Gość: zuckas IP: *.prk.pl 19.10.02, 15:41 Pan Przemysław Jedlecki to największ dziennikarska SZMATA jaką znam, Ciekaw jestem kto i za ile polecił Mu napisanie tego tekstu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a uwaga językowa ;) IP: 212.244.180.* 19.10.02, 19:13 "Najemca za dzierżawę do miejskiej kasy wpływa co miesiąc ok. 7 tys. zł." Nie mówi się "wpływa" tylko "wlewa" (od "lewo" bo czy na prawo?, prawie!...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 11:05 Nie da się ukryć, że Jedlecki to pies na smyczy kogoś innego, a cały ten artykuł to stek bzdur, przekłamań i manipulacji. Już sam fakt jego terści - co go obchodzi co facet kupił i za ile od prywatnego właściciela. Może trzeba zacząć rozliczać Borońskiego z tego z aile kupił marchekwę na targu i czemu np. utargował do 1, 5 za kilogram a nie zapłacił 2 zł. Panie Jedlecki - jak już ma kogoś udpić bo ktoś Ci za to zapłacił to znajd przynajmniej w miarę wiarygodny temat, bo ten artykuł to taki stek bzdur że aż mi pana żal. To co pan pisze jest bardziej żałosne niż pan sam. Mógłbym pokazać tysiące niedociągnięć, ale nie ma sensu - to widać z daleka. A może pan się do tego ustosunkuje Panie Jedlecki co? Ale nie sądze aby starczyło Panu odwagi i w ogóle argumentów. Bo na d czym tu dyskutować. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.devs.futuro.pl 20.10.02, 13:35 Dlaczego "dziennikarz"??? Gazety zamiast opisywać rzeczywistość otaczającego nas świata zajmuje się jej kreowaniem??? Czyż takie postępowanie nie leży w opozycji do funkcji, którą winien pełnić dla społeczeństwa? Najwyrażniej p. Jedlecki nie bardzo pojmuje na czym powinna polegać jego praca i w mojej opinii jest tylko drobnym, zakompleksionym oraz niespełnionym "pismaczkiem", który nie docierając do prawdy żle wykonuje swą pracę wprowadzając w błąd (czyt. okłamując) obywateli naszego miasta! Doskonale obrazuje nam to jego nieuczciwość i niekompetencje w wykonywanym zawodzie! Cały ten artykuł poświęcony p. Borońskiemu jest niczym innym jak brudną przedwyborczą gierką! Jak bowiem można inaczej wytłumaczyć jego opublikowanie na tydzień przed wyborami? Tekścik ten jest stekiem bzdur i kłamstw wylanych na człowieka, który śmiem twierdzić jest jednym z najuczciwszych polityków jacy w krótkiej historii demokracji panstwa Polskiego pracowali dla dobra Katowic i jego mieszkańców. Jego zasługi dla nas nie podlegają dyskusji. Nawet politycy przeciwnych ugrupowań potwierdzają rzetelność jego pracy, co musi zmuszać do zastanowienia się nad prawdziwością (rzekomych) faktów opublikowanych w Gazecie! Życzę Katowicom i nam, jego mieszkańcom wielu takich uczciwych, rzetelnych oraz kompetentnych polityków samorządowych jak p. Boroński, którzy będą poprawiać jakość naszego życia w mieście. Negatywna kampania wyborcza często jest negatywnie przyjmowana przez społeczeństwo i niejednokrotnie przynosi skutek odwrotny od zamierzonego! Mam nadzieję, że wbrew staraniom Gazety Katowickiej cała ta sprawa przyczyni się do zwiększenia poparcia dla jego osoby oraz uzyskania przez niego dobrego wyniku wyborów. Negatywna kampania wyborcza często jest bowiem negatywnie przyjmowana przez społeczeństwo przynosząc skutek odwrotny od zamierzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Kim jest WB IP: *.um.katowice.pl 22.10.02, 10:38 Panie Boronski, skoro pisuje pan tutaj na forum sam do siebie o i sobie , to prosze przynajmniej sie przedstawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Panie Guest!!! IP: *.devs.futuro.pl 22.10.02, 16:13 Panie Guest!!! A Pan to p. Jedlecki??? Musi być Pan bardzo naiwny sądząc że p. Boroński napisałby coś na tym forum! On sprawę tego bzdurnego artykułu zaprowadził do Sądu! A ja jestem zwykłym katowiczaninem, który bacznie obserwuje świat polityki nie tylko na szczeblu międzynarodowym, ale również tym lokalnym samorządowym! Obserwuję również działalność p. Borońskiego i stąd wiem że artykuł Gazety jest bzdurą! Zobaczymy jak się skończy postępowanie w sądzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 23.10.02, 14:34 Gość portalu: Wyborca napisał(a): > Dlaczego "dziennikarz"??? Gazety zamiast opisywać rzeczywistość > otaczającego nas świata zajmuje się jej kreowaniem??? Czyż takie > postępowanie nie leży w opozycji do funkcji, którą winien pełnić > dla społeczeństwa? Najwyrażniej p. Jedlecki nie bardzo pojmuje > na czym powinna polegać jego praca i w mojej opinii jest tylko > drobnym, zakompleksionym oraz niespełnionym "pismaczkiem", który > nie docierając do prawdy żle wykonuje swą pracę wprowadzając w > błąd (czyt. okłamując) obywateli naszego miasta! Doskonale > obrazuje nam to jego nieuczciwość i niekompetencje w wykonywanym > zawodzie! > Cały ten artykuł poświęcony p. Borońskiemu jest niczym innym jak > brudną przedwyborczą gierką! Jak bowiem można inaczej > wytłumaczyć jego opublikowanie na tydzień przed wyborami? > Tekścik ten jest stekiem bzdur i kłamstw wylanych na człowieka, > który śmiem twierdzić jest jednym z najuczciwszych polityków > jacy w krótkiej historii demokracji panstwa Polskiego pracowali > dla dobra Katowic i jego mieszkańców. Jego zasługi dla nas nie > podlegają dyskusji. Nawet politycy przeciwnych ugrupowań > potwierdzają rzetelność jego pracy, co musi zmuszać do > zastanowienia się nad prawdziwością (rzekomych) faktów > opublikowanych w Gazecie! > Życzę Katowicom i nam, jego mieszkańcom wielu takich uczciwych, > rzetelnych oraz kompetentnych polityków samorządowych jak p. > Boroński, którzy będą poprawiać jakość naszego życia w mieście. > Negatywna kampania wyborcza często jest negatywnie przyjmowana > przez społeczeństwo i niejednokrotnie przynosi skutek odwrotny > od zamierzonego! Mam nadzieję, że wbrew staraniom Gazety > Katowickiej cała ta sprawa przyczyni się do zwiększenia poparcia > dla jego osoby oraz uzyskania przez niego dobrego wyniku > wyborów. Negatywna kampania wyborcza często jest bowiem > negatywnie przyjmowana przez społeczeństwo przynosząc skutek > odwrotny od zamierzonego! Łubudubu, łubudubu, niech żyje nam prezes naszego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.devs.futuro.pl 20.10.02, 13:41 Dlaczego "dziennikarz"??? Gazety zamiast opisywać rzeczywistość otaczającego nas świata zajmuje się jej kreowaniem??? Czyż takie postępowanie nie leży w opozycji do funkcji, którą winien pełnić dla społeczeństwa? Najwyrażniej p. Jedlecki nie bardzo pojmuje na czym powinna polegać jego praca i w mojej opinii jest tylko drobnym, zakompleksionym oraz niespełnionym "pismaczkiem", który nie docierając do prawdy żle wykonuje swą pracę wprowadzając w błąd (czyt. okłamując) obywateli naszego miasta! Doskonale obrazuje nam to jego nieuczciwość i niekompetencje w wykonywanym zawodzie! Cały ten artykuł poświęcony p. Borońskiemu jest niczym innym jak brudną przedwyborczą gierką! Jak bowiem można inaczej wytłumaczyć jego opublikowanie na tydzień przed wyborami? Tekścik ten jest stekiem bzdur i kłamstw wylanych na człowieka, który śmiem twierdzić jest jednym z najuczciwszych polityków jacy w krótkiej historii demokracji panstwa Polskiego pracowali dla dobra Katowic i jego mieszkańców. Jego zasługi dla nas nie podlegają dyskusji. Nawet politycy przeciwnych ugrupowań potwierdzają rzetelność jego pracy, co musi zmuszać do zastanowienia się nad prawdziwością (rzekomych) faktów opublikowanych w Gazecie! Życzę Katowicom i nam, jego mieszkańcom wielu takich uczciwych, rzetelnych oraz kompetentnych polityków samorządowych jak p. Boroński, którzy będą poprawiać jakość naszego życia w mieście. Negatywna kampania wyborcza często jest negatywnie przyjmowana przez społeczeństwo i niejednokrotnie przynosi skutek odwrotny od zamierzonego! Wierzę, że wbrew staraniom Gazety Katowickiej jej publikacja w ostatecznym rozrachunku przyczyni się do zwiększenia poparcia dla jego osoby oraz uzyskania przez niego dobrego wyniku wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 14:16 A ja Panu zwyczajnie dziękuję! Żeby dostrzec w Osobie Pana Borońskiego człowieka obłudnego i pazernego, nie trzeba się sugerować takimi artykułami. Przykłady można mnożyć chociażby z "życia parafialnego". dziś po mszy otrzymaliśmy ulotki "rekalmujące" Jego Osobę wraz ze sprostowaniem Pańskiego atrykułu - i to jest dopiero gra przedwyborcza! z poważaniem Czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Panie Czytelniku!!! IP: *.devs.futuro.pl 20.10.02, 15:45 Panie Czytelniku!!! Po pierwsze dziś po mszy rozdawano ulotki także innych kandydatów!!! Nie wiem czemu Pan tego niezauważył! Cały mur wokół kościoła jest obklejony ulotkami i to wcale nie pana Borońskiego!!! A po drugie argumentacja przez Pana przedstawiona jest bezsensowna i nielogiczna!!! Rozdawanie ulotek to nie jest przykład pazerności czy obłudy!!! A jeśli Pan nie wie to jest jednym z normalnych elementów kampanii wyborczej a nie żadnej gry przedwyborczej! Skąd takie teorie??? Polecam się douczyć o prowadzeniu kampanii wyborczej a potem wygłaszać swe opinie!!!!!! Wyborca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Panie Czytelniku!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 20:42 na temat pana B. nawet nie warto dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alu Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 15:02 Jedlecki pisze na zlecenie Michala Lutego (UW), obecnego wiceprezydenta Katowic, ktory startuje w wyborach. Jedleckie to mlode, naiwne dziecko GW i napisze wszystko, aby miec hit. Rozwoj sytuacji przewiduje nastepny: Boronski oddaje sprawe do Sadu w trybie przyspieszonym, wynikajacym z ordynacji wyborczej, Gazeta Wyborcza przegrywa sprawe, bo ni ejest obronic swoich informacji w sadzie i przedstawic dowodow. Boronski wygrywa, zada odszkodowania, a jedlecki leci na ryj z redkacji. Alu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 16:53 A alu już dawno wyleciał na ryj ciekawe tylko z ktorej redakcji z Ziewnika czy Turnbiny a może z walecznego Gonca ??? Kochany nie pisze sie rzeczy bez pokrycia jesli myslisz ze Jedlecki nie ma kwitow na Boronskiego to zrownujesz go z samym sobą A takim palantem to on raczej nie jest buzki dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 17:28 To Cię zmartwię panie iksi, bo z tego co ja wiem, to sprawa jutro znajdzie się w sądzie. Pan Jedlecki może się troszkę zdziwić jak dostanie jutro zawiadomienie ale takie życie. A ustawa wyborcza przewiduje, że sprawa ma być rozwiązana w 48 godzin. I jeśli gazeta jest uczcziwa, to już teraz powinna dla utrzymania honoru wyrzucić Jedleckiego, bo przegraną ma pewną. Aczkolwiek coś mi się wydaje, że jego "bohaterstwo" i "rzetelność dziennikarska" nie pozwolą mu na napisanie o tym w Gazecia. A kwity nie istnieją i wiem o tym nawet nie znając Borońskiego dobrze. Ale skoro iksi jesteś taki przekonany co do ich istnienia to może je udostępnij. No chyba, że je spreparujesz ( albo poleć to Jedleckiemu bo w tym to on jest dobry)co zważywszy na Twój ostatni wpis, jest możliwe. A jeśli jesteś taki pewny nieuczciwości Borońskiego to z otrzymanej dzisiaj ulotki wynika, że możesz się z nim spotkać w czwartke między 12 a 17 na Staromiejskiej. No proszę - powiedz mu prosto w twarz co myślisz. Obawiam się jednak, że na to nie starczyłoby Ci odwagi. No powtórz to o kwitach - tylko czy można tak kłamać w żywe oczy. Mam nadzieję Panie Jedlecki, że szybko zasili pan grono bezrobotnych, no w tym momencie akurat skok wskaźnika mnie nie zmartwi. A do tego jest wielu ludzi, którzy wykonają swoją misję dziennikarską o wiele lepiej. I to właśnie przez takich jak on, ludzie nie ufają dziennikarzem. I jak tu się nie dziwić - ja też przestaję wierzyć. A tak w ogóle - może da się gdzieś zaprenumerować Wyborczą, ale np. dodatkiem Gdańskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 19:17 Tak, tak, tak a świstak siedzi i zawija Boronski śmierdzi wszyscy to czujemy czas przewietrzyc ten śmietnik jakim pod jego rzadami staly sie KAtowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: 213.25.39.* 20.10.02, 18:54 na tle innych " postaci " z tzw. wierchuszki to nie jest tak żle. Pan " redaktor " Jedlecki już wiele osób ozdabiał, szczególnie uwielbia Straż Miejską. Tylko zawsze chowa się za relacjami innych osób nie badając ich stronniczości. Dziennikarz to ? Nie, zwykły brukowy pismak nie wiedzieć dlaczego drukowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapidor [...] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poke Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 19:47 Bopronski dzis przegral z Gazetą w sądzie a taki byl pewien swego czyli argumenty mial do dupy pewnie teraz powie ze przkupili sedzeigo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 19:57 Widzę, że wykazujesz się zwykłą niewiedzą. A więc uświadomię Cię. Borońskie nie przegrał dlatego, że nie obronił się, tylko dlatego, ponieważ nawet nie doszło do rozpatrzenia merytorycznego sprawy. Po prostu okazało się że artykuł ten nie jest elementem żadnej kampani wyborczej, że nie jest on elementem propagadny. A więc nie podlega on art. 72 i nei można go rozpatrywać w trybie wyborczy. Tak więc wniosek zostałoddalony z przyczyn formalnych ot co. Ale jeśli artykuły w gazetach nei są elemnatmi kampanii wyborczej, to co to jest propaganadą i kampanią wyborczą. To wszystko jest chore. Oczywiście można wytoczyć pozew cywilny - ale po co on komu, skoro wedrykt będzie za rok. To może jutro pan Jedlecki napisze że Boroński zgwałcił 12 latkę w bramie. I co? Oczywiście prasa nie jest bezkarna - absolutnie nie. Można wytoczyć cywilny pozew (ironia). Ale tryb rozptarywania sprawy w trybie wyborczym tutaj nie ma zastosowania, bo prawo prasowe daje prawo gazecie pisaniu o takich rzeczach i to bynajmniej nie jest gra wyborczo-polityczna. I kogo to obchodzi, że wyrok byłby w takiej sprawie za rok, a teraz wyborcy pójdą zagłosować i nie zagłosują na Borońskiego, bo ten zgwałcił dziewczynkę.Ten werdykt i oddalenie sprawy jest kolejnym przykładem na choer prawo sądowe w Polsce i fakt, że mediom wolno wszystko. I co - taki mierny pismak jakim jest Jedlecki (choć to i tak bzyt pochlebne słowa) jest chroniony, a kandydat nei jest chroniony. Coś tu jest nei tak. A jutro w wyborczeje pewnie będzie artykuł pod tytułem "Boroński przegrał" w którym będą pisali że nie udało się Borońskiemu dowieść swojej niewinności, pomimo że pozew został oddalony z przyczyn formalnych i urzędowych. Ale o tym pewnie się już nie wspomni. I będzie to koljeny przykład na manipulację. A więc jeden z drugim zastanów się zanim coś napiszesz, bo piszecie takie bzdury czasem choć nic nie wiecie. Nawet nie potraficie przeprowadzić rzeczowej dyskusji. Ja na razie wzystkie wypowiedzi antyBorońskie to stek wyzwisk niczym nie popartych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poke Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 21:43 efrem, a może panie Wojciechu - ale z pana palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 16:50 Wojciecgem Borońskim zapewniam Cię że nie jestem, a Ty tylko potwierdasz moją opinię, że jakoś chyba nie macie żadnych dowodów na to co piszecie. No proszę - już uciekasz się do wyzwisk. Ja podałem Ci dokładnie jak wygląda wyrok i jaka jest dokładnie jego treść. No to może Ty poprzyj swoje palantowanie również czymś konkretnym. Bo w tym momencie to Ty wychodzisz na palanta (najdelikatniej mówiąc, używając Twojego języka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poke Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 21:46 Szanowny palancie o ile ja wiem to p. Boronski nie ma zadnych argumentow do obrony i dlatego sad oddalil jego pozew i wynik sprawy cywilnej bedzie taki sam jak i tej Wielu w tym kraju mowilo "to nieprawda co o meni pisza" ale to nie wystarczy na żdaen z zarzutow boronski nie potrafi odpowiedzieć i to dla mnie dowod jego winy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.devs.futuro.pl 23.10.02, 22:54 Panie Poke! Z czym do ludzi???? Jeśli ktoś nie rozumie podstawowych pojęć z jakiejś dziedziny to niech lepiej siedzi cicho i swe głupie teorie zostawi dla siebie! Pan Boroński sprawy nie przegrał ani Gazeta jej nie wygrała! Do rozprawy nie doszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumie Pan po polsku?? Jak mógł przegrać skoro sprawy nie było????? Z tego co się dowiedziałem w tej sprawie to pozew został odrzucony z przyczyn formalnych! A skąd Pan wie że p. Boroński nie ma się czym bronić? Ja uważam odwrotnie to Gazeta nie ma żadnych na niego dowodów! Bo w artykule nie ma żadnych dowodów! Kamienicę kupił za ile kupił! Jest powód żeby się go czepiać? NIE! To sprzedający ustalił cenę! Znajomość "Simona"??? A kto go z kręgów polityki czy dziennikarstwa nie znał? Czy teraz trzeba każdą osobę w tym mieście brać na tapetę dlatego że lubi pizzę albo lody z "Zielonego Oczka"? Przeciez to brzmi bzdurnie! Niestety dzięki ludziom rozumującym podobnie jak Pan ten kraj szybko na prostą nie wyjdzie! Nad czym jako młody człowiek, który wiele lat w tym kraju ma jeszcze przed sobą bardzo ubolewam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poke Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 23:21 a czy ktos mu cos zarzuca ? niech sobie kupuje kamienice za grosze iech sie kumpluje z mafia i simonem kto mu broni ? kto broni o tym pisać ? Tyle ze jeszcze w niedizele Boronski byl pewienze JEdleckiego zje a we wtroek okazalo sie ze jest na to za maly i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.devs.futuro.pl 23.10.02, 23:47 Za mały?? Ty człowieku niczego już chyba nie zrozumiesz!!!!!!!!!!!!!!!! Szczere wyrazy współczucia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poke Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 23:30 Łukaszu Boroński czy jak ci tam facet który brponi się tekstami typu antykatolicka gazeta atakuje mnie katolika jest politycznym krasnoludkiem powinno go sie zdeptać albo wyslaćdo lisiej nory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapidor DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:10 Szanowna Redakcjo, byc moze moja ostatnia wypowiedz pisana byla pod wplywem ogolnego oburzenia na to co dzieje sie w polskim zyciu publicznym i charakteryzowal ja pewien ladunek negatywnych emocji. Ale chcialbym dowiedziec sie w jaki sposob naruszylem regulamin. Z gory przepraszam za powstala sytuacje Z powazaniem trapidor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 00:54 Jak mozna ganic czlowieka za wypowiedz napisana na podstawie waszego artykulu w GW???...smutne to, zenujace i zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 00:58 ...przeczytalem inne posty...jezu, tam to dopiero jest prawdziwe chamstwo, naruszenie regulaminu i brak podstawowych zasad kultury - co na to Redakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: trupek:* / 192.168.1.* 23.10.02, 01:06 Gość portalu: matrix napisał(a): > ...przeczytalem inne posty...jezu, tam to dopiero jest prawdziwe chamstwo, > naruszenie regulaminu i brak podstawowych zasad kultury - co na to Redakcja? REDAKCJA JUŻ POSZŁA SPAĆ. NIE ZAWRACAJ JEJ GŁOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrx Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 01:10 ...ale jak na tak powazna gazete jak GW powinna wykazac sie wieksza spostrzegawczoscia - radzilbnym szczegolowow przeczytac inne posty, rowniez w innych tematach i watkach - niestety, trzeba by duza ich czesc poprostu usunac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: trupek:* / 192.168.1.* 23.10.02, 01:25 Gość portalu: matrx napisał(a): > ...ale jak na tak powazna gazete jak GW powinna wykazac sie wieksza > spostrzegawczoscia - radzilbnym szczegolowow przeczytac inne posty, rowniez w > innych tematach i watkach - niestety, trzeba by duza ich czesc poprostu usunac. Za poważną gazetę nie wszyscy ją uważają .To jest gazeta jednej opcji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiech Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 07:16 W omawianym artykule najfajniejsze sa watki zwiazane z niejakim "Simonem" :))...nie ma to jak polytyka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 10:13 "zielone oczko" :))....wiemy, wiemy kto odwiedza te knajpke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: DO REDAKCJI(MODERATORA) FORUM 23.10.02, 10:24 Gość portalu: trapidor napisał(a): > Ale chcialbym dowiedziec > sie w jaki sposob naruszylem regulamin. Z gory przepraszam za powstala sytuacje > Z powazaniem > trapidor W ocenzurowanej wypowiedzi pojawił się poważny zarzut natury kryminalnej, nie poparty żadnymi dowodami. Z poważaniem Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borońscy M. i W. Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 13:28 REDAKTOROWI JEDLEWSKIEMU ORAZ WSZYSTKIM OSOBOM Z NIM ZWIĄZANYM WYRZĄDZONE ZŁO Z CAŁEGO SERCA PRZEBACZAMY W IMIĘ JEZUSA CHRYSTUSA MARIA I WOJCIECH BOROŃSCY Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 23.10.02, 14:46 Gość portalu: Borońscy M. i W. napisał(a): > REDAKTOROWI JEDLEWSKIEMU ORAZ WSZYSTKIM OSOBOM Z NIM ZWIĄZANYM WYRZĄDZONE ZŁO Z > > CAŁEGO SERCA PRZEBACZAMY W IMIĘ JEZUSA CHRYSTUSA > MARIA I WOJCIECH BOROŃSCY Można odnieść wrażenie że imię Jezusa Chrystusa kupują Państwo na przecenie tak jak kamienicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapidor Do Redakcji - wyjasnienie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 16:49 Rozumiem i jeszcze raz przepraszam za powstala, nieprzyjemna sytuacje. Mam nadzieje, ze nie zostanie mi w zaden sposob ograniczony dostep do forum na gazeta.pl. Z powazaniem trapidor Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Do Redakcji - wyjasnienie 24.10.02, 09:16 Gość portalu: trapidor napisał(a): > Mam nadzieje, ze nie zostanie mi w zaden sposob ograniczony dostep do forum Nie zostanie Grab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 16:55 Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz. I radzę Ci nie wyśmiewać się z tematyki religijnej i z tego co robią Borońscy, bo podejrzewam, że trudno by Ci było się na takie coś zdobyć. A więc nie pisz byle czego dla samego pisania, bo czasem możesz przestać obrażać ludzi a zacząć łamać ogólnoludzkei prawa - jakim z pewnością jest np. poszanowanie dla religi. Nie Tobie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 24.10.02, 09:03 Gość portalu: efrem napisał(a): > Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz. I radzę Ci nie wyśmiewać się z tematyki > > religijnej i z tego co robią Borońscy, bo podejrzewam, że trudno by Ci było się > > na takie coś zdobyć. A więc nie pisz byle czego dla samego pisania, bo czasem > możesz przestać obrażać ludzi a zacząć łamać ogólnoludzkei prawa - jakim z > pewnością jest np. poszanowanie dla religi. Nie Tobie oceniać. To co wygadują Borońscy i ty, kolego(?) Ogólnoludzki, przedstawiono w słynnym przeboju Genesis "Jesus He Knows Me". To o obłudnym kaznodziei. By the way: jak chcesz wyrazić szacunek dla Religi, pisz nazwisko dużą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efrem Re: Kim jest Wojciech Boroński? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 16:28 no coment Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 24.10.02, 16:30 Gość portalu: efrem napisał(a): > no coment Cement? Chyba beton. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Kim jest Wojciech Boroński? 24.10.02, 12:12 Największą kpiną z religii i z Jezusa Chrystusa jest wycieranie sobie Nim gęby przez ludzi takich jak Boroński i cała klika Uszoka. Jak Kościół chce utrzymać swój autorytet popierając ludzi tego pokroju? Jako katolikowi jest mi po prostu wstyd, a jako katowiczanin jestem oburzony. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 24.10.02, 12:22 slezan napisał: > Największą kpiną z religii i z Jezusa Chrystusa jest wycieranie sobie Nim gęby > przez ludzi takich jak Boroński i cała klika Uszoka. Jak Kościół chce utrzymać > swój autorytet popierając ludzi tego pokroju? Jako katolikowi jest mi po prostu > > wstyd, a jako katowiczanin jestem oburzony. No słusznie, tym bardziej że oczywiście mówisz to bez jakiegokolwiek związku z kampanią wyborczą, RAŚiolu? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Kim jest Wojciech Boroński? 27.10.02, 16:29 un1 napisał: > slezan napisał: > > > Największą kpiną z religii i z Jezusa Chrystusa jest wycieranie sobie Nim > gęby > > przez ludzi takich jak Boroński i cała klika Uszoka. Jak Kościół chce > utrzymać > > swój autorytet popierając ludzi tego pokroju? Jako katolikowi jest mi po > prostu > > > > wstyd, a jako katowiczanin jestem oburzony. > > No słusznie, tym bardziej że oczywiście mówisz to bez jakiegokolwiek związku z > kampanią wyborczą, RAŚiolu? Jak najbardziej w związku z kampanią - i jestem w stanie się założyć, że sitwa Uszoka wybory w Katowicach wygra, a Boroński znowu zasiądzie w radzie. Wstyd dla miasta przez następne cztery lata, nie uważasz "prawdziwku"? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Kim jest Wojciech Boroński? 28.10.02, 12:28 slezan napisał: > un1 napisał: > > > slezan napisał: > > > > > Największą kpiną z religii i z Jezusa Chrystusa jest wycieranie sobie > Nim > > gęby > > > przez ludzi takich jak Boroński i cała klika Uszoka. Jak Kościół chce > > > utrzymać > > > swój autorytet popierając ludzi tego pokroju? Jako katolikowi jest mi > po > > prostu > > > > > > wstyd, a jako katowiczanin jestem oburzony. > > > > No słusznie, tym bardziej że oczywiście mówisz to bez jakiegokolwiek związ > ku > z > > kampanią wyborczą, RAŚiolu? > > > Jak najbardziej w związku z kampanią - i jestem w stanie się założyć, że sitwa > Uszoka wybory w Katowicach wygra, a Boroński znowu zasiądzie w radzie. Wstyd > dla miasta przez następne cztery lata, nie uważasz "prawdziwku"? Nie wiem kto prawdziwek i czym się cechuje. Przypuszczam, że wyniki mogą być takie jak mówisz ale gdyby, jak mówisz, był to rezultat sitwiarstwa i obłudy, znaczyłoby to że brzydko myślisz o wyborcach. Tylko dlatego że - prawdopodobnie - nie wybrali ciebie i twoich. Lady Pank: "Hip hip i hurra hurra, my tak, cała reszta zła...". Taka to slezanowa wizja świata? Summa summarum, moje zdanie o Uszoku i Borońskim (Bilniku, Sośnierzu...)jest takie jak twoje, ale ja nie kandyduję. Oni źli, ale to nie dlatego że twoi dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kania A miało być DO SĄDU !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 21:45 Proszę nie wymiękać i iść do sądu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kania SITWA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 21:48 Głosujcie na kwiat inteligencji śląskiej: 1. USZOK 2. LUTY 3. BUSZMAN O kimś zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś