przemo9504 10.04.06, 23:50 Poszukuję doświadczonej i uczciwej opiekunki do 15 miesięcznego dziecka.Okolice Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina19771 Re: szukam niani! 11.04.06, 17:39 Dzień dobry.Jestem zainteresowana opieką nad Państwa dzieckiem ,ale chciałam zapytać czy wchodzi w grę dowożenie dziecka do mnie ponieważ sama mam dwoje dzieci 9i3 lata i niestety nie mogę podjąć żadnej innej pracy.Mieszkam w Rudzie Śląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 Re: szukam niani! 11.04.06, 20:29 witam. jestem zainteresowana Państwa ofertą.proszę napisać jakie są warunki dostanie tej pracy. w jakie dni , po ile godzin , chłopczyk czy dziewczynka? jestem z zabrza. mam doświadczenie - córeczka. bardzo proszę o kontakt, najlepiej tu na forum bądż na pocztę gazetową ( niestety nie mam w domu internetu) pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 zapomniałam dodać... 11.04.06, 20:34 bardzo często zajmowałam się córką kuzyna i był zadowolony. preferuję bezstresowe wychowanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowywredniak Re: zapomniałam dodać... 12.04.06, 18:43 w_r_r_r000 napisała: > preferuję bezstresowe wychowanie dzieci. Właśnie dlatego nigdy nie powierzyłbym ci dziecka pod opiekę. Kolejna, pożal się Boże, zwolenniczka "bezstresu". Jak ci dziecko za kilka lat po łbie nakładzie, to się pewnie jeszcze je po główce za to pogłaszczesz. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś