peterp 02.01.06, 13:15 Ciekaw jestem ile nas, odbiorców energii elektrycznej, kosztują życzenia od Vattenfall /GZE/?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz przecież to prywatna firma 02.01.06, 14:13 peterp napisał: > Ciekaw jestem ile nas, odbiorców energii elektrycznej, kosztują życzenia od > Vattenfall /GZE/?! Przecież to prywatna firma. Co cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: przecież to prywatna firma 02.01.06, 15:45 Prywatna firma której płacimy prywatne pieniądze za prąd a teraz również za życzenia dla nas samych. Odpowiedz Link Zgłoś
peterp Re: przecież to prywatna firma 02.01.06, 16:45 Prywatna firma, która za moje pieniądze wysyła do mnie niechciane życzenia. Z utęsknieniem czekam na uwolnienie rynku energii elektrycznej !! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: przecież to prywatna firma 02.01.06, 19:21 peterp napisał: > Prywatna firma, która za moje pieniądze wysyła do mnie niechciane życzenia. > Z utęsknieniem czekam na uwolnienie rynku energii elektrycznej !! Tak sie składa taz vatenfall (czy jak tam to piszemy) ma najtańsza energię w Polsce. A na banki czy sieci komórkowe też się wkurzasz że reklamy wykupują? A producenci piwa to już dramat - nawet mecze sponsorują. Bandyci Odpowiedz Link Zgłoś