Gość: duch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:31 Ten stuletni koniak coś tani.Pewnie podrobiony.Na Tajwanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadek Pasaż handlowy w katowickim Skarbku już otwarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:32 Ten stuletni koniak cosik za tani.Pewnie podrobiony na Tajwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: Pasaż handlowy w katowickim Skarbku już otwar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:52 Ten stuletni koniak to Richard Hennessy i rzeczywiście tani bo przed wejściem do Unii kosztował ~12000 pln. A poza tym to nie do końca prawda, że ma 100 lat. Najstarszy składnik (uzyskanie określonego smaku polega na mieszaniu różnych koniaków) ma około 200 lat... reszta może być oczywiście młodsza 100 albo 50 lat. Na tajwanie możesz kupić Dziadku co najwyżej niezłą elektronikę... koniaki generalnie tam się pija nie produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Drożyzna, jak cholera! Wiadomo - Społem IP: 213.227.80.* 22.12.05, 07:58 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 "Społem" 22.12.05, 15:20 "Społem" zawsze mi się kojarzy z drożyzną, ale nie tylko. Trochę też zalatuje komunistycznym wyglądem i praktykami. Widać już nie mogą nadgonić innych sieci ze swoimi cenami na zwykłe towary, to zrobili delikatesy, gdzie te ich narzuty, których oczywiście obniżyć nie mogą, i tak zakamufluje słona cena z góry przypisana do tych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś