Dodaj do ulubionych

ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania???

IP: 195.117.153.* 30.11.05, 22:37
Niedługo mam zamiar przeprowadzić sie do Waszego miasta i ciekawi mnie ile
kosztuje wynajem kawalerki bądz pokoju z kuchnią ---możliwie najtaniej....Z
góry bede wdzięczna za informacje POZDRAWIAM SERDCZENIE...
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowianka Re: ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania??? IP: 195.117.153.* 30.11.05, 22:50
      TO ponownie ja podnosze temat prosze odpowiedzcie mi:((
      • Gość: axas Re: ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:31
        Wynajmowalam kawalerke na Wroclawskiej(prawie centrum)od znajomej za 150 pln +
        bardzo skromne oplaty w okolicach 50-100 pln m-cznie gdyz wlascicelem byla
        Wspolnota Mieszkaniowa.
        Bytom jes stosunkowo tanim miastem jezeli chodzi o mieszkania.

• Gość: czest Re: ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania??? IP: 195.117.153.* 02.12.05, 14:21
      dzięki serdeczenie za informacje w sprawie mieszkania i prosze o jeszcze
      wiecej......
    • fyrlok Re: ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania??? 02.12.05, 19:41
      www.trader.pl/pl/nieruchomosci/start.asp
      • Gość: kłapeć Re: ile w Bytomiu najtaniej wynajem mieszkania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 06:58
        Absolutnie nie sugeruj sie ofertami za 500 zł na tej stronie, bo to jacyś
        psychiczni ludzie wyobrażają sobie takie ceny za wynajem w Bytomiu. W granicach
        200 zł, ale raczej mniej niż więcej. Jeśli masz kogoś, kto potrafi zrobić
        podstawowe remonty czy naprawy, wynajmiesz nawet za pół darmo, ale mieszkanie
        do remontu. Bytom to gościnne, magiczne miasto ale bardzo zaniedbane, dla
        koneserów.
        • Gość: czest do kłapecia :) IP: 195.117.153.* 03.12.05, 14:46
          Dzieki bardzo za info , a masz moze jakies namiary na kogoś kto wynajmuje
          mieszkanie (pokój z kuchnią)własnie tak za 300zł by telefon? byłabym bardzo
          wdzięczna...
          • Gość: kłapeć Re: do kłapecia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:18
            Niestety swoje już wynająłem za sto (i to nie w gotówce, a w rozliczeniu napraw
            i drobnych remontów). Ale nie powinno być problemu, jak przyjedziesz do Bytka,
            to znajdziesz trochę ogłoszeń na słupach, w witrynach, w "Życiu Bytomskim" i
            lokalnych gazetach. Jest dużo wolnych mieszkań.
            • Gość: czest Re: do kłapecia :) IP: 195.117.153.* 03.12.05, 21:15
              OK mimo wszystko dzięki za info POZDRAWIAM :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka