Dodaj do ulubionych

dziwne PTAKi na moim balkonie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:16
czy spotkal sie ktos w katowicach z myszolowem na balkonie?

para myszolowow (o ile dobrze je rozpoznalam) chce zalozyc gniazdo na moim
balkonie!!!!
hmm

nie pomniescimy si etam wszyscy :)
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! 07.05.06, 12:42
      Bardzo często bywały u mnie na balkonie pustułki, ale ostatnio już jakoś ich
      nie ma.
      • Gość: kacor Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 07.05.06, 12:45
        jeżeli by ły dwa to to muszą być bliżniaki
    • Gość: ? Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:59
      Jutro do pracy proponuję przestać dawkować alkohol...

to i myszołowy znikną...
      • Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:24
        wiesz...po alkoholu spodziewalam sie bialych myszek...ale ptaki..
        • Gość: Kaśka Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:35
          To nie jest niemożliwe, gniazdo z podobnego gatunku chyba kiedyś telewizja na
          1000leciu pokazywała. Korzyści takie, że będzie zero much i innych latających w
          mieszkaniu i nawóz do kwiatków naturalny, ja bym im fotki robiła, pozdrawiam))).
          • Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:41
            aparat czeka przygotowany, zobaczymy czy przyleca jeszcze bo je wystraszylam
            dzisiaj rano.plus jest taki ze golebie mi odstrasza :)
    • Gość: ostrożny Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 07.05.06, 16:50
      czasy takie ,że ptaków należy sie wystrzegać bo mogą mieć leppera
    • Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:01
      wczoraj bawilam sie w ornitologa i wyszlo ze te ptaszki to pustulki. dzisija
      znowu byly i kilka zdjec udalo sie zrobic :)
    • Gość: Justa Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:43
      a jak wyglądały te myszołowy???bo u mnie na balkonie tez jakis ptak był taki brązowy w cętki i nie znam sie na ptakach
      • Gość: ee tam Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:36
        prosze, wklej tu te fotki koniecznie :)
      • Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:11
        to pustułki - takie male sokoliki :)
        zdjecie....obawiam sie ze duzo tam nie zobaczycie, ale wkleje po powroie z
        pracy.
        :)
        • Gość: gooska Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:15
          wklejam teraz. jakos kiepska bo one bardzo plochliwe sa i uciekaja zaraz ale
          wzrok jednego udalo mi sie uchwycic.
          www.hotofoto.pl/images/gooska/zdjcie001.jpg
          www.hotofoto.pl/images/gooska/zdjcie002.jpg
          • Gość: eee tam Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:01
            przesliczne maja pyszczki:) ja mialam kiedys przez chwile bażanta na balkonie w
            bloku, chyba jedzenia przylecial szukac z lasu... :)
    • Gość: oberschlesier odstrzel je! IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.06, 14:09
      • ziut7 Re: odstrzel je! 17.05.06, 05:39
        Pewnie cie porombało.
    • Gość: oberschlesier H5N1 IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.06, 14:09
      • uruk-hai Re: H5N1 15.05.06, 15:55
        hia hia pustułeczki w rzeczy samej :)

W bloku nieopodal też takie sobie dwie mieszkały :)

H5N1? Trzeba by raczej zeżreć taką chorą pustułkę - najlepiej na surowo ....

• Gość: j. Re: dziwne PTAKi na moim balkonie! IP: *.elgrom.laz.digi.pl 16.05.06, 01:33
      U nas mieszkają sokoły wędrowne,robią straszne larmo,ale jest fajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka