Dodaj do ulubionych

Na kogo bedziecie glosowac ????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:17
Bo ja na PIS, poniewaz awantury ktore sie tocza, sa wynikiem chorych ambicji
Tuska, ktory do tej pory nie moze pogodzic sie z porazka i ciagle podklada
klody,nie dajac im rzadzic ani sie wykazac.
Wszystkim, ktorzy mysla,ze jak PO dojdzie do wladzy bedzie lepiej,
oswiadczam, ze sa naiwni, no ale jest demokracja i kazdy glosuje na kogo chce.
W sumie kto by nie wygral, bedzie tak samo.Zadna partia nie gwarantuje
stabilizacji ani polepszenia bytu.A chyba o to,najbardziej nam wszystkim
chodzi.
No i na koniec czekam na opinie - na kogo bedziecie glosowac ?????
Obserwuj wątek
    • Gość: Sikający w PiSuar Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:43
      Napewno nie na PiS.
      Mam dość chorych ambicji kaczek i ich ksenofobii. Mam dość nieudolnego
      premiera, który tylko gada o rządzeniu a rządzić nie umie.
      Nareszcie się przyznali,że wygrać wybory umieli ale rządzić nie umieją.
      Wreszcie może sie otworzą oczy tym, którzy uwierzyli w ich obietnice a później
      zostali olani równym sikiem.
      Itd.
    • Gość: m824 na pewno NIE na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:50
      na pewno NIE na PiS.
      • Gość: śpikol Re: na pewno NIE na PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:58
        Stachóm sie ptasi rymy! :-)
    • Gość: babs I love PiS i Kaczyńskich. IP: *.elsat.net.pl 18.03.06, 23:48
      Tylko duren zagłosuje na kogokolwiek innego poza PiS, albo ślepy i głuchy. Nigdy
      jeszcze nie było tak wyraźnie widać kto jest kim w Polsce. Poza tym wiadomo
      również,że na POSLD głosują sami złodzieje i matacza,ze złodziejskiego
      układu.Niestety, ale taka jest prawda!!!!!!!
      • Gość: Sikający w PiSuar CHWD PiSowi i Kaczyńskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 00:56
        Elektorat PiS to są dopiero durnie i jełopy bezmózgowe. Trzeba mieć shit
        zamiast mózgu by głosować na kaczki z durnej paczki
      • Gość: _zdzich Re: I love PiS i Kaczyńskich. IP: 195.116.110.* 22.03.06, 10:53
        PiS juz pokazał co potrafi - banda neiujmiejętnych kretynów - tylko mówią - nic
        nie robią
      • Gość: Pobozny Re: I love PiS i Kaczyńskich. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 10:54
        Chyba tez jestes taki sam konus jak ci dwaj co chcieli ukrasc ksiezyc,calkowity
        brak mozgow(ty tez),jak mogli szczury za komuny studiowac za friko to trzymali
        mordy w kubel a teraz pluja na ten system(sluszny?)ale jak ktos ma miast
        mozgu,PISIA sperme to przeprszam,a glosuj sobie nawe na papieza i szerokiej
        drogi razem z twoim pis-em tylko uwazaj na zakrecie bo pierdykniesz w drzewo i
        bedziesz w niebie.Twoja sprawa kochac pis pe ...ly sa wszedzie.
        • Gość: gość Re: I love PiS i Kaczyńskich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:18
          Pobożny twój sposób wysławiania się mówi sam za siebie.
          Jesteś poprostu zakompleksiony,proponuję ci wizytę u psychiatry
          może nie jest jeszcze za pużno.Powodzenia.
    • Gość: korn Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.chello.pl 19.03.06, 10:33
      Wypowiedz czlowieka poslugujacego sie nickiem "babs" jest jedna z najmniej
      inteligentnych z jakimi sie w ostatnim tygodniu zetknalem na tym forum. Ta
      wypowiedz nie wywoluje sprzeciwo ino wspolczucie.

Z kolei autor watku napisal, ze awantury, ktore sie tocza sa wynikiem chorych
      ambicji Tuska. No wiec wypunktujmy:

1. KRRiTv miala zostac zlikwidowana, zgodnie z postulatami PiSu. Zamiast tego
      zagarneli oni ja dla siebie. Awantura o KRRiTv to oczywiscie wina Tuska.
      Rzeczywiscie logiczne.
      2. Awantura wokol niezaleznosci NBP, RPP i innych instytucji finansowych to
      oczywiscie chore ambicje Tuska. Inteligentny wniosek :)
      3. Awantura wokol sedziow i wymiaru sprawiedliwosci to jak najbardziej wina
      Tuska.
      4. Twierdzenie przez PiS, ze samorzad terytorialny oraz urzednicy sluzby
      cywilnej to skorupowane instytucje i osoby, to oczywisice wypadkowa chorych
      ambicji Tuska. Jak to dobrze posiadac mozg.
      5. Awantura o Trybunal Konstytucyjny, atak na Andrzeja Zolla - taaak, za tym
      wszystkim stoi Tusk.
      6. Klopoty z koalicjantami, ciagle grozenie wyborami - Tusk, jak ci nie wstyd!
      7. Wreszcie media. Atak na media na pewno zainicjowany zostal przez Tuska, albo
      Tusk poprzez swoje chore ambicje nie pozostawil PiSowi wyboru i PiS zaatakowac
      media po prostu musial.

Autor watku to rzeczywiscie bystrzak jakich malo. Nie jestem pewien czy osoby
      ponizej 10 roku zycia powinny sie wypowiadac publicznie na tematy polityczne,
      ale co mi tam.

• winadajcie Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? 19.03.06, 10:39
        a niech głosują jak chcą. d***kracja to ustrój najgorszy z najlepszych, czy
        najlepszy z najgorszych, jakoś tak to było,nie? :)

pozdrawiam PiSowców i POwiaków i Samoobrońców
    • kronopio77 do prostującej 20.03.06, 13:52
      1. Może sprecyzujesz, o jakie kłody Ci chodzi??? Każdy rząd musi się liczyć ze wzmożoną krytyką zarówno mediów, jak i opozycji, bo taka jest ich rola w normalnej demokracji.
      2. Jak na razie to ja widzę awantury między PiSem, LPR-em a Samoobroną, ale nie wiem - może mam inne gazety i inne programy w TV od Twoich...
      3. Co jeszcze musi mieć Kaczyński, żeby się wykazać??? Opozycję w więzieniach i jedną gazetę w stylu "Trybuny IVRP"???
      4. Jeżeli wygra PO będzie lepiej choćby dlatego, że będzie kulturalniej i bardziej kompetentnie, a to już coś. Jeśli odpowiada ci retoryka Kurskiego, Kaczyńskiego i Dorna, jeśli nie razi cię Lepper i Giertych na mównicy sejmowej, jeżeli cenisz sobie kompetencję Ziobry tudzież ministra edukacji, że o innych nie wspomnę, jeżeli nie widzisz psucia demokracji i zawłaszczania kraju przez chorego z urojenia małego człowieka, to świadczy to, niestety, tylko Twoim intelekcie o poczuciu przyzwoitości...
      • Gość: azok Dąbrowa Górn. A społeczeństwo widzi POpapranych POpulistów IP: *.telpol.net.pl 20.03.06, 15:02
        No, więc, czy to nie platfusy chcieli wsadzić swojaka do KRRiTV?
        Awantura o niezależność czyją, zachodnich potentatów bankowych jak doradza
        J.K.Bielecki, czy POLSKI BANK w POLSCE? A jak sądzicie, w urzędach miejskich,
        kto posiadł stołki, czy to nie POtomkowie komuny, skorumpowane urzędnicze hieny?
        Spór z min. Ziobro chyba najlepiej oddaje to, z czym Polska musi się zmierzyć w
        pierwszej kolejności, vi de wyro matka winna morderstwa dzieci a ojciec
        niewinny, MTK kolejnym przykładem!!! Media opanowane POpulistami i agenturą (vi
        de Jeneralski) przykład pięknej blondynki jak poddańczo prowadziła monolog tow.
        Balcerowicza patrząc mu prosto w oczy, jedynie min. Ziobro pokazał specjalną
        linię redaktorce jak należy spokojnie wysłuchiwać odpowiedzi na zadane pytania,
        BRAWO ZIOBRO!!! Rzeczywiście, trzeba mieć zlasowane wapno zamiast rozumu by nie
        widzieć, co tak boli i kogo??? A zacznie bolec jeszcze bardziej, tylko jak
        zaczną się sprawy sądowe rozliczające afery z udziałem kolesi POpapranych w
        układach mafijnych!!! Oj będzie boleć!!!
        • Gość: azok Dąbrowa Górn. Tylko PiS IP: *.telpol.net.pl 20.03.06, 15:08
          Zapomniałam dodać, tylko broniący układy jest przeciw zaprowadzeniu porządków w
          kraju postsowieckim. Głosowałam na Platformę a głosowała będę na PiS, TYLKO PiS!!!
          • Gość: thx Re: Tylko PiS IP: *.org 20.03.06, 17:29
            ja zagłosuje jak zawsze na Unię Polityki Realnej
            • Gość: lili Re: Tylko PiS IP: *.orange.pl 20.03.06, 21:18
              Ja też tylko na PIS.Tusk to rozrabiaka
          • Gość: tatun Re: Tylko PiS IP: *.jawman.pl / *.246.jawnet.pl 22.03.06, 13:32
            do azok\Proponuję Ci zagłosować na Partię Narodową Leszka Bubla,mentalność i
            kompetencje takie same jak u PIS,lecz zawoalowanie mniejsze
        • kronopio77 Re: A społeczeństwo widzi POpapranych POpulistów 21.03.06, 08:57
          Raczej: trzeba być paranoikiem niezgorszym od Jareczka o IQ=30, żeby wygadywać takie bzdury i przytaczać takie "argumenty" :)
          Jężeli PO są populistami, to kim są krzykacze z PiSu? :)
          "Spory" z ministrem Ziobro wywołuje sam Ziobro poełniając co chwilę "gafy" w stylu zatrudniania gorliwych pracowników byłego systemu. PiS sam sobie kręci stryczek swoją niekompetencją, arogancją i chamskimi wypowiedziami (Lepper w obecnym układzie jawi się jako prawdziwy salonowiec).
          Zresztą, szkoda pisać... Wielbicieli Kurskiego i tak żadne fakty nie przekonają (na ciemne sprawki PiSowców i tak pozostaną ślepi), nie mają nawet nic przeciwko temu, że ten wprost nazywa ich "ciemnym ludem". To się nazywa oddanie i ślepe posłuszeństwo :)
          • kronopio77 metody Ziobry 21.03.06, 10:03
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3203392.html
            Nic dodać, nic ująć. Doświdaczenie, kompetencje i uczciwość w jednym...
          • Gość: han(y)s Re: A społeczeństwo widzi POpapranych POpulistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:41
            Człowieku! To przecież prowokacja, przecież nie można być aż tak głupim(ale w Zagłebiu chyba tak)
            • Gość: azok Pamiętajmy-Slązacy i Zagłębiacy to nie wrogowie! IP: *.telpol.net.pl 21.03.06, 21:23
              Hanys odgrzewa stare kotlety i odpala z grubej rury. Czy tak trudno przyjąć do
              wiadomości, że zachowanie PO to destrukcja i oportunizm a nie opozycja i to
              powoduje odejście części elektoratu platformy deklarując poparcie PiS. <I TYLE
              > I jak wskazuje zachowanie części polityków wybory tak szybko nie będą a
              przekonanie moje sięga pewności, że przy urnach już nie będzie takiego cyrku jak
              z sondażami przedwyborczymi i kolejny raz PO nie pokona PiS i zobaczymy, co
              wtenczas zrobi resztka PO????
              • Gość: Sikający w PiSuar Bredzisz azok jak popaprany Pisuarowiec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:34
                ze zlasowanym móżgiem
        • Gość: meg Re: A społeczeństwo widzi POpapranych POpulistów IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 24.03.06, 10:27
          oto właśnie elektorat popierający PiSuary - pełen nienawiści plujący jadem pod
          płaszczykiem "patriotyzmu". Człowieku lecz się na nogi, bo na rozum już za
          późno. Idź do kościoła i módl sie o wybaczenie. Głupota nie boli, ale zrobi
          dużo złego - widać to po pierwszych miesiacach rządów dwóch braci
          mniejszych./wide kaczki-dziwaczki - kazio krzywousty/
        • Gość: x.ara Re: A społeczeństwo widzi POpapranych POpulistów IP: 193.239.62.* 26.03.06, 23:15
          > No, więc, czy to nie platfusy chcieli wsadzić swojaka do KRRiTV?
          *) A co mieli patrzeć jak PIS bierze wszystko, gdyby PIS rozwiązał KRRiTV jak
          obiecywał (wszak rządzi) nie było by problemu
          > Awantura o niezależność czyją, zachodnich potentatów bankowych jak doradza
          > J.K.Bielecki, czy POLSKI BANK w POLSCE?
          *) A skąd ten POLSKI bank ma mieć kapitał. Naprawdę POLSKIE są tylko banki
          spóldzielcze, a Ty w jakim banku masz konto?
          A jak sądzicie, w urzędach miejskich,
          > kto posiadł stołki, czy to nie POtomkowie komuny, skorumpowane urzędnicze hieny ?
          *) W urzędach miejskich rządzą ludzie, których ludzie w miastach sami sobie
          wybrali, ale oczywiście najlepiej tak: nie posłuchać, nie głosować, a jak
          głosować w mieście to na partię a nie na człowieka, a później najlepiej narzekać
          i zwalać wszystko na układy i spiski.

> Spór z min. Ziobro chyba najlepiej oddaje to, z czym Polska musi się zmierzyć
          w pierwszej kolejności, vi de wyro matka winna morderstwa dzieci a ojciec
          > niewinny, MTK kolejnym przykładem!!! Media opanowane POpulistami i agenturą
          >(vi de Jeneralski) przykład pięknej blondynki jak poddańczo prowadziła monolog
          > tow. Balcerowicza patrząc mu prosto w oczy, jedynie min. Ziobro pokazał
          > specjalną linię redaktorce jak należy spokojnie wysłuchiwać odpowiedzi na
          > zadane pytania,
          > BRAWO ZIOBRO!!! Rzeczywiście, trzeba mieć zlasowane wapno zamiast rozumu by nie
          > widzieć, co tak boli i kogo??? A zacznie bolec jeszcze bardziej, tylko jak
          > zaczną się sprawy sądowe rozliczające afery z udziałem kolesi POpapranych w
          > układach mafijnych!!! Oj będzie boleć!!!

A wracając do tematu nie będę głosować na parię która rwie się do władzy w kraju
          w którym jest tyle do zrobienia, tylko po to by dzielić, rozliczać i oskarżać,
          ewentualnie rozdawać pieniądze. Aaa i być świętszym od papieża, choć drugiego
          człowieka, który myśli inaczej zabiją bo jest inny.
          A co do głosowania, to jestem liberałem, ale nie w formie PO, (bo oni są tak
          liberalni jak PiS prawicowy) jak ktoś jest przeciw komunie to jest prawica, a
          jak się nie modli to liberał. Oczywiście Unia Polityki Realnej. Pozdrawaim
    • jasiole Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? 21.03.06, 23:00
      tiny.pl/msf2
    • Gość: tadeusz Kiszczak dlaczego kiedy mogłeś nie wystrzelałeś IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 21.03.06, 23:56
      ich do trzeciego pokolenia wstecz.
      Teraz nie musiałbym patrzeć na ten b...el.
      Jaruzelski i Kiszczak powinni dostać karę śmierci za to ,że oddali Polskę w
      ręce tych palantów.
      • roro68 Z czystym sumieniem zagłosuję na PiS 22.03.06, 02:52
        Jeśli teraz się nie uda, to za mojego życia POpaprańcy i POstkomuchy nie
        odpuszczą i jeszcze moje dzieci będą pracować na ich dzieci. A ja chciałbym
        tego moim dzieciom oszczędzić. Bo już moi rodzice i moi dziadkowie pracowali na
        ich rodziców i ich dziadków.
        • Gość: tatun Re: Z czystym sumieniem zagłosuję na PiS IP: *.jawman.pl / *.246.jawnet.pl 22.03.06, 13:18
          do roro68 \z reguły tak bywa że to głupi pracują na mądrych nie
          odwrotnie."Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądż pan głąb"
          • Gość: roro68 Re: Z czystym sumieniem zagłosuję na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:47
            W normalnym kraju i głupi i mądry pracują na siebie. Nie bądź pan cynikiem, bo
            to niemodne.
        • Gość: meg Re: Z czystym sumieniem zagłosuję na PiS IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 24.03.06, 10:38
          z tego wniosek, że rozum twój pomieszał ci się z g............ i dokładnie się
          zlasował
    • Gość: PEP Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:18
      Tylko jeszcze A.Lepper nam pozostal i SAMOOBRONA.
      • Gość: harc mistrz Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:54
        Wszystkie te, kurna, RP nieszczęścia,
        zaczęły się od BECIKOWEGO... poczęcia,
        zainicjowane przez p.Giertycha Romana,
        który z łoża, lewą nogą, wstał z rana.
        W sejmie - razem z PO głosował wiernie.

Warcholącego Mości Kotlinowskiego (v-cemarszałka Sejmu RP) nie wspomnę...
        (HKP)
        ...
        GDYBY CO, TO PONOWNIE NA P.I.S. ZAGŁOSUJĘ,
        BO CHCĘ NAPRAWY POLSKI - CZUWAM I CZUJĘ...
      • Gość: KOMUNISTA Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 10:31
        Chetnie bym zaglosowal na samoobrone,pod warunkiem ze ten opalony pigmej odda
        mi troche z forsy ktora wplacili ci ktorzy chcieli byc na listach
        wyborczych ,tej jednej z najuczciwszej partyjki.
    • Gość: heksa Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:11
      Ja też na PiS ale nie dlatego że popieram ich poglądy , albo zachwyca mnie ich
      nieudolnośc. PO jest mi bliższe, jeżeli idzie o program. Niestety nie ma u nas
      parti z wyrazistym i silnym liderem , ktory moglby byc gwarantem chocby
      czesciowego spelnienia wyborczych obietnic . Czekam na zmiane ordynacji
      wyborczej na taka jaka propouje PO tzn większościowej i okręgi jednomandatowe ,
      pewnie jeszcze sobie poczekam . wracając do powyższego to głosować na PiS będę
      wbrew swoim poglądom ale mam mężą górnika który za 2 lata idzie na emeryturę
      jeżeli nie zostanie zmienona ustawa . PiS utrzymuje taki stan rzeczy natomiast z
      Rokitą u władzy niestety bedzie robił pod ziemią do "70". Ja te 4 lata z
      pisiorkami wytrzymam .
      • Gość: Ripost Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.03.06, 10:36
        Ot i cala mentalnosc durnej baby ,abym tylko ja i moj mezus mial dobrze ,reszte
        mam gleboko w d.....e,prawdziwa PATRIOTKA,zyj dlugo z twoim ce....m.
        • Gość: nana Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: 193.239.62.* 26.03.06, 23:24
          O co Ci chodzi, przecież demokracja jest po to żeby ludziom żyło się lepiej (a
          jak ludzim jest lepiej to i państwo się rozwija). Więc jeśli większość będzie
          tak chciała... oza tym ludzie też się muszą nauczyć demokracji. 1.Głosujesz na
          tego, który ci ciś obieca, 2. Ta partia jest u władzy i widzi, że nie ma z czego
          realizować obietnic, 3. W następnych wyborach ludzie na nich nie głosują. Tym
          sposobem zostają u władzy te partie, które obiecują to co mogą zrealizować, aby
          ich wyborcom żyło się lepiej. Co dziwne Samoobrona już się tego nauczyła,
          natomiast wyborcy np. PiS są już tak sflustrowani , że nie wierzą że może być im
          lepiej więc niech przynajmniej innym będzie gorzej.
          A w temacie: Będę głosował na ludzi Janusza Korwina Mikke
    • Gość: meg Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 24.03.06, 10:35
      Jeszcze nie upadłam na głowę, żeby głosować na PiSuary, ich mniejsce jest we
      wiadomym przybytku, oby jak najwcześniej tam się znaleźli, albo jeszcze lepiej
      niech się skompromitują do reszty /to tylko kwestia czasu/ "Wielcy bracia" będą
      uciekać jak szczury z tonącego statku, ponieważ to są nawiedzeni awanturnicy
      nic sobą nie reprezentujący.
      • Gość: katowiczanin Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.orange.pl 25.03.06, 07:24
        najlepiej łosuj na korupcję i na tych co wszystko za bezcen sprzedali i
        rozkradli
        • Gość: olo Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: 193.239.62.* 26.03.06, 23:38
          IP: *.orange.pl
          Gość: katowiczanin 25.03.06, 07:24

najlepiej łosuj na korupcję i na tych co wszystko za bezcen sprzedali i
          rozkradli

No sprzedali np. TP Francuzom, a tacy goście jak ty nabijają im kabzę
          (IP:*.orange.pl), konto pewnie też w banku z zachodnim kapitałem, samochód,
          telewizor, lodówka itd też nie polskie, ale chcialo by się, żeby POLSKIE się
          rozwijało a kraj rósl w siłe
    • Gość: czasoprzestrzeń Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:46
      Dużo jadu w każdej wypowiedzi. Ciekawe kto i po co powołal takie forum. Może na
      podstawie IP, które pokazuje się przy niku, będą nas ścigać. A wiecie kto nas
      będzie ścigać? PO czy PiS? Nie czuję się wolna w tym kraju. Nie chce kolejnych
      wyborów, bo to nie są wybory lecz głosowanie. Do najwyższych władz
      ustawodawczych dostają się ludzie, którzy uzyskali marne kilka tysięcy głosów.
      Chcę wybierać ludzi odpowiedzialnych, chcę aby we władzach znaleźli się ludzie,
      którzy dostali największe poparcie społeczeństwa, a nie ludzie, którzy znajdują
      się na pierwszych miejsc list sporządzanych przez partie. Chcę rozwoju, a nie
      rozliczania. Z rozliczania kasy nam nie przybędzie. Chcę pokoju, a nie wiecznej
      kłótni. Polacy historycznie już wykazali, że nie potrafią rządzić się sami. Czy
      wiecie ilu naszych królów było wynajętych?
      • Gość: Patriota Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:28
        Po pierwsze taki scenariusz wyborczy zawdzięczamy SLD i PIERWSZEMU,bo wybory
        mogły być na wiosnę. Po drugie hasło PO ,,BęDZEMY DUMNI z Polski,,pan Tusk z
        kolesiami realizuje cały czas podkopując pod rządem,dlaczego działacze PO nie
        uszanują wli wyborców?.PO ma tzw.moralność Kalego tz.jak Kali ukraść krowę to OK
        a jak Kalemu ukradną to świństwo!.Dziewięć ministerstw to po przegranych
        wyborach dla PO za mało,chcieli władzy,mało tego o władzę absolutną posądzili
        PiS. Moim zdaniem PO iPiS powinni współrządzić dla dobra POLSKI!!!w takim
        stopniu jakim zaufaniem obdarzli ich wyborcy.Niestety interesy działaczy i ich
        ambicje gorą.Panie Tusk nie sztka wygrać sztuka przegrać z Klasą,nie jestem z
        PANA dumny.
        • Gość: bob Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: 62.233.231.* 26.03.06, 21:45
          PIS jest zaskoczony do dzisiaj wygranymi wyborami. Nie był przygotowany
          programowo do rządzenia. Poprosił o pomoc Gilowską i Religę. Rząd PIS
          przygotował liberalny program gospodarczy (jedyny skuteczny) i wie, że
          koalicjanci go nie poprą. PIS potrzebuje nowych wyborów by zmienić hasła
          programowe i obietnice. Dziś Kaczyński musi "odszczekać" kampanijne bzdety, dziś
          szuka dla prawdziwego programu PIS listka figowego. Mikt nie chce go dać. PIS
          jest dzisiaj nagi. Wszyscy czekają na prawdę o wyborczej kiełbasie. Najemnicy z
          PO pracują, a czekiści z PIS leczą kompleksy ostatnich 15 lat polując na
          przeciwników. PIS jest nielubiany, obraził bardzo wiele grup zawodowych, walczy
          nieczysto. PIS to nowożytni hunowie. Głosuję na PO.
        • Gość: patriota2 Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:41
          Człowieku piszesz tu że PO nie przyjeło 9 ministerstw - a co miało dać tylko
          pionki do sterowania na "szachownicy Kaczyńskich" najlepszy przyklad Zyta
          Gilowska i Religa co zostało z ich planów które głosili przd wyborami?. Diś
          gadają jednym głosem jak PiS gdzie ich godność przecież byli goracymi
          zwolennikami PO.
          • Gość: do patrioty2 Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:44

Generalnie wyborcy chcieli koalicji PO-PiS ale widać że PO niechce rządzić.
            Przyjęcie do rządu pani Gilowskiej i pana Religi jest wyrazem dorej woli
            a zarazem odrzuceniem argumentu że PiS zawłaszcza władzę.
            Osobiście bardzo szanuję ipoważam panią Gilowską za profesjonalizm.
            Więcej wiary i serdecznie pozdrawiam patriota.
      • ziut7 Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? 27.03.06, 11:06
        ha ha ha BROWO BRAWO TO nie pierwszy raz przepier...li. ten kraj.Tylko wybory
        wybory,a co ma z tego ma zwykły człowiek? NIC! idlatego na wybory nie ide.
    • Gość: slonzak Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.elsat.net.pl 24.03.06, 23:22
      Odpowiem przewrotnie - na dobry program jakiejś partii politycznej. Zobaczy się
      przed kampanią wyborczą. Raczej mam stałe preferenecje polityczne i głosuję na
      partie centrowe. No i oczywiście dużą rolę gra co dana partia zrobiła dla
      województwa śląskiego.
      W sprawie PiS, PO nie mam już słów. Staram się tego nie oglądać i nie zajmować
      stanowiska w tej sprawie. Zawsze jak ktoś ze znajomych porusza ten problem to
      ucinam od razu taką dyskusję.
    • Gość: gość 01 Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 17:55
      tylko PiS BO DOTRZYMUJą słowa i wiedzą co to Honor!
    • Gość: greg Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:49
      lllllll
    • Gość: Maxim Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:00
      Ja głosowałem przedtem na PIS, ale teraz jak by były wybory to głosuję na PO.
      PIS wkurza mnie strasznie z tym preferowaniem Radia Maryja . Nie nawidzę takiego
      czegoś. Tym sposobem za parę lat kościoły będą świecić pustkami bo takie coś co
      pokazuje PIS zniechęca ludzi do kościoła. Podobnie jest z przeznaczeniem
      pieniędzy na świątynię opatrzności. Tym to już w ogóle przegięli pałe ja nie
      życzę sobie by moje podatki szły na takie cele. Jak czują się ludzie, którzy
      muszą żebrać o pieniądze na leczenie siebie lub swoich najbliższych bo państwo
      im nie chce pomóc. Wstyd i hańba. Teraz tylko będę głosować na PO.
      • Gość: katowiczanin Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.orange.pl 26.03.06, 09:39
        a jak będzie rzadzic PO to da Ci wszystko. Tusk wspólnie z Niemcami.Przecież
        całą awanturę wszczęło PO.Zachowują się jak obrażona królewna,bo dostali za
        mało głosów. Uwazam,że dostali ich za dużo.Dziwi mnie tylko,że Ci członkowie PO
        na dole dają tak sobą manipulować, pewnie zastraszeni.a co za różnica Radio
        Maryja ,czy inne rozgłośnie? PiS powinien tylko zmienic Marcinkiewicza.
        • Gość: ślazak Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:23
          człowieku tyś chyba jest gorol (z kieleckiego lub z białostoczyzny)a nie
          katowiczanin jak się podpisujesz bo jak byś był ze Śląska tobyś znał trochę
          historni jak wygladalo naprawdę na terenach które należżżaly do rajchu i nie
          pisał takich bredni które rozpowszechnia Kurski i radio maryja. A co do PO to
          mają "goście" jakiś honor i nie liżą d.... ja LPR i Samoobrona i skaczą jak PiS
          pociaga za sznurki.
          • Gość: gość(do ślązaka) Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:02
            Jestem rodowitym tyszaninem od pokoleń,czyli HANYSYM,
            ale moi przodkowie nuczyli mnie szacunku do innych.
            Nie znajduję w twojej wypowiedzi żadnych argumentów które zmusiłyby mnie do
            refleksji lub myślenia.
            Chciałbym ci tylko przypomnieć że wolność słowa i publicznego wyrażania
            swich poglądów zawdzięczamy SOLIDARNOśCI a nie PZPR-owi czy SB-kom.
            Po naszymu ,,SZCZYNść BOżE,,apowaszemu ,,czść pracy ,,-pamiętamy ibędziemy
            pamiętać.
            Pozdrawiam.
    • Gość: mim Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 08:40
      jezeli w ogole beda wybory i jesli w ogole na nie pojde to na pewno nie
      zaglosuje na tych, ktorzy majac pelnie wladzy w kraju placza, ze nikt nie bije
      im braw za nieudolne proby rzadzenia krajem
      szczerze mowiac to mam juz dosc tematow zastepczych! wybory?- a kto za nie
      zaplaci? - emeryci, rencisci i bezrobotni - tak? a ci, ktorzy nie zostana
      wybrani dostana odprawy za ciezka prace? to jest SKANDAL! za taka prace to
      powinni doplacac a nie brac diety! w normalnej firmie nie przepracowaliby
      miesiaca! ale wladza nie musi przeciez byc efektywna zeby kase zbierac! SKANDAL
      i TYLE! elity polityczne nadaja sie tylko do jendego ... do wymiany!
    • Gość: gość Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: 193.24.196.* 26.03.06, 13:26
      Na nikogo. Żadna z partii w Sejmie nie traktuje poważnie naszego regionu, czego
      dowodem jest budżet. Zero pieniążków na trasę do Pyrzowic odbieram wręcz jako
      lekceważenie nas.
      • Gość: nous retnie! Będę głosować za Autonomią Górnego Śląska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:00
        Yno Autoonoomijo uode tyh gupjeloukoow moge Nous retnoon'c'!
    • Gość: Ślązak Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.chello.pl 27.03.06, 16:28
      Moje poglądy są niezmienne i zawsze głosowalem i będę głosować na Lewicę.
      Chyba że takiej parti w sejmie nie będzie wtedy nie pójdę na wybory.
      • Gość: gość (do ślązaka) Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:19
        Szanowny panie ślazak jakie to sukcesy miała lewica bo nie mogę sobie
        przypomnieć ?.Ale napewno były:
        1)Reforma służby zdrowia-p.łAPIńSKI,NEUMAN
        2)Afera starachowicka-SOBOTKA,JAGIEłłO,DłUGOSZ
        3)Gwiazda korupcji-PęCZAK
        4)Afera Orlenu-aresztowanie prezesa przez brygadę antyterrorystyczną
        5)Afera Rywina
        6)Sukcesy pana Belki:odsetki od odsetek,akcyza naprąd i paliwo(dodatkowa),
        oczywiście sukces w Iraku.
        7)Na deser ułaskawienie Sobotki,kpiny z Papieża i pijaństwo na cmentarzu we
        Lwowie.
        Faktycznie jest się czym pochwalić.Gratuluję poczucia humoru.
        Odnośnie wyborów centro-prawica.Pozdrawiam.
        • Gość: Ewa Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:54
          Jeżeli chcesz porównywać wyczyny lewicy i PIS, to weź też pod uwagę aspekt
          czasowy. Owszem, lewica również nie jest święta. ALe wszystkie te wymienione
          poniżej afery rozgrywały się na przestrzeni 17 lat (z przerwami) a PIS
          zafundował nam 7 wojenek w przeciągu 6 miesięcy, sporo nominacji na wysokie
          stanowiska (ostatnio szef więziennictwa) byłych komunistów ścigających w latach
          80 opozycję, Kurskiego łżącego jak bura suka (o dziadku Tuska), chamstwo w
          sejmie, wywalanie lekką ręką pieniędzy podatników na "czarnych" (przykład:
          świątynia "opaczności" bożej), służenie za szofera Rydzykowi również za
          pieniądze podatników (v-ce minister rolnictwa), wymachiwanie szabelką i
          straszenie przedwczesnymi wyborami (Kaczyński), etc.. Zapewniam Cię że to
          jeszcze nie koniec ich wyczynów. Tak, PIS tez ma się czym pochwalić!
    • Gość: Emanonek Ko jest za PiSem jest przeciw naszemu regionowi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:48
      Partia ta chce centralizacji czyli skupienia jak największej władzy w Warszawie. Chce ograniczenia władzy samorządów. Póki co o tym jawnie nie mówi, bo chce zebrać w naszym regionie jak największą liczbę głosów.
      Na tą patię głosować nie będę na pewno. Po tym co dotąd pokazali, wiadomo już wszystko. Poki co jedyne co robia to o każdą rzecz obwiniają platforme.
    • Gość: Alfred Nigdy nie miałem wątpliwości na Samoobrone Leppera IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.06, 05:51
      Ten człowiek wie czego chce,jest naturalny,niezależy Mu na żłobie ,ma własne
      środki do egzystencji ciężko wypracowane i odważnie obronione przed zakusami
      złodziejsko-rządowymi.
      To,że tz. środki masowego przekazu solidarnie szkalują bochatera to wcale się
      niedziwie On im stanol na drodze do niszczenia społeczeństwa i oglupiania.
    • Gość: koniu Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:18
      s10.bitefight.pl/c.php?uid=21657
    • yossarian74 Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? 29.03.06, 15:02
      Chodzilem na wybory jak prawdziwy obywatel. Siedzialem przed telewizorem,
      sluchalem radio, czytalem gazety, dyskutowalem ze znajomymi o ich preferencjach
      porownujac ich wypowiedzi z moimi praferencjami. I co z tego wyszlo? Po raz
      kolejny KLAPA. A tych razow kilka juz bylo. Mam to wszystko gdzies. Nie pojde
      juz na zadne wybory. Nawet samorzadowe (ze wzgledu na to co sie dzieje w moim
      miescie). I nie trafia juz do mnie argument: "na wybory trzeba isc bo tylko w
      ten sposob mozemy polepszyc stan naszej polityki, panstwa, samorzadu". Takie
      tam dyrdymaly. Nie [pojde i basta. Lepiej sie zajmijmy robieniem pieniedzy,
      kariery, utrzymywaniem rodzin. Nawet wyjezdzajac z kraju za praca. Nie jestem
      juz i nie bede patriota (w ich mniemaniu). Good bye polsko.
      • Gość: roro68 Na pewno znów wybiorę Prawo i Sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 05:06
        Nie mam wątpliwości. Cały ciąg wydarzeń po ostatnich wyborach potwierdza
        dobitnie, że Układ czuje się zagrożony i kąsa niemiłosiernie. To jest wojna.
        Wiedziałem, że PiS będzie musiał zmierzyć się z wrogością elyt, że będzie
        bezpardonowy ich atak, plucie, wierzganie i ośmieszanie. PiS zwycięży a ja i
        moje dzieci także wygramy. Polska będzie sprawiedliwsza i lepsza. Na pochybel
        komunie i popaprańcom.
    • Gość: PR Re: Na kogo bedziecie glosowac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:31
      Na Partię Regionów, która podobnie jak na Ukrainie - wygra wybory!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka