Dodaj do ulubionych

Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem Woj...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:14
Nie wiecie kto?
LOK - Liga Obrony Krasnali

:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:27
      na pewno jakaś kampania polityczna!
      ktoś chce wydac sie wyzszy i postanowil wykorzystac kampanii zdecydowanie
      miniejszych od niego. a ze wsrod ludzi bylo trudno.. wynajal krasnale.. swoja
      droga ciekawe ile biora za taka akcje???
      • Gość: plus Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:26
        a ja slyszalem ze to kampnainia simplsa, podobno mozna to rozpoznac po
        krasnalowej stronie.. he he.. jednak komercha
      • Gość: plus kampania marktetingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:26
        a ja slyszalem ze to kampnainia simplsa, podobno mozna to rozpoznac po
        krasnalowej stronie.. he he.. jednak komercha
        • Gość: pepsi Re: kampania marktetingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:36
          taaa a ja slyszalem ze pepsi..
          • Gość: sz Re: kampania marktetingowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 09:52
            jakby były z pepsi to by nhie mialy zielonych tabliczek
    • zola78 to sprawka Amelii 04.08.05, 23:40
      na pewno Amelia przyjechala na wakacje do Polski :)
      • Gość: hanys Re: to sprawka Amelii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:01
        no pewnie uslyszala o polskich hydraulikach:)
    • Gość: bart Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:23
      czy w tej naszej Polsce jest juz tak zle ze nawet krasnale skanduja?
    • Gość: dezer__ Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:15
      Gdzie mozna spotkac te stworki?
      • Gość: dezer_ Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:24
        widze ze dzis w Dzienniku Zachodnim o krasnalach pisza, stad juz prosta droga
        na okladke Timsa
    • Gość: aaa Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:57
      widzialem, widzialem!!! dzisiaj sa w tychach
    • Gość: babcia Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 83.238.180.* 05.08.05, 11:16
      dlaczego krasnale mają zielone ciuszki moja wnuczka nie chce wierzyć że to są
      przawdziwe krasnoludki
      • Gość: Modniś Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:40
        dzień dobry, mamy zielone kubraczki, bo w tym sezonie nosi się wyłacznie
        zielen..
        • Gość: babcia Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 83.238.180.* 06.08.05, 08:50
          • Gość: babcia Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 83.238.180.* 06.08.05, 10:52
            KOCHANE KRASNALE w czerwonym będzie Wam lepiej pozbędziecie się depresji,
            zniknie poczucie niższości.Włóżcie chociaż czerwone czapeczki!
            • Gość: Modniś Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:48
              Kochana babciu, czerwona czapeczkę to nosił czerwony kapturek, a my jestesmy z
              innej bajki :)
              • Gość: babcia Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.net.pl / 212.244.164.* 14.08.05, 15:40
                no ale przecież krasny znaczy czerwony, czyż nie???
                • Gość: modniś Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:32
                  nie po krasnoludowemu :)
    • Gość: zet www.krasnale.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:58
      polceam stronke krasnali spod urzedu.. he he..
    • Gość: Moi Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.ssnet.pl 05.08.05, 18:53
      Ja stawiam na Front Wyzwolenia Krasnali (Ogrodowych ???)

;-))
      • Gość: jump Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 10:23
        one mi wygladaja na lesne, a nei ogrodowe :)
    • Gość: gnom Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:19
      jestesmy na imprezie, wypilismy troche wina, a krasnali jak nie ma tak nie ma..
      to jakas sciema
      • Gość: Trzeźwy Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 05.08.05, 23:24
        A sprawdzaliście dokladnie za oknem? Moze właśnie stoi tam kilkaset
        demonstrujących niziołków... To byłby widok, co...? ;-)
        • Gość: nietrzezwi Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:35
          sprawdzaluismy, tam stoja tylko kibice gieksy demonstruja przeciwko
          spuszcxzeniu ich klubu do 4 ligii hehe..
          • Gość: Mądrala Dziurowicz Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 05.08.05, 23:50
            No cóż, kilka gnomów uknuło spadek Dumy Śląska. Ale co Gieksy nie zabije to ją
            wzmocni!!!
            • Gość: sędzia Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:52
              teraz gieksie to już tylko krasnale moga pomoc.. albo opatrznosc ś.p. Mariana,
              • Gość: Mądrala-Dziurowicz Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 05.08.05, 23:59
                Halo, kto to mówi? To Pan, sędzio F. Już Pana wypuścili?!?!?!? Niech się Pan
                Tatusia nie czepia!!!!
                • Gość: sedzia F Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:06
                  jeszcze nie wyszedlem, ale jeszcze tylko pare dni.. a w tedy z pomoca krasnali
                  wskoczymy do I ligii..
                  • Gość: Obserwator PZPN Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 06.08.05, 00:11
                    Może te krasnale zaczęły by sądziować ligę... Na zdjęciach nie wyglądają na
                    łapówkarzy, chociaż kto wie co wręczyły wojewodzie ;-) Kubraczki miały zielone,
                    może ustawiły dzisiejsze 3:0 dla Legi...
                    • Gość: krasnale Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:14
                      no i gdzie są to zdjęcia?? żadamy dowodów nei obietnic...
                      • Gość: Obserwator PZPN Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 06.08.05, 00:21
                        Chłopaki spokojnie! Nie chciałem Was urazić, opieram się tylko na zdjęciach z
                        komentowanego artykułu. Z tego co wiem to Dziurowicz nie ma Was na swojej
                        liście, możecie spać spokojnie ;-)
                        PS. Byłem na tej Waszej stronie, podobno Wam kolege porwali. Piłkarska mafia nie
                        wybacza nikomu ;-))))))))
                        • Gość: krasnale Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:34
                          spoko, krasnale pi`lkarskiej mafii sie nie boja.. jest nas bardzo duzo.ostatnio
                          rozbudowalismy swoj oddzial we wroclawiu..jestesmy wszedzie !!
                          • Gość: Dociekliwy Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 06.08.05, 00:47
                            Nikogo się nie boicie ale trzymacie się w męskim gronie... Może kobiałek sie
                            boicie... Powiedzcie chłopaki szczerze, macie z tym problem...? A może w tych
                            sprawach radzicie sobie sami, bez kobiałek? Tak po krasnoludzku znaczy się ;-)
                            • Gość: testosteron Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:50
                              nic sie nie martw.. trzepiemy "skarbonki" ze aż miło
                              • Gość: Dociekliwy Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: 217.153.80.* 06.08.05, 01:24
                                Trochę się zafrapowałem tym trzepaniem skarbonek. W żadnej z bajek o tym nie
                                czytałem... Chociaż nie, widziałem kiedyś jedną z wersji Śpiącej Królewny gdzie
                                pojawiły się drobne skarbonkowe podteksty, ale tę wersję nadało tylko SAT 1 i
                                było to grubo po północy...
                                A że Niemiec Was kupi nie boicie się? W tamtejszej ogródkowej niewoli jest wielu
                                Waszyk rodaków...
                                • Gość: krasnoludki Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:24
                                  niemcy nas nie kupi, wygladamy troche inaczej niz te z ich ogrodkow.. my
                                  jestesmy lesne krasnoludki
      • Gość: luzak_piatkowy jaka sciema - ja go widze o...ooo tam biega!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:26
        • Gość: niedowiarek Re: jaka sciema - ja go widze o...ooo tam biega!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:49
          no chyba go widzisz z noktowizorem..
        • Gość: aaa Re: jaka sciema - ja go widze o...ooo tam biega!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:22
          stary za barzdo sie wyluzowales.. krasnale w nocy spią:)
    • builder Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W 06.08.05, 01:47
      czyz`by ktos` uz`yl przenos`ni=nikt nie zauwaz`yl???,
      • Gość: jezykoznawca Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:51
        a moze to nie przenosnia tylko alegoria??
        • Gość: watpiacy Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:37
          a moze metafora???
    • Gość: mÓzg foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:49
      Na stronce krasnali jest info ze organizuja konkurs fotograficzny. Chetenie
      cykne im fotosa ale fajnie byloby poznac nagrody
      • Gość: mÓzg Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:51
        i pytanko - czy z komorki moge rowniez cykac foty?
        • Gość: jump Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:47
          te mózg, wejdz sobie na stronje krasnali, te zdjecia są raczej dobrej jakości,
          wiecf komora cfhyba odpada.no chyba ze masz jakąs wypasioną :)
          • Gość: myslowiczanka Re: foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:29
            a ja mysle, ze mozna przysylac, tylko ze na stronie zamieszczaja tylko te
            dobre.a nagrody dostaną ci co beda najszybsi, ja wyslalam takie troche byle
            jakie i dostalam odpowiedx ze mam czekac na nagrode :)
    • Gość: urzednik Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:58
      www.katowice.uw.gov.pl/urzadkatowice.php?biuro_prasowe/aktualnosci/news1051
      • Gość: haha Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:26
        a to urzednicy maja teraz petentow..
        • Gość: zmartwiona Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:40
          ciekawe czy w urzedzie przygotwoali dl anich takie male krzsełka?? no bo na
          takie duze to sie przeciez nie wespną..
          • Gość: petent Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:44
            no co ty? siedzialas kiedys w urzedzie? bo ja nie... zawsze stoje w dluuugich
            kolejkah. Krasnale pewnie lepiej nie mają..
            • Gość: nadzieja Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:41
              no ale chbya coś sie zmienia, moze wkrótce będą i krzesełka :)
    • Gość: miś Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:52
      Ciup, a wy dalej o tych krasnalach.. chyba Wam sie Ludzie nudzi hę?
      • Gość: myslowiczanka Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:32
        tak misiu, to zdecydowannie ciekawsze niz polityka :)
        • Gość: miś Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:39
          no tak, ale to podobno krasnale z kampanii politycznej,wiec chbya troche traca
          na urodzie? he?
          • Gość: myslowiczanka Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:58
            a skad masz takie informacje??? to ze byly pod urzedem jeszcze nie znaczy ze
            maja coś wspólnego z polityką..
          • Gość: anty_polityczny Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:02
            Zoorganizowanie takiej akcji w calym regionie - bo przeciez jak widac infa o
            krasnalach ida juz z kilku miast - pewnie duzo kosztuje.
            Wtpie wiec ze to czesc kampani politycznej - bo jaki wyborca odda glos na goscia
            ktory w taki sposob szasta pieniedzmi na kampanie
            • Gość: myslowiczanka Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:21
              no stary, billboardy i spoty telewizyjne chyba kosztuja zdecydowanie wiecej niz
              pare krasnoludkow..
    • gorcia1 Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W 13.08.05, 10:50
      Mnie się ta akcja bardzo podoba. Pokazuje nasz narodowy charakter. Nasz rząd
      jest wrażliwy tylko na takie sposoby wyrażania swojego niezadowolenia. Cała
      groteskowość tej demonstacji może niektórym notablom coś uzmysłowi. Aczkolwiek
      tutaj nie byłabym zbytnią optymistką. Jak pisał Kochanowski "Polak przed szkodą
      i po szkodzie głupi" i tak już chyba zostanie.
      • Gość: ja Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.net.pl / 212.244.164.* 14.08.05, 14:38
        mnie też sie bardzo podoba, kochane krasnale popieram was!!!
    • Gość: aaa gwiazdy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:37
      no tak i udalo sie maluchom.. trafily do telewizji. regionalnej co prawda, ale
      zawsze to jakis poczatek :)
      • Gość: sz Re: gwiazdy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:30
        moze jutro będa w teleexpresie??
        • zola78 Re: gwiazdy tv 14.08.05, 22:37
          na pewno, nic ciekawszego sie w tym kraju nie dzieje..
    • Gość: z chorzowa Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:29
      taaak, dzisij byly w parku w chorzowie, przeurocze skrzaty :)
      • Gość: aaa Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:41
        dzisiaj są na Muchowcu!!!
        • Gość: głos z zabrza Re: Demonstracja krasnali przed Śląskim Urzędem W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:44
          a dzisiaj w zabrzu :)niech zyją krasnale!!! są wszedzie!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka