Dodaj do ulubionych

Tłumy na otwarciu Silesia City Center

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:52
I TAK NAJWIĘKSZYM CENTRUM HANDLOWYM W POLSCE I W EUROPIE ZACHODNIEJ BĘDZIE
MANUFAKTURA W ŁODZI TAM BEDZIE WSZYSTKO DOSŁOWNIE MIASTO W MIEŚCIE WIĘC
SILESIA CENTER TO DLA MNIE ZWYKŁY NOWOCZESNY BUDYNEK Z GALERIA HANDLOWĄ (I
TAK W MANUFAKTIURZE BĘDZIE NAJWIĘKSZA GALERIA HANDLOWA) I TYLE !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Geniek [...] IP: 62.233.185.* 18.11.05, 23:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: usagoru Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.visp.energis.pl 18.11.05, 23:33
      jadac przez Katowice, Chorzow az do Bytomia masz galerie lub centrum handlowe
      co piec/dziesiec minut po drodze, wiec co za roznica czy scc bedzie najwieksze
      w europie czy nie. u nas juz takich rzeczy pod dostatkiem, a jak u was jeszcze
      nic nie ma, no to wybuduja wam najwieksze i na tym sie skonczy. znowu was
      zostawia na iles lat bez inwestycji w brudnym, przestepczym miescie. pa.
      pozdrawiamy ze slonska.
      • Gość: Batman Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:35
        Dobrze mu pedzialeś! ;)
        15 na jednym kole, przyjechali na śląsk... wiecie kto, do rymu :D
      • Gość: janos zadrosnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:18
        Wiesz co usagoru tak naprawde to wasze miasto jest brudne i przestępcze a nasze
        miasto ma coraz wieksze inwetsycje z zagranicy a SILESIA CENTER tO G... datego
        że Manufaktura będzie lepsza i bardziej nowoczesna !!! ale wy k... jestescie
        zadrosnicy !!!!!
        • Gość: lol Re: zadrosnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:05
          co za kompleksy :P widze ze bedziesz trzepal chyba nad ta manufaktora. Wiadomo
          ze jak na wsi cos buduja to wszyscy pieja ze najpiekniejsze :P
    • Gość: RAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:51
      • Gość: smerf Re: Ale k...wa wiocha! IP: 195.94.208.* 19.11.05, 13:46
        najlepszy komentarz, mnie sie smiac chce
    • Gość: Gaga Co za wieś IP: *.tauzen.net 19.11.05, 01:07
      Ja rozumiem...okazja okazją...osobiście jednak nie chciałoby mi się tak
      przepychać i stać jak dureń pod sklepem.Aż mi się przypomniało jak to ludzie
      przez pół nocy stali przed pewnym hipermarketem czekając na otwarcie i myśląc
      że dostaną jakieś prezenty.Faktycznie dostali - po kwiatku <lol2>
      • Gość: olo Re: Co za wieś IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 19.11.05, 09:58
        nie każdy jest bogaczem i może sobie powzolić na luskósowe zakupy, ja swoje
        odstałem i jestem zadowolony bo sobie nakupiłem takich żeczy że full wypas
        ibardz otanio
        • Gość: Hanys Re: Co za wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:57
          Idź ty lepiej do szkoły lub jak będą promocje w księgarni to sobie słownik kup!!
          • Gość: 007 Re: Co za wieś IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.05, 18:35
            Hej koles twoj STYL jest FATALNY.Ile KLAS ZALICZYLES??????????????????????
    • Gość: Sławek Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:46
      mi sie osobiscie podoba czekam na 3 grudnia jak otworza baseny i silownie :D
      ale jest OGIEN !!!! :D Dzisiaj bylem i chcialem wejsc do Saturna ale mi sie nie
      udalo bo mi sie nie chcialo stac w kolejce o godz. 19 <lol2> pojade tam jak sie
      troche uspokoi:d Pozdrawiam
      • Gość: hans Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: 83.238.88.* 19.11.05, 01:58
        Po co pchać się do SATURNA ten sam towar zate same pieniądze kupisz w MEDIA MARKT bez kolejki .SATURN I MEDIA TO TEN SAM WŁAŚCICIEL
        • Gość: te Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 09:09
          to tylko dowodzi jak duzo szarej i tępej masy mieszka na slasku
          a scc jest tak sammo najwieksze w europie jak spiz jedyna knajpa w polsce z
          browarem - kant i tyle
          • kapolinka Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center 19.11.05, 11:49
            Ta "szara i tępa masa" nie pochodzi tylko ze śląska. Mnie bardziej dziwiły
            zaparkowane przed centrum samochody należące do tej "szarej i tępej masy",
            które poprzyjeżdżały z Warszawy,Wrocławia i innych odległych miast.
            • Gość: marq Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.chello.pl 19.11.05, 12:28
              Z tymi rejestracjami to przecież kit i dziwię się, że ktoś daje się na to
              nabrać. Przecież gdyby wszystkie samochody zarejestrowane w Warszawie zjawiły
              się tam w jednym czasie to nasze stolyce od razu szlag by trafił (co nie
              przeszkadza warszawskim urzędasom i innym tamtejszym lokalnym patriotom
              pomstować jak to mają ciężko, bo w warszawie przypada najwięcej w osteuropie
              samochodów na 100 os.)
              Te "warszawskie" czy "wrocławskie" auta to zapewne firmówki - niektóre z nich
              warszawę czy wrocław widzą raz w roku na przeglądzie rejestracyjnym. Komu o
              zdrowych zmysłach chciałoby się jechać 200 czy 300 km żeby obejrzeć nowy
              hipermarket w Katowicach? Przecież tam mają takich i lepszych na pęczki.
              • Gość: sezz dokładne IP: *.altec.pl / *.altec.pl 20.11.05, 18:26
                sam mam firmowy samochód z rejestracjami wrocławskimi ponieważ firma od której
                leasingujemy pochodzi z Wrocławia. 80% aut które mają rejestracje spoza
                województwa to firmówki; naiwni myślą, że pół Polski przyjechało oglądać cud nad
                rawą czyli wielki, brzydki hipermarket w samym centrum miasta
            • Gość: b-asienk-a Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 02.12.05, 21:16
              A później ci co właśnie sami stali w tych kolejkach piszą na forum, że mają u
              siebie największe centrum handlowe! i wieśniaki to my?? to trza mieć tupet,
              żeby z W-wy przyjeżdżać na "wieś" do Katowic
          • Gość: b-asienk-a Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 02.12.05, 21:13
            JA nawet nie chce wiedzieć gdzie ty mieszkasz, bo napewno więcej miszka tam
            tępych ludzi, nie wyogólniaj ok, bo może ten ktoś miał dysortografie ?? chyba
            nie pomyslałeś
    • Gość: Ramol Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.chr13.1000lecie.pl 19.11.05, 09:44
      Dziwi mnie fakt , że fotografowanie tego " folku " było zabronione ???
      Nie wiem czym było to podyktowane ? Może strachem przed arabami ?
    • Gość: amelka Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.autocom.pl 19.11.05, 10:22
      I z czego sie cieszysz..ze robia Ci "seksmisje"
    • Gość: janos zadrosnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:15
      Wiesz co usagoru tak naprawde to wasze miasto jest brudne i przestępcze a nasze
      miasto ma coraz wieksze inwetsycje z zagranicy a SILESIA CENTER tO G... datego
      że Manufaktura będzie lepsza i bardziej nowoczesna !!! ale wy k... jestescie
      zadrosnicy !!!!!
      • Gość: Kolo krótkie zestawienie Łodzi z Katowicami. IP: 62.233.185.* 19.11.05, 16:00
        gospodarka i rynek pracy:
        www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=276&instance=1009&parent=442&lang=pl

www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=277&instance=1009&parent=442&lang=pl

www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=285&instance=1009&parent=442&lang=pl

www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=286&instance=1009&parent=442&lang=pl

edukacja:
        www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=312&instance=1009&parent=461&lang=pl

www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=313&instance=1009&parent=461&lang=pl

www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=310&instance=1009&parent=461&lang=pl

inne:
        www.city.poznan.pl/mim/strony/s8a/charts.html?co=print&id=317&instance=1009&parent=482&lang=pl
        • Gość: janos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:29
    • Gość: Tomasinka Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.devs.futuro.pl 19.11.05, 14:17
      To jest świetne
      • Gość: Olo Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: 62.233.185.* 19.11.05, 15:44
        o czym Ty piszesz?
    • Gość: janos hehe co za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:36
      ale jestescie zazdrosni Łódź ma przynajmniej zabytki a wy nie macie tylko
      szare bloki i i jestescie za bardzo zanieczyszczeni i nikt nie zaprzeczy !~!!!
      a po za tym podobno tam mieszkaja sami oszusci (mówił to kiedys jakis profesor
      własnie z KATOWIC w TV ) I CO WY NA TO
      • Gość: Kolo Re: hehe co za IP: 62.233.185.* 19.11.05, 17:06
        odpowiedz sobie sam kto leczy swoje kompleksy wypisujac jakieś dyrdymały na
        forum innego miasta i pisząc jaka to Łódź jest wspaniała, a Katowice bee.
        bez komentarza..., bo musiałbym zacząć tu generalizować, a wiem, ze należysz do
        zdecydowanej mniejszści Łodzian, tej mniej wartościowej, sądząc po
        wypowiedziach.
      • winetou74 Re: hehe co za 19.11.05, 20:24
        Jo ino w telewizji słyszoł ło niejakim I Złodzieju RP - Leszku Millerze, a że
        on jest z Katowic to nie słyszołech!!!
        Słyszołech tyż co w Łodzi som same qoorwy i złodzieje i to do tego stopnia co
        jak powstawały jednostki administracyjne kościelne w Polsce, to Łódź była
        ewenementem, bo jako jedyna w Polsce ze względu na bandyctwo, qoourestwo i
        złodziejstwo podlegała bezpośrednio Stolicy Apostolskiej nie pamiętom ino w
        którym to było dokładnie roku ale było!!! W każdym razie ta gadzina łódzko na
        pewno nie wyparowała z tamtąd!
      • Gość: Daro Re: hehe co za IP: *.dsl.bater.net.pl / 80.50.38.* 20.11.05, 14:03
        pewno tak jak i w calej polsce..

Pozdro.

Daro

darek.slowinski@radia.com.pl
    • Gość: gest Kozakiewicza Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:36
      Wszyske "prawdziwe" Polouki banoom zymbooma zgrzitac' ze zuos'cie jak Wy!

Bo Górny Szlónzek zas' ... na wjyrhu!!!

• Gość: Zbyszek WSTYD, WSTYD, WSTYD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:22
      Czy ktokolwiek zwrócił uwagę na błąd w reklamówce Silesia Center???
      Należałoby cały nakład dać wcześniej na przemiał. Kto sprawdzał pisownię?
      Od kiedy to w Katowicach jest Rondo ZIENTKA?
      W tym samym czasie wszystkie gazety pisały o postaci generała ZIĘTKA...
      Jak coś się robi- to się robi dobrze (zgodnie z zasadami wyznawanymi przez
      Jerzego Ziętka)
      Do specjalistów z Silesia Center: Odniesliscie sukces handlowy, ale nauczcie się
      jeszcze ortografii i historii Śląska.
      • michal_82 Re: WSTYD, WSTYD, WSTYD! 20.11.05, 01:40
        Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Czy ktokolwiek zwrócił uwagę na błąd w reklamówce Silesia Center???
        > Należałoby cały nakład dać wcześniej na przemiał. Kto sprawdzał pisownię?
        > Od kiedy to w Katowicach jest Rondo ZIENTKA?

Na pewno reklamówka SCC? Ja mam ulotkę z planem, którą można było sobie wziąć
        i jest tylko napis Rondo. Może to po prostu jakiś sklep znajdujący się w
        Silesii walnął byka?
        • michal_82 Re: WSTYD, WSTYD, WSTYD! 20.11.05, 16:24
          Już wiem. "Rondo Zientka" jest na gazetce Saturna, ale to nie jest jedyny ich
          błąd. Na tej samej mapce z czterema ulicami na krzyż, jest też "Trasa Reńców".
          • settembrini Re: WSTYD, WSTYD, WSTYD! 20.11.05, 19:01
            przed przebudowa ronda faktycznie stala tabliczka przy przystanku tramwajowym z
            napisem "rondo im. zientka". wiec to nie blef.
    • Gość: Hasiok Re: Łódź, syf, brud i smród oraz same żydki..... IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 19.11.05, 21:39
      Byłem ostatnio w Łodzi i wybaczcie, ale tak ponurego miasta jeszcze nie
      widziałem. To takie getto, ludzie bez uśmiechu na twarzach, nie życzliwi,
      opryskliwi, no może wyjatek stanowi dzielnica Widzew. Myśalałem, że ten nasz
      kochany Śląsk jest taki szary, ale jak zobaczyłem Łódź to jeszcze bardziej
      pokochałem nasze miasta Katowice, Chorzów, Bytom. I nie wiem co by jeszcze w
      tej Łodzi nie wybudowali to i tak to nie zmieni oblicza tego miasta i jego
      mieszkańców. Łodź jest okropna i nie ma czego im zazdrościć. Ślązacy jesteśmy
      wielcy!!!!!!!!
      • Gość: ślązak eeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:08
        Wiesz co nie obrazaj innych ślązakom to nie wypada !!!! wiem że Łódź nie jest
        miła ale moze ku.. troche grzecznie cw..u
      • Gość: marudny Re: Łódź, syf, brud i smród oraz same żydki..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:15
        Określenie "żydki" jest obrażliwe dla narodu żydowskiego, ktoś kto tak się
        wyraża o innym narodzie na pewno nie jest dla mnie wielki, nawet jak jest
        Ślązakiem. Jednym sołowem trafny nick dla siebie wybrałeś panie Hasiok.
    • Gość: gość to twoje miasto łódź to powinno się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:37
      ...zaorać a co zostanie to spalić na żużel. Takiego drugiego zasyfiałego miasta
      nie ma w Polsce - dzieci peklują w beczkach, pacjentów karmią pavulonem w
      karetkach, towarzysz Leszek Miller, czerwonowłosy Wiśniewski...

Omijac szerokim łukiem!!!
      • Gość: m Re: to twoje miasto łódź to powinno się.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:24
        A może twoje słowa powinny wrócić do ciebie?
    • Gość: Olo120 SKASUJCIE TEN WĄTEK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 08:32
      Skasujecie tez komentowany artykul. Przeciez to nieprzyzwoite zeby sie
      rozpisywac na temat otwarcia sklepu!

Wykupie sobie dostep do archiwum Gazety i poszukam tam informacji o otwarciu
      warzywniaka na moim osiedlu. Przeciez to to samo tylko mniejsze.
    • ta_blo Glosowanie nogami 20.11.05, 11:29
      I niech ktos powie ze centra handlowe powinny byc pozamykane w niedziele i
      swieta ... :P Nikt tych ludzi na sile nie zmuszal do tlumnych odwiedzin
      centrum, a jednak przyszli. Oto jak rynek glosuje ... nogami i portfelami.
      I oby tak dalej!
      Niech zyje wolny rynek!
    • Gość: janos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:01
    • Gość: jaos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:09
    • Gość: blackjack www.dab.katowice.pl - otwarci Silesia City Center IP: *.welnowiec.net 20.11.05, 19:46
      zdjecia są na stronie www.dab.katowice.pl
    • Gość: Agata Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: 213.17.143.* 21.11.05, 10:12
      Taaa telewizory po 999 zł były też w Tesco, szkoda, że dziennikarze GW nie
      popytali dokładniej. Tych telewizorów były 4 sztuki i wszystkie kupił jeden
      facet. Ale była promocja!!!:) W sobotę po godzinie 20:00 słychać było jeszcze
      ogłoszenie o trójce dzieci, które czekają na opiekunki. W tym centrum dzieciom
      powinni zakładać nadajniki GPS:)
    • Gość: miki "Brawo" KZK GOP! IP: 195.94.208.* 21.11.05, 10:14
      Brawo dla naszych superkompetentnych organizaatorów komunikacji z Jerzym
      Urbańczykiem (ex prezydent Zabrza, likwidator tramwajowej pętli przy dworcu) na
      czele! Solowe tramwaje na linii 6 i 41 w dniu otwarcia Silesia City Center to
      własnie to, czego oczekuje pasażer!!! Ta przyjemność pougniatania się i stania,
      czekania na kolejny tramwaj i kolejny, kolejny do którego nie da sie wejść.
      Kto i kiedy pogoni tych "fachowców" z KZK GOP do szkoły na naukę?
    • Gość: janos manufaktura najwieksze centrum handlowe w europie IP: 194.42.116.* 21.11.05, 11:13
      www.manufaktura.lodz.pl sami zobaczcie najwieksze centrum handlowe w Polsce i W
      EUROPIE wieksze od SCC
      • Gość: roz Re: manufaktura najwieksze centrum handlowe w eur IP: *.chello.pl 21.11.05, 12:10
        Tak, a u nas jest największa huta, największa hałda i największe wysypisko
        śmieci. A wszystko to takie same gowno jak te centra handlowe. Nie macie sie już
        czym jarac?
      • caesar_pl Re: manufaktura najwieksze centrum handlowe w eur 02.12.05, 23:19
        Kto ci powiedzial,ze Manufaktura bedzie najwieksza w Europie?Za 120 ml euro nie mozna czegos najwiekszego wybudowac.Neue Mitte w Oberhausen wybudowano w 1996 za 500 mln euro i ma 93 000 m2 powierzchni sprzedazy i 10 500 parkplacow.Wlasciwie to na Slask nie ma w Polsce silnych.Tu przyjezdza pare milionow Slazakow z Niemiec rocznie i zostawia w sklepach miliardy euro.Dlatego np.w stosunkowo malych malych Zorach mamy Auchana,Leroya-Merlina,Hagebau,Mini-Mal,Lidl,Kaufland,Biedronke i duzo innych mniejszych prywatnych supersamow.
    • Gość: Zenon Re: Tłumy na otwarciu Silesia City Center IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 21.11.05, 13:01
      Wszystko ładnie pięknie, tylko czy przypadkiem nie jest to znowu sytuacja kiedy komunikacja nie nadąza za potrzebami? Mam na myśli zarówno rozkopane katowickie drogi (KIEDY TO SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY???) jak i komunikację publiczną. Czy w KZK GOP ktoś pomyślał, że przydały by się jakieś dodatkowe połączenia nawet, a może zwłaszcza w weekend, kiedy sporo ludzi decyduje się na zakupy, tym bardziej że lokalizacja centrum skłania do skorzystania właśnie z tramwaju. Czy w KZK GOP ktoś pomyślał o tym, by do Silesii można było dojechać bezpośrednim tramwajem również z innych części miasta, np. z okolic Pętli Słonecznej lub z ul. 1 Maja. Ktoś powie, że jest przeciez linia 23, tyle, że ostatni tramwaj jedzie tuż po 18 a weekendy linia w ogóle nie funkcjonuje. Może czas by to było teraz zmienić? Przeciez to też szansa na zysk dla przewoźników, bo mają oni teraz zagwarantowane, że ze środków publicznej komunikacji będzie korzystać spora liczba pasażerów.
    • jimmyjazz TV za 999zł BUHAHA 21.11.05, 14:03
      Ale tekst: "komputery i telewizory z płaskim kineskopem za 999 zł (- Panie,
      normalnie to one chodzą po 1700"

To już pomijam że identyczne były w niedalekim Auchan również za 999zł, a
      niewiele gorsze za 699zł.
      Ale ludziom wystarczy powiedzieć - że na otwarcie to bedą promocje. I kupują
      matołki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka