Dodaj do ulubionych

Strzyżone i golone

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 07:52
Mo synek w dużyj mierze recht
Obserwuj wątek
    • Gość: starzyk Re: Strzyżone i golone IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 13:08
      Ja, i napisol to kulturalnie.
      • Gość: Pytek Re: Strzyżone i golone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:13
        Niy stykuo Jym, co Naszyh Ludzioow strzigli i golyli bez iber ahcih lout,
        to terouzki jeszcze sie nad Niyma pastwjoom?
    • Gość: andre Re: Strzyżone i golone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:35
      Dyć mo karlus recht. Jo godóm co by Łónego suchać.
      Josef kiej my masza banda we gerychcie zaszkryflómy, dyć i o rozwój gospodarczy
      zadbamy. Gdyby dzisiaj dać autonomię Górnemu Śląskowi to i tak by się szybciej
      rozwijał od innych landów skuli tego co fest wiyncyj geltu tukej je branych bez
      Polska.
      Jako Wiyrchny Ślónsk mo iść ku przodka trza niy ino ZLNS nokwiać, dyć i inksze
      poradzóm wynokwiać cudne kunsztiki, coby u nos bóło lepi.
    • Gość: no logowanie Re: Strzyżone i golone IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.10.05, 10:41
      No jak to? Slask nie byl bogaty ze wzgledu na autonomie i fakt, ze tu mieszkali najwspanialsi, najinteligentniejsi i najprzystojniejsi ludzie na tej planecie? Przeciez Slask to kolebka cywilizacji, porownywalna z Jerozolima, Atenami i Rzymem! Przeciez na Gornym Slasku uzywalo sie szybkiego internetu kiedy w takim Kraku nie znano jeszcze ognia (to jest historyczny fakt!). Ludzie na Slasku to w ogole oaza tolerancji i wszyscy sa tu mile widziani. Slazacy to ludzie niebywale postepowi, gwarantujacy prawa kobiet i mniejszosci seksualnych. Wystarczy poczytac w internecie ich swiatle opinie, rozszerzajace epoke oswiecenia na caly swiat! I to wszystko dzieki tej odwiecznej autonomii ktora dali im zapewne ci wspaniali Niemcy (kiedy oni rzadzili to bylo oh tak cudownie, zlote krowy chodzily ulicami i ludzie byli obwieszeni zlotymi lancuchami...) a zabrali ci okropni polaki (pisze z malej litery aby im pokazac! O! Widzicie polaki jaki jestem wazny i jak Wam pokazuje!).
      • slezan Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 10:47
        Swoją drogą ciekawe, że dla Ciebie symbolem bogactwa są noszone w widocznym
        miejscu złote łańcuchy. To wiele mówi o korzeniach Twojej kultury.
    • grba Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 16:19
      Rudolf Mildner (szef Gestapo w Katowicach od marca 1941 do sierpnia 1943) po
      otrzymaniu przydziału w Katowicach:
      „Nie znałem tego regionu, ale ogólnie przydział na Wschód był uważany za
      gorszy.”
      „Nikt nie chciał jechać na Wschód. Chodziło o rodzaj obowiązków, ubóstwo
      kulturalne, pył węglowy, ogólne warunki.”
      • slezan Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 17:24
        No i tak grba zrównał swoich antyśląskich rodaków z nazistowskim aparatczykiem.
        Nie przesadzasz Ty czasem, grba? :-)
        • grba Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 18:48
          slezan napisał:

> No i tak grba zrównał swoich antyśląskich rodaków z nazistowskim
          aparatczykiem.
          >
          > Nie przesadzasz Ty czasem, grba? :-)

Chciałbyś żeby tak było. Pure wishful thinking.
          • slezan Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 18:49
            No fakt, przeceniłem Cię. Przecież dla Ciebie Polacy to naród wybrany.
            • grba Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 19:08
              slezan napisał:

> No fakt, przeceniłem Cię. Przecież dla Ciebie Polacy to naród wybrany.

Życie pozaumysłowe u ciebie kwitnie.
              • slezan Re: Strzyżone i golone 20.10.05, 19:25
                Za to Twoje wewnętrzne jest takie ubogie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka