Dodaj do ulubionych

niech administracja forum

06.08.05, 00:29
wprowadzi mozliwosc pisania tylko osobom zalogowanym, bo tu jakies lachmyty
sie pode mnie podszywaja.
Obserwuj wątek
    • settembrini Re: niech administracja forum 06.08.05, 00:30
      oops, to mialo isc na forum katowickie, przepraszam :/
    • Gość: OBERSCHLESIER wolnosc slowa IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 00:39
      widzioles jakie fora rejestrowane nudne som?
      zobocz jako cenzura np. na onecie.

niech zyje demokracja na slonsku!

P.S
      settembrini, niektore posty sa moze i trocha zwariowane, ale nikt nie zmuszo ci
      je czytac.

gruss

• builder Re: ballest=OBERSCHLESIER?,n/t 06.08.05, 01:25
        Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> widzioles jakie fora rejestrowane nudne som?
        > zobocz jako cenzura np. na onecie.
        >
        > niech zyje demokracja na slonsku!
        >
        > P.S
        > settembrini, niektore posty sa moze i trocha zwariowane, ale nikt nie zmuszo
        ci
        >
        > je czytac.
        >
        > gruss
        >
        • Gość: SettembriniSosnowi A jo wola jabola!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 07:10
      • settembrini Re: wolnosc slowa 06.08.05, 10:25
        a co ma wspolnego demokracja z wymogiem logowania? demokracja, a raczej wolnosc
        opinii nie polega na pleceniu bzdur i puszczania ich w eter, ale na braniu
        odpowiedzialnosci za wlasne slowa (a wiec m.in. na gloszeniu ich pod stalym,
        rozpoznawalnym nickiem). na onecie nie czytam forow, ale znam kilka na gazecie,
        gdzie logowanie jest wymagane i wplywa to pozytywnie na jakosc dyskusji. mozna
        miec kilka loginow pod ktorymi pisze sie glupoty, chodzi mi tylko o to, by jakis
        pomiot nie podpisywal sie jako gosc moim nickiem. chociaz jesli daje to
        kolesiowi jakas satysfakcje i onanizuje sie intelektualnie tym, ze uzyl mojej
        ksywy, to niech mu bedzie.
        • Gość: harc mistrz Re: wolnosc slowa IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:29
          Idź, Settembrini, na jakie piwo, albo pepsi-cole i nie pieprz chłopie głupot!
          Innych wielekroć zawsze jacyś durnie próbowali już podrabiać, podszywać się i
          świat się od tego nie zawalił.(!)
          FORUM musi być żywe i pulsujące życiem, a nie martwe, ulizane i zaczesane
          poprawnie, jak Cimoszewicz, albo Lis (Tomasz).
          (HKP)
          ...
          CZUWAJ!!!
          Pepsi - piją lepsi...
          Ja wolę piwo!
          Z gwinta...
          • settembrini Re: wolnosc slowa 07.08.05, 17:45
            czyzby koniecznosc wpisania hasla byla tak upiorna? czy po zalogowaniu polemika
            koniecznie musi utracic na "krwistosci"? nie sadze. nie chodzi o to, ze jakis
            burak podpisuje sie moim nickiem, to mnie zupelnie nie rusza, ale jesli mozna
            zapobiec temu, to dlaczego nie? dlaczego musze byc narazony na czytanie bzdur
            pewnych osob, skoro jesli pisza one zalogowane to moge skutecznie uniknac
            wyswietlania sie ich postow w watku? korzystanie z forum staje sie
            przyjemniejsze i latwiejsze. a jesli dla kogos przeszkoda nie do przezwyciezenia
            staje sie logowanie, to moze lepiej, ze odchodzi bez wpisywania tu swoich mysli,
            to logowanie to po prostu swego rodzaju cenzus.
            • Gość: harc mistrz WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:01
              Cenzus, mówisz, he, he, he, to COŚ takiego pewnie, jak świadectwo
              z... "czerwonym paskiem"?!
              Ha, ha, ha!!!***
              ...
              CZUWAJ, SETTEMBRINI!!! PEWNIE BYŁEŚ W PODSTAWÓWCE NOTORYCZNYM PRYMUSEM?!
              I na akademiach deklamowałeś pewnie wierszyki okolicznościowe?...
              Ha, ha, ha...!
              • settembrini Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! 07.08.05, 18:11
                o czym Ty opowiadasz! troche dobrej woli, a zrozumiesz o co mi chodzi. nie mam
                bladego pojecia w jaki sposob logowanie ogranicza Twoja wolnosc slowa. moze
                wytlumacz mi.
                na wszelki wypadek wytlumacze Ci, w jakim sensie uzylem slowa 'cenzus'. chodzilo
                mi o to, ze w sytuacji gdy dla kogos tak wielkim problemem jest rejestracja i
                posiadanie logina, ze z tego powodu rezygnuje z umieszczenia swojego postu na
                forum, to znaczy to mniej wiecej tyle, ze post ten nie zawiera najpewniej tresci
                wartych przeczytania.
                nie sadzisz, ze powyzsza reakcja to maly schiz z Twojej strony?
                • Gość: black Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:03
                  czy tak trudno mieć 20 stałych nicków? czy tak trudno jest się przelogować?
                  • Gość: harc mistrz Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:32
                    No właśnie, sęk w tym, że wywyższanie logowania może być formą wyrafinowanej
                    hipokryzji, o czym można się przekonać niejednokrotnie na FORUM, gdzie dopiero
                    po stylu idzie rozpoznać "zalogowanych wielonick'owców".
                    ...
                    CZUWAJ, BLACK!!!
                    Nie przeceniajmy i nie przesadzajmy z tym LOGO!
                    • builder Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! 07.08.05, 20:38
                      Gość portalu: harc mistrz napisał(a):

> No właśnie, sęk w tym, że wywyższanie logowania może być formą wyrafinowanej
                      > hipokryzji, o czym można się przekonać niejednokrotnie na FORUM, gdzie
                      dopiero
                      > po stylu idzie rozpoznać "zalogowanych wielonick'owców".
                      > ...
                      > CZUWAJ, BLACK!!!
                      > Nie przeceniajmy i nie przesadzajmy z tym LOGO!

a ila mosz tukej nic-ko`w harcek?,
                    • Gość: harc mistrz Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:49
                      Zgadnij, Builder!
                      Należy odróżniać LOGA (nick'i) od pseudonimów artystyczno-literackich.
                      Mnie wcale nie przeszkadza, że ktoś nie jest zalogowany.
                      Nawet jak próbuje mnie podrabiać, w mordę sbubany!
                      Dowartościowywuje mnie.
                      (HKP)
                      ...
                      CZUWAJ W UK-a!!!
                      • builder Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! 07.08.05, 20:54

> Zgadnij, Builder!
                        > Należy odróżniać LOGA (nick'i) od pseudonimów artystyczno-literackich.
                        > Mnie wcale nie przeszkadza, że ktoś nie jest zalogowany.
                        > Nawet jak próbuje mnie podrabiać, w mordę sbubany!
                        > Dowartościowywuje mnie.
                        > (HKP)
                        > ...
                        > CZUWAJ W UK-a!!!

pacz?,
                        nawet nie potrafisz sie przyznac`,

ARTYSTO,
                        i komu chcesz zainponowac`?,
                        jez`eli nie masz ochoty sie logowac` to znaczy, z`e chcesz cos` UKRYC`,=dobre?,
                        • Gość: harc mistrz Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:05
                          To samo możesz powiedzieć, Builder, tym z a l o g o w a n y m , że... "chcą
                          coś ukryć".
                          Jak są takie szczere i prostolinijne chłopaki, to niech walą posty po SWOIM
                          nazwisku i imieniu, może który z nich zrobi jakąś karierę, albo w wyborach
                          zastartuje?
                          Mnie nie ciekawi zbytnio, kto się kryje za nick'iem.
                          Jestem dyskretny i szanuję potrzebę czyjejś dyskrecji.
                          Poza tym, tak jest bardziej intrygująco i ciekawiej, sądzę.
                          (HKP)
                          ...
                          CZUWAJ, ROBIN HOODZIE!!!
                          O chlebie i wodzie...
                          • builder Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! 07.08.05, 21:16

> To samo możesz powiedzieć, Builder, tym z a l o g o w a n y m , że... "chcą
                            > coś ukryć".

no nie dokladnie, chyba, z`e ktos` dociekliwy zlamie twoje haslo i bedzie pisal
                            za ciebie, a w tym przypadku pewnie sie wnerwisz?,

> Jak są takie szczere i prostolinijne chłopaki, to niech walą posty po SWOIM
                            > nazwisku i imieniu, może który z nich zrobi jakąś karierę, albo w wyborach
                            > zastartuje?

nie rozumie tego zdania?,
                            co to ma wspo`lnego z logowaniem?,

> Mnie nie ciekawi zbytnio, kto się kryje za nick'iem.
                            > Jestem dyskretny i szanuję potrzebę czyjejś dyskrecji.
                            > Poza tym, tak jest bardziej intrygująco i ciekawiej, sądzę.

problem jest w tym, z`e jak nie wprowadza logowania to kaz`dy internetowy
                            terrorysta bedzie robil wszystko by inni, uczciwi na tym ucierpieli!,
                            > (HKP)
                            > ...
                            > CZUWAJ, ROBIN HOODZIE!!!
                            > O chlebie i wodzie...
                            • Gość: harc mistrz Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:43
                              Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrata:

CZUWAJ, ROBIN HOODZIE,
                              O CHLEBIE I... WÓDZIE!!!
                              Ja, po pierwszym (i po drugim też), NIE ZAKĄSZAM!...
                              (hkp)
                • builder Re: WOLNOŚĆ SŁOWA - TO TYLKO, KURDE, SIĘ LICZY!!! 07.08.05, 20:36
                  settembrini napisał:

> o czym Ty opowiadasz! troche dobrej woli, a zrozumiesz o co mi chodzi. nie mam
                  > bladego pojecia w jaki sposob logowanie ogranicza Twoja wolnosc slowa. moze
                  > wytlumacz mi.
                  > na wszelki wypadek wytlumacze Ci, w jakim sensie uzylem slowa 'cenzus'.
                  chodzil
                  > o
                  > mi o to, ze w sytuacji gdy dla kogos tak wielkim problemem jest rejestracja i
                  > posiadanie logina, ze z tego powodu rezygnuje z umieszczenia swojego postu na
                  > forum, to znaczy to mniej wiecej tyle, ze post ten nie zawiera najpewniej
                  tresc
                  > i
                  > wartych przeczytania.
                  > nie sadzisz, ze powyzsza reakcja to maly schiz z Twojej strony?

suchej sett,
                  niy warto godac` skims` kiery niy uodruz`nio wolnos`ci souwa uod logowania w
                  danym miejscu,
                  • settembrini :)) pozdrawiam!! 07.08.05, 22:30
    • Gość: tadeusz to jakaś epidemia z tym podszywaniem IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.08.05, 23:04
    • Gość: korn Re: niech administracja forum IP: *.chello.pl 07.08.05, 23:17
      Napisalem o tym w watku Bartoszcze, ale powtorze: a jak mi sie teraz nie uda
      zarejestrowac nicku "korn", a zamiast tego bede mial (po latach tworczosci na
      tym forum) nick "korn2905" to kto mi zaplaci za straty moralne?
      :)
      • settembrini Re: niech administracja forum 08.08.05, 10:10
        jest sporo form i znakow, ktore pozwola Ci zatrzymac dotychczasowy nick, np.
        korn_@... nie badz takim puryta nikowym ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka