Dodaj do ulubionych

Węzły Komunikacyjne

08.12.05, 13:14
Witajcie Forumowicze!!
Proszę serdecznie o pomoc,
Potrzebuje się dowiedzieć o główne węzły komunikacyjne w wielu miastach Polski
między innymi w Katowicach. Chodzi mi o miejsca w Katowicach gdzie bywa
najwięcej ludzi...
Puby,
Centra Handlowe,
Główne skrzyżowania
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • un1 Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 13:46
      Terrorystom mówimy nie:-).
      • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 13:48
        nie jesrem terrorysą tylko pracownikiem działu marketing ... wiem podobna praca
        ;-P. można mnie sprawdziń pod numer tel. 042 681 22 79 prosić Macieja.
        • terminal_slawkow Re: Węzły Komunikacyjne 09.12.05, 10:39
          Nie rozumiemy tej łódzkiej gwary.
          Czy chodzi ci o centra kulturalne?
          • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 09.12.05, 11:55
            chodzi mi dokładnie o miejsca gdzie sie przesiada najwięcej ludzi, gdzie jest
            najwięcej przystanków... gdzie ludzie (w wieku 18-25) sterczą i mają czas sie
            rozejrzeć i spojrzeć na bannner czy bilbord...
            czy teraz troche bardziej nakreśliłem upodobania mego szefostwa w rodawaniu
            zadań ;-)
            • Gość: bryazea taaa tobie za to płacą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:18
              a my mamy za darmo robić za ciebie analizę. Poszukaj sobie na sieci. ot np gkw
              ma swietny artykuł o urbanistyce katowic. Już po tym można wyciągnoć kilka
              miejsc. Sorry ale swiat nie jest dobroduszny. Nasza firma po prostu do takich
              rzeczy zatrudnia tubylców, i wy też tak powinniśćie żrobić. Na Zlecenie.
              • zapalniczek Re: taaa tobie za to płacą 09.12.05, 13:37
                robimy to tylko moim zadaniem jest uzyskanie danych z niezależnego źródła w celu
                weryfikacji i późniejszej analizy a tubylcami są nasze filie.
                ja potrzebuje tak naprawde subiektywne dane nie wersje oficjalną, nawet jka
                dzwonie po urzędach miast to prosze rozmówce (najczęściej rozmówczynie)o podanie
                mi mi tych informacji z jej punku widzenia.
                wiec jeżeli ktoś by z was mieszkańców zechciał mi pomóc i napisać jak on uważa
                będę wdzięczny.
                moze kiedyś też będę mógł odwdzięczyć sie tym samym komuś innemu.
                ;-)

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka