o takich jak ja i ty.. a ze nie jest medykiem, nie mogl
        wiedziec, co zzera tego chlopca. Zamiast robic zamieszanie wokol calej sprawy,
        Gazeta Wyborcza powinna podac numer konta, na ktore mozna wplacac kase na walke
        z choroba.
    • Gość: zenek Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:13
      Czy on jest madry??? Nie to ze choroba skory to sobie chce jeszcze popsuc
      zoladek i watrobe. Poco ta afera? nie ma innych miejsc gdzie mozna spozyc bulke?
    • Gość: Kuba Re: McDonald's oficjalnie przeprasza Przemka IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:16
      Ochroniarz miał rację, powinien dostać za to nagrodę,Czlowiek budzący odrazę
      bedzie zawsze wyrzucany ze społeczności.Takie jest prawo natury, prawo natury
      prawem boskim-słowa JPII.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka