Gość: roro68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 03:51 Dąbrowa Górnicza leży w województwie śląskim ale nie na Śląsku! Ludzie! Ja rozumiem, że Michtrix to ma być nowy, wspaniały świat. Ale nie wymyślajcie nowej geografii, please. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juta Zimno, bo trzęsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 06:33 Wszystko tłumaczą szkodami górniczymi..... to chyba najprostsze wytłumaczenie każdej awarii przez URZĘDNIKÓW!!!!!!!!!!!!! To onie nie wiedzą gdzie mieszkają i jak dostosować się do warunków w których się mieszka???????? Drogi się psują bo szkody, rury się psują bo szkody, domy się psują bo szkody..... a mnie to SZKODA GADAĆ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Zimno, bo trzęsie 19.01.06, 15:43 > i jak dostosować się do warunków w których się mieszka???????? Drogi się psują > bo szkody, rury się psują bo szkody, domy się psują bo szkody..... ==================== Oczywiście że szkody górnicze są główną przyczyną awrii w sieci drogowej, instalacjach ciepłowniczych,gazowych i innych. Szkody górnicze są również przyczyną uszakodzeń w budynkach. Kopalnie potrafią wszystko zepsuć, tam panuje w dalszym ciągu system gospodarki rabunkowej i braku odpowiedzialności za wyrządzane szkody. Bedzie się tak to długo działo, dopuki kopalnie nie zostaną sprywatyzowane, bo komu chce się prowadzić gospodarkę racjonalną w przedsiębiorstwie panstwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Zimno, bo trzęsie IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.06, 08:21 Nie tylko szkody górnicze, w wyniku rabunkowej gospodarki węglem ale przede wszystkim zła jakość robót w komunistycznym PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Zimno, bo trzęsie 19.01.06, 09:16 nie przesadzajcie, na Manhattanie nie było tak źle. Miałam w odwodzie grzejnik elektryczny, ale już po 9 wieczorem kaloryfery były gorące :-) A w dzień mialam w mieszkaniu 18-19 stopni, tyle, co inni w ogrzewanych mieszkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuhr do tej geograficznej analfabetki IP: *.kapelusz.pl / 194.126.164.* 19.01.06, 17:42 geograficzna z tej Anny Malinowskiej proponuje kupic Atlas Polski przeznaczony do szkol podstawowych i zapoznac sie krainami geograficznymi Polski...pewie ta kobieta ma wyzsze wyksztalcenie poprzedzone pewnei wyksztalceniem ogolnym....ale jak widac nie oznacza to ze zna swoj kraj potem dochodzi do sytuacji ze urzednicy myla chorzow z gorzowem ja tez czasem gadam glupoty ale moje slowa nei sa kierowane do tysiecy czytelnikow - a juz napewno nei biore za to pieniedzy... wsyd! Odpowiedz Link Zgłoś