Gość: Telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:25 Nawet nie uszanuja okresu załoby i takiej tragedii.Panie Solorz nie masz Pan za grosz szacunku dla okresu żałoby narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwizdun Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:30 Oglądałem i również uwazam ,że Solorz przegiął pałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:01 Ale pieniądze z emisji tych reklam przekazane zostaną najbardziej poszkodowanym w tragedii -pół miliona złotych. Było to dziś mówione. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 To nie do końca tak! 31.01.06, 20:02 Cały dochód z dzisiejszych i jutrzejszych reklam zostanie przeznaczony na rzecz ofiar katastrofy w Katowicach. To w sumie 0,5 mln złotych. Nikt nie powiedział, że w okresie załoby reklam nie można wyemitować. To jest decyzja stacji. Po prostu inaczej tę sprawę rozwiązali. Nie wiem czy lepiej, ale w sumie zamiast zwracania tych pieniędzy reklamodawcom, pójdą one do ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Radomia Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:07 Cieszę się, że puścili te reklamy. Pieniądze dla pokrzywdzonych są ważniejsze niż moje odczucia. Żałobę to ja mam w sercu a reklamy nie mają z nią nic wspólnego. Brawo Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azok Dąbrowa Górn. Re: "CZARNA POLEWKA" IP: *.telpol.net.pl 01.02.06, 12:20 Propaganda PAP, WYBIÓRCZEJ, POLSATU a ponad wszystko TVN24 przechodzi już najwyższy stopień zgorszenia sposobem informacji i ogłupiania społeczeństwa polskiego. Wykorzystywanie tragedii do celów niegodnych oburza i tylko potwierdza przekonanie, jaką miała być władza Pod rządami liberałów. Tvn24 przerasta samego Jana Rema i jego kolegę z koszernej Gazety. Senator Niesiołowski gość Magdy Sakowskiejz tvn24 daje świadectwo różowej POlewki, która potrafi każdego znieważyć i „opluć” dosłownie włącznie z mikrofonem. Drodzy politycy, czas na „CZARNĄ POLEWKĘ” dla nie polskich mediów by zrozumieli, że są nie mile widziane i słyszane w naszych domach. Odpowiedz Link Zgłoś