Dodaj do ulubionych

Lista przeciwników Polski

• Gość: mikołajki Re: Lista przeciwników Polski IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:36
      Mam nadzieję, że listę otworzy Roman Giertych i jego partia
    • Gość: tomek Re: Lista przeciwników Polski IP: *.ipt.aol.com 17.03.06, 15:36
      GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH
      GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH
      GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH GIERTYCH
      • alterpars a jesli uznam ze LPR to nawiedzeni debile to znajd 17.03.06, 15:38
        e sie na tej liscie????
        • mangold Hehe..juz klikneli "dodaj do ulubionych" :-D 17.03.06, 15:39
          alterpars napisał:

> e sie na tej liscie????
      • Gość: TOMEK michalski Re: Lista przeciwników Polski IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.07, 15:31
        ZABIĆ GIERTYCHA !!! naszczuć go kurą tomka i patryka giertych to świnia niszczy
        wszystko co dobre. może pójdziemy do szkoły z krawatami a na uroczystość to 5
        garniturów na raz bo 1 to za mało
    • areopag To jest chore jak ta partia. 17.03.06, 15:38
      Właśnie dlatego wyjechałem z Polski. Przeraża mnie debilizm takich polityków.
      Żyłem w tym kraju ponad 50 lat. Polska to piękny i bogaty kraj, ale wyjechałem
      z dziećmi, żeby mogły rozwijac się NORMALNIE.
      Postawa czołowych polityków utwierdza mnie coraz bardziej, ze uczyniłem
      słusznie. A na listę proponuję na samym początku wPiSanie Ludwika, Przemysława,
      Romana. Nad Andrzejem to można się jeszcze zastanowić. A potem całą reszte
      imbecyli politycznych.
      BO TO ONI SĄ FAKTYCZNYMI PRZECIWNIKAMI POLSKI.
      BOŻE CHROŃ POLSKĘ PRZED IMBECYLAMI.
      • bikeman ona jest zdrowa! to tylko wszyscy wokół chorują ;] 17.03.06, 15:42
    • nowakowskaalbina Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 15:43
      Musi się śpieszyć bo PiS juz zaczął
    • Gość: Kuba Re: Lista przeciwników Polski IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:45
      Jakimi kryteriami się kierują?Czy do przeciwników należy zaliczyć tych co byli w
      radach nadzorczych upadłych banków, i ograbili obywateli z oszczędności?Czy do
      nich zaliczycie tych co Polskę sprzedali w obce ręce, a także podzielili
      społeczeństwo na głodujących i sytych.?Przykład obiady w szkole gdzie dzieci
      dzielą na lepszych i gorszych, lepsi dostają obiad pełnowartościowy, a gorsi
      byle co.Tak tworzycie klimat do nienawići.Zabójstwo z wyrokiem 13 lat nie
      rekompensuje tego.
    • silesius Spadkobiercy komuny... LPR 17.03.06, 15:46
      "Na listę mają też trafić ci wszyscy, którzy kiedyś wyjechali z Polski do
      Niemiec, zrzekli się majątków, a teraz będą próbować je odzyskać. Dotyczy to
      bardzo wielu Ślązaków, których PRL-owskie władze zmusiły do wyjazdu i oddania
      polskiego majątku."

Majatek Slazakow nie byl polski, byl ich prywatny. Dopoki w Polsce nie zrozumie
      sie roznicy miedzy prywatnym a panstwowym, dopoty nie ma szans na dekomunizacje
      Polski - i zadne komisje lustracyjne nie pomoga.
    • Gość: el_bigos a pierwsza organizacja na tej liście to IP: 213.17.140.* 17.03.06, 15:47
      Młodzież Weszpolska
    • itziar Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 15:48
      A bojówki Młodzieży Wszechpolskiej, liczne, młode, agresywne, żądne krwi, tylko
      czekają... Będzie lista, będzie łatwiej rozpoznać wroga. Gotowość już jest.
    • r7778 Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 15:50
      Banda kretynów z LPR
    • Gość: japi widze analogie do organizacji zydowskich.. IP: 167.230.38.* 17.03.06, 15:51
      • rozterka47 Re: widze analogie do organizacji zydowskich.. 17.03.06, 16:09
        Mnie tez się tak skojarzyło, ale należy pamiętać, iż prześladowanie Żydów, to
        nie wymysł . Prześladowania Żydów są niezaprzeczalnym faktem od setek lat.
        Antysemityzm istnieje realnie.
        Założenia totalnej eksterminacji tego narodu przez faszystów , a także
        identyczne założenia Organizacji Wyzwolenia Palestyny nie są wymysłem i dają
        podstawę Żydom do obaw, nawet jeżeli postrzegamy je jako przesadne.

• Gość: zofey mmz Re: widze analogie do organizacji zydowskich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:41
          litości! przez jakich faszystów? przez nazistów. trzymajmy się faktów, bo to
          dość istotny "szczegół"...
    • Gość: marudząca Re:Lista przeciwników RP - niech w lustro spojrzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:56
      Pomysł czuć z daleka faszyzmem, małych ,wystraszonych , niedowartościowanych
      ludzi, którzy dostali swoje 5 minut.
      Mam nadzieję , że te 5 minut szybko się skończy.Jesteśmy postrzegani jako
      zacofana prowincja Europy, nikomu na nas nie zależy, a oni wrógów Polski
      szukają.To niech w lustro spojrzą !

Ale jak komu szczęścia ,miłości czy seksu w życiu brakuje, to wymyśla sobie
      pseudo-problemy którym może poświęcić nagromadzone , niepotrzebne nikomu emocje.
    • kinskyart Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 15:58
      Przybylski? Kolejny faszysta chce wprowadzać swoje porządki? Prawnik? Hmmm... Ja
      cię Przybylski przed sąd pozwę, bo ty łamiesz prawo polskie. Ty i tobie podobni
      mają swoje 15 minut, ale nie więcej tym razem, nie więcej.
      • Gość: To już było Re: Lista przeciwników Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:02
        Niemcy i Rosjanie przed wkroczeniem do Polski w 1939 roku mieli już podobne
        listy - wrogów Rzeszy i ZSRR. Efekty poznaliśmy ....Historia zatoczyła koło?
        Może już odrazu wprowadzić Ustawy Norymberskie i sprawdzalność przodków do 1700
        roku?
        Kto wówczas zostanie w tym Prywislanskom Kraje ? Lepper, Gertych ?
        Szlag by to....
        • rozterka47 Re:Lista przeciwników -a to polskie nazwiska są ? 17.03.06, 16:22
          Gość portalu: To już było napisał(a):

> Niemcy i Rosjanie przed wkroczeniem do Polski w 1939 roku mieli już podobne
          > listy - wrogów Rzeszy i ZSRR. Efekty poznaliśmy ....Historia zatoczyła koło?
          > Może już odrazu wprowadzić Ustawy Norymberskie i sprawdzalność przodków do
          1700

> Kto wówczas zostanie w tym Prywislanskom Kraje ? Lepper, Gertych ?
          > Szlag by to....

A Lepper i Giertych to polskie nazwiska?
    • Gość: antyss Liga szalencow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:59
      Czy te oszolomy nie zdaja sobie sprawy, ze nie zyja w Niemczech w latach 30-
      tych? Pzreciez to czysty nazism!
      • rozterka47 Re: Liga szalencow 17.03.06, 16:12
        Gość portalu: antyss napisał(a):

> Czy te oszolomy nie zdaja sobie sprawy, ze nie zyja w Niemczech w latach 30-
        > tych? Pzreciez to czysty nazism!

<b>Masz świętą rację</b>
        To chore jest.
        • wet3 Re: Liga szalencow 17.03.06, 16:25
          rozterka47 napisała:

> Gość portalu: antyss napisał(a):
          >
          > > Czy te oszolomy nie zdaja sobie sprawy, ze nie zyja w Niemczech w latach
          > 30-
          > > tych? Pzreciez to czysty nazism!
          >
          >
          > <b>Masz świętą rację</b>
          > To chore jest.

A czy Ty zdajesz sobie sprawe, ze nasze spoleczenstwo jest to dzis ZASMIECONE
          wszelkim barachlem roznej masci, bo niejakiemu geniuszowi Mazowieckiemu
          zachcialo sie wprowadzic w zycie gruba kreske? Obudz sie!
          • Gość: Marcin Re: Liga szalencow IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.06, 17:05
            Glupi jestes.Poczytaj moze cos zrozumiesz i nie bedziesz powtarzal bzdur.
            pl.wikipedia.org/wiki/Gruba_kreska
            • wet3 do marcina 17.03.06, 18:50
              Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Glupi jestes.Poczytaj moze cos zrozumiesz i nie bedziesz powtarzal bzdur.
              > pl.wikipedia.org/wiki/Gruba_kreska

Odpowiem ci jezykiem cywilizowanym. Dobrze powinienes wiedziec, ze caly bajzel
              mamy dzieki grubej kresce. Mozesz sobie myslec co chcesz, a krecha i tak
              ochronila wszystkich szubrawcow. Dopoki bedziemy ich miec miedzy soba, nie
              bedzie mowy o normalnym zyciu.
    • Gość: anglia Re: Lista przeciwników Polski IP: 195.195.237.* 17.03.06, 16:00
      Moja zona wymyslila swietne haslo dla LPR: "Pokaz mi swojego penisa, a powiem Ci
      kim jestes". Na szczescie jestesmy teraz w Anglii, wiec nie grozi mi ich czarna
      lista anty-Polakow. A moze grozi????
    • Gość: gośc portallu Lista przeciwników Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:00
      Proponuję dopisać do niej minimum 4 nazwiska:
      1) Roman Giertych
      2) Andrzej Lepper
      3) Jarosław i Lech Kaczyński
      oraz masa innych podobnych im popleczników...
    • Gość: klej Istnienie takiej listy przywroci niektorym rozum IP: *.car.michelin.com / 141.194.7.* 17.03.06, 16:01
      popieram
    • Gość: krzycho Problem w tym,że to LPR oslabia moją chęć utożsam IP: *.pap / 217.153.186.* 17.03.06, 16:03
      iania się z tym krajem. Takim Polakiem jak Giertych na pewno nie chcę być.

To Giertych szkodzi temu krajowi, więc to on nie jest patriotą, a jedynie
      estremistycznym oszołomem. Jego pierwszego trzeba by wciągnąć na listę osób
      szkodzących Polsce.
    • Gość: Olszanek Re: Lista przeciwników Polski IP: *.witnet.gda.pl / *.volta.net.pl 17.03.06, 16:06
      Nareszcie ktoś myśli o Polsce patriotycznie i nie nacjonalistycznie.Dosyc już
      poniewierania ojczyzną,miejmy podobny honor jak inne narody,reagujmy na plucie
      w twarz.
      • Gość: Sigma Re: Antypolska dzialalnosc LPR-u... IP: 129.81.192.* 17.03.06, 17:31
        Wlasnie! Niech wreszcie cala rodzina Giertychow oraz
        ich przyglupawi poplecznicy przestana pluc!!!
    • Gość: borewicz Re: Lista przeciwników Polski IP: 212.185.43.* 17.03.06, 16:06
      Mogą mnie cymbały zapisać!
    • Gość: vortex21 Ja jestem kandydatem na liste, prosze ... IP: *.server.ntli.net 17.03.06, 16:08
      ... podac link gdzie mozna sie zglosic. NIE jestem Katolikiem, to chyba wystarczy?
    • Gość: tadeusz Świry LPR-u IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 16:10
      Co oni mają jeszcze w zanadrzu ? Może jeszcze kary za niechlujnie zrobiony znak
      krzyża, a nóż satanista,
    • modulus Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 16:12
      Proponuje zaczac od samych czlonkow LPR wpiszecie sie sami i znikniecie i nie
      bedzie was i listy
      • block_buster POje.y i cieniasy. 17.03.06, 16:14
    • Gość: tadzik Re: Lista przeciwników Polski IP: *.tewa.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:14
      Pan prezydent
    • op.1 Re: Lista przeciwników Polski 17.03.06, 16:14
      Niech robią, w jakimś sensie spełniają swoją rolę. Unia będzie musiała zmienić
      podejście i traktowanie Polski, inaczej partie "propaństwowe" dojdą do władzy.
    • Gość: Helenka Gdzie jest ta lista? Chce sie zapisac. IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.03.06, 16:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka