Dodaj do ulubionych

A ja będę głosował na Samoobronę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:07
pRECZ Z PISEM GłOSUJCIE NA SAMOOBRONę
Obserwuj wątek
    • Gość: mas Re: A ja będę głosował na Samoobronę IP: *.94.120.245.cable.012.net.il 17.03.06, 22:59
      A to sobie głosuj !!!! Widocznie jesteś takim samym baranem jak ci z
      samoobrony !!!!
    • Gość: sam Re: A ja będę głosował na Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:43
      tylko samoobrona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: azok Dąbrowa Górn. Twoje prawo! IP: *.telpol.net.pl 18.03.06, 21:38
      Ja z kolei będę głosował na PiS i Tobie też proponuję, przyłącz się do nas,
      razem zmieciemy POSLaDki razem wzięte!!
      • europa130 Re: Twoje prawo! 18.03.06, 22:24
        A glosuj sobie zas....ny zaglebiaku na leppera i tych jego wiejskich
        matolow,razem z pisiorami,i pracuj za trzysta polski zlotych na miesiac
        brutto,i niedlugo trzasniesz kopytami o glebe,powodzenia pu.....ku.
      • Gość: Sikający w PiSuar Moje prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:01
        A ja leję na twój sracz, sorry PiSuar
    • Gość: van deer Re: A ja będę głosował na Samoobronę IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.03.06, 23:49
      A glosuj sobie na kogo chcesz, tylko ciekawe, ze jak przy urnach ankieterzy
      pytaja respondentow o oddany glos, nikt do ekstremy sie przyznac nie chce:)
      • Gość: Alfred Wolałbym z Lepperem zgubić niż z POpaprancem Tuski IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.03.06, 08:55
        znaleśc.
        W tymcały problem,że Samoobrona broni się przed agentami,złodziejami a to
        właśnie POpaprańcy zmieniający ciągle nazwy oszukują społeczeństwo.
        • Gość: jacek Re: Wolałbym z Lepperem zgubić niż z POpaprancem IP: *.pools.arcor-ip.net 19.03.06, 14:55
          Samoobrona jest cool.
          • Gość: student Re: Wolałbym z Lepperem zgubić niż z POpaprancem IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 20.03.06, 20:20
            Ja tez uważam ze Samoobrona jest niezła partią w porownaniu do kombinatorow z
            innych partii.W Samoobronie mówia wprost o co im chodzi a nie kombinują jak w
            innym partiach.Pozatym są bardzo sprawni politycznie.Jestem studentem wyższej
            szkoły i nie wstydze sie ze w wyborach zagłosowałem na Samoobrone.
            INNI JUZ BYLI.. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka