Dodaj do ulubionych

Za ciasno na wolność

IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 05.05.06, 22:59
...dla mnie najważniejsze są porządek i wygoda podróżnych...
niech mnie ta Pani z PKP nie rozśmiesza. Na dworcu w Katowicach jest syf
jakich mało (wiem, bo mieszkam w Katowicach)
A koszlukę z napisem "Nie płakałem po papieżu" chętnie kupię, dajcie tylko
znać gdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m824 Re: Za ciasno na wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:21
      podpisuję się pod wypowiedzią karmi.

dworzec - ha ha ha... bez komentarza.
      nie płakałem po papiezu - może i płakałam, ale koszulke chętnie zaloże, bo
      idealnie pasuje do mojej religijnej przynależności (a raczej jej braku).

:-P
      • Gość: jejeje Re: Za ciasno na wolność IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:56
        kolesie robią szmala, a gw im reklamę za darmo, ale jaja.
        ps, żeby nie było papieża to mam w..., ale nie oszukujmy się, to nie akcja non
        profit - to normalny, dochodowy biznes.
        • Gość: katowiczanin Re: Za ciasno na wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:58
          to jest, dupku, akcja, z której pieniądze mają m.in. wspomóc Skrawek Nieba, ale
          ty pewnie nawet nie wiesz co to jest, bo własne zadufanie nie pozwala ci myśleć
          o innych
          • Gość: chorzowianin Świętości nie szargaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:41
            Jeżeli już największy autorytet moralny, intelektualny, LUDZKI jakim jest Jan
            Paweł II zostaje zszargany, to ta wasza "wolność" jest taka sama jak "wolność"
            Rydzyka, Giertycha czy Urbana!
            • Gość: Megi Re: Świętości nie szargaj! IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 07.05.06, 17:43
              Dla mnie JPII nie byl i nie jest ABSOLUTNIE ZADNYM AUTORYTETEM nawet
              minimalnym.
    • Gość: benek Re: Za ciasno na wolność IP: *.phys.us.edu.pl 06.05.06, 09:24
      Ja bym chciał włożyć taką koszulkę:
      "Masz dwie mamusie lub dwóch tatusiów? O jakie biedne dziecko"
      Rozumiem, że trzeba być tolerancyjnym, ale wchodzenie wszystkim odmieńcom do
      d... bez mydła jest wielką przesadą.
    • k4free Ja bym chętnie ubrał tę koszulkę z JP2 ha ha ha 06.05.06, 10:00
      Ja byłem całkiem spokojny i słuchałem utworu Johna Lennona
      "Mind Games" kiedy się dowiedziałem o śmierci Karola Wojtyły.

Przy słowach: "LOVE IS THE ANSWER" zrobiło mi się błogo
      i pomyślałem sobie że jemu też nareszcie jest błogo...

...więc nie miałem żadnego powodu żeby płakać
    • alpepe Re: Za ciasno na wolność 06.05.06, 11:13
      nie wiedziałam, że są imiona Mirek i Antek, znałam Mirosław i Antoni. Niech się
      autorzy zdecydują, albo Małgosia, Mirek i Antek, albo Małgorzata, Mirosław i
      Antoni. Co to za mania zdrobnień, ja tam tych panów nie znam na tyle, aby im
      zdrabniać, a nawet jak autor(ka) z nimi spał(a) i ich zna na tyle, by im
      zdrabniać, to jeszcze nie powód do takiego ekshibicjonizmu zapoznawczego, w
      końcu nie opisuje się tutaj wydarzeń z piaskownicy i to nie blog.
      • Gość: roro68 Re: Za ciasno na wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:25
        To taki lewacki zwyczaj zdrabniania imion. Ma też swoje umocowanie u imigrantów
        w Hameryce.
    • Gość: przecietniak gdzie kupic koszulki i szczegoly kampanii IP: *.50-151.net24.it 06.05.06, 12:08
      www.tiszertdlawolnosci.tiszert.pl
      • Gość: ollo2005 Re: gdzie kupic koszulki i szczegoly kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:47
        No i znowu ta niedikonczona radna/eurodeputowana/zwolenniczka lewicy i "Borówy"
        tow. Tkacz-Janik. Czy ona tym pismakom z GW płąci za taką darmowa reklamę?
        To skandal - nie dośc że akcja g..no warta to jeszcze kasa ma iśc na Skrawek
        Nieba doprowadzony do upadku przez nieudolnośc Pikuły.
        • Gość: katowiczanin Re: gdzie kupic koszulki i szczegoly kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:57
          ollo, łatwo jest cudzym kosztem leczyć własne kompleksy, mam tylko nadzieję, że
          zrobiłeś w swoim życiu, oprócz opluwania innych, choć procent z tego, co dla
          dzieciaków zrobił Pikuła.
          • Gość: ollo2005 Re: gdzie kupic koszulki i szczegoly kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:40
            "Katowiczeninie" - walsnie przez takich, jak ty, Pikuła uważał,że stoi ponad
            wszystkim i wszystkimi. Wszyscy płaca ZUS, więc dlaeczego on ni epłacił?
            Stawiał sie ponad prawem i przepisami? Nie, wiedział, że w razie problemów
            poleci do zalokegowanych dziennikarzy i zrobi sie alcje pt. Ratujmy Skrawek
            Nieba.
            A ja na to: O takiego... w..ła! Pikuła nas wszystkich traktuje jak ostatnich
            frajerów. Gdzies czytałem nawet, że pewien człowiek (czytaj biznesmn?) wpłacił
            mu 30 tysięcy złotych i - uwaga - NIE chciał żadnego pokwitowania> Dl amnie to
            albo chory psychicznie osobnik, albo przestępca, który chciał "wyprać" trochę
            kaski
            • Gość: soho_nyc Re: gdzie kupic koszulki i szczegoly kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:39
              no tak, trudno ci zrozumieć, że ktoś chciał dać 30 tys i nie chciał
              pokwitowania. Polakom - wielkim katolikom w ogóle trudno uwierzyć w to, że ktoś
              może ciężką pracą dojść do czegoś i że potem można się tym bezinteresownie
              dzielić. Dla Was to każdy kto ma więcej od Was jest złodziejem? No gratuluję.
              POczytajcie sobie o etyce pracy, etyce w biznesie - może zrozumiecie, że są
              ludzie którzy mają o tym pojęcie a etyka jest wazniejsza dla nich od
              ojcorydzykowych wartości katolickich (czyt; fałszywych, zakłamanych itp) i że
              satysfakacja z tego, że można komus pomóc jest większa od tego, że można w
              niedzielę w kościele sąsiadce nowym futrem zaszpanować, albo sąsiadowi nową
              furą....

eh... katolicka Polska... dobroć, wiara w ludzi i w podstawowe wartości po
              prostu aż uszami wam wychodzi... szkoda gadać.
    • Gość: nie ubiore ubierzcie "jestem pedalem" lub "mam AIDS" IP: *.hell.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:07
      zalmi was :-( to raczej jest brak tolerancji dla wiary a nie do wolnosci
      slowa ..
    • Gość: ollo2005 Re: Za ciasno na wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:49
      "Moje dziecko nie ma ojca" - taką chyba koszulke powinni nosic organizatorzy
      tej akcji
    • Gość: Megi Re: Za ciasno na wolność IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 07.05.06, 17:37
      Koszulki "Nie plakalem po papiezu "nikt nie ubierze bo sie boja ze obraza
      uczucia religijne . To zalosne stwierdzenie " wszyscy plakali".
      To nie jest Tiszert dla wolnosci tylko strachu. Widac wyraznie ze organizatorzy
      sie boja . W takim wypadku lepiej nie organizowac takiej akcji. Rozumiem ze
      nikt nie zalozylby rowniez koszulki z napisem " nie jestem katolikiem" lub "
      nie chodze do kosciola"
      • Gość: roro68 Re: Za ciasno na wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:14
        "Za ciasno na wolność", bo w dupie musi być ciasno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka