Gość: olo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:00 Otwieram Wyborczą - Bochenek Wlaczam Radio - Bochenek wlaczam Tv - Bochenek aż się boej iśc do Piekarni - a wy ??? co myslicie o nobilwej pani red?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Krystyna Bochenek IP: *.kn.vutbr.cz 03.10.02, 00:14 Widzialem ja kiedys w banku - robila taki szum wokol siebie jakby byla gwiazda z Holywood. Jej artykuly w Wyborczej sa poprostu zenujace, ciagle promowanie swojej rodzinki i mezusia cos okropnego, dziwie sie tylko "Gazecie" ze sie w to gowno miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Krystyna Bochenek IP: *.rednet.com.pl 03.10.02, 08:23 Pyrsk! Szkoda na nia slow,to poprostu beztalencie w kazdym calu, ale z drugiej strony to przyklad jak mozna sie wykreowac bazujac tylko na nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Krystyna Bochenek 03.10.02, 09:16 Od lat wszystkie ptaki ćwierkają o kosmicznym łapownictwie w GCK, grubo ponad średnią obowiazującą w polskim lecznictwie. Czekamy na odważny reportaż pani redaktor w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Krystyna Bochenek IP: *.kn.vutbr.cz 03.10.02, 16:09 Slyszalem kiedys w jej cudownej audycji w Radiu Katowice, ze wszystkie zabiegi w GCK na kardiologii i kardiochirurgi wykonywane sa w ramach kasy chorych i do niczego nie trzeba doplacac. Naprawde moglaby sobie darowac takie teksty, to juz dobitnie swiadczy o jej glupocie i chamstwie zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Krystyna Bochenek 04.10.02, 08:36 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Slyszalem kiedys w jej cudownej audycji w Radiu Katowice, > ze wszystkie zabiegi w GCK na kardiologii i > kardiochirurgi wykonywane sa w ramach kasy chorych i do > niczego nie trzeba doplacac. Naprawde moglaby sobie > darowac takie teksty, to juz dobitnie swiadczy o jej > glupocie i chamstwie zarazem. No cóż, nie liczmy na polemikę z panią B. na łamach "Katowickiej", red.Kortko jest dobrze zakolegowany z familią. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Krystyna Bochenek 04.10.02, 08:38 P.s. Za zabiegi pewnie rzeczywiście płaci Kasa, ale najpierw trzeba być przyjętym do GCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Krystyna Bochenek IP: *.rednet.com.pl 04.10.02, 10:01 Pyrsk! Podejrzewom,ze nikt niy liczy na zodna polemiko,bo niy mo o czym godoc(a moze sa tacy co ta pania lubiom i ceniom co robi) ala dobrze sie stolo,ze zostolo to poruszone, mono pani redaktor heeheh sie poczyto i dojdzie do wniosku,ze cos je niy tak(choc watpia).Przeca cza cos sobom reprezentowoc,coby sie tak ze sobom afiszowoc! Pozdrawiom mimo wszystko i zycza wiecyj pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 16:53 NIe sądze by poczytała po pierwsze może nie wiedziec jak uruchomic internet po drugie ona woli mowic do mikrofonu :)))) Ja do niej nic nie mam, ale dlaczego musze ja czytac co piatek w GW ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_Es Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:37 Generalnie nie lubię krytykować bliźnich,ale tej pani to sie jak najbardziej należy. Określiłbym ją jednym słowem :EFEKCIARA. Robić jak najwięcej szumu robić wokół siebie, ocierać się o tych co przy władzy,a sposób?! Obojętny: od akcji i programów jak najbardziej pożytecznych po zwykłe żenady, jak wyjazd Krystyn na Łysą Górę w środę popielcową kilka lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 23:59 A pamietacie imieniny u Krystyny w zeszlym roku w Kielcach ludzie rwali sobie wlocy z glowy jak to ogladali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek pudel Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 19:33 Wogóle się nie znacie na dziennikarstwie Pani Krystyna mogłaby je wykładac na UŚ a nawet na UW jest doskonała jeszcze nigdy nie przepuściłem jej audycji wstydżcie się wy kledzy min. Łapińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Krystyna Bochenek 09.10.02, 17:56 Tylko niestety można ubolewać, że własnie ktos taki jest łączony z naszym miastem. Nie wiem nic o łapówkarstwie i tego typu historiach ale rzeczywiście jeżeli pisze się artykuły które są pozornie bezstronne a w rzeczywistości promują członków własnej rodziny to jest to jednak wysoce naganne i na pewno nie miałbym zamiaru wysłuchiwać tej Pani na żadnym wykładzie bo mam dość tego co widziałem w TV Regionalnej. O poziomie tej Pani świadczy przede wszystkim wląsnie jej imieninowa "impreza". A może ktoś wie jak się nazywa kobieta która prowadzi "klub globtrottera" w TV 3 ? Tej to dopiero nietoleruję w moim telewizorze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Krystyna Bochenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 18:46 luka napisał: > > > A może ktoś wie jak się nazywa kobieta która prowadzi "klub globtrottera" w TV > 3 ? Tej to dopiero nietoleruję w moim telewizorze !!! Może Różycka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 20:21 tak, recepta na problem poruszony przez ko.egów jest prosta dwóch czeczeńcow należy nasłać na gmach TVP Kce potem włączyć trójkę będzie na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Krystyna Bochenek IP: *.sc2.kn.vutbr.cz 09.10.02, 20:45 Dokladnie Marta Rozycka - nie znosze jej sposobu mowienia. A tak wogole to fajny sposob na zycie znalazla sobie ta pani, za pieniadze publicznej TV buja sie po swiecie pokazujac kraje i miejsca na ktore nie stac 95% Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Krystyna Bochenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.02, 11:25 Gość portalu: irek pudel napisał(a): > Wogóle się nie znacie na dziennikarstwie > Pani Krystyna mogłaby je wykładac na UŚ a nawet na UW > jest doskonała > jeszcze nigdy nie przepuściłem jej audycji > wstydżcie się wy kledzy min. Łapińskiego Red. Bochenek powinna wykładać na Oxfordzie albo lepiej na Uniwersytecie Łomonosowa. Taka jest doooooooobra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Krystyna Bochenek IP: *.trzepak.pl 09.10.02, 20:37 ale na prezerwatywach ją niema a dlaczego ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asven Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 22:13 Wali mnie na ryj, a córki też nie ma za konkretnej... 1A - językowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Krystyna Bochenek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 00:19 prosze panstwa piszemy o p. Bochenek a nie o jej corce co to znaczy nie konkretna ??? Odpowiedz Link Zgłoś