Gość: antyriki IP: 80.51.233.* 04.11.05, 15:53 W K-cach otwartow hipermarket E.LEclerc, czy macie może jego foty? Potzrebuje je pilnie:) I co o nim myślicie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sate Re: E.Leclerc w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:37 Całkiem prztyjembny sklep - ale nie ma gdzie usiąść na kawce:-( Odpowiedz Link Zgłoś
peterp Re: E.Leclerc w Katowicach 08.11.05, 17:27 Jest tam kilka wad; - kasy za blisko regałów - brak ławeczek w pasażu i na zewnątrz marketu Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia333 Re: E.Leclerc w Katowicach 09.11.05, 13:48 jesli chodzi o mnie to sklep sam w sobie mi odpowiada, ale te towary i ceny nie bardzo, najgorszy jest dzial miesny, ciezko przejsc tamtedy ze wzgledu na odor tam panujacy, patrzac na tych ludzi zastanawia sie jak oni moga cokolwiek kupowac na miesnym, bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: E.Leclerc w Katowicach IP: 62.148.89.* 21.11.05, 14:37 Gosiu czy nie uważasz, że ten odór spowodowany jest bliskością ryb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: E.Leclerc w Katowicach IP: *.radom.pilicka.pl 23.11.05, 11:33 Wow, miasto które nie narzeka na kolejny supermarket. U nas E.Lecrerc właśnie skończył 10 lat i mogę powiedzieć, że ogólnie jest jednym z droższych, ale ma bardzo duuuży wybór zabaweki nawet tanio, w porównaniu np. z realem Odpowiedz Link Zgłoś