Gość: gooska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:16 czy spotkal sie ktos w katowicach z myszolowem na balkonie? para myszolowow (o ile dobrze je rozpoznalam) chce zalozyc gniazdo na moim balkonie!!!! hmm nie pomniescimy si etam wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! 07.05.06, 12:42 Bardzo często bywały u mnie na balkonie pustułki, ale ostatnio już jakoś ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacor Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 07.05.06, 12:45 jeżeli by ły dwa to to muszą być bliżniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:59 Jutro do pracy proponuję przestać dawkować alkohol... to i myszołowy znikną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:24 wiesz...po alkoholu spodziewalam sie bialych myszek...ale ptaki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:35 To nie jest niemożliwe, gniazdo z podobnego gatunku chyba kiedyś telewizja na 1000leciu pokazywała. Korzyści takie, że będzie zero much i innych latających w mieszkaniu i nawóz do kwiatków naturalny, ja bym im fotki robiła, pozdrawiam))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:41 aparat czeka przygotowany, zobaczymy czy przyleca jeszcze bo je wystraszylam dzisiaj rano.plus jest taki ze golebie mi odstrasza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 07.05.06, 16:50 czasy takie ,że ptaków należy sie wystrzegać bo mogą mieć leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:01 wczoraj bawilam sie w ornitologa i wyszlo ze te ptaszki to pustulki. dzisija znowu byly i kilka zdjec udalo sie zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:43 a jak wyglądały te myszołowy???bo u mnie na balkonie tez jakis ptak był taki brązowy w cętki i nie znam sie na ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee tam Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:36 prosze, wklej tu te fotki koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:11 to pustułki - takie male sokoliki :) zdjecie....obawiam sie ze duzo tam nie zobaczycie, ale wkleje po powroie z pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:15 wklejam teraz. jakos kiepska bo one bardzo plochliwe sa i uciekaja zaraz ale wzrok jednego udalo mi sie uchwycic. www.hotofoto.pl/images/gooska/zdjcie001.jpg www.hotofoto.pl/images/gooska/zdjcie002.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee tam Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:01 przesliczne maja pyszczki:) ja mialam kiedys przez chwile bażanta na balkonie w bloku, chyba jedzenia przylecial szukac z lasu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: H5N1 15.05.06, 15:55 hia hia pustułeczki w rzeczy samej :) W bloku nieopodal też takie sobie dwie mieszkały :) H5N1? Trzeba by raczej zeżreć taką chorą pustułkę - najlepiej na surowo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.elgrom.laz.digi.pl 16.05.06, 01:33 U nas mieszkają sokoły wędrowne,robią straszne larmo,ale jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś