Dodaj do ulubionych

Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skandal!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:25
Nawet nie uszanuja okresu załoby i takiej tragedii.Panie Solorz nie masz Pan
za grosz szacunku dla okresu żałoby narodowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gwizdun Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:30
      Oglądałem i również uwazam ,że Solorz przegiął pałę.
    • Gość: Ania Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:01
      Ale pieniądze z emisji tych reklam przekazane zostaną najbardziej poszkodowanym
      w tragedii -pół miliona złotych. Było to dziś mówione.
    • michal_82 To nie do końca tak! 31.01.06, 20:02
      Cały dochód z dzisiejszych i jutrzejszych reklam zostanie przeznaczony na rzecz
      ofiar katastrofy w Katowicach. To w sumie 0,5 mln złotych. Nikt nie powiedział,
      że w okresie załoby reklam nie można wyemitować. To jest decyzja stacji. Po
      prostu inaczej tę sprawę rozwiązali. Nie wiem czy lepiej, ale w sumie zamiast
      zwracania tych pieniędzy reklamodawcom, pójdą one do ofiar.
    • Gość: z Radomia Re: Prywatny Polsat emituje wesołe reklamy-skanda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:07
      Cieszę się, że puścili te reklamy. Pieniądze dla pokrzywdzonych są ważniejsze
      niż moje odczucia. Żałobę to ja mam w sercu a reklamy nie mają z nią nic
      wspólnego. Brawo Polsat!
      • Gość: azok Dąbrowa Górn. Re: "CZARNA POLEWKA" IP: *.telpol.net.pl 01.02.06, 12:20
        Propaganda PAP, WYBIÓRCZEJ, POLSATU a ponad wszystko TVN24 przechodzi już
        najwyższy stopień zgorszenia sposobem informacji i ogłupiania społeczeństwa
        polskiego.
        Wykorzystywanie tragedii do celów niegodnych oburza i tylko potwierdza
        przekonanie, jaką miała być władza Pod rządami liberałów. Tvn24 przerasta
        samego Jana Rema i jego kolegę z koszernej Gazety. Senator Niesiołowski gość
        Magdy Sakowskiejz tvn24 daje świadectwo różowej POlewki, która potrafi każdego
        znieważyć i „opluć” dosłownie włącznie z mikrofonem. Drodzy politycy, czas
        na „CZARNĄ POLEWKĘ” dla nie polskich mediów by zrozumieli, że są nie mile
        widziane i słyszane w naszych domach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka